24 Consells de SEO per optimitzar el vostre lloc el 2020

03.06.2020
SEO '24 Consells de SEO per optimitzar el vostre lloc el 2020
0 29 мин.

Si busqueu consells de SEO de WordPress menys evidents, només tinc la llista.


Probablement heu sentit prou coses sobre les llums verdes de Yoast durant tota la vida. És per això que aquesta llista inclou consells pràctics que van més enllà de Yoast, com ara una llista completa de complements de SEO i optimització de velocitat. Vaig utilitzar-los per fer créixer el meu bloc de SEO a 3.000 lectors / dia com a programació d’un home.

Simplement llegiu-lo, definitivament aprendreu alguna cosa.

1. Instal·leu els complements SEO adequats

 • SEO de Yoast – probablement ja utilitzeu Yoast, però la majoria de la gent no fa aquestes coses correctament: oblidant la densitat de paraules clau, variables de fragment, editor massiu, i optimització social. O vegeu el meu tutorial de Yoast que inclou tot 4 passos cap a Yoast: configuració de configuració, eines per a administradors web, paraules clau d’enfocament, contingut de SEO.
 • Google Site Kit – El nou complement de Google de Google que integra Google Analytics, Search Console, AdSense i PageSpeed ​​Insights. Encara està en versió beta.
 • Revisió del WP – un complement de fragment ric (el millor que hi ha a continuació IMO) i és el que faig servir. Aquí teniu una pàgina on la utilitzo. Sembla excel·lent, admet 14 tipus de dades (incloses ressenyes d’editor, ressenyes d’usuaris i receptes), inclou 16 plantilles preestilades i està suportat per MyThemeShop. L’esquema All In One és gratuïta, però molt mínima i no té personalització. El desenvolupador va ser abandonat per WP Rich Snippets. El WP Review és lleuger i té tots dos gratuït i pro versió amb tones d’opcions.
 • Contingut fàcil – Afegir un TOC té grans avantatges en SEO. Incentiva contingut llarg, permet que els usuaris s’enllacin a seccions específiques de la publicació, els fa clic i els pot oferir Google enllaços saltats a llocs mitjançant l’ús de ancoratges de nom.
 • Atributs Alt automàtics – afegeix automàticament text alt a les imatges, evitant que cal afegir-lo manualment (des que WordPress va deixar de fer-ho).
 • Comprobador d’enllaços trencats – encara és la manera més fàcil de trobar / arreglar enllaços trencats, però les exploracions en curs consumeixen CPU elevades (assegureu-vos de desactivar-lo quan hagueu acabat).
 • Redirecció de la pàgina / publicació ràpida – un complement de redirecció gratuït que podeu utilitzar per solucionar els errors de rastreig (pàgines trencades) trobades a Google Search Console (Yoast també té una configuració).
 • Publicar publicacions antigues – restableix les dates de publicació de l’actualitat, fent que totes les publicacions siguin fresques als resultats de la cerca. És una mica barat (tenint en compte que en realitat no heu actualitzat les publicacions amb contingut nou), però pot augmentar els vostres CTR.
 • Plugins de Yoast Premium – No els utilitzo ja que no ajuden directament a SEO, però molta gent els considera. Vaig escriure una ressenya a Yoast premium explicant com es poden fer les redireccions amb plugins gratuïts, les paraules clau de focus múltiples no són tan útils com podríeu pensar i, per una altra raó, no crec que valgui $ 89 / any.
 • Coet WP – El complement de memòria cau # 1 amb diverses enquestes de Facebook. Fàcil de configurar, dóna grans resultats i s’actualitza amb freqüència. Ofereix moltes funcions que la majoria de plugins de memòria cau no (neteja de bases de dades, càrrega mandrosa, allotjament local de Google Analytics, control de batecs cardíacs i integració amb Cloudflare i altres CDNs).
 • Analitzeu – mostra les mètriques de Google Analytics directament al tauler de control de WordPress.
 • SSL realment senzill – configura automàticament el lloc per a SSL. Encara heu de registrar-vos per un SSL (faig servir gratuïtament Encriptem SSL que ve amb SiteGround).

