24 këshilla për WordPress SEO për të optimizuar faqen tuaj në vitin 2020

03.06.2020
SEO '24 këshilla për WordPress SEO për të optimizuar faqen tuaj në vitin 2020
0 36 мин.

Nëse jeni duke kërkuar këshilla më pak të dukshme për WordPress SEO, unë kam vetëm listën për ju.


Ndoshta keni dëgjuar mjaftueshëm rreth dritave jeshile të Yoast për një jetë. Kjo është arsyeja pse kjo listë përfshin këshilla praktike që shkojnë përtej Yoast, duke përfshirë një listë të plotë të shtojcave të SEO dhe optimizmit të shpejtësisë. Unë i përdora këto për të rritur blogun tim SEO tek 3,000 lexues / ditë si një shfaqje prej 1 personash.

Vetëm lexoni atë, ju patjetër do të mësoni diçka.

1. Instaloni shtojcat e duhura të SEO

 • SEO e shpejtë – ju ndoshta përdorni tashmë Yoast, por shumica e njerëzve nuk i bëjnë këto gjëra si duhet: duke harruar densitetin e fjalës, variablat e copëzave, redaktori pjesa më e madhe, dhe optimizimi shoqëror. Ose shiko tutorin tim Yoast i cili i mbulon të gjitha 4 hapa drejt Yoast: konfigurimi i cilësimeve, Vegla Webmasteri, fjalët kyçe të përqëndrimit, përmbajtja SEO.
 • Kompleti i Faqes në Google – Shtojca e re e WordPress e Google e cila integron Google Analytics, Console Search, AdSense dhe PageSpeed ​​Insights. Shtë akoma në beta.
 • Rishikimi i WP – plugin pasur me copa (më i miri atje IMO) dhe është ajo që unë përdor. Këtu është një faqe ku unë e përdor atë. Duket shkëlqyeshëm, mbështet 14 tipe të të dhënave (përfshirë rishikimet e redaktuesve, rishikimet e përdoruesve dhe recetat), vjen me 16 shabllone të stiluar paraprakisht, dhe mbështetet nga MyThemeShop. Të gjithë në një skemë është falas, por shumë minimale dhe i mungon rregullimi. WP Rich Snippets u braktis nga zhvilluesi i saj. WP Review është i lehtë dhe ka të dyja falas dhe pro version me ton opsione.
 • Tabela e thjeshtë e përmbajtjeve – shtimi i një TOC ka përfitime të mëdha SEO. Ajo inkurajon përmbajtje të gjatë, lejon që njerëzit të lidhen me seksione të veçanta të postimit tuaj, i bën ata të klikojnë përreth, dhe Google mund t’ju japë kërcime-në lidhje duke përdorur ankesat e emrave.
 • Karakteristikat automatike të Alt – automatikisht shton tekstin alt tek imazhet, duke ju penguar që të keni nevojë ta shtoni atë manualisht (pasi që WordPress pushoi së bërëi).
 • Kontrollues i lidhjeve të thyera – akoma mënyra më e lehtë për të gjetur / rregulluar lidhjet e prishura, por skanimet në vazhdim konsumojnë CPU të larta (sigurohuni që ta çaktivizoni kur të keni përfunduar).
 • Faqja e Shpejtë / Rregullimi i Postës – shtojcë falas për ridrejtim që mund të përdorni për të rregulluar gabimet e zvarritjes (faqet e prishura) që gjenden në Google Search Console (Yoast gjithashtu ka një cilësim për të).
 • Republikë Postimet e Vjetra – rivendosni botimin e datave në ditën e tanishme, duke bërë që të gjitha postimet tuaja të duken të freskëta në rezultatet e kërkimit. Shtë pak e lirë (duke marrë parasysh që nuk i keni azhurnuar postimet tuaja me përmbajtje të re) por mund të rrisë CTR-të tuaj.
 • Plugins Premium Yoast – Unë nuk i përdor këto pasi ato nuk ndihmojnë drejtpërdrejt SEO, por shumë njerëz i konsiderojnë ato. Unë shkrova një përmbledhje në premium Yoast duke shpjeguar sesi mund të bëhen ridrejtimet me shtojcat falas, fjalët kyçe të shumta të përqendrimit nuk janë aq të dobishëm sa mund të mendoni, dhe arsye tjetër nuk mendoj se ia vlen 89 $ / vit.
 • Raketë WP – # 1 plugin cache i vlerësuar në sondazhe të shumta në Facebook. Lehtë për tu vendosur, jep rezultate të shkëlqyera dhe azhurnohet shpesh. Vjen me shumë karakteristika shumica e shtojcave të cache-së (pastrimi i bazës së të dhënave, ngarkesa dembelike, pritja lokale e Google Analytics, kontrolli i rrahjeve të zemrës dhe integrimi me Cloudflare dhe CDN-të e tjera).
 • Analytify – tregon matjet e Google Analytics direkt në pultin e WordPress.
 • Vërtetë SSL e thjeshtë – konfiguron automatikisht faqen për SSL. Ju duhet akoma të regjistroheni për një SSL (Unë përdor falas Le të Encrypt SSL e cila vjen me SiteGround).

2. Mjetet e kërkimit të fjalëve të reja

Përgjigju Publikut – tërheq fjalët kyçe nga Google Autocomplete dhe krijon një hartë vizuale të fjalëve. Prish fjalët kyçe në pyetje, parafjalë dhe fjalë kyçe krahasuese. Sa më e gjelbër rrethi, aq më shumë kërkime ka fjalen. Jo vetëm një mënyrë e shkëlqyeshme për të gjetur fjalë kyçe, por për t’u siguruar që përmbajtja juaj është gjithëpërfshirëse dhe u përgjigjet të gjitha pyetjeve që njerëzit bëjnë.

Fjalë kyçe të Yoast - PërgjigjePublike

Explore Keyword Moz – e ngjashme me Planifikuesin e Fjalëve kyçe të Google vetëm shumë më mirë, pasi që është krijuar posaçërisht për SEO ndërsa Keyword Planner është krijuar për AdWords. Tregon konkurrencën në rezultatet organike (PK është për AdWords), vëllimi mujor i kërkimit dhe ka filtra për grupimin e fjalëve të ngjashme, në mënyrë që të mos lëvizni me ato të njëjtat (tipar shumë i dobishëm).

Sugjerime për Fjalë kyçe të Moz

Truket automatike të Google – a e dini se mund të përdorni karakterin e nënvizimit që Google të plotësojë bosh? Vetëm sigurohuni që të përfundoni në karakterin nënvizues _ dhe mund të gjeni një listë të tërë të fjalëve kyçe që përndryshe nuk i keni ditur. Unë personalisht e përdor shumë këtë hile.

Google-Autocomplete-mbushur-In-The-Blank-1

MozBar – Zgjatje Chrome që ju lejon Google çdo fjalë kyçe dhe të shihni DA të secilit rezultat (autoriteti i domenit) dhe PA (autoriteti i faqes). Sa më të larta janë, aq më konkurruese është fjala kyçe. Kontrolloni DA-në tuaj Explorer Moz Link dhe konkurrojnë me faqet që kanë DA të ngjashme.

Konkurrenca e Fjalë kyçe MozBar

Hulumtimi i konkurencës së një fjalen kyçe është i domosdoshëm. Ju nuk dëshironi të krijoni përmbajtje për të cilën nuk do të renditeni kurrë. Treguesi më i mirë është nëse Google fjalen kyçe, përmbajtja e shkurtër (e dobët) është në rezultatet kryesore. Nëse mund të krijoni përmbajtje më të mirë, më të plotë, atëherë është ndoshta një fjalen e mirë.

Konkurrenca e fjalëve

3. Harrojeni për dendësinë e fjalëve

Analiza e SEO e Yoast ju nderon dritat jeshile kur plotësoni rekomandimet. Problemi është, shumica kanë të bëjnë me përdorimin e fjalëve, dhe ka më shumë SEO në faqe se kjo.

Whatfarë duhet të thotë Yoast:

KUJDES: injektimi i fjalëve kyçe në përmbajtjen / copëzat tuaja i bën ata të duken spammy. A keni menduar të shkruani një titull SEO + përshkrim meta për të rritur CTR? Resultdo rezultat në Google do të jetë duke përdorur fjalen – pse dikush do të klikojë lidhjen tuaj? Po, duhet të përdorni fjalen tuaj në titullin e faqes, URL, titullin SEO dhe përshkrimin meta (vendet më të rëndësishme)… por mos injektoni fjalë kyçe vetëm për të marrë dritat jeshile. Harrojeni për densitetin e fjalëve kyçe dhe fjalët kyçe në nëntitujt … shtoni një tabelë të përmbajtjeve për të organizuar postime më të gjata, përdorni video, infografikë, copa të pasura, imazhe për ndarjen sociale, dhe pjek përmbajtje të hollë për ta bërë atë më të mirë (më të detajuar) sesa rezultatet kryesore të kërkimit.

Këtu është një përmbledhje e Yoast:

Analiza SEO e Yoast

4. Shmangni Variablat Yoast Snippet

Në cilësimet e Yoast, ata ju japin mundësinë që të përdorni variablat e copëzave të cilat veprojnë si shabllone për titujt e SEO + përshkrimet meta. Shkrimi i atyre me porosi është gjithmonë më mirë dhe nuk duhet të mbështeteni kurrë në modele pasi ato nuk janë optimizuar për fjalë kyçe, gjatësi karakteri (shirita jeshil) ose CTR.

Yoast-copë-Variablat

5. Rritni CTR-të me Redaktorin Bulk të Yoast

Redaktori pjesa më e madhe e Yoast ju lejon të rishikoni të gjitha titujt tuaj të SEO + përshkrimet e meta pa pasur nevojë të kaloni manualisht në secilën faqe / postim. Ju duhet të siguroheni që ato janë optimizuar për fjalët kyçe, gjatësinë e karakterit dhe CTR. Redaktori i pjesës më të madhe nuk ka shiritin jeshil (zbulon gjatësinë e karakterit) dhe nuk përqendron as fjalët kyçe, kështu që do të duhet t’i mbani në mend ato. Por shpejt mund ta shihni me një shikim nëse ata lexojnë mirë dhe i tërheq njerëzit të klikojnë në lidhjen tuaj, apo jo.

Yoast-Bulk-Editor

6. Optimizoni përmbajtjen për ndarjen sociale

Dëshironi që përmbajtja juaj të formatizojë bukur për Facebook / Twitter?

facebook-Share

Hapi 1: Aktivizoni të dhënat e meta Open Graph nën skedën Facebook dhe Twitter të Yoast:

Yoast-Social-Meta-Data

Hapi 2: Redaktoni një faqe / postim, pastaj klikoni në lidhjen “share” në Yoast. Vendosni imazhe me porosi për Facebook (1200 x 630px) dhe Twitter (1024 x 512px). Ju gjithashtu mund të personalizoni titullin + përshkrimin për secilin rrjet social, i cili si parazgjedhje është caktuar si titulli SEO + përshkrimi meta. Kjo vjen në ndihmë kur përdorni postime të rritura për Facebook Ads dhe dëshironi tekst të ndryshëm.

Yoast-social-media-optimization

7. Synoni për 3,000 fjalë

Kjo ka kuptim.

Përmbajtja më e gjatë bën një punë më të mirë në mbulimin e një teme sesa përmbajtja e shkurtër. Njerëzit gjithashtu kalojnë më shumë kohë në faqen tuaj, duke e parë atë më të dobishme dhe ka më shumë të ngjarë të lidhin dhe të ndajnë postimin.

mesatare-content-length

Disa nga postimet e mia janë 4,000+ fjalë…

Numërimi i fjalëve në WordPress

8. Shtoni një Tabelë të Përmbajtjeve

Krijimi i 3000 artikujve për numërimin e fjalëve mund të tingëllojë i frikshëm, por është më lehtë kur filloni me një tabelë përmbajtjesh. Kjo ka përfitime të mëdha SEO si dhënia e Google kërcime-në lidhje përdorim emëruar spiranca, dhe lejon njerëzit të lidhen me seksione specifike. Ajo gjithashtu rrit kohën e kaluar në faqe.

Si të krijoni një tabelë të përmbajtjes HTML
Tabela e përmbajtjeve HTML duket si kjo…

HTML-të e secilit nëndegë duket si kjo…

Pika Një

Pika Dy

Pika tre

Ose mund të provoni Shtojca e thjeshtë e Tabelës së përmbajtjeve.

9. Krijoni përmbajtje gjithëpërfshirëse

Asgjë nuk e kënaq Google më shumë se përmbajtje gjithëpërfshirëse. Ju mund të “optimizoni” gjithçka që dëshironi, por nëse përmbajtja juaj nuk i mbulon temat gjerësisht, përmbajtja e dikujt tjetër me siguri do të.

Përgjigju Publikut ju tregon të gjithë “fjalët kyçe të pyetjes” që njerëzit janë duke kërkuar për një temë. Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u siguruar që po përgjigjeni në pyetjet më të njohura që njerëzit duan të dinë.

Fjalë kyçe të Yoast - PërgjigjePublike

10. Shtoni copëza të pasura

Shtojcë WP Review nga MyThemeShop është shtojca për të cilën përdor copa të pasura dhe ka një falas dhe versioni pro (të dyja janë të shkëlqyera). Do të shmangja skema e të gjitha në një (pa pagesë por nuk ka përshtatje), si dhe nga Snipets WP Rich (zhvilluesi i braktisur atë dhe nuk është i pajtueshëm me PHP 7). Unë kam përdorur më parë WP Rich Snippets, por ai fjalë për fjalë nuk e përditësoi shtojcën për 2 vjet të plotë.

Pse e përdor Rishikimin WP Si Plugin My Rich Snippets

 • Mbështet 14 lloje të të dhënave
 • Weightshtë e lehtë (ngarkohet shpejt)
 • Vjen me 16 shabllone të paracaktuar
 • Azhurnohet shpesh nga MyThemeShop
 • Highlyshtë shumë i personalizueshëm (këtu është një faqe ku unë e përdor atë)
 • Sisteme vlerësimi të shumëfishta me rishikime opsionale të përdoruesve

Yje të rishikuar të strukturuar të të dhënave

11. Shtoni Datat e Publikimit në Postime

Nëse keni postime të ndjeshme në kohë, shtimi i një date të publikimit e bën përmbajtjen tuaj të duket e freskët:

Data e publikimit

Hapi 1: Aktivizo ‘datën në parapamjen e copave’ në Yoast (SEO) > Pamja e kërkimit > Llojet e përmbajtjes).

Date-In-Snippet-Preview-Yoast

Hapi 2: Shto data e modifikuar pas në krye të postimeve. Ja kodi:

E modifikuara e fundit: <?php the_modified_date (); ?>

Nëse përdorni Kornizën e Zanafillës, përdorni Zanafilla Redaktime të thjeshta:

Hyrja-Meta

Duhet të duket diçka si kjo:

Data e hyrjes e modifikuar

Hapi 3 (opsionale): Instaloni Shtojcën Republikane Old Posts. Kjo rivendos datën e publikimit të të gjitha postimeve deri në ditën e tanishme, duke azhurnuar datën në rezultatet e kërkimit dhe duke e bërë të gjithë përmbajtjen të duket e re. Sigurisht, është pak e lirë pasi me të vërtetë nuk e përditësove përmbajtjen, por mund të rrisë ndjeshëm CTR-të.

Republikë Postimet e Vjetra

12. Merrni në Sniperjet e Veçanta të Google

Google përfundimisht zgjedh se kush (dhe nëse) dikush merr një copëza e paraqitur, por patjetër që ka mënyra për të optimizuar për to. Kjo ju vë në pozicionin “# 0” dhe ju jep 2 rezultate.

3 Llojet e copave të veçanta:

 • përgjigjet
 • listat
 • tabelat

Copa të preferuara

Si të gjeni copa të veçanta në Google

 • Synoni një fjalen ku njerëzit duan një konciz përgjigje
 • përdorim Explore Keyword Moz për të identifikuar fjalët kyçe të pyetjes
 • Përdorni përgjigjen Publiku për të gjetur fjalë kyçe edhe më shumë
 • Zgjidhni nëse përgjigjja duhet të jetë një paragraf, listë ose tabelë
 • Dizenjoni një grafik të bukur (ose bëni një fotografi) duke përshkruar fjalen
 • Përdorni gjatësinë optimale të karakterit (shiko foton më poshtë të marra nga Moz)
 • Krijoni përmbajtje të bazuar në fakte me referenca të cilësisë (lidhje, grafika, etj)
 • Fjalë kyçe të synuara që tashmë kanë një pjesë të paraqitur, por bëjnë një punë të dobët
 • Nëse jeni duke synuar kutinë e përgjigjeve, synoni fjalen tuaj duke përdorur një ndeshje të saktë
 • Sigurohuni që jeni në faqen e parë për fjalen, nëse jo, përmirësoni përmbajtjen

Gjatësia e copëzave optike të zgjedhura

13. Instaloni shtojcat e Speed ​​WordPress

Unë kam bërë testime të gjera në këto shtojca dhe përdor shumicën e tyre në faqen time të internetit.

 1. Raketë WP – # 1 plug cache në shumicën e sondazheve në Facebook. Ju nuk keni nevojë për shtojcat 3-7 nga kjo listë nëse përdorni WP Rocket, pasi i ka këto karakteristika të integruara.
 2. Cache më e shpejtë e WP – # 1 plugin cache free në shumicën e sondazheve. Gjithashtu i lehtë për tu konfiguruar, ka mundësi për Cloudflare + CDN të tjera, por i mungojnë karakteristikat nga WP Rocket.
 3. WP-Optimizim – pastron bazën e të dhënave tuaja të spam, plehrave dhe skedarëve të tjerë të hedhurinave.
 4. Ngarkesa me dembel – vonon ngarkimin e fotografive derisa përdoruesit të lëvizin poshtë dhe t’i shohin ato (përmirëson kohën e ngarkesës, por ngarkimi i vazhdueshëm i fotove ndërsa lëvizni është i bezdisshëm).
 5. Ngarkesë dembel për video – vonon ngarkimin e videos / iframes derisa përdoruesit të lëvizin poshtë dhe t’i shohin ato. Videot duhen përgjithmonë për t’u ngarkuar – kjo mund të rrojë shumë sekonda.
 6. CDN Enabler – rregulloni me lehtësi rrjetin tuaj të shpërndarjes së përmbajtjes (Unë përdor StackPath).
 7. CAOS (Pritës i Google Analytics lokalisht) – rregullon artikullin “ruajtja e shfletuesit të levave” në GTmetrix duke pritur kodin tënd të ndjekjes së Google Analytics në vend.
 8. CAOS (Fontet e faqeve të hostit lokalisht) – rregullon gabimet e shkronjave të Google në GTmetrix + Pingdom duke shkarkuar Google Fonts tuaj dhe duke krijuar një fletë stili për të.
 9. Imagify / ShortPixel / Smushoptimizimi i figurës (kompresim pa humbje, përmasat në madhësi, hiqni të dhënat EXIF). Të gjitha këto janë të ngjashme – ju duhet vetëm një.
 10. Specifikoni dimensionet e figurës – shton një gjerësi / lartësi në HTML të figurës suaj, një artikull në GTmetrix. Ajo funksionon vetëm për imazhe në redaktorin vizual, nuk funksionon për imazhe në ndërtuesit e faqeve, widget, ose ndonjë fushë jashtë redaktorit vizual.
 11. AMP Për WPAdds Faqet e AMP për t’i bërë faqet e lëvizshme të ngarkohen më shpejt dhe i japin faqes tuaj një “pullë AMP” në rezultatet e kërkimit celular, të cilat mund të rrisin CTR-të.
 12. Paktivizoni WP / Clearfy – çaktivizon funksionet e panevojshme në thelbin e WordPress (linja lidhëse, pingbacks, API për rrahje zemre, API REST, dhe gjëra të tjera 99% nga ju nuk ju duhen). Të dy shtojcat janë të ngjashme dhe gjithashtu kanë karakteristika të tjera të shpejtësisë.
 13. Cache Gravatar i Harrycache Gravatars, duke bërë që komentet të ngarkohen më shpejt.
 14. GTmetrix për WordPress – mbani gjurmët e ngarkesave dhe vendosni alarmet e postës elektronike.
 15. Afisho Versionin PHPtregon se cili version i PHP që po ekzekutoni (duhet të jetë së paku 7) i cili ka një ndikim të madh shpejtësie. Ju mund të azhurnoni në cPanel të hostit tuaj.
 16. Monitor Query – shikoni shtojcat më të ngadalta, pyetjet, etj (zëvendësim i mirë për P3).
 17. Organizuesi i prizave – nëse instaloni një shtojcë të formës së kontaktit, me siguri nuk dëshironi që ajo të ngarkohet në çdo faqe të vetme (vetëm faqen tuaj të kontaktit). Organizatori i Pluginit ju lejon të kontrolloni se cilat ngarkesa të shtojcave në faqe, postime dhe përmbajtje të veçantë.
 18. Autoptimize – nëse përdorni GoDaddy, WP Engine ose pritës të tjerë që rendisin listat e zeza të programeve të fshehta, kjo shtojcë ju jep akoma përfitimet e optimizmit të HTML / CSS / JavaScript (artikujt në GTmetrix + Pingdom) por pa caching.
 19. Kontrolli i performancës së hosteve WP – ju tregon nëse serveri juaj është i ngadaltë dhe nëse teknologjia juaj e shpejtësisë (versionet PHP, MySQL, WordPress) ka nevojë për azhurnim.
 20. Zëvendësoni kërkimin më të mirë – nëse keni ndryshuar versionet www ose https të domenit tuaj, kjo shtojcë ju ndihmon të azhurnoni të gjitha lidhjet në faqen tuaj të internetit për të pasqyruar versionin e ri. Përndryshe do të shihni ‘minimizimin e gabimeve të ridrejtimit’ në GTmetrix.

14. Shmangni shtojcat e larta të CPU-së

Këtu është një listë e shtojcave të WordPress që do të ngadalësojnë faqen tuaj. E huazova këtë listë nga një postWordPress Speed ​​Up Facebook Group (një grup i mahnitshëm) por shtova edhe disa vetë.

* Fajtorët e zakonshëm përfshijnë postimin, statistikën, sitinapin, chat, kalendarin, ndërtuesit e faqeve dhe shtojcat që ekzekutojnë skanime / procese të vazhdueshme ose tregojnë CPU të lartë në GTmetrix.

 1. AddThis
 2. Monitorimi i Mashtrimit të Klikoni AdSense
 3. Kalendari i Ngjarjeve Gjithë në Një
 4. Rezervë Buddy
 5. Ndërtues kastor
 6. Faqet më të mira të WordPress në Google XML
 7. Kontrollues i lidhjeve të thyer (përdorni Kontrollin e linkut Dr.)
 8. Kontakt i vazhdueshëm për WordPress
 9. Formulari i kontaktit 7
 10. Postime të ndërlidhura kontekstuale
 11. Lidhje automatike Digi
 12. Sistemi i komenteve disqus
 13. Ndërtues Divi
 14. Rrjet thelbësor
 15. Shikoni listën e plotë të 65 shtojcave të ngadalta

Monitor Query gjithashtu do të gjeni shtojcat tuaja më të ngadalta …

Shtojca të Slow Monitor Query Monitor

Skeda e Ujëvara e GTmetrix është një metodë tjetër…

Plugin i ngadaltë i WordPress

15. Bëni Imazhet më të Shpejta

A e dini se imazhet mund të optimizohen 20 mënyra të ndryshme? Nuk e kisha idenë se kishte kaq shumë mënyra para se të shkruaja atë artikull, veçanërisht kur merr në konsideratë caching, ngarkesë dembel, opsione Cloudflare, heqjen e të dhënave EXIF, sprites CSS, dhe madje edhe optimizimin e tyre për SEO.

Optimizimi i figurës TOC

Këtu keni një listë të artikujve të optimizmit të imazhit në GTmetrix (Unë do t’i mbuloj ato kryesore):

Optimizimet e figurave në GTmetrix

Compress pa humbje imazhet – përdorni një plugin si ImagifyShortPixel, Smush, ose Kraken (të gjithë bëjnë të njëjtën gjë) e cila gjithashtu heq të dhënat EXIF ​​(ISO, data, koha, nëse është përdorur një flash, dhe informacione të tjera të panevojshme në lidhje me foton) të cilat kur hiqen, do ta bëjnë atë të ngarkojë pak më shpejt.

Imagjinoni optimizoni fotografitë në ngarkim

Shërbyer imazhe të shkallëzuara – të gjejnë imazhe të mëdha dhe t’i rivendosin në dimensionet e sakta). Ju mund të përdorni GTmetrix për t’i gjetur këto, dhe ato gjithashtu do t’ju ofrojnë gjerësinë / lartësinë e duhur.

shërbejnë-luspa-images

Specifikoni dimensionet e figurës – do të thotë që ju duhet të specifikoni një gjerësi / lartësi në HTML ose CSS të figurës. Grab këto dimensione nga GTmetrix, lokalizo imazhin dhe shto gjerësinë / lartësinë.

Specifikimi i dimensioneve të figurës

16. Lini EIG Hosting

E njëjta kompani e tmerrshme zotëron Bluehost, HostGator, dhe më shumë 60 kompani të ndryshme pritëse. Ata janë të njohur për blerjen e kompanive ekzistuese dhe uljen e kostove duke paketuar më shumë njerëz në të njëjtin server, si dhe mbështetje për “streaming” (kohë më të pritjes). GoDaddy nuk është as i mirë – ka mundësi më të mira si SiteGround, Cloudways dhe WP Engine.

List-Of-BnQ-Brands

Si të kontrolloni nëse hostimi juaj është i ngadaltë
Drejtoni faqen tuaj përmes bytecheck.com dhe kontrolloni TTFB (koha në bajtë e parë). Duhet të jetë në mënyrë ideale <320ms. Kjo dhe zvogëloni kohën e përgjigjes së serverit në PageSpeed ​​Insights janë tregues të mirë.

Ulja-server-përgjigje me kohë-under-200ms

E perdor SiteGround dhe kam 200 herë përgjigje me rezultate 100% GTmetrix dhe .4s Koha e ngarkesës Pingdom. Bëni një kontroll të hostimit, ekzekutoni testet tuaja ose klikoni nëpër faqet e mia për të parë se sa shpejt ngarkojnë ato. Ata u vlerësuan si host 1 në 26 sondazhet në Facebook dhe janë botë më të mirë se EIG (Bluehost, Hostgator), GoDaddy, dhe pritës të këqij që paketojnë shumë njerëz në të njëjtin server. ata janë rekomanduar nga WordPress, bëj migrime falas, dhe unë i përdor ato plan gjysëm i përkushtuar.

Kalimi në sitin e rrethit

Migrimi i kohës me ngarkesën në sit

Bluehost në SiteGround GTmetrix

HostGator të SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Nota Perfect në SiteGround

Zanafilla e SiteGround

Shpejtësia e dorëzuar nga SiteGround

Raporti i SiteGround GTmetrix

Koha e zvogëluar e ngarkesës me SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

HostGator To SiteGround Migrimi

SiteGround Times Response Times On Joomla

Kaloi në SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Në SiteGround

SiteGround FaqeSpeed ​​Insights

SiteGround Në Joomla

Koha e zvogëluar e ngarkesës në SiteGround

SiteGround Hosting i Shpejtë

Rezultatet e reja të Pingdomit në SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

Përmirësimi i Kohës së Përgjigjes së SiteGround

2019 Sondazhi i hostimeve

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Rekomandime për strehimin e elementëve

Korrik 2019 Rekomandim Pritës

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

Sondazhi mikpritës miqësor i WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Pritja e preferuar për Elementor

2018 Rekomandime Pritëse

Sondazhi i hostimit të WordPress Shtator 2018.png

Menaxhuar-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-pret-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-Qershor-1

SiteGround-Rekomandimi

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekomandimet-Poll

Bluehost vs SiteGround

Sondazhi i host-it të WordPress-it

Godaddy To SiteGround Migrimi

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migrimi

Godaddy-To-SiteGround

SiteGround-Backend

OMM-On-SiteGround

Unë përdor SiteGround sepse…

 1. GTmetrix e mia + Pingdom raportet flasin vetë
 2. Faqet e mia ngarkohen menjëherë (klikoni përmes tyre nëse dëshironi)
 3. shpejt teknologjia e shpejtësisë (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekomanduar nga Yoast, WordPress, Ivica nga Shpejtësia e WordPress-it
 5. falas Le të Encrypt SSL, i lehtë për t’u përdorur cPanel, dhe tipare për eCommerce
 6. Mbështetja e WordPress është unbeatable edhe pa përkrahjen prioritare të GoGeek
 7. GrowBig vjen me skenë, më shumë ruajtje dhe më shumë burime të serverit (lëvizni poshtë për “ne shpërndajmë burimet që ju nevojiten” dhe rri pezull mbi server tab)
 8. GoGeek vjen me akoma më shumë burime serveri, ruajtje, mbështetje prioritare
 9. Migrime falas, plugin migrator, dhe a Garancia e kthimit të parave 30-ditore
 10. Shumë lëvdata Reddit, Biseda në Facebook, Cicëroj, TrustPilot
 11. Ton lavdërimesh në Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Shumë njerëz migruan tashmë dhe postuan rezultate në Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Përgjegjësia e Filialit – nëse regjistrohesh për SiteGround duke përdorur timen lidhje lidhëse Unë do të dhuroj një pjesë të komisionit pa asnjë shpenzim për ju. Eachdo vit i dhuroj 3k dollarë Fushatat GoFundMe (2018 ishte për të ushqyer të uriturit në Denver, dhe 2017 ishte Uragani Harvey). Mbështetja juaj ju ndihmon dhe vërtet e vlerësoj. Përpiqem të bëj vlerësimet e mia të paanshme dhe të mbështetur nga dëshmi në formën e Sondazhet në Facebook, tweets, dhe biseda të vërteta. Nëse nuk doni ta përdorni, ja një lidhje jo-lidhëse te SiteGround. Sido që të jetë, besoj vërtet se ata janë hosti më i mirë dhe se faqja juaj do të funksionojë më shpejt / zbutet … bëni kërkimin tuaj në grupet Google dhe Facebook dhe do të gjeni shumicën e njerëzve thuaj te njejten gje.

SiteGround ka 3 plane:

SiteGround WordPress Hosting

Planet më të larta përfshijnë më shumë burimet e serverit (Faktori # 1 në udhëzuesin e optimizmit të WordPress). Ja grafiku i plotë i krahasimit, por GrowBig ju jep rreth 2 herë më shumë burime të serverit sesa StartUp, dhe GoGeek është pritje gjysmë e përkushtuar që të jep edhe më shumë. GrowBig dhe më vjen me një migrim falas, skenë, caching të përparuar dhe aftësi për të pritur faqe të shumta në internet. GoGeek vjen me mbështetje prioritare. Pritja e tyre në re është mjaft e rritjes së çmimeve në $ 80 / muaj.

Ju mund ta shihni këtë në tyre faqe karakteristikash:

SiteGround-Server-Resources-Krahasimi

Një nga shumë fijet…

Favorite-Web-Host

17. Përditësoni plugin tuaj të cache

Raketë WP ishte shtojca # 1 e vlerësuar e cache në sondazhet e shumta në Facebook:

Sondazhi më i mirë i plug cache 2016

Sondazhi i plugins cache 2019

Rocket Swift vs WP

Sondazhi i plugëve të cache 2016

Sondazhi më i mirë i shtojcave të cache 2018

raketë wp vs w3 totla cache

’Farë është aq mirë në lidhje me Rocket WP?

 • Ajo jep rezultate të shkëlqyera (është ajo që unë përdor)
 • Mbështetje mbresëlënëse + dokumentacion i gjerë
 • Sshtë një nga shtojcat më të lehta të konfigurimit të cache (shiko tutorialin tim)
 • Ka një pajtueshmëri të lartë me tematikë / shtojcat dhe nuk duhet ta prish faqen tuaj
 • Azhurnohet gjithnjë me karakteristika të reja (shumë shtesa të cache nuk azhurnohen shpesh)
 • Ka karakteristika shumica e shtojcave të cache-së (pastrimi i bazës së të dhënave, ngarkimi me dembel, pritja e Google Analytics në vend, kontrolli i rrahjeve të zemrës, integrimi me të dy Cloudflare + CDN-të e tjera)

18. Përdorni shumë CDN

Ne e dimë duke përdorur një CDN e bën faqen tuaj më të shpejtë.

Po në lidhje me përdorimin e CDN-ve të shumëfishta? Përgjigja është po, ndihmon edhe më shumë. Kjo për shkak se çdo CDN ka grupin e vet të qendrave të të dhënave, dhe më shumë qendra të dhënash = shpërndarje më e shpejtë e përmbajtjes.

Qendrat e të dhënave në cloud

Qendrat e të dhënave në cloud

Qendrat e të dhënave StackPath

StackPath-Data-Centers

Si ta bëjmë atë

 • Rregjistrohu Per CloudFlare (falas) dhe një CDN të paguar sipas dëshirës tuaj (e përdor StackPath).
 • Shumica e shtojcave të cache kanë një mundësi për të integruar të dy Cloudflare dhe StackPath

Me Cloudflare ju do ndryshoni serverat e emrave

Paneli i serverëve të emrave të cloud

Me StackPath ju do krijoni një sit CDN, pastaj shkruani URL e CDN në shtojcën tuaj të cache..

URL e StackPath CDN

WP-Rocket-CDN-Settings

19. Shtoni faqet e AMP

Faqet e përshpejtuara të celularit janë një projekt i Google që bëjnë që faqet e lëvizshme të ngarkohen më shpejt dhe t’ju japin një pullë AMP në rezultatet e kërkimit celular, i cili duket bukur dhe mund të rrisë CTR-të.

Faqet e përshpejtuara të celularit

Udhëzime për Shtimin e AMP

Cilësimet e përshpejtuara të shtojcave të faqeve celulare

Lidhje të përshpejtuara të Cloudflare Mobile

20. Shkruaj një Killer Rreth meje Faqe

Mendoni për të.

Faqja juaj rreth është një nga faqet më të shikuara në faqen tuaj të internetit.

Atëherë pse nuk shpenzoni më shumë kohë për të? Në faqen time, unë krijova një listë me 50 gjëra të rastësishme dhe shqetësuese për mua. Unë gjithashtu kam një fotografi të meje dhe macet e mia, familjen time dhe fotografi të tjera personale – përfshirë historinë time se si krijova një blog me 6 figura / vit.

Rreth-Me-Faqe

Përfitimet kryesore:

 • Më shumë kohë të kaluar në faqen time
 • Mirëbesim (ka më shumë të ngjarë të blej diçka duke përdorur lidhjen time të filialit)
 • Më shumë email të njerëzve që ndajnë historinë e tyre (që unë i dua)

21. Shtoni SSL

Google u rrëzua edhe më shumë në faqet e internetit jo-HTTP në korrik, 2018 kur ata filluan të shfaqnin “jo të sigurt” në Google Chrome. Për më tepër, nëse jeni një biznes i ligjshëm, keni nevojë për SSL.

Unë u tremba për të shpërngulur në SSL edhe pse unë punoj me një zhvillues të mahnitshëm me të cilin kam qenë që nga viti 2011. Me fat për mua, ai bëri gjithçka siç duhet dhe trafiku im nuk u ul aspak. Në fakt, shitjet e anëtarëve të mi u rritën (pasi unë mendoj se njerëzit më panë si një blog më të ligjshëm).

HTTPS-vs-Position

Si të shtoni SSL në WordPress

Vërtetë SSL e thjeshtë

22. Sitet e anëtarëve duhet të shtojnë vlera

Po, kjo është faqja ime.

Edhe unë u penalizova shumë lidhje Filialin (plus kam punësuar një ndërtues të lidhjeve që ka krijuar lidhje skicuese). Kjo ishte një kohë e vështirë për mua dhe trafiku / financat e mia u ul pasi u detyrova të kthehem në shtëpinë e prindërve të mi, pasi nuk kisha para. Uebfaqet e Filialeve duhet të jenë super të kujdesshëm.

Affiliate-Link-Google-Penalty

Mësimet që mësova:

 • Shtoni vlerë në përmbajtjen tuaj përtej rekomandimit të produkteve
 • Mos rekomandoni vetëm produkte të bashkëpunimit – rekomandoni edhe sende falas
 • Mos e mbushni përmbajtjen tuaj me lidhje partnere, 5 është zakonisht shumë (për mua)
 • Konsideroni krijimin e rishikimeve për produktet e anëtarëve, dhe lidhjen me ato në vend
 • Përdorni një plugin menaxherial i lidhjeve të bashkuar për të ndjekur statistikat në lidhjet e filialeve
 • Ndiqni se cilat lidhje lidhjesh njerëzit klikojnë ato më së shumti, pastaj nxirrni ato
 • Krijoni përmbajtje në thellësi të gurthemelit (mësimet kryesore që çdo vizitor dëshiron të lexojë)
 • Mos krijoni thjesht “lista të postimeve” dhe renditni së pari produktet e anëtarëve tuaj (Google e di)

Dëshironi të mësoni se si bëra 150,000 dollarë në 2018? Lexoni tutorialin e marketingut tim anëtar.

23. Përdorni Temat Miqësore me SEO

Temat e StudioPress (dhe Korniza e tyre e Zanafillës) rekomandohet nga Yoast, Matt Cutts (nga Google), dhe madje edhe vetë Matt Mullenweg. Unë jam duke përdorur temën e tyre Outreach Pro që nga viti 2016 dhe e dua atë. Faqja ime ka rezultate 100% të GTmetrix (ngarkesa e shpejtë), nuk ka asnjë gabim të përputhshmërisë me shtojcat, dhe është shumë e personalizueshme me Shtojcat e Genesis të StudioPress.

@jm_cook @Skitzzo Bleva Zanafillën. Njerëzit e AM kishin dërguar tema mbi shembuj vite më parë. Unë rimbursova (kartën e dhuratës) person AM që më dha këshilla.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27 qershor 2013

@bgardner sepse do t’i bëjë njerëzit të mendojnë se favorizoj Zanafillën mbi kornizat e tjera të temave. Oh prisni, kjo është në të vërtetë e vërtetë;) – Joost de Valk (@yoast) 31 janar 2012

Temat e StudioPress

Whatfarë i bën temat e StudioPress kaq të mira?

 • seriozitet – besuar nga 200,000 njerëz përfshirë përdoruesit më të mirë të WordPress si Yoast. Kodi i pastër, dokumentacioni për secilën temë dhe azhurnimet e shpeshta të temave të tyre dhe Kornizës së Zanafillës. Rreshti i poshtëm – Unë nuk kam pse të shqetësohem për çështjet e përputhshmërisë kur azhurnoni shtojcat, PHP, konsumin e CPU-së të lidhura me temën, etj. Ai funksionon pa probleme.
 • Mobile-miqësore – të gjitha temat e StudioPress janë me përgjegjësi HTML5 + për celular.
 • Komunitet i madhZanafilla WordPress (Facebook Group) ka 10,000 anëtarë.
 • plugins – të gjitha shtojcat e StudioPress janë të lehta dhe shtojnë pothuajse asgjë për të ngarkuar kohën.
 • Shumë i përshtatshëm – StudioPress ‘ Tema e qasjes Pro duket sikur është krijuar për kisha, por shiko mi Faqe Hyrëse. Duket asgjë si faqja fillestare e projektuar.

24. SEO lokale (Faktorët e Renditjes Lokale të Google)

Nëse jeni duke bërë SEO lokale, ka shumë gjëra jashtë optimizmit të WordPress tuaj që duhet të bëni. Këtu janë Faktorët e rangut lokal të kërkimit lokal të Google 2018 të cilat raportohen nga Moz çdo 2 vjet. Biznesi im Google është bërë më i rëndësishëm me 25.12%.

Faktorët e Renditjes së Kërkimeve Lokale 2018

Optimizimi i faqes tuaj të Google My Business

* Google po merr gjithnjë e më shumë duke marrë parasysh aktivizimin e pronarëve të bizneseve të cilët: postojnë në Google Posts, përgjigjen në rishikime, mbajnë orë speciale të azhurnuara, u përgjigjen pyetjeve, e bëjnë më të përshtatshme për klientët të ndërmarrin veprime të drejtpërdrejta në GMB duke përdorur URL të biznesit..

Google Logo e Biznesit tim

Heyyyy. Ju e bëri atë deri në fund.

Shikoni disa mësime të tjera të mia të cilat janë po aq të mira!

 • Udhëzues SEO në SEO
 • Udhëzues SEO për WordPress
 • Udhëzues i Shpejtësisë së WordPress

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector