24 Συμβουλές SEO WordPress για βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας το 2020

Αν ψάχνετε για λιγότερο προφανείς συμβουλές SEO WordPress, έχω μόνο τη λίστα για εσάς.


Ίσως έχετε ακούσει αρκετά για τα πράσινα φώτα Yoast για μία ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η λίστα περιλαμβάνει πρακτικές συμβουλές που υπερβαίνουν το Yoast, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους λίστας SEO και πρόσθετων βελτιστοποίησης ταχύτητας. Τα χρησιμοποίησα για να μεγαλώσω το ιστολόγιό μου SEO σε 3.000 αναγνώστες / ημέρα ως επίδειξη 1 ατόμων.

Απλώς διαβάστε το, σίγουρα θα μάθετε κάτι.

Contents

1. Εγκαταστήστε τις σωστές προσθήκες SEO

 • Yoast SEO – πιθανότατα χρησιμοποιείτε ήδη το Yoast, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν αυτά τα πράγματα σωστά: ξεχνώντας την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών, μεταβλητές αποσπάσματος, μαζική επεξεργασία, και κοινωνική βελτιστοποίηση. Ή δείτε το φροντιστήριο Yoast που καλύπτει όλα 4 βήματα για το Yoast: διαμόρφωση ρυθμίσεων, Εργαλεία για Webmasters, λέξεις-κλειδιά εστίασης, SEO περιεχομένου.
 • Κιτ ιστότοπου Google – Η νέα προσθήκη WordPress της Google που ενσωματώνει το Google Analytics, το Search Console, το AdSense και το PageSpeed ​​Insights. Είναι ακόμα σε έκδοση beta.
 • Αναθεώρηση WP – πλούσιο πρόσθετο αποσπάσματος (το καλύτερο εκεί έξω IMO) και είναι αυτό που χρησιμοποιώ. Εδώ είναι μια σελίδα στην οποία χρησιμοποιώ. Φαίνεται υπέροχο, υποστηρίζει 14 τύπους δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων κριτικών επεξεργαστή, αξιολογήσεων χρηστών και συνταγών), έρχεται με 16 προ-στιλ πρότυπα και υποστηρίζεται από το MyThemeShop. Το All In One Schema είναι δωρεάν αλλά πολύ ελάχιστο και δεν διαθέτει προσαρμογή. Το WP Rich Snippets εγκαταλείφθηκε από τον προγραμματιστή. Το WP Review είναι ελαφρύ και έχει και τα δύο Ελεύθερος και επαγγελματίας έκδοση με τόνους επιλογών.
 • Εύκολος πίνακας περιεχομένων – η προσθήκη ενός TOC έχει τεράστια οφέλη SEO. Ενθαρρύνει το μεγάλο περιεχόμενο, επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με συγκεκριμένες ενότητες της ανάρτησής σας, τους κάνουν να κάνουν κλικ και η Google μπορεί να σας απονείμει μετάβαση σε συνδέσμους με τη χρήση άγκυρες ονομάτων.
 • Αυτόματα χαρακτηριστικά Alt – προσθέτει αυτόματα κείμενο alt σε εικόνες, αποτρέποντάς σας να το προσθέσετε χειροκίνητα (από τότε που το WordPress σταμάτησε να το κάνει).
 • Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων – εξακολουθεί να είναι ο ευκολότερος τρόπος εύρεσης / διόρθωσης σπασμένων συνδέσμων, αλλά οι συνεχιζόμενες σαρώσεις καταναλώνουν υψηλούς επεξεργαστές (φροντίστε να την απενεργοποιήσετε όταν τελειώσετε).
 • Γρήγορη ανακατεύθυνση σελίδας / ανάρτησης – δωρεάν προσθήκη ανακατεύθυνσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε σφάλματα ανίχνευσης (σπασμένες σελίδες) που βρέθηκαν στο Google Search Console (το Yoast έχει επίσης μια ρύθμιση για αυτό).
 • Αναδημοσίευση παλαιών δημοσιεύσεων – επαναφέρει τις ημερομηνίες δημοσίευσης στην τρέχουσα ημέρα, κάνοντας όλες τις αναρτήσεις σας να φαίνονται φρέσκες στα αποτελέσματα αναζήτησης. Είναι λίγο φτηνό (θεωρώντας ότι δεν ενημερώσατε τις αναρτήσεις σας με νέο περιεχόμενο), αλλά μπορεί να αυξήσει τα CTR σας.
 • Πρόσθετα Yoast Premium – Δεν τα χρησιμοποιώ, αφού δεν βοηθούν άμεσα το SEO, αλλά πολλοί τα θεωρούν. Έγραψα μια κριτική για το Yoast premium εξηγώντας πώς μπορούν να γίνουν ανακατευθύνσεις με δωρεάν προσθήκες, πολλές λέξεις-κλειδιά εστίασης δεν είναι τόσο χρήσιμες όσο νομίζετε και για άλλους λόγους που δεν πιστεύω ότι αξίζει 89 $ / έτος.
 • Πύραυλος WP – # 1 βαθμολογία cache plugin σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook. Εύκολη εγκατάσταση, αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα και ενημερώνεται συχνά. Συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες που δεν διαθέτουν οι περισσότερες προσθήκες cache (εκκαθάριση βάσης δεδομένων, τεμπέλης φόρτωσης, τοπική φιλοξενία του Google Analytics, έλεγχος καρδιακών παλμών και ενσωμάτωση με το Cloudflare και άλλα CDN).
 • Αναλυτής – εμφανίζει τις μετρήσεις του Google Analytics απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress.
 • Πραγματικά απλό SSL – ρυθμίζει αυτόματα τον ιστότοπο για SSL. Πρέπει να εγγραφείτε για SSL (χρησιμοποιώ το δωρεάν Ας κρυπτογραφήσουμε SSL που έρχεται με το SiteGround).

2. Αξιοποιήστε νέα εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών

Απάντηση στο κοινό – αντλεί λέξεις-κλειδιά από την Αυτόματη συμπλήρωση Google και δημιουργεί έναν οπτικό χάρτη λέξεων-κλειδιών. Διασπά τις λέξεις-κλειδιά σε ερωτήσεις, προθέσεις και λέξεις-κλειδιά σύγκρισης. Όσο πιο πράσινος είναι ο κύκλος, τόσο περισσότερες αναζητήσεις έχει η λέξη-κλειδί. Όχι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε λέξεις-κλειδιά, αλλά και για να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι περιεκτικό και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που κάνουν οι χρήστες.

Yoast Λέξεις-κλειδιά - AnswerThePublic

Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz – παρόμοιο με το Google Keyword Planner πολύ καλύτερα, αφού έχει σχεδιαστεί ειδικά για SEO, ενώ το Keyword Planner έχει σχεδιαστεί για το AdWords. Εμφανίζει τον ανταγωνισμό στα οργανικά αποτελέσματα (το KP είναι για το AdWords), τον μηνιαίο όγκο αναζήτησης και έχει φίλτρα για την ομαδοποίηση παρόμοιων λέξεων-κλειδιών, ώστε να μην κάνετε κύλιση στις ίδιες (πολύ εύχρηστη λειτουργία).

Προτάσεις λέξεων-κλειδιών Moz

Κόλπα αυτόματης συμπλήρωσης Google – ξέρατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπογραμμισμένο χαρακτήρα για να συμπληρώσετε το κενό το Google; Απλώς σιγουρευτείτε ότι τελειώνετε με τον υπογραμμισμένο χαρακτήρα _ και μπορείτε να βρείτε μια ολόκληρη λίστα λέξεων-κλειδιών που διαφορετικά δεν γνωρίζατε. Χρησιμοποιώ προσωπικά αυτό το τέχνασμα πολύ.

Google-Αυτόματη συμπλήρωση-Συμπληρώστε-το-κενό-1

MozBar – Επέκταση Chrome που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε λέξη-κλειδί στο Google και να βλέπετε το DA κάθε αποτελέσματος (αρχή τομέα) και PA (αρχή σελίδας). Όσο υψηλότερα είναι, τόσο πιο ανταγωνιστική είναι η λέξη-κλειδί. Ελέγξτε το DA σας Moz Link Explorer και ανταγωνιστείτε με ιστότοπους που έχουν παρόμοιο DA.

Διαγωνισμός λέξεων-κλειδιών MozBar

Η έρευνα του ανταγωνισμού μιας λέξης-κλειδιού είναι απαραίτητη. Δεν θέλετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο για το οποίο δεν θα βαθμολογήσετε ποτέ. Ο καλύτερος δείκτης είναι εάν στο Google η λέξη-κλειδί, το σύντομο (ασθενές) περιεχόμενο είναι στα κορυφαία αποτελέσματα. Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε καλύτερο, πιο εμπεριστατωμένο περιεχόμενο, τότε είναι πιθανώς μια καλή λέξη-κλειδί.

Ανταγωνισμός λέξεων-κλειδιών

3. Ξεχάστε την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών

Ανάλυση SEO του Yoast σας απονέμει πράσινα φώτα όταν ολοκληρώνετε τις προτάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι έχουν να κάνουν με τη χρήση λέξεων-κλειδιών και υπάρχουν περισσότερα για SEO στη σελίδα από αυτό.

Τι πρέπει να πει ο Yoast:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: η εισαγωγή λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενο / αποσπάσματα σας τις κάνει να φαίνονται ανεπιθύμητες. Έχετε σκεφτεί να γράψετε έναν τίτλο SEO + μια μετα-περιγραφή για να αυξήσετε το CTR; Κάθε αποτέλεσμα στο Google θα χρησιμοποιεί τη λέξη-κλειδί – γιατί κάποιος θα κάνει κλικ στον σύνδεσμό σας? Ναι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λέξη-κλειδί σας στον τίτλο της σελίδας, στη διεύθυνση URL, στον τίτλο SEO και στη μετα-περιγραφή (τα πιο σημαντικά μέρη)… αλλά μην κάνετε ένεση λέξεων-κλειδιών μόνο για να λάβετε πράσινα φώτα. Ξεχάστε την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών και τις λέξεις-κλειδιά στις επικεφαλίδες… προσθέστε έναν πίνακα περιεχομένων για να οργανώσετε μεγαλύτερες αναρτήσεις, να χρησιμοποιήσετε βίντεο, γραφήματα, πλούσια αποσπάσματα, εικόνες κοινής χρήσης και βελτιώστε το λεπτό περιεχόμενο για να το κάνουμε καλύτερο (πιο λεπτομερές) από τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του Yoast:

Ανάλυση SEO Yoast

4. Αποφύγετε τις μεταβλητές αποσπάσματος Yoast

Στις ρυθμίσεις του Yoast, σας δίνουν την επιλογή να χρησιμοποιήσετε μεταβλητές αποσπάσματος τα οποία λειτουργούν ως πρότυπα για τίτλους SEO + μετα-περιγραφές. Η σύνταξη προσαρμοσμένων είναι ΠΑΝΤΑ καλύτερη και δεν πρέπει ποτέ να βασίζεστε σε πρότυπα, καθώς δεν είναι βελτιστοποιημένα για λέξεις-κλειδιά, μήκος χαρακτήρων (πράσινη γραμμή) ή CTR.

Yoast-Snippet-Variables

5. Αυξήστε τα CTR με τον Μαζικό επεξεργαστή του Yoast

Ο μαζικός επεξεργαστής της Yoast σάς επιτρέπει να ελέγχετε όλους τους τίτλους SEO + τις μετα-περιγραφές σας χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε χειροκίνητα σε κάθε σελίδα / ανάρτηση. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι βελτιστοποιημένες για λέξεις-κλειδιά, μήκος χαρακτήρων και CTR. Ο μαζικός επεξεργαστής δεν έχει την πράσινη γραμμή (ανιχνεύει το μήκος του χαρακτήρα) και δεν εστιάζει ούτε τις λέξεις-κλειδιά, οπότε θα πρέπει να έχετε κατά νου αυτές. Αλλά μπορείτε γρήγορα να δείτε με μια ματιά αν διαβάζουν καλά και προσελκύουν τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό σας ή όχι.

Yoast-Mass-Editor

6. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο για κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων

Θέλετε το περιεχόμενό σας να διαμορφωθεί όμορφα για Facebook / Twitter?

Κοινή χρήση στο Facebook

Βήμα 1: Ενεργοποιήστε τα μετα-δεδομένα Open Graph στην καρτέλα Facebook και Twitter της Yoast:

Yoast-Social-Meta-Data

Βήμα 2: Επεξεργαστείτε μια σελίδα / ανάρτηση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύνδεσμο “κοινή χρήση” στο Yoast. Ανεβάστε προσαρμοσμένες εικόνες για Facebook (1200 x 630 εικονοστοιχεία) και Twitter (1024 x 512 εικονοστοιχεία). Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον τίτλο + περιγραφή για κάθε κοινωνικό δίκτυο, το οποίο από προεπιλογή ορίζεται ως ο τίτλος SEO + περιγραφή μετα. Αυτό είναι βολικό όταν εκτελείτε ενισχυμένες αναρτήσεις για διαφημίσεις Facebook και θέλετε διαφορετικό κείμενο.

yoast-social-media-optimization

7. Στόχος για 3.000 λέξεις

Είναι λογικό.

Το μεγαλύτερο περιεχόμενο κάνει καλύτερη δουλειά στην κάλυψη ενός θέματος από το μικρό περιεχόμενο. Οι χρήστες περνούν επίσης περισσότερο χρόνο στη σελίδα σας, βρίσκοντάς το πιο χρήσιμο και είναι πιο πιθανό να συνδέσουν και να μοιραστούν την ανάρτηση.

μέσο-περιεχόμενο-μήκος

Μερικές από τις δημοσιεύσεις μου είναι 4.000+ λέξεις…

Καταμέτρηση λέξεων WordPress

8. Προσθέστε έναν πίνακα περιεχομένων

Η δημιουργία 3.000 άρθρων καταμέτρησης λέξεων μπορεί να ακούγεται τρομακτική, αλλά είναι πιο εύκολο όταν ξεκινάτε με έναν πίνακα περιεχομένων. Αυτό έχει τεράστια οφέλη SEO, όπως η απονομή Google μετάβαση σε συνδέσμους χρησιμοποιώντας ονομάζονται άγκυρες, και επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με συγκεκριμένες ενότητες. Αυξάνει επίσης το χρόνο που αφιερώνεται στη σελίδα.

Πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα περιεχομένων HTML
Πίνακας περιεχομένων Το HTML μοιάζει με αυτό…

Το HTML κάθε διάκρισης μοιάζει με αυτό…

Στοιχείο ένα

Θέμα 2

Θέμα Τρίτο

Ή μπορείτε να δοκιμάσετε το Εύκολη προσθήκη πίνακα περιεχομένων.

9. Δημιουργήστε περιεκτικό περιεχόμενο

Τίποτα δεν ικανοποιεί την Google περισσότερο από το περιεκτικό περιεχόμενο. Μπορείτε να “βελτιστοποιήσετε” ό, τι θέλετε, αλλά εάν το περιεχόμενό σας δεν καλύπτει εκτενώς τα θέματα, το περιεχόμενο κάποιου άλλου πιθανότατα θα.

Απάντηση στο κοινό σας λέει όλες τις «λέξεις-κλειδιά ερωτήσεων» που αναζητούν οι άνθρωποι για ένα θέμα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι απαντάτε στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που θέλουν να γνωρίζουν.

Yoast Λέξεις-κλειδιά - AnswerThePublic

10. Προσθέστε πλούσια αποσπάσματα

ο Πρόσθετο WP Review από το MyThemeShop είναι το πρόσθετο για το οποίο χρησιμοποιώ πλούσια αποσπάσματα και έχει ένα Ελεύθερος και υπέρ έκδοση (και τα δύο είναι υπέροχα). Θα απέφευγα το All In One Schema (δωρεάν αλλά δεν διαθέτει προσαρμογή) καθώς και WP Rich Snippets (ο προγραμματιστής το εγκατέλειψε και δεν είναι συμβατό με το PHP 7). Στο παρελθόν χρησιμοποιούσα WP Rich Snippets, αλλά κυριολεκτικά δεν ενημέρωσε την προσθήκη για 2 ολόκληρα χρόνια.

Γιατί χρησιμοποιώ την κριτική WP ως προσθήκη των εμπλουτισμένων αποσπασμάτων μου

 • Υποστηρίζει 14 τύπους δεδομένων
 • Είναι ελαφρύ (φορτώνει γρήγορα)
 • Έρχεται με 16 προ-στιλ πρότυπα
 • Ενημερώνεται συχνά από το MyThemeShop
 • Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο (εδώ είναι μια σελίδα στην οποία χρησιμοποιώ)
 • Πολλαπλά συστήματα αξιολόγησης με προαιρετικές κριτικές χρηστών

Αστέρια αναθεώρησης δομημένων δεδομένων

11. Προσθήκη ημερομηνιών δημοσίευσης σε δημοσιεύσεις

Εάν έχετε αναρτήσεις σχετικά με το χρόνο, η προσθήκη ημερομηνίας δημοσίευσης κάνει το περιεχόμενό σας να φαίνεται φρέσκο:

Ημερομηνία δημοσίευσης

Βήμα 1: Ενεργοποιήστε την “ημερομηνία στο απόσπασμα προεπισκόπησης” στο Yoast (SEO > Αναζήτηση εμφάνισης > Τύποι περιεχομένου).

Date-In-Snippet-Preview-Yoast

Βήμα 2: Προσθήκη ημερομηνία τροποποίησης μετά στην κορυφή των δημοσιεύσεων. Εδώ είναι ο κωδικός:

Τελευταία τροποποίηση: <?php the_modified_date (); ?>

Εάν χρησιμοποιείτε το Genesis Framework, χρησιμοποιήστε το Genesis Simple Edits:

Είσοδος-Μέτα

Θα πρέπει να μοιάζει με αυτό:

Ημερομηνία εισαγωγής Τροποποιήθηκε ημερομηνία

Βήμα 3 (Προαιρετικό): Εγκαταστήστε το Αναδημοσίευση της προσθήκης Old Posts. Αυτό επαναφέρει την ημερομηνία δημοσίευσης όλων των δημοσιεύσεων στην τρέχουσα ημέρα, ενημερώνοντας την ημερομηνία στα αποτελέσματα αναζήτησης και κάνοντας όλο το περιεχόμενο να φαίνεται νέο. Φυσικά, είναι λίγο φθηνό αφού δεν ενημερώσατε πραγματικά το περιεχόμενο, αλλά μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα CTR.

Αναδημοσίευση παλαιών δημοσιεύσεων

12. Μπείτε στα Επιλεγμένα αποσπάσματα της Google

Η Google επιλέγει τελικά ποιος (και εάν) κάποιος παίρνει χαρακτηριστικό απόσπασμα, αλλά υπάρχουν σίγουρα τρόποι βελτιστοποίησης για αυτούς. Αυτό σας βάζει στη θέση “# 0” και σας δίνει 2 αποτελέσματα.

3 τύποι επιλεγμένων αποσπασμάτων:

 • Απαντήσεις
 • Κονίστρα
 • Πίνακες

Επιλεγμένα αποσπάσματα

Πώς να αποκτήσετε επιλεγμένα αποσπάσματα στο Google

 • Στοχεύστε μια λέξη-κλειδί όπου οι άνθρωποι θέλουν συνοπτικός απάντηση
 • Χρήση Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz για τον προσδιορισμό λέξεων-κλειδιών ερωτήσεων
 • Χρησιμοποιήστε την απάντηση στο κοινό για να βρείτε ακόμη περισσότερες λέξεις-κλειδιά ερωτήσεων
 • Επιλέξτε αν η απάντηση θα πρέπει να είναι μια παράγραφος, μια λίστα ή έναν πίνακα
 • Σχεδιάστε ένα ωραίο γραφικό (ή τραβήξτε μια φωτογραφία) που περιγράφει τη λέξη-κλειδί
 • Χρησιμοποιήστε το βέλτιστο μήκος χαρακτήρων (δείτε την παρακάτω φωτογραφία Μόζ)
 • Δημιουργία περιεχομένου βάσει γεγονότων με ποιοτικές αναφορές (συνδέσεις, γραφικά κ.λπ.)
 • Στοχεύστε λέξεις-κλειδιά που έχουν ήδη ένα απόσπασμα που έχουν επιλεγεί αλλά δεν έχουν καλή δουλειά
 • Εάν στοχεύετε στο πλαίσιο απαντήσεων, στοχεύστε τη λέξη-κλειδί σας χρησιμοποιώντας μια ακριβή αντιστοίχιση
 • Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην 1η σελίδα για τη λέξη-κλειδί, αν όχι, βελτιώστε το περιεχόμενο

Βέλτιστο μήκος επιλεγμένων αποσπασμάτων

13. Εγκαταστήστε WordPress Speed ​​Plugins

Έχω κάνει εκτεταμένες δοκιμές σε αυτά τα πρόσθετα και χρησιμοποιώ τα περισσότερα από τον δικό μου ιστότοπο.

 1. Πύραυλος WP – # 1 προσθήκη cache στις περισσότερες δημοσκοπήσεις στο Facebook. Δεν χρειάζεστε πρόσθετα 3-7 από αυτήν τη λίστα εάν χρησιμοποιείτε WP Rocket, καθώς διαθέτει αυτές τις δυνατότητες ενσωματωμένες.
 2. Ταχύτερη προσωρινή μνήμη WP – # 1 δωρεάν προσθήκη cache στις περισσότερες δημοσκοπήσεις. Επίσης εύκολο στη διαμόρφωση, έχει επιλογές για Cloudflare + άλλα CDN, αλλά δεν διαθέτει δυνατότητες από το WP Rocket.
 3. WP-Βελτιστοποίηση – καθαρίζει τη βάση δεδομένων σας από ανεπιθύμητα, σκουπίδια και άλλα ανεπιθύμητα αρχεία.
 4. Οκνηρό φορτίο – καθυστερεί τη φόρτωση φωτογραφιών έως ότου οι χρήστες μετακινηθούν προς τα κάτω και να τις δουν (βελτιώνει τους χρόνους φόρτωσης, αλλά η συνεχής φόρτωση φωτογραφιών καθώς κάνετε κύλιση είναι ενοχλητική).
 5. Lazy Load για βίντεο – καθυστερεί τη φόρτωση βίντεο / iframes έως ότου οι χρήστες μετακινηθούν προς τα κάτω και να τα δουν. Τα βίντεο χρειάζονται για πάντα για φόρτωση – αυτό μπορεί να ξυρίσει πολλά δευτερόλεπτα.
 6. Ενεργοποιητής CDN – ρυθμίστε εύκολα το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου σας (χρησιμοποιώ StackPath).
 7. CAOS (Φιλοξενήστε το Google Analytics τοπικά) – διορθώνει το στοιχείο “μόχλευση προσωρινής αποθήκευσης προγράμματος περιήγησης” στο GTmetrix φιλοξενώντας τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics τοπικά.
 8. CAOS (τοπικές γραμματοσειρές Web) – διορθώνει τα σφάλματα γραμματοσειράς Google στο GTmetrix + Pingdom κατεβάζοντας τις γραμματοσειρές σας Google και δημιουργώντας ένα φύλλο στυλ για αυτό.
 9. Φανταστείτε / ShortPixel / Σμίσεβελτιστοποίηση εικόνας (συμπίεση χωρίς απώλειες, αλλαγή μεγέθους εικόνων, κατάργηση δεδομένων EXIF). Όλα αυτά είναι παρόμοια – χρειάζεστε μόνο ένα.
 10. Καθορίστε τις διαστάσεις εικόνας – προσθέτει ένα πλάτος / ύψος στο HTML της εικόνας σας, ένα στοιχείο στο GTmetrix. Λειτουργεί μόνο για εικόνες στον οπτικό επεξεργαστή, δεν λειτουργεί για εικόνες σε δημιουργούς σελίδων, γραφικά στοιχεία ή περιοχές εκτός του οπτικού προγράμματος επεξεργασίας.
 11. AMP για WPπροσθέτει Σελίδες AMP για να επιταχύνει τη φόρτωση των σελίδων για κινητά και δίνει στον ιστότοπό σας μια “Σφραγίδα AMP” στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τα CTR.
 12. Απενεργοποίηση WP / Clearfy – απενεργοποιεί τις περιττές λειτουργίες στον πυρήνα του WordPress (trackbacks, pingbacks, API καρδιακού παλμού, REST API και άλλα πράγματα που το 99% από εσάς δεν χρειάζεστε). Και τα δύο πρόσθετα είναι παρόμοια και έχουν και άλλα χαρακτηριστικά ταχύτητας.
 13. Η Gravatar Cache του Χάριcaches Gravatars, κάνοντας τα σχόλια να φορτώνουν γρηγορότερα.
 14. GTmetrix για WordPress – παρακολουθείτε τους χρόνους φόρτωσης και ορίστε ειδοποιήσεις μέσω email.
 15. Εμφάνιση έκδοσης PHPδείχνει ποια έκδοση PHP χρησιμοποιείτε (θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 7) η οποία έχει τεράστια επίδραση στην ταχύτητα. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο cPanel του κεντρικού υπολογιστή σας.
 16. Παρακολούθηση ερωτημάτων – δείτε πιο αργές προσθήκες, ερωτήματα κ.λπ. (καλή αντικατάσταση για P3).
 17. Διοργανωτής προσθηκών – εάν εγκαταστήσετε μια προσθήκη φόρμας επικοινωνίας, πιθανώς δεν θέλετε να φορτώνεται σε κάθε σελίδα (μόνο τη σελίδα επαφής σας). Το Plugin Organizer σάς επιτρέπει να ελέγχετε ποιες προσθήκες φορτώνουν σε συγκεκριμένες σελίδες, αναρτήσεις και άλλο περιεχόμενο.
 18. Αυτόματη βελτιστοποίηση – εάν χρησιμοποιείτε GoDaddy, WP Engine ή άλλους κεντρικούς υπολογιστές που προσθέτουν μαύρες λίστες προσθηκών προσωρινής αποθήκευσης, αυτή η προσθήκη εξακολουθεί να σας προσφέρει τα πλεονεκτήματα της βελτιστοποίησης HTML / CSS / JavaScript (στοιχεία σε GTmetrix + Pingdom) αλλά χωρίς την προσωρινή αποθήκευση.
 19. Έλεγχος απόδοσης φιλοξενίας WP – σας ενημερώνει εάν ο διακομιστής σας είναι αργός και εάν η τεχνολογία ταχύτητάς σας (PHP, MySQL, εκδόσεις WordPress) χρειάζεται ενημέρωση.
 20. Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης – εάν αλλάξατε τις εκδόσεις www ή https του τομέα σας, αυτή η προσθήκη σάς βοηθά να ενημερώνετε μαζικά όλους τους συνδέσμους στον ιστότοπό σας για να αντικατοπτρίζει τη νέα έκδοση. Διαφορετικά, θα δείτε σφάλματα “ελαχιστοποίησης ανακατεύθυνσης” στο GTmetrix.

14. Αποφύγετε τις προσθήκες υψηλής CPU

Ακολουθεί μια λίστα προσθηκών WordPress που θα επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας. Δανείστηκα αυτή τη λίστα από ένα Θέση στο WordPress Speed ​​Up Facebook Group (μια καταπληκτική ομάδα) αλλά πρόσθεσα και μερικούς.

* Οι συνηθισμένοι ένοχοι περιλαμβάνουν σχετικές αναρτήσεις, στατιστικά στοιχεία, χάρτη ιστότοπου, συνομιλία, ημερολόγιο, δημιουργούς σελίδων και προσθήκες που εκτελούν συνεχιζόμενες σαρώσεις / διαδικασίες ή εμφανίζουν υψηλή CPU στο GTmetrix.

 1. Πρόσθεσε αυτό
 2. Παρακολούθηση απάτης κλικ AdSense
 3. Ημερολόγιο εκδηλώσεων Όλα σε Ένα
 4. Εφεδρικός φίλος
 5. Κατασκευαστής Beaver
 6. Καλύτεροι χάρτες ιστότοπων Google XML WordPress
 7. Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων (χρησιμοποιήστε το Dr. Link Check)
 8. Συνεχής επαφή για WordPress
 9. Φόρμα επικοινωνίας 7
 10. Σχετικές δημοσιεύσεις με βάση τα συμφραζόμενα
 11. Αυτόματες συνδέσεις Digi
 12. Σύστημα σχολίων Disqus
 13. Divi Builder
 14. Βασικό πλέγμα
 15. Προβολή πλήρους λίστας 65 αργών προσθηκών

Παρακολούθηση ερωτημάτων θα βρει επίσης τις πιο αργές προσθήκες σας…

Slow Plugins Παρακολούθησης ερωτημάτων

Καρτέλα καταρράκτη GTmetrix είναι μια άλλη μέθοδος…

Αργή προσθήκη WordPress

15. Κάντε τις εικόνες πιο γρήγορες

Γνωρίζατε ότι οι εικόνες μπορούν να βελτιστοποιηθούν με 20 διαφορετικούς τρόπους; Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί τρόποι πριν γράψω αυτό το άρθρο, ειδικά όταν λαμβάνετε υπόψη την προσωρινή αποθήκευση, το τεμπέλης φόρτωσης, τις επιλογές Cloudflare, την κατάργηση δεδομένων EXIF, τα CSS sprites και ακόμη και τη βελτιστοποίησή τους για SEO.

TOC βελτιστοποίησης εικόνας

Ακολουθεί μια λίστα με στοιχεία βελτιστοποίησης εικόνας στο GTmetrix (θα καλύψω τα κύρια):

Βελτιστοποιήσεις εικόνας στο GTmetrix

Συμπίεση εικόνων χωρίς απώλειες – χρησιμοποιήστε ένα πρόσθετο όπως ΦανταστείτεShortPixel, Σμίσε, ή Κράκεν (όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα) που αφαιρεί επίσης τα δεδομένα EXIF ​​(ISO, ημερομηνία, ώρα, εάν χρησιμοποιήθηκε ένα φλας και άλλες περιττές πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφία) οι οποίες όταν αφαιρεθούν, θα την κάνουν να φορτώνει λίγο πιο γρήγορα.

Imagify Βελτιστοποίηση εικόνων κατά τη μεταφόρτωση

Προβάλετε κλιμακωτές εικόνες – Βρείτε μεγάλες εικόνες και αλλάξτε το μέγεθός τους στις σωστές διαστάσεις). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GTmetrix για να τα βρείτε και θα σας παρέχουν επίσης το σωστό πλάτος / ύψος.

σερβίρισμα-κλίμακα-εικόνες

Καθορίστε τις διαστάσεις της εικόνας – σημαίνει ότι πρέπει να καθορίσετε ένα πλάτος / ύψος στο HTML ή CSS της εικόνας. Πιάστε αυτές τις διαστάσεις από το GTmetrix, εντοπίστε την εικόνα και προσθέστε το πλάτος / ύψος.

Καθορισμός διαστάσεων εικόνας

16. Αφήστε το EIG Hosting

Η ίδια φρικτή εταιρεία κατέχει το Bluehost, το HostGator και άλλα 60 διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας. Είναι γνωστοί για την εξαγορά υφιστάμενων εταιρειών και τη μείωση του κόστους συσκευάζοντας περισσότερα άτομα στον ίδιο διακομιστή, καθώς και υποστήριξη “ροής” (μεγαλύτεροι χρόνοι αναμονής). Το GoDaddy δεν είναι ούτε καλό – υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές όπως το SiteGround, το Cloudways και το WP Engine.

Λίστα επωνυμιών-Of-EIG

Πώς να ελέγξετε εάν η φιλοξενία σας είναι αργή
Εκτελέστε τον ιστότοπό σας bytecheck.com και ελέγξτε το δικό σας TTFB (ώρα έως το πρώτο byte). Στην ιδανική περίπτωση πρέπει να είναι <320ms. Αυτό και μείωση του χρόνου απόκρισης διακομιστή στο PageSpeed ​​Insights είναι καλοί δείκτες.

Μείωση διακομιστή-απόκρισης-χρόνου-κάτω από 200ms

χρησιμοποιώ SiteGround και Εχω 200ms χρόνοι απόκρισης με 100% βαθμολογίες GTmetrix και .4s Χρόνοι φόρτωσης Pingdom. Κάντε έναν έλεγχο φιλοξενίας, εκτελέστε τις δικές σας δοκιμές ή κάντε κλικ στις σελίδες μου για να δείτε πόσο γρήγορα φορτώνουν. Βαθμολογήθηκαν με τον # 1 οικοδεσπότη σε 26 δημοσκοπήσεις στο Facebook και είναι κόσμοι καλύτεροι από ΕΙΚ (Μπλε Χοστ, HostGator), Πάμε μπαμπά, και κακούς κεντρικούς υπολογιστές που συσκευάζουν πάρα πολλά άτομα στον ίδιο διακομιστή. Είναι συνιστάται από το WordPress, κάνω δωρεάν μετεγκαταστάσεις, και χρησιμοποιώ τους ημι-αφιερωμένο σχέδιο.

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Προτάσεις φιλοξενίας Elementor

Σύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019

WordPress-Host-Poll-Αυγ-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Διαχειριζόμενη-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Δημοσκόπηση

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

Αγαπημένη φιλοξενία για Elementor

Προτάσεις φιλοξενίας 2018

Δημοσκόπηση φιλοξενίας WordPress Σεπτέμβριος 2018.png

Διαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Φιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτητα

WordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1

SiteGround-Σύσταση

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Φιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019

Φιλοξενία-Προτάσεις-Δημοσκόπηση

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPress

Godaddy To SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

Godaddy-To-SiteGround

SiteGround-Backend

OMM-On-SiteGround

Χρησιμοποιώ το SiteGround επειδή…

 1. Το GTmetrix μου + Pingdom οι αναφορές μιλούν από μόνες τους
 2. Οι σελίδες μου φορτώνονται αμέσως (κάντε κλικ σε αυτές αν θέλετε)
 3. Γρήγορα τεχνολογία ταχύτητας (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Προτείνεται απο Ναι, WordPress, Ίβιτσα από Επιτάχυνση του WordPress
 5. Ελεύθερος Ας κρυπτογραφήσουμε SSL, εύχρηστος cPanel, και χαρακτηριστικά για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 6. Η υποστήριξη WordPress είναι ανίκητος ακόμα και χωρίς την υποστήριξη προτεραιότητας του GoGeek
 7. GrowBig έρχεται με σταδιοποίηση, περισσότερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερους πόρους διακομιστή (μετακινηθείτε προς τα κάτω για να “διαθέτουμε τους πόρους που χρειάζεστε” και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το υπηρέτης αυτί)
 8. GoGeek έρχεται με ακόμη περισσότερους πόρους διακομιστή, αποθήκευση, υποστήριξη προτεραιότητας
 9. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις, προσθήκη μεταναστών, και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 10. Πολλά επαίνους Reddit, Συνομιλίες στο Facebook, Κελάδημα, TrustPilot
 11. Τόνοι επαίνους στο Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Πολλοί άνθρωποι μετανάστευσαν ήδη και δημοσίευσαν αποτελέσματα στο Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Αποποίηση συνεργατών – εάν εγγραφείτε στο SiteGround χρησιμοποιώντας το my σύνδεσμος συνεργατών Θα σας δωρίσω ένα κομμάτι της προμήθειας χωρίς έξοδα σε εσάς. Κάθε χρόνο δωρίζω $ 3k Καμπάνιες GoFundMe (Το 2018 έπρεπε να τροφοδοτήσει τους πεινασμένους στο Ντένβερ και το 2017 ήταν ο τυφώνας Harvey). Η υποστήριξή σας βοηθά και πραγματικά την εκτιμώ. Προσπαθώ να κάνω τις κριτικές μου αμερόληπτες και υποστηριζόμενες απόδειξη υπό τη μορφή του Δημοσκοπήσεις στο Facebook, tweets, και πραγματικές συνομιλίες. Εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, εδώ είναι ένα σύνδεσμος μη συνεργατών στο SiteGround. Είτε έτσι είτε αλλιώς πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης και ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί πιο γρήγορα / πιο ομαλά… κάντε την έρευνά σας για ομάδες Google και Facebook και θα βρείτε τα περισσότερα άτομα πες το ίδιο.

Το SiteGround έχει 3 σχέδια:

Φιλοξενία WordPress SiteGround

Τα υψηλότερα σχέδια περιλαμβάνουν περισσότερα πόροι διακομιστή (# 1 παράγοντας στον οδηγό βελτιστοποίησης WordPress). Εδώ είναι το πλήρες διάγραμμα σύγκρισης, αλλά το GrowBig σας δίνει περίπου 2 φορές περισσότερους πόρους διακομιστή από το StartUp και το GoGeek είναι ημι-αφιερωμένη φιλοξενία που σου δίνει ακόμα περισσότερα. Το GrowBig and up έρχεται με δωρεάν μετεγκατάσταση, σταδιοποίηση, προηγμένη προσωρινή αποθήκευση και δυνατότητα φιλοξενίας πολλών ιστότοπων. Το GoGeek έρχεται με υποστήριξη προτεραιότητας. Η φιλοξενία σύννεφων τους είναι αρκετά η τιμή των 80 $ / μήνα.

Μπορείτε να το δείτε στο δικό τους σελίδα λειτουργιών:

SiteGround-Server-Resources-Σύγκριση

Ένα από πολλά νήματα…

Αγαπημένος-Web-Host

17. Αναβαθμίστε την προσθήκη Cache

Πύραυλος WP ήταν η # 1 βαθμολογία cache plugin σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook:

Η καλύτερη δημοσκόπηση προσθηκών cache του 2016

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2019

Swift vs WP Rocket

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2016

Καλύτερες προσθήκες cache 2018 δημοσκόπηση

wp rocket εναντίον w3 totla cache

Τι είναι τόσο καλό για το WP Rocket?

 • Αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα (είναι αυτό που χρησιμοποιώ)
 • Καταπληκτική υποστήριξη + εκτεταμένη τεκμηρίωση
 • Είναι μια από τις ευκολότερες προσθήκες προσωρινής μνήμης για διαμόρφωση (δείτε το σεμινάριό μου)
 • Έχει υψηλή συμβατότητα με θέματα / προσθήκες και δεν πρέπει να καταστρέφει τον ιστότοπό σας
 • Ενημερώνεται πάντα με νέες λειτουργίες (πολλές προσθήκες cache δεν ενημερώνονται συχνά)
 • Διαθέτει δυνατότητες που δεν διαθέτουν οι περισσότερες προσθήκες κρυφής μνήμης (εκκαθάριση βάσης δεδομένων, τεμπέλης φόρτωση, φιλοξενία του Google Analytics τοπικά, έλεγχος καρδιακών παλμών, ενσωμάτωση και με το Cloudflare + άλλα CDN)

18. Χρησιμοποιήστε πολλαπλά CDN

Γνωρίζουμε τη χρήση ενός CDN κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο.

Τι γίνεται όμως με τη χρήση πολλαπλών CDN; Η απάντηση είναι ναι, βοηθά ακόμη περισσότερο. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε CDN έχει το δικό του σύνολο κέντρων δεδομένων και περισσότερα κέντρα δεδομένων = ταχύτερη παράδοση περιεχομένου.

Κέντρα δεδομένων Cloudflare

Κέντρα δεδομένων Cloudflare

Κέντρα δεδομένων StackPath

StackPath-Data-Centres

Πως να το κάνεις

 • Εγγραφείτε Cloudflare (δωρεάν) και ένα πληρωμένο CDN της επιλογής σας (χρησιμοποιώ StackPath).
 • Οι περισσότερες προσθήκες cache έχουν την επιλογή να ενσωματώσουν τόσο το Cloudflare όσο και το StackPath

Με το Cloudflare θα το κάνετε αλλαγή διακομιστών ονόματος

Πίνακας ελέγχου διακομιστών ονόματος Cloudflare

Με το StackPath θα το κάνετε δημιουργήστε έναν ιστότοπο CDN, μετά εισαγάγετε το δικό σας Διεύθυνση URL CDN στην προσθήκη προσωρινής μνήμης..

Διεύθυνση URL StackPath CDN

WP-Rocket-CDN-Ρυθμίσεις

19. Προσθήκη σελίδων AMP

Επιταχυνόμενες σελίδες για κινητά είναι ένα έργο Google που κάνει τις σελίδες για κινητές συσκευές να φορτώνουν γρηγορότερα και να σας δίνει μια σφραγίδα AMP στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά, η οποία φαίνεται ωραία και μπορεί δυνητικά να αυξήσει τα CTR.

Accelerated Mobile Pages

Οδηγίες για την προσθήκη AMP

 • Εγκαταστήστε το AMP για προσθήκη WP
 • Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις (υπάρχουν πολλές από αυτές, δείτε παρακάτω)
 • Προσθέστε / amp / σε οποιαδήποτε σελίδα στον ιστότοπό σας για να δείτε πώς φαίνεται
 • Περιμένετε έως ότου η Google ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας και προσθέστε τη σφραγίδα AMP
 • Επισκεφθείτε το Ενότητα AMP του Google Search Console για να δείτε λάθη
 • Ανάβω Επιταχυνόμενοι σύνδεσμοι για κινητά στις ρυθμίσεις ταχύτητας του Cloudflare (δείτε παρακάτω)

Ρυθμίσεις προσθήκης Accelerated Mobile Pages

Cloudflare Accelerated Mobile Links

20. Γράψτε μια σελίδα δολοφόνος για μένα

Σκέψου το.

Η σελίδα σχετικά με τη σελίδα σας είναι μία από τις σελίδες με τις περισσότερες προβολές στον ιστότοπό σας.

Γιατί λοιπόν δεν ξοδεύετε περισσότερο χρόνο σε αυτό; Στη σελίδα μου σχετικά με, δημιούργησα μια λίστα με 50 τυχαία και ενοχλητικά πράγματα για μένα. Έχω επίσης μια φωτογραφία για μένα και τις γάτες μου, την οικογένειά μου και άλλες προσωπικές φωτογραφίες – συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας μου για το πώς δημιούργησα ένα blog 6 ετών / έτους.

Σχετικά με εμένα

Κύρια οφέλη:

 • Περισσότερος χρόνος που αφιερώνεται στον ιστότοπό μου
 • Εμπιστοσύνη (πιθανότερο να αγοράσω κάτι χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο συνεργατών μου)
 • Περισσότερα email από άτομα που μοιράζονται τη δική τους ιστορία (που μου αρέσει)

21. Προσθέστε SSL

Google καταργήθηκε ακόμη πιο σκληρά σε ιστότοπους που δεν είναι HTTP τον Ιούλιο του 2018 όταν άρχισαν να εμφανίζουν “μη ασφαλή” στο Google Chrome. Εκτός αυτού, εάν είστε νόμιμη επιχείρηση, χρειάζεστε SSL.

Φοβόμουν να μεταναστεύσω στο SSL, παρόλο που συνεργάζομαι με έναν καταπληκτικό προγραμματιστή με τον οποίο έχω επισκεφτεί από το 2011. Τυχερός για μένα, έκανε τα πάντα σωστά και η κίνηση μου δεν μειώθηκε καθόλου. Στην πραγματικότητα, οι πωλήσεις θυγατρικών μου αυξήθηκαν (καθώς νομίζω ότι οι άνθρωποι με είδαν ως ένα πιο νόμιμο blog).

HTTPS-έναντι-Θέση

Πώς να προσθέσετε SSL στο WordPress

Πραγματικά απλό SSL

22. Οι ιστότοποι θυγατρικών πρέπει να προσθέσουν αξία

Ναι, αυτός είναι ο ιστότοπός μου.

Κι εγώ τιμωρήθηκα επίσης πολλοί σύνδεσμοι συνεργατών (συν προσέλαβα έναν δημιουργό συνδέσμων που δημιούργησε σχηματικούς συνδέσμους). Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα και η κίνηση / τα οικονομικά μου έπεσαν κατακόρυφα καθώς αναγκάστηκα να επιστρέψω στο σπίτι του γονέα μου, αφού δεν είχα χρήματα. Οι ιστότοποι θυγατρικών πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Συνεργάτης-Σύνδεσμος-Google-Ποινή

Μαθήματα που έμαθα:

 • Προσθέστε αξία στο περιεχόμενό σας πέρα ​​από τη σύσταση προϊόντων
 • Μην προτείνετε μόνο προϊόντα θυγατρικών – προτείνετε και δωρεάν προϊόντα
 • Μην γεμίζετε το περιεχόμενό σας με συνδέσμους συνεργατών, το 5 είναι συνήθως άφθονο (για μένα)
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε κριτικές για προϊόντα συνεργατών και να συνδεθείτε με αυτά
 • Χρησιμοποιήστε ένα πρόσθετο διαχείρισης συνδέσμων συνεργατών για παρακολούθηση στατιστικών σχετικά με συνδέσμους συνεργατών
 • Παρακολουθήστε τους συνδέσμους συνεργατών που κάνουν τα περισσότερα κλικ και, στη συνέχεια, αξιοποιήστε αυτούς
 • Δημιουργήστε σε βάθος περιεχόμενο ακρογωνιαίων λίθων (βασικά μαθήματα που κάθε επισκέπτης θέλει να διαβάσει)
 • Μην δημιουργείτε μόνο “καταχωρήσεις λίστας” και καταχωρίστε πρώτα τα προϊόντα συνεργατών σας (η Google γνωρίζει)

Θέλετε να μάθετε πώς κέρδισα 150.000 $ το 2018; Διαβάστε το σεμινάριο μάρκετινγκ συνεργατών μου.

23. Χρησιμοποιήστε θέματα φιλικά προς το SEO

Θέματα StudioPress (και το Genesis Framework τους) προτείνονται από τον Yoast, τον Matt Cutts (από την Google), ακόμη και τον ίδιο τον Matt Mullenweg. Χρησιμοποιώ το θέμα του Outreach Pro από το 2016 και το λατρεύω. Ο ιστότοπός μου έχει 100% βαθμολογίες GTmetrix (φορτώνεται γρήγορα), δεν έχει ουσιαστικά σφάλματα συμβατότητας με προσθήκες και είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο με Πρόσθετα StudioPress ’Genesis.

@ jm_cook @Skitzzo Αγόρασα το Genesis. Οι AM AM είχαν στείλει παραδείγματα θεμάτων πριν από χρόνια. Επιστρέφω (δωροκάρτα) ΑΜ άτομο που μου έδωσε συμβουλές.

– Ματ Κοτς (@mattcutts) 27 Ιουνίου 2013

@bgardner γιατί θα κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι προτιμώ το Genesis έναντι άλλων θεματικών πλαισίων. Ω περιμένετε, αυτό είναι αλήθεια.) – Joost de Valk (@yoast) 31 Ιανουαρίου 2012

Θέματα StudioPress

Τι κάνει τα θέματα StudioPress τόσο καλά?

 • Αξιοπιστία – εμπιστεύονται 200.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων χρηστών του WordPress όπως το Yoast. Καθαρός κώδικας, τεκμηρίωση για κάθε θέμα και συχνές ενημερώσεις τόσο στα θέματα τους όσο και στο Genesis Framework. Κατώτατη γραμμή – Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για προβλήματα συμβατότητας κατά την αναβάθμιση προσθηκών, PHP, κατανάλωση CPU που σχετίζεται με θέματα κ.λπ. Λειτουργεί ομαλά.
 • Φιλικό προς κινητά – όλα τα θέματα StudioPress είναι HTML5 + για κινητά.
 • Μεγάλη κοινότηταGenesis WordPress (Facebook Group) έχει 10.000 μέλη.
 • Πρόσθετα – όλα τα πρόσθετα StudioPress είναι ελαφριά και δεν προσθέτουν σχεδόν τίποτα για φόρτωση χρόνου.
 • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο – StudioPress » Θέμα Outreach Pro μοιάζει να είναι σχεδιασμένο για εκκλησίες, αλλά κοίτα αρχική σελίδα. Δεν μοιάζει με την προκαθορισμένη αρχική σελίδα.

24. Τοπικό SEO (Τοπικοί παράγοντες κατάταξης της Google)

Εάν κάνετε τοπικό SEO, υπάρχουν πολλά πράγματα εκτός από τη βελτιστοποίηση του WordPress που πρέπει να κάνετε. Εδώ είναι Οι τοπικοί παράγοντες κατάταξης της Google για το 2018 που αναφέρονται από τον Moz κάθε 2 χρόνια. Το Google My Business έχει γίνει πιο σημαντικό με το 25,12%.

Παράγοντες κατάταξης τοπικής αναζήτησης 2018

Βελτιστοποίηση της σελίδας Google My Business

* Η Google λαμβάνει όλο και περισσότερο υπόψη την ενεργοποίηση των κατόχων επιχειρήσεων που: δημοσιεύουν στις Αναρτήσεις Google, ανταποκρίνονται σε κριτικές, ενημερώνουν τις ειδικές ώρες, απαντούν σε ερωτήσεις, διευκολύνουν τους πελάτες να κάνουν άμεσες ενέργειες στο GMB χρησιμοποιώντας διευθύνσεις URL επιχειρήσεων.

Λογότυπο Google My Business

Γεια σου Το καταφέρατε μέχρι το τέλος.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλα μαθήματα που είναι εξίσου καλά!

 • Οδηγός Yoast SEO
 • Οδηγός SEO WordPress
 • Οδηγός ταχύτητας WordPress

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map