2. Aprofita les noves eines de recerca de paraules clau

Respon al públic – treu paraules clau de Google Autocomplete i crea un mapa visual de paraules clau. Desglossa les paraules clau en preguntes, preposicions i paraules clau de comparació. Com més verd sigui el cercle, més cerques té la paraula clau. No només és una manera excel·lent de trobar paraules clau, sinó d’assegurar-te que el contingut sigui complet i respon a totes les preguntes que les persones fan.

Paraules clau de Yoast - RespostaPública

Explorador de paraules clau de Moz – semblant a Google Keyword Planner només molt millor, ja que està dissenyat específicament per a SEO mentre que Keyword Planner està dissenyat per a AdWords. Mostra la competència en resultats orgànics (el KP és per a AdWords), el volum de cerca mensual i té filtres per agrupar paraules clau similars, de manera que no us desplaçeu pels mateixos (funció molt útil).

Suggeriments de paraules clau de Moz

Trucs de compleció automàtica de Google – Sabíeu que podeu utilitzar el caràcter subratllat per aconseguir que Google empleni el blanc? Només heu d’assegurar-vos que acabeu amb el caràcter subratllat _ i podreu trobar una llista sencera de paraules clau que, d’altra manera, no coneixíeu. Jo personalment faig servir aquest truc.

Google-Autocomplete-Completa-en-blanc-1

MozBar – extensió Chrome que us permet Google de qualsevol paraula clau i veure el DA de cada resultat (autoritat del domini) i PA (autoritat de pàgina). Com més altes siguin, més competitiva és la paraula clau. Comproveu el vostre DA Explorador d’enllaços de Moz i competir amb llocs que tinguin DA semblant.

Concurs de paraules clau de MozBar

Fer una investigació sobre la competència d’una paraula clau és imprescindible. No voleu crear contingut en el qual no us classificaràs mai. El millor indicador és si teniu a Google la paraula clau, el contingut curt (feble) es troba en els primers resultats. Si podeu crear contingut millor i més complet, probablement sigui una bona paraula clau.

Competència de paraules clau

3. Oblideu-vos de la densitat de paraules clau

Anàlisi de SEO de Yoast us premien llums verdes quan completeu recomanacions. El problema és que la majoria té a veure amb l’ús de paraules clau, i hi ha més recursos a SEO de la pàgina que aquest.

Què ha de dir Yoast:

ADVERTIMENT: la injecció de paraules clau en els vostres continguts o fragments els fa que siguin brots. Heu pensat a escriure un títol de SEO + meta-descripció per augmentar el CTR? Tots els resultats de Google utilitzaran la paraula clau: per què algú faria clic al vostre enllaç? Sí, haureu d’utilitzar la vostra paraula clau en el títol de la pàgina, l’URL, el títol de SEO i la meta descripció (els llocs més importants) … però no injecteu paraules clau només per obtenir llums verdes. Oblideu-vos de la densitat de paraules clau i de les paraules clau en els subtítols … afegeix una taula de contingut per organitzar publicacions més llargues, utilitzar vídeos, infografies, fragments rics, compartir imatges socials i aportar contingut prim per millorar-lo (més detalladament) que els resultats de cerca principals.

Aquí tens una visió general de Yoast:

Anàlisi de SEO Yoast

4. Eviteu les variables de fragment de Yoast

A la configuració de Yoast, us donen l’opció d’utilitzar-la variables de fragment que actuen com a plantilles per a títols de SEO + meta descripcions. Escriure personalitzats és SEMPRE millor i mai no us heu de basar en plantilles ja que no estan optimitzades per a paraules clau, longitud de caràcters (barra verda) o CTR..

Yoast-Snippet-Variables

5. Incrementeu els CTR amb l’editor a granel de Yoast

L’editor massiu de Yoast us permet revisar tots els vostres títols de SEO + meta descripcions sense haver de passar manualment per cada pàgina / publicació. Heu d’assegurar-vos que estan optimitzades per a les paraules clau, la longitud dels caràcters i el CTR. L’editor de masses no té la barra verda (detecta la longitud dels caràcters) i tampoc focalitza les paraules clau, de manera que haureu de tenir-ho en compte. Però ràpidament es pot veure si llegeixen bé i atrauen a la gent a fer clic al vostre enllaç o no.

Yoast-Bulk-Editor

6. Optimitzeu el contingut per a la compartició social

Voleu que el vostre contingut tingui un format agradable per a Facebook / Twitter?

facebook-compartir

Pas 1: Activeu les dades de meta gràfic obert a la pestanya Facebook i Twitter de Yoast:

Yoast-Social-Meta-Data

Pas 2: Editeu una pàgina / publicació i, a continuació, feu clic a l’enllaç “Comparteix” a Yoast. Pengeu imatges personalitzades per a Facebook (1200 x 630px) i Twitter (1024 x 512px). També podeu personalitzar el títol + descripció de cada xarxa social, que per defecte es defineix com a títol de SEO + meta descripció. Això és útil quan es publiquen publicacions millorades per a anuncis de Facebook i es desitgi text diferent.

optimització yoast-social-media

7. Apunta a 3.000 paraules

Que té sentit.

El contingut més llarg fa un treball millor a l’hora de cobrir un tema que el de contingut curt. Les persones també passen més temps a la pàgina, considerant-la més útil i és més probable que enllacin i comparteixin la publicació.

longitud-contingut mitjà

Algunes de les meves publicacions són més de 4.000 paraules …

Nombre de paraules de WordPress

8. Afegiu una taula de contingut

Crear 3.000 articles de recompte de paraules pot semblar desconcertant, però és més fàcil quan comença amb una taula de continguts. Això té beneficis SEO enormes com ara l’adjudicació de Google enllaços saltats a llocs utilitzant ancorades anomenades, i permet que les persones enllacin a seccions específiques. També augmenta el temps dedicat a la pàgina.

Com crear una taula HTML de contingut
La taula de continguts HTML sembla aquest …

L’HTML de cada subcapítol s’assembla a aquest…

Element primer

Element dos

Títol tercer

O podeu provar la Plugin de taula de contingut fàcil.

9. Creeu contingut integral

Res satisfà a Google més que un contingut complet. Podeu “optimitzar” tot el que vulgueu, però si el contingut no cobreix els temes de manera extensiva, probablement el contingut d’una altra persona.

Respon al públic t’explica que totes les persones “paraules clau de preguntes” busquen sobre un tema. És una manera excel·lent d’assegurar-vos que respongueu a les preguntes més populars que volen conèixer.

Paraules clau de Yoast - RespostaPública

10. Afegiu fragments enriquits

El Complement de revisió WP de MyThemeShop és el connector que utilitzo per a fragments rics i té un gratuït i versió professional (tots dos són fantàstics). Evitaria el esquema All In One (gratuït, però no té personalització), així com els fragments Rich WP (el desenvolupador l’ha abandonat i no és compatible amb PHP 7). Abans feia servir WP Rich Snippets, però literalment no va actualitzar el connector durant 2 anys complets.

Per què faig servir la revisió WP com a complement dels meus fragments rics

 • Admet 14 tipus de dades
 • És lleuger (carrega ràpidament)
 • Inclou 16 plantilles dissenyades prèviament
 • MyThemeShop s’actualitza freqüentment
 • És molt personalitzable (aquí teniu una pàgina on la faig servir)
 • Múltiples sistemes de qualificació amb ressenyes d’usuaris opcionals

Estrelles de revisió de dades estructurades

11. Afegir dates de publicació a publicacions

Si teniu publicacions sensibles al temps, afegint una data de publicació us permetrà que el vostre contingut sigui més fresc:

Data de publicació

Pas 1: Habilitar “data en la visualització prèvia del fragment” a Yoast (SEO) > Aparença de cerca > Tipus de contingut.

Data-In-Snippet-Preview-Yoast

Pas 2: Afegir data de publicació posterior a la part superior de les publicacions Aquí teniu el codi:

Última modificació: <?php la_modificada_data (); ?>

Si feu servir el Framework Framework de Genesis, feu servir Genesis Simple Edits:

Entrada-meta

Hauria de semblar una cosa així:

Data de modificació del post d'entrada

Pas 3 (opcional): Instal·leu el Tornar a publicar el complement de publicacions antigues. Això restableix la data de publicació de totes les publicacions a l’actualitat, actualitzant la data en els resultats de la cerca i fent que tot el contingut sembli nou. Per descomptat, és una mica barat, ja que realment no heu actualitzat el contingut, però pot augmentar significativament els CTR.

Publicar publicacions antigues

12. Obteniu fragments destacats de Google

Google finalment tria qui (i si) algú obté una fragment destacat, però definitivament hi ha maneres d’optimitzar-les. Això et situa en la posició “# 0” i et dóna 2 resultats.

3 tipus de fragments destacats:

 • Respostes
 • Llistes
 • Taules

Fragments destacats

Com obtenir fragments destacats a Google

 • Dirigiu-vos a una paraula clau on vulgueu la gent concisa contesta
 • Utilitzeu Explorador de paraules clau de Moz per identificar les paraules clau de la pregunta
 • Utilitzeu Respon al públic per trobar encara més paraules clau de preguntes
 • Trieu si la resposta ha de ser un paràgraf, una llista o una taula
 • Dissenyeu un bon gràfic (o feu una foto) descrivint la paraula clau
 • Utilitzeu una longitud de caràcters òptima Moz)
 • Creeu contingut basat en fets amb referències de qualitat (enllaços, gràfics, etc.)
 • Orientar les paraules clau que ja tenen un fragment destacat però que fan un treball deficient
 • Si teniu l’objectiu del quadre de resposta, orienteu la vostra paraula clau mitjançant la concordança exacta
 • Assegureu-vos que a la primera pàgina de la paraula clau, si no, milloreu el contingut

Longitud optimitzada dels fragments

13. Instal·leu els complements de velocitat de WordPress

He fet proves àmplies d’aquests complements i l’utilitzo la majoria al meu propi lloc web.

 1. Coet WP – El complement de memòria cau # 1 a la majoria de les enquestes de Facebook. No necessiteu plugins 3-7 d’aquesta llista si feu servir WP Rocket, ja que té aquestes funcions integrades.
 2. WP Cache Fastest – El número de complement de cache gratuït a la majoria de les enquestes. També és fàcil de configurar, té opcions per a Cloudflare + altres CDN, però no té característiques de WP Rocket.
 3. Optimització del WP – neteja la base de dades de correu brossa, paperera i altres fitxers brossa.
 4. Càrrega pereçosa – retarda la càrrega de fotos fins que els usuaris es desplacin cap avall i les vegin (millora els temps de càrrega, però la càrrega constant de fotos mentre es desplaça és molest).
 5. Càrrega desperta de vídeos – retarda la càrrega de vídeos / iframes fins que els usuaris es desplacin cap avall i els vegin. Els vídeos es necessiten per carregar-se per sempre, i això es pot afaitar molts segons.
 6. Activador CDN – podeu configurar fàcilment la xarxa d’entrega de contingut (faig servir StackPath).
 7. CAOS (amfitrió de Google Analytics localment) – soluciona l’element “caching browser” en la memòria cau de GTmetrix allotjant localment el codi de seguiment de Google Analytics.
 8. CAOS (Tipus de font amfitrions a nivell local) – soluciona els errors de Google Font a GTmetrix + Pingdom mitjançant la descàrrega dels vostres tipus de lletra de Google i la creació d’un full d’estils..
 9. Imaginar / ShortPixel / Smushoptimització d’imatges (compressió sense pèrdues, redimensionar imatges, eliminar dades EXIF). Tot això és similar, només en necessiteu.
 10. Especifiqueu les mides – afegeix una amplada / alçada a l’HTML de la imatge, un element a GTmetrix. Només funciona per a imatges a l’editor visual, no funciona per a imatges en creadors de pàgines, ginys o qualsevol àrea de fora de l’editor visual..
 11. AMP Per WPafegeix Pàgines AMP per fer que les pàgines mòbils es carreguin més ràpidament i ofereix al vostre lloc un “segell AMP” als resultats de la cerca per a mòbils, que poden augmentar els CTR.
 12. WP desactivat / Clar – desactiva funcions innecessàries al nucli de WordPress (trackbacks, pingbacks, API de batecs del cor, API REST i altres coses que no necessiteu el 99%). Els dos connectors són similars i també tenen altres funcions de velocitat.
 13. El caché de Gravatar de HarryMemòria cau Gravatars, fent que els comentaris es carreguin més ràpidament.
 14. GTmetrix per a WordPress – fer un seguiment dels temps de càrrega i configurar alertes de correu electrònic.
 15. Visualització de la versió PHPmostra quina versió de PHP estàs executant (com a mínim 7), que té un impacte de velocitat enorme. Podeu actualitzar al cPanel del vostre host.
 16. Monitor de consultes – vegeu plugins, consultes, etc. més lents (substitució de P3).
 17. Organitzador de connectors – si instal·leu un complement de formulari de contacte, probablement no voldreu carregar-lo a cada pàgina (només a la vostra pàgina de contacte). Organitzador de complements us permet controlar quins plugins es carreguen en pàgines, publicacions i altres continguts concrets.
 18. Autoptimitza – si feu servir GoDaddy, WP Engine o altres amfitrions que llisten la llista negra de plugins en memòria cau, aquest complement encara us ofereix els avantatges d’optimitzar HTML / CSS / JavaScript (elements de GTmetrix + Pingdom) però sense la memòria cau.
 19. Comprovació del rendiment d’allotjament WP – us indica si el vostre servidor és lent i si la vostra tecnologia de velocitat (versions PHP, MySQL, WordPress) necessita actualitzar-se.
 20. Millor substituir la cerca – si canvieu les versions de www o https del vostre domini, aquest complement us ajuda a actualitzar de manera massiva tots els enllaços del vostre lloc web per reflectir la nova versió. En cas contrari, podreu veure els errors de “minimitzar la redirecció” a GTmetrix.

14. Eviteu els connectors d’alta CPU

A continuació, es mostra una llista de complements de WordPress que alentiran el vostre lloc. Vaig agafar en préstec aquesta llista d’un publicar a la web WordPress Accelera el grup de Facebook (un grup increïble), però també en vaig afegir alguns.

Els culpables habituals inclouen publicacions relacionades, estadístiques, mapa del lloc, xat, calendari, creadors de pàgines i complements que executen exploracions / processos en curs o que mostren un CPU elevat a GTmetrix.

 1. AddThis
 2. Feu clic a AdSense Monitorització de fraus
 3. Calendari d’esdeveniments tot en un
 4. Amic de còpia de seguretat
 5. Castor Constructor
 6. Millors llocs de lloc de Google XML de WordPress
 7. Comprobador d’enllaços trencats (utilitzeu el Dr. Link Check Check)
 8. Contacte constant per a WordPress
 9. Formulari de contacte 7
 10. Entrades relacionades amb el context
 11. Enllaços automàtics Digi
 12. Sistema de comentaris de disqus
 13. Divi Builder
 14. Reixa essencial
 15. Mostra la llista completa de 65 complements lents

Monitor de consultes també trobarà els vostres plugins més lents …

Connectors lents de control de consulta

La pestanya Cascada de GTmetrix és un altre mètode …

Plugin de WordPress lent

15. Feu imatges que carregueu més ràpidament

Sabíeu que es poden optimitzar imatges de 20 maneres diferents? No tenia ni idea de que hi hagués tantes maneres abans d’escriure aquell article, sobretot quan es té en compte la memòria cau, la càrrega mandrosa, les opcions Cloudflare, eliminar dades EXIF, sprites CSS i fins i tot optimitzar-les per a SEO..

TOC d’Optimització d’Imatges

A continuació, es mostra una llista d’elements d’optimització d’imatges a GTmetrix (vaig a cobrir els principals):

Optimitzacions d’imatge a GTmetrix

Comprimeix sense parar imatges – Utilitzeu un complement com ImaginarShortPixel, Smush, o Cracòvia (tots fan el mateix), que també elimina les dades EXIF ​​(ISO, data, hora, si es va fer servir un flash i altra informació innecessària sobre la foto) que, quan es despulla, farà que es carregui una mica més ràpid..

Imaginar Optimitzar les imatges a la càrrega

Serviu imatges a escala – busqueu imatges sobredimensionades i redimensioneu-les a les dimensions correctes). Podeu utilitzar GTmetrix per trobar-los, i també us proporcionaran l’amplada / l’alçada correctes.

serveix a escala de imatges

Especifiqueu les dimensions de la imatge – vol dir que necessiteu especificar una amplada / alçada en HTML o CSS de la imatge. Preneu aquestes dimensions des de GTmetrix, localitzeu la imatge i afegiu l’amplada / l’alçada.

Especificació de les dimensions de la imatge

16. Deixar EIG Hosting

La mateixa horrible empresa és propietària de Bluehost, HostGator i més 60 empreses d’allotjament diferents. Són coneguts per comprar empreses existents i reduir costos empaquetant més persones al mateix servidor, així com per ajudar a “streaming” (temps d’espera més llargs). GoDaddy tampoc és bo: hi ha opcions molt millors com SiteGround, Cloudways i WP Engine.

Llista de marques EIG

Com comprovar si el vostre allotjament és lent
Executeu el vostre lloc bytecheck.com i comproveu el vostre TTFB (temps a primer byte). Idealment hauria de ser <320ms. Això i reduir el temps de resposta del servidor a PageSpeed ​​Insights són bons indicadors.

Reduir el temps de resposta de servidor-Menys de 200ms

jo utilitzo SiteGround i tenir 200ms temps de resposta amb puntuacions 100% GTmetrix i .4s Temps de càrrega del pingdom. Feu una comprovació d’allotjament, realitzeu les vostres pròpies proves o feu clic a les meves pàgines per veure la velocitat que es carreguen. Ells van ser classificats com a número 1 a 26 enquestes de Facebook i són millors EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, i els amfitrions dolents que empaqueten massa persones al mateix servidor. Ho són recomanat per WordPress, fer migracions gratuïtes, i jo els utilitzo pla semi-dedicat.

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Enllaç de WordPress WordPress, setembre de 2018.png

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

Godaddy to SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migració

Godaddy-To-SiteGround

SiteGround-Backend

OMM-On-SiteGround

Utilitzo SiteGround perquè …

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround fent servir el meu enllaç d’afiliació Donaré un tros de la comissió sense cap despesa per a vostè. Cada any dono 3k de dòlars a Campanyes GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, i el 2017 va ser l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i realment ho agraeixo. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol manera crec que realment són el millor amfitrió i que el vostre lloc serà més ràpid / suau … feu la vostra cerca a grups de Google i Facebook i trobareu la majoria de la gent digues el mateix.

SiteGround té 3 plans:

SiteGround WordPress Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i les noves versions inclouen migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek arriba amb suport prioritari. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la seva pàgina pàgina de funcions:

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Un dels molts fils …

Amfitrió web favorit

17. Actualitzeu el vostre connector de cau

Coet WP va ser el complement de memòria cau número 1 en diverses enquestes de Facebook:

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

Què és tan bo sobre el coet WP?

 • Dóna grans resultats (és el que faig servir)
 • Suport fantàstic + àmplia documentació
 • És un dels plugins de memòria cau més fàcils de configurar (vegeu el meu tutorial)
 • Té una alta compatibilitat amb temes / plugins i no hauria de trencar el vostre lloc
 • Sempre s’actualitza amb funcions noves (molts complements de caché no s’actualitzen freqüentment)
 • Disposa de la majoria de plugins de memòria cau (neteja de bases de dades, càrrega pereç, allotjament de Google Analytics localment, control de batecs cardíacs, integració amb Cloudflare + altres CDN)

18. Utilitzeu diversos CDN

Sabem utilitzar una CDN fa que el vostre lloc sigui més ràpid.

Però, i l’ús de diversos CDN? La resposta és que sí, ajuda encara més. Això es deu al fet que cada CDN té el seu propi conjunt de centres de dades i més centres de dades = lliurament més ràpid de contingut.

Centres de dades Cloudflare

Centres de dades Cloudflare

Centres de dades StackPath

StackPath-Data-Centers

Com fer-ho

 • Inscriu-te Flama de núvols (gratuït) i un CDN de pagament que escolliu (jo utilitzo StackPath).
 • La majoria dels plugins de memòria cau tenen una opció d’integrar tant Cloudflare com StackPath

Amb Cloudflare ho faràs canviar el servidor

Tauler de control dels servidors de nom de Cloudflare

Amb StackPath ho faràs crear un lloc CDN, a continuació, introduïu el vostre URL del CDN al connector de la memòria cau..

URL StackPath CDN

WP-Rocket-CDN-Settings

19. Afegir pàgines AMP

Pàgines mòbils accelerades és un projecte de Google que fa que les pàgines mòbils es carreguin més ràpidament i que et proporcionin un segell AMP als resultats de la cerca per a mòbils, que té un aspecte agradable i que pot augmentar els CTR..

Pàgines mòbils accelerades

Instruccions per afegir AMP

 • Instal·leu el Plugin AMP per a WP
 • Personalitzeu la configuració (n’hi ha moltes, vegeu més avall)
 • Afegiu / amp / a qualsevol pàgina del vostre lloc web per veure com es veu
 • Espereu que Google rastregi el vostre lloc i afegiu el segell AMP
 • Visiteu la pàgina Secció AMP de Google Search Console per veure errors
 • Encendre Enllaços mòbils accelerats a la configuració de velocitat de Cloudflare (vegeu més avall)

Configuració dels complements de les pàgines mòbils accelerades

Enllaços mòbils accelerats de Cloudflare

20. Escriviu una pàgina sobre Killer About Me

Pensa-hi.

La pàgina sobre la pàgina és una de les pàgines més vistes del vostre lloc web.

Per què no hi dediqueu més temps? A la pàgina sobre la pàgina, vaig crear una llista de 50 coses aleatòries i preocupants sobre mi. També tinc una foto de mi i els meus gats, la meva família i altres fotos personals, inclosa la meva història sobre com vaig crear un bloc de 6 figures / any.

Quant a mi-pàgina

Beneficis principals:

 • Més temps dedicat al meu lloc web
 • Confiança (més probablement comprar alguna cosa amb el meu enllaç d’afiliació)
 • Més correus electrònics de persones que comparteixen la seva pròpia història (que m’encanta)

21. Afegiu SSL

Google es va complicar encara més als llocs web que no siguin HTTP al juliol de 2018, quan van començar a mostrar-se “no segurs” a Google Chrome. A més, si sou una empresa legítima, necessiteu SSL.

Vaig tenir por de migrar a SSL tot i que treballo amb un desenvolupador sorprenent amb el qual visc des de 2011. Per sort, per a mi, va fer tot correctament i el meu trànsit no va disminuir en absolut. De fet, les meves vendes d’afiliats van augmentar (ja que crec que la gent em va veure com un bloc més legítim).

Posició HTTPS-vs

Com afegir SSL a WordPress

 • Obteniu un gratuït Encriptem SSL (també ve amb SiteGround)
 • Instal·leu el Plugin SSL realment senzill (configura automàticament el lloc per a SSL)
 • A la configuració de WordPress, canvieu l’adreça del lloc per la nova versió SSL
 • Canvieu tots els enllaços des de http a https (utilitzeu-los) Millor substituir la cerca o .htaccess)

SSL realment senzill

22. Els llocs d’afiliació necessiten afegir valor

Sí, aquest és el meu lloc.

També em van sancionar molts enllaços d’afiliació (més que he contractat un creador d’enllaços que ha creat enllaços incomplets). Va ser un moment difícil per a mi i el meu trànsit i les meves finances van caure, ja que em van veure obligat a tornar a casa dels meus pares i vaig tornar a tenir diners.. Els llocs web afiliats han de tenir molta cura.

Afiliació-enllaç-Google-Sanció

Les lliçons que vaig aprendre:

 • Afegiu valor al vostre contingut més enllà de recomanar productes
 • No recomaneu només productes afiliats, també recomaneu coses gratuïtes
 • No ompliu el contingut amb enllaços d’afiliació, 5 solen ser abundants (per a mi)
 • Penseu en la creació de ressenyes sobre productes afiliats i enllaceu-los amb els altres
 • Utilitzeu una Plugin de gestió d’enllaços d’afiliació per fer el seguiment de les estadístiques dels enllaços d’afiliació
 • Feu un seguiment dels enllaços afiliats als quals feu clic els usuaris més i, a continuació, feu un palanca
 • Creeu contingut fonamental (tutorials bàsics que cada visitant vol llegir)
 • No creeu només “publicacions de llista” i enumereu primer els vostres productes afiliats (Google ho sap)

Voleu saber com vaig aconseguir 150.000 dòlars el 2018? Llegiu el meu tutorial de màrqueting d’afiliació.

23. Utilitzeu temes favorables al SEO

Temes de StudioPress (i el seu Genesis Framework) són recomanats per Yoast, Matt Cutts (de Google) i fins i tot pel mateix Matt Mullenweg. He estat utilitzant el seu tema de divulgació des del 2016 i m’encanta. El meu lloc té 100% de puntuacions GTmetrix (es carrega ràpidament), pràcticament no té errors de compatibilitat amb els connectors, i és molt personalitzable amb Els connectors Genesis de StudioPress.

@jm_cook @Skitzzo Vaig comprar Genesis. La gent de AM havia enviat temes d’exemples fa anys. Vaig reemborsar (targeta de regal) a la persona que em va donar consell.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27 de juny de 2013

@bgardner perquè farà que la gent pensi que afavoreixo Gènesi per altres marcs temàtics. Oh, espera, això és veritat;) – Joost de Valk (@yoast) 31 de gener de 2012

Temes de StudioPress

El que fa que els temes de StudioPress siguin tan bons?

 • Fiabilitat – Confiat per 200.000 persones, inclosos els millors usuaris de WordPress com Yoast. Codi net, documentació de cada tema i actualitzacions freqüents tant dels temes com del Genesis Framework. Resum: no he de preocupar-me per problemes de compatibilitat quan actualitzeu plugins, PHP, consum de CPU relacionat amb el tema, etc. Funciona correctament.
 • Mobil-friendly Tots els temes de StudioPress són HTML5 + mòbils.
 • Comunitat granGènesi WordPress (Grup Facebook) té 10.000 membres.
 • Connectors – tots els complements StudioPress són lleugers i no afegeixen pràcticament res per carregar temps.
 • Altament personalitzable – StudioPress ” Tema de divulgació professional Sembla que està dissenyat per a esglésies, però mira la meva pàgina principal. No sembla res a la pàgina inicial.

24. Local SEO (Factors de rànquing local de Google)

Si feu SEO local, hi ha moltes coses fora d’optimitzar el vostre WordPress. Aquí estan Factors de classificació local de la cerca de Google de 2018 informats per Moz cada dos anys. Google My Business ha esdevingut més important, sent el 25,12%.

Factors de rànquing de la cerca local 2018

Optimització de la pàgina de Google My Business

* Google té cada cop més en compte activar els propietaris d’empreses que: publiquen publicacions a Google Posts, responen a les ressenyes, mantenen actualitzades les hores especials, responen preguntes, fan més convenient que els clients facin accions directes sobre GMB mitjançant URL de negoci..

Logotip de Google My Business

Ei. Ho has fet fins al final.

Consulteu alguns altres tutorials que són igual de bons!

 • Guia SEO de Yoast
 • Guia SEO de WordPress
 • Guia de velocitat de WordPress

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector