24 sfaturi SEO SEO pentru a-ți optimiza site-ul în 2020

03.06.2020
SEO '24 sfaturi SEO SEO pentru a-ți optimiza site-ul în 2020
0 29 мин.

Dacă sunteți în căutarea de sfaturi SEO mai puțin evidente, am doar lista pentru dvs..


Probabil că ați auzit destul de multe despre luminile verzi de Yoast o singură viață. De aceea, această listă include sfaturi practice care depășesc Yoast, inclusiv o listă completă de plugin-uri SEO și optimizare a vitezei. Le-am folosit pentru a-mi dezvolta blogul SEO la 3.000 de cititori / zi, ca un spectacol de 1 om.

Citiți doar, veți învăța cu siguranță ceva.

1. Instalați pluginurile SEO potrivite

 • Yoast SEO – probabil că utilizați deja Yoast, dar majoritatea oamenilor nu fac aceste lucruri corect: uitând densitatea cuvintelor cheie, variabile fragment, editor în vrac, și optimizare socială. Sau vezi tutorialul meu Yoast care acoperă toate 4 pași spre Yoast: configurare setări, Instrumente webmaster, cuvinte cheie focus, SEO conținut.
 • Kit site Google – Noul plugin WordPress al Google care integrează Google Analytics, Search Console, AdSense și PageSpeed ​​Insights. Este încă în versiune beta.
 • WP Review – plugin snippet bogat (cel mai bun dintre IMO) și este ceea ce folosesc. Iată o pagină pe care o folosesc. Arată excelent, acceptă 14 tipuri de date (inclusiv recenzii ale editorilor, recenzii ale utilizatorilor și rețete), vine cu 16 șabloane pre-designate și este acceptat de MyThemeShop. Schema All In One este gratuită, dar foarte minimă și nu are personalizare. WP Rich Snippets a fost abandonat de dezvoltator. WP Review este ușor și are atât un liber și pro versiune cu tone de opțiuni.
 • Cuprins ușor – adăugarea unui TOC are beneficii SEO uriașe. Încurajează conținut lung, le permite oamenilor să se conecteze la anumite secțiuni ale postării dvs., îi face să facă clic în jurul valorii și Google vă poate acorda premii link-uri salt-la prin utilizarea ancore de nume.
 • Atribute automate Alt – adaugă automat text alt la imagini, împiedicându-l să-l adaugi manual (de când WordPress a încetat să-l facă).
 • Verificator de legături stricate – încă cel mai simplu mod de a găsi / repara legăturile întrerupte, dar scanările în curs de consum consumă procesoare înalte (asigurați-vă că îl dezactivați când ați terminat).
 • Redirecționare rapidă a paginii / postării – plugin gratuit de redirecționare pe care îl puteți utiliza pentru a remedia erorile de crawl (pagini rupte) găsite în Google Search Console (Yoast are și o setare pentru aceasta).
 • Republicați postările vechi – resetează publicarea datelor din ziua curentă, ceea ce face ca toate mesajele dvs. să pară mai noi în rezultatele căutării. Este puțin ieftin (având în vedere că nu ți-ai actualizat de fapt postările cu conținut nou), dar îți poate crește CTR-urile.
 • Pluginuri Yoast Premium – Nu le folosesc deoarece nu ajută direct SEO, dar multe persoane le iau în considerare. Am scris o recenzie despre Yoast premium, explicând cum se pot face redirecționări cu pluginuri gratuite, mai multe cuvinte cheie focalizate nu sunt atât de utile pe cât ai putea crede și alt motiv pentru care nu cred că valorează 89 USD / an.
 • Racheta WP – Plug-ul de cache evaluat # 1 în mai multe sondaje Facebook. Ușor de configurat, dă rezultate excelente și este actualizat frecvent. Vine cu multe caracteristici, cele mai multe plugin-uri cache nu (curățarea bazelor de date, încărcare leneșă, găzduire locală Google Analytics, controlul bătăilor inimii și integrarea cu Cloudflare și alte CDN-uri).
 • Analytify – afișează valorile Google Analytics direct în tabloul de bord WordPress.
 • SSL într-adevăr simplu – configurează automat site-ul pentru SSL. Încă trebuie să vă înscrieți la un SSL (eu folosesc gratuit Să criptăm SSL care vine cu SiteGround).

2. Utilizați instrumente noi de cercetare a cuvintelor cheie

Raspunde publicului – trage cuvinte cheie de pe Google Autocomplete și creează o hartă vizuală de cuvinte cheie. Distribuie cuvintele cheie în întrebări, prepoziții și cuvinte cheie de comparație. Cu cât cercul este mai verde, cu atât mai multe căutări au cuvântul cheie. Nu numai o modalitate excelentă de a găsi cuvinte cheie, ci de a vă asigura că conținutul dvs. este cuprinzător și răspunde la toate întrebările pe care oamenii le pun.

Cuvinte cheie Yoast - RăspunsPublic

Exploratorul de cuvinte cheie Moz – similar cu Planificatorul de cuvinte cheie Google doar mult mai bine, deoarece este conceput special pentru SEO, în timp ce Planificatorul de cuvinte cheie este conceput pentru AdWords. Prezintă concurență în rezultate organice (KP este pentru AdWords), volumul lunar de căutare și are filtre pentru gruparea cuvintelor cheie similare, astfel încât să nu parcurgeți aceleași (funcție foarte utilă).

Sugestii de cuvinte cheie Moz

Trucuri de completare automată Google – știați că puteți utiliza caracterul subliniat pentru ca Google să completeze semifabricatul? Doar asigurați-vă că terminați cu caracterul subliniat _ și puteți găsi o listă întreagă de cuvinte cheie despre care altfel nu știați. Eu personal folosesc foarte mult acest truc.

Google Completare automată-Fill-in-the-Blank-1

MozBar – extensie Chrome care vă permite să Google orice cuvânt cheie și să vedeți DA-ul fiecărui rezultat (autoritatea domeniului) și PA (autoritatea paginii). Cu cât sunt mai mari, cu atât este mai competitiv cuvântul cheie. Verificați-vă DA-ul Exploratorul de legături Moz și concurează cu site-urile care au DA similară.

Concurența de cuvinte cheie MozBar

Cercetarea concurenței unui cuvânt cheie este o necesitate. Nu doriți să creați conținut pentru care nu vă veți clasifica niciodată. Cel mai bun indicator este dacă pe Google cuvântul cheie, conținutul scurt (slab) se află în primele rezultate. Dacă puteți crea un conținut mai bun și mai detaliat, atunci este probabil un cuvânt cheie bun.

Concurența de cuvinte cheie

3. Uita de densitatea cuvintelor cheie

Analiza SEO a lui Yoast vă acordă lumini verzi atunci când completați recomandări. Problema este că majoritatea au de-a face cu utilizarea cuvintelor cheie și există mai mult pentru SEO pe pagina decât acesta.

Ce ar trebui să spună Yoast:

AVERTIZARE: injectarea cuvintelor cheie în conținutul / fragmentele dvs. le face să pară spammy. Te-ai gândit să scrii un titlu SEO + meta descriere pentru a crește CTR? Fiecare rezultat din Google va utiliza cuvântul cheie – de ce cineva ar face clic pe linkul dvs.? Da, ar trebui să utilizați cuvântul cheie în titlul paginii, URL, titlu SEO și meta descriere (cele mai importante locuri) … dar nu injectați cuvinte cheie doar pentru a obține lumini verzi. Uitați de densitatea cuvintelor cheie și cuvintele cheie din subpoziții … adăugați un conținut pentru a organiza postări mai lungi, utilizați videoclipuri, infografii, fragmente bogate, imagini de partajare socială și crește conținut subțire pentru a-l îmbunătăți (mai detaliat) decât rezultatele de căutare de top.

Iată o imagine de ansamblu asupra Yoast:

Analiza SEO Yoast

4. Evitați variabilele Snippet Yoast

În setările Yoast, acestea vă oferă opțiunea de a utiliza variabile fragment care acționează ca șabloane pentru titluri SEO + meta-descrieri. Scrierea celor personalizate este întotdeauna mai bună și nu ar trebui să te bazezi niciodată pe șabloane, deoarece nu sunt optimizate pentru cuvinte cheie, lungimea caracterelor (bara verde) sau CTR.

Yoast-snippeturilor-Variabile

5. Creșteți CTR-urile cu ajutorul editorului Bulk de Yoast

Editorul cel mai mare al Yoast vă permite să revizuiți toate titlurile SEO + descrierile meta, fără a fi nevoie să parcurgeți manual fiecare pagină / postare. Trebuie să vă asigurați că sunt optimizate pentru cuvinte cheie, lungimea caracterelor și CTR. Editorul cel mai mare nu are bara verde (detectează lungimea caracterelor) și nici nu concentrează cuvintele cheie, deci va trebui să le țineți cont. Dar puteți vedea rapid dintr-o privire dacă citesc bine și îi atrag pe oameni să facă clic pe linkul dvs. sau nu.

Yoast-vrac-Editor

6. Optimizați conținutul pentru partajarea socială

Doriți ca conținutul dvs. să formateze frumos pentru Facebook / Twitter?

facebook-parts

Pasul 1: Activați meta-date Open Graph sub fila Facebook și Twitter a lui Yoast:

Yoast-social-meta-date

Pasul 2: Editați o pagină / postare, apoi faceți clic pe linkul „partajare” din Yoast. Încărcați imagini personalizate pentru Facebook (1200 x 630px) și Twitter (1024 x 512px). De asemenea, puteți personaliza titlul + descrierea pentru fiecare rețea socială, care implicit este setată ca titlu SEO + meta descriere. Acest lucru este util atunci când difuzați postări stimulate pentru Facebook Ads și doriți text diferit.

yoast-social-media-optimizare

7. Obiectiv 3.000 de cuvinte

Are sens.

Conținutul mai lung face o treabă mai bună la acoperirea unui subiect decât la un conținut scurt. De asemenea, oamenii petrec mai mult timp pe pagina dvs., considerând că este mai utilă și au mai multe șanse să se conecteze și să partajeze postarea.

medie de conținut de lungime

Unele dintre postările mele sunt peste 4.000 de cuvinte …

WordPress Word Word Count

8. Adăugați un conținut

Crearea a 3.000 de articole de numărare de cuvinte poate părea descurajantă, dar este mai ușor când începeți cu un cuprins. Aceasta are avantaje uriașe pentru SEO, precum acordarea Google link-uri salt-la utilizând numite ancore, și permite oamenilor să se conecteze la anumite secțiuni. De asemenea, crește timpul petrecut pe pagină.

Cum se creează un conținut HTML
Cuprins HTML arată astfel …

HTML-ul fiecărei subpoziții arată așa …

Elementul unu

Elementul doi

Elementul trei

Sau puteți încerca Plugin cu conținut ușor de conținut.

9. Creați conținut cuprinzător

Nimic nu satisface Google mai mult decât conținut cuprinzător. Puteți „optimiza” tot ceea ce doriți, dar dacă conținutul dvs. nu acoperă pe larg subiectele, conținutul altcuiva probabil va.

Raspunde publicului îți spune că toți oamenii „cuvinte cheie de întrebare” caută un subiect. Este o modalitate excelentă de a vă asigura că răspundeți la cele mai populare întrebări pe care oamenii doresc să le cunoască.

Cuvinte cheie Yoast - RăspunsPublic

10. Adăugați fragmente bogate

Plug-ul WP Review de MyThemeShop este pluginul pe care îl folosesc fragmente bogate și are un liber și versiune pro (ambele sunt grozave). Aș evita schema All In One (gratuită, dar nu are personalizare), precum și WP Rich Snippets (dezvoltatorul a abandonat-o și nu este compatibil cu PHP 7). Am folosit anterior WP Rich Snippets, dar literalmente nu a actualizat pluginul timp de 2 ani întregi.

De ce folosesc WP Review ca pluginul meu de fragmente bogate

 • Suporta 14 tipuri de date
 • Este ușor (se încarcă rapid)
 • Vine cu 16 șabloane pre-stilate
 • Acesta este actualizat frecvent de MyThemeShop
 • Este foarte personalizabil (iată o pagină pe care o folosesc)
 • Sisteme de evaluare multiple, cu recenzii opționale ale utilizatorilor

Stele structurate de revizuire a datelor

11. Adăugați date de publicare la postări

Dacă aveți postări sensibile la timp, adăugarea unei date de publicare face ca conținutul să pară mai nou:

Data publicării

Pasul 1: Activați „data în previzualizarea fragmentului” în Yoast (SEO) > Aspectul de căutare > Tipuri de conținut).

Data-In-Fragment-Anunț-Yoast

Pasul 2: Adăuga data modificării post în partea de sus a postărilor. Iată codul:

Modificat ultima dată: <?php the_modified_date (); ?>

Dacă folosiți Framework Framework, utilizați Modificări simple ale Genezei:

Entry-Meta

Ar trebui să arate așa:

Data modificării postului de intrare

Pasul 3 (opțional): Instalați dispozitivul Republicați pluginul pentru postări vechi. Aceasta resetează data publicării tuturor postărilor la ziua curentă, actualizând data în rezultatele căutării și făcând tot conținutul să pară nou. Desigur, este puțin ieftin, deoarece nu ați actualizat cu adevărat conținutul, dar poate crește semnificativ CTR-urile.

Republicați postările vechi

12. Obțineți fragmente recomandate Google

Google alege în cele din urmă cine (și dacă) cineva primește fragment prezentat, dar cu siguranță există modalități de optimizare a acestora. Acest lucru vă pune în poziția „# 0” și vă oferă 2 rezultate.

3 tipuri de fragmente prezentate:

 • Răspunsuri
 • liste
 • Mese

Fragmente prezentate

Cum să obțineți fragmente prezentate în Google

 • Direcționați un cuvânt cheie în care oamenii doresc un concis Răspuns
 • Utilizare Exploratorul de cuvinte cheie Moz pentru identificarea cuvintelor cheie cu întrebări
 • Utilizați Răspuns public pentru a găsi și mai multe cuvinte cheie pentru întrebări
 • Alegeți dacă răspunsul trebuie să fie un paragraf, o listă sau un tabel
 • Proiectați un grafic frumos (sau faceți o fotografie) care descrie cuvântul cheie
 • Folosiți lungimea optimă a caracterelor (a se vedea fotografia de mai jos din fotografia Moz)
 • Creați conținut bazat pe fapte cu referințe de calitate (link-uri, grafică etc.)
 • Direcționați cuvinte cheie care au deja un fragment prezentat, dar care au o muncă slabă
 • Dacă vizați caseta de răspuns, vizați-vă cuvântul cheie folosind o potrivire exactă
 • Asigurați-vă că sunteți la prima pagină pentru cuvântul cheie, dacă nu, îmbunătățiți conținutul

Lungimea optimă a fragmentelor prezentate

13. Instalați plugin-uri de viteză WordPress

Am făcut testări ample pe aceste pluginuri și le-am folosit pe cele mai multe pe propriul meu site web.

 1. Racheta WP – Plug-ul de memorie cache # 1 în majoritatea sondajelor de pe Facebook. Nu aveți nevoie de pluginuri 3-7 din această listă dacă utilizați WP Rocket, deoarece are aceste funcții încorporate.
 2. WP Fastest Cache – Plug-ul de cache gratuit # 1 în majoritatea sondajelor. Ușor de configurat, are opțiuni pentru Cloudflare + alte CDN-uri, dar îi lipsește caracteristicile WP Rocket.
 3. WP-Optimize – curăță baza de date de spam, coș de gunoi și alte fișiere junk.
 4. Sarcina leneșă – întârzie încărcarea fotografiilor până când utilizatorii defilează în jos și le văd (îmbunătățește timpul de încărcare, dar încărcă constant fotografiile în timp ce defilați este enervant).
 5. Încărcătură leneșă pentru videoclipuri – întârzie încărcarea videoclipurilor / iframelor până când utilizatorii defilează în jos și îi văd. Videoclipurile durează definitiv pentru a se încărca – acest lucru se poate mări multe secunde.
 6. CDN Enabler – configurați cu ușurință rețeaua de livrare a conținutului (eu folosesc StackPath).
 7. CAOS (gazdă Google Analytics local) – rezolvă elementul „pârghie de cache a browserului” din GTmetrix prin găzduirea locală a codului dvs. de urmărire Google Analytics.
 8. CAOS (Fonturi Web gazdă local) – rezolvă erorile Google Font din GTmetrix + Pingdom, descărcând fonturile Google și creând o foaie de stil pentru aceasta.
 9. Imagify / ShortPixel / Smushoptimizarea imaginii (compresie fără pierderi, redimensionarea imaginilor, eliminarea datelor EXIF). Toate acestea sunt similare – ai nevoie de unul singur.
 10. Specificați dimensiunile imaginii – adaugă o lățime / înălțime la HTML-ul imaginii dvs., un element din GTmetrix. Funcționează numai pentru imagini în editorul vizual, nu funcționează pentru imagini în constructorii de pagini, widgeturi sau în alte zone din afara editorului vizual.
 11. AMP pentru WPADD Pagini AMP pentru a face ca paginile mobile să se încarce mai rapid și să ofere site-ului dvs. un „AMP Stamp” în rezultatele căutării mobile, care pot crește CTR-urile.
 12. WP Dezactivat / Clearfy – dezactivează funcțiile inutile în corecția WordPress (trackbacks, pingbacks, API-ul batailor inimii, API REST și alte lucruri pe care 99% dintre voi nu aveți nevoie). Ambele pluginuri sunt similare și au și alte funcții de viteză.
 13. Harry Gravatar Cachecache Gravatars, făcând comentariile să se încarce mai repede.
 14. GTmetrix pentru WordPress – ține evidența timpilor de încărcare și stabilește alerte prin e-mail.
 15. Afișează versiunea PHParată ce versiune PHP pe care o executați (ar trebui să fie de cel puțin 7), care are un impact mare asupra vitezei. Puteți face upgrade în cPanel-ul gazdei.
 16. Monitor de interogare – vezi cele mai lente pluginuri, interogări, etc (înlocuire bună pentru P3).
 17. Organizator de pluginuri – dacă instalați un plugin de formular de contact, probabil că nu doriți să se încarce pe fiecare pagină (doar pagina dvs. de contact). Organizatorul de pluginuri vă permite să controlați ce plugin-uri se încarcă pe anumite pagini, postări și alt conținut.
 18. Autoptimize – dacă utilizați GoDaddy, WP Engine sau alte gazdele care listează lista de plug-in-uri de memorie neagră, acest plugin vă oferă totuși beneficiile optimizării HTML / CSS / JavaScript (elemente din GTmetrix + Pingdom), dar fără caching.
 19. Verificare performanță gazduire WP – vă spune dacă serverul dvs. este lent și dacă tehnologia dvs. de viteză (PHP, MySQL, versiunile WordPress) au nevoie de actualizare.
 20. Mai bine înlocuiți căutarea – dacă ați modificat versiunile www sau https ale domeniului dvs., acest plugin vă ajută să actualizați în mare volum toate linkurile de pe site-ul dvs. web pentru a reflecta noua versiune. În caz contrar, veți vedea „minimiza redirecționarea” erorilor din GTmetrix.

14. Evitați plugin-urile cu procesor înalt

Iată o listă de pluginuri WordPress care vă vor încetini site-ul. Am împrumutat această listă de la un post pe WordPress Accelerarea grupului Facebook (un grup uimitor), dar am adăugat și eu câteva.

* Vinovații obișnuiți includ postări, statistici, sitemap, chat, calendar, construitori de pagini și plugin-uri care rulează scanări / procese în curs sau care afișează un procesor înalt în GTmetrix.

 1. Adaugă asta
 2. Faceți clic pe AdSense Monitorizarea fraudelor
 3. Calendar de evenimente All-In-One
 4. Copie de rezervă
 5. Castor constructor
 6. Mai bune Sitemap-uri Google XML WordPress
 7. Verificator de legături sparte (folosiți Dr. Link Check)
 8. Contact constant pentru WordPress
 9. Formular de contact 7
 10. Postări legate de context
 11. Linkuri Digi Auto
 12. Sistem de comentarii Disqus
 13. Divi Builder
 14. Grila esentiala
 15. Vezi lista completă a 65 de plugin-uri lente

Monitor de interogare vă vor găsi și cele mai lente pluginuri …

Interogări de monitorizare lentă a pluginurilor

Fila Cascadă GTmetrix este o altă metodă …

Plugin WordPress lent

15. Creează imagini mai rapid

Știați că imaginile pot fi optimizate cu 20 de moduri diferite? Nu aveam idee că există atât de multe modalități înainte de a scrie articolul respectiv, mai ales când luați în considerare memoria de cache, încărcarea leneșă, opțiunile Cloudflare, eliminarea datelor EXIF, spriturilor CSS și chiar optimizarea lor pentru SEO.

TOC de optimizare a imaginii

Iată o listă de elemente de optimizare a imaginii din GTmetrix (voi acoperi pe cele principale):

Optimizări de imagine în GTmetrix

Compresează fără pierdere imaginile – utilizați un plugin de tipul ImagifyShortPixel, Smush, sau Kraken (toate fac același lucru), care elimină și datele EXIF ​​(ISO, data, ora, dacă a fost folosit un bliț și alte informații inutile despre fotografie) care, atunci când este decupat, îl va face să se încarce puțin mai repede.

Imaginați optimizarea imaginilor la încărcare

Serviți imagini scalate – găsiți imagini supradimensionate și redimensionați-le la dimensiunile corecte). Puteți utiliza GTmetrix pentru a le găsi și acestea vă vor oferi, de asemenea, lățimea / înălțimea corectă.

servi-scalate imagini

Specificați dimensiunile imaginii – înseamnă că trebuie să specificați o lățime / înălțime în HTML sau CSS al imaginii. Prinde aceste dimensiuni de la GTmetrix, localizează imaginea și adaugă lățimea / înălțimea.

Precizarea dimensiunilor imaginii

16. Părăsiți EIG Hosting

Aceeași companie oribilă deține Bluehost, HostGator și altele 60 de companii de hosting diferite. Sunt cunoscuți pentru cumpărarea companiilor existente și reducerea costurilor prin ambalarea mai multor persoane pe același server, precum și prin „streaming” (timp de așteptare mai lung). Nici GoDaddy nu este bine – există opțiuni mult mai bune precum SiteGround, Cloudways și WP Engine.

Lista-Of-GIE-Brands

Cum să verificați dacă gazduirea dvs. este lentă
Rulează site-ul prin bytecheck.com și verificați-vă TTFB (timp până la primul octet). În mod ideal ar trebui să fie <320ms. Acesta și reduce timpul de răspuns al serverului în PageSpeed ​​Insights sunt indicatori buni.

Reducerea server-răspuns-Time-under-200ms

eu folosesc SiteGround si are Timp de răspuns de 200ms cu scoruri 100% GTmetrix și .4s Timpuri de încărcare pingdom. Faceți o verificare de găzduire, executați propriile teste sau dați clic pe paginile mele pentru a vedea cât de repede se încarcă. Au fost calificati de gazda numărul 1 în 26 de sondaje de pe Facebook și sunt lumi mai bune decât EIG (Bluehost, HostGator), Hai tăticu, și gazdele rele care împachetează prea multe persoane pe același server. sunt recomandat de WordPress, do migrații gratuite, iar eu le folosesc plan semi-dedicat.

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

WordPress Gazduire sondaj septembrie 2018.png

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

Godaddy To SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

GoDaddy-To-SiteGround

SiteGround-backend

-On-OMM SiteGround

Folosesc SiteGround pentru că …

 1. GTmetrix-ul meu + Pingdom rapoartele vorbesc de la sine
 2. Paginile mele se încarcă instantaneu (faceți clic pe ele, dacă doriți)
 3. Rapid tehnologie de viteză (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Recomandat de Yoast, WordPress, Ivica din WordPress accelerați
 5. Liber Să criptăm SSL, ușor de folosit cPanel, și caracteristici pentru eCommerce
 6. Suportul WordPress este de neinvins chiar și fără sprijinul prioritar al GoGeek
 7. GrowBig vine cu punerea în scenă, mai mult spațiu de stocare și mai multe resurse de server (derulați în jos până la „alocăm resursele de care aveți nevoie” și treceți peste Server fila)
 8. GoGeek vine cu mai multe resurse server, stocare, asistență prioritară
 9. Migrații gratuite, plugin pentru migrator, și a 30 de zile garanție înapoi
 10. Multă laudă Reddit, Conversații pe Facebook, Stare de nervozitate, TrustPilot
 11. Mii de laude pe Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mulți oameni au migrat deja și au postat rezultate pe Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renunțarea la afiliere – dacă vă înscrieți pe SiteGround folosind my link de afiliere Voi dona o bucată din comision fără nicio cheltuială. În fiecare an donez 3k USD Campanii GoFundMe (2018 trebuia să-i hrănească pe cei flămânzi din Denver, iar 2017 a fost Uraganul Harvey). Suportul dvs. vă ajută și chiar îl apreciez. Încerc să fac recenziile mele imparțiale și susținute evidență In forma Sondaje pe Facebook, tweeturi, și conversații reale. Dacă nu doriți să-l utilizați, iată un link neafiliat la SiteGround În orice caz, cred cu adevărat că sunt cea mai bună gazdă și că site-ul dvs. va funcționa mai rapid / mai ușor … faceți-vă cercetările pe grupuri Google și Facebook și veți găsi majoritatea oamenilor spune la fel.

SiteGround are 3 planuri:

SiteGround WordPress Gazduire

Planurile superioare includ mai multe resurse server (Factorul # 1 în ghidul de optimizare WordPress). Iată grafic de comparație completă, dar GrowBig vă oferă cu aproximativ 2x mai multe resurse de server decât StartUp, iar GoGeek este găzduire semi-dedicată ceea ce îți oferă și mai mult. GrowBig and up vine cu o migrare gratuită, punere în scenă, memorie în cache avansată și capacitatea de a găzdui mai multe site-uri web. GoGeek vine cu sprijin prioritar. Găzduirea lor în cloud este destul de mare la prețul de 80 $ / lună.

Puteți vedea acest lucru pe lor pagina cu caracteristici:

SiteGround-Server-Resurse-Comparație

Una din multe fire …

Favorit-web-gazdă

17. Actualizați-vă plugin-ul pentru cache

Racheta WP a fost pluginul de cache evaluat # 1 în mai multe sondaje Facebook:

2016 cel mai bun sondaj de memorie cache

Sondaj de plugin pentru cache 2019

Racheta Swift vs WP

2016 sondaj de memorie cache

Cele mai bune plugin-uri de memorie cache din 2018

racheta wp vs c3 totla cache

Ce este atât de bine despre WP Rocket?

 • Dă rezultate foarte bune (este ceea ce folosesc)
 • Suport extraordinar + documentare extinsă
 • Este unul dintre pluginurile cache mai ușor de configurat (vezi tutorialul meu)
 • Are o compatibilitate ridicată cu teme / plugin-uri și nu ar trebui să vă rupă site-ul
 • Acesta este actualizat întotdeauna cu funcții noi (multe module de memorie cache nu sunt actualizate frecvent)
 • Are cele mai multe caracteristici ale plug-in-urilor cache (curățarea bazelor de date, încărcare leneșă, găzduire Google Analytics local, controlul bătăilor inimii, integrarea atât cu Cloudflare + alte CDN)

18. Folosiți mai multe CDN-uri

Știm folosind un CDN face site-ul tău mai rapid.

Dar ce să mai folosim mai multe CDN-uri? Răspunsul este da, ajută și mai mult. Acest lucru se datorează faptului că fiecare CDN are propriul set de centre de date și mai multe centre de date = livrare mai rapidă de conținut.

Centre de date contra incendiilor

Centre de date Cloudflare

Centre de date StackPath

StackPath-data-Centre

Cum să o facă

 • Înregistrează-te pentru Cloudflare (gratuit) și un CDN plătit la alegere (îl folosesc StackPath).
 • Majoritatea pluginurilor cache au o opțiune de a integra atât Cloudflare cât și StackPath

Cu Cloudflare vei face schimba serverele de nume

Tabloul de bord al serverelor de nume Cloudflare

Cu StackPath vei face creați un site CDN, apoi introduceți-vă URL CDN în pluginul dvs. de memorie cache..

URL StackPath CDN

WP-Rocket-CDN-Setări

19. Adăugați AMP Pages

Pagini mobile accelerate sunt un proiect Google care face ca paginile mobile să se încarce mai repede și vă oferă o ștampilă AMP în rezultatele căutării mobile, ceea ce arată frumos și poate crește CTR-urile.

Pagini mobile accelerate

Instrucțiuni pentru adăugarea AMP

Setări accelerate ale pluginului pentru paginile mobile

Link-uri mobile accelerate de Cloudflare

20. Scrieți pagina Un criminal despre mine

Gandeste-te la asta.

Pagina despre pagina dvs. este una dintre cele mai vizionate pagini de pe site-ul dvs. web.

Deci de ce nu petreci mai mult timp în asta? În pagina mea despre, am creat o listă cu 50 de lucruri întâmplătoare și deranjante despre mine. Am și o poză cu mine și pisicile mele, familia mea și alte fotografii personale – inclusiv povestea mea despre cum am creat un blog de 6 cifre / an.

Despre-Me-pagină

Principalele avantaje:

 • Mai mult timp petrecut pe site-ul meu web
 • Încredere (este mai probabil să cumpărați ceva folosind linkul meu de afiliere)
 • Mai multe e-mailuri ale unor persoane care împărtășesc propria lor poveste (pe care o iubesc)

21. Adăugați SSL

Google s-a stricat și mai tare pe site-urile care nu sunt HTTP în iulie 2018, când au început să apară „nu este securizat” în Google Chrome. În plus, dacă ești o afacere legitimă, ai nevoie de SSL.

Mi-a fost teamă să migrez la SSL, deși lucrez cu un dezvoltator uimitor cu care am fost din 2011. Din fericire pentru mine, a făcut totul corect și traficul meu nu a scăzut deloc. De fapt, vânzările mele de afiliere au crescut (de vreme ce cred că oamenii m-au văzut ca pe un blog mai legitim).

HTTPS-vs-Poziție

Cum să adăugați SSL la WordPress

SSL într-adevăr simplu

22. Site-urile afiliate trebuie să adauge valoare

Da, acesta este site-ul meu.

Am fost penalizat și eu multe legături de afiliere (în plus, am angajat un constructor de legături care a creat link-uri schițate). A fost un moment greu pentru mine, iar traficul meu / finanțele s-au redus, deoarece am fost forțat să mă întorc în casa părintelui meu, devenind că nu aveam bani. Site-urile afiliate trebuie să fie foarte atenți.

Afiliere-Link-Google-Penalizare

Lecțiile pe care le-am învățat:

 • Adăugați valoare conținutului dvs. dincolo de recomandarea produselor
 • Nu recomandă doar produse afiliate – recomandă și lucruri gratuite
 • Nu vă umpleți conținutul cu link-uri de afiliere, 5 sunt de obicei multe (pentru mine)
 • Luați în considerare crearea de recenzii la produsele afiliate și, în schimb, faceți legături cu acestea
 • Folosiți un plugin de administrare a legăturilor de afiliere pentru a urmări statistici despre link-urile de afiliere
 • Urmăriți legăturile de afiliere pe care oamenii fac clic pe cele mai multe, apoi le folosiți
 • Creați conținut de colț în profunzime (tutoriale de bază pe care fiecare vizitator vrea să le citească)
 • Nu creați doar „postări de listă” și listați-vă mai întâi produsele afiliate (Google știe)

Doriți să aflați cum am făcut 150.000 de dolari în 2018? Citiți tutorialul meu de marketing afiliat.

23. Folosiți teme prietenoase cu SEO

Teme StudioPress (și Genesis Framework) sunt recomandate de Yoast, Matt Cutts (de la Google) și chiar de Matt Mullenweg însuși. Le folosesc tema Outreach Pro din 2016 și îmi place. Site-ul meu are scoruri 100% GTmetrix (se încarcă rapid), practic nu are erori de compatibilitate cu plugin-uri și este foarte personalizabil cu Pluginurile Genesis de la StudioPress.

@jm_cook @Skitzzo Am cumpărat Genesis. Oamenii AM au trimis mai multe teme de exemplu cu ani în urmă. Am rambursat (card cadou) persoana AM care mi-a dat sfaturi.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27 iunie 2013

@bgardner pentru că îi va face pe oameni să creadă că favorizez Geneza față de alte cadre tematice. Oh, stai, asta este de fapt adevărat;) – Joost de Valk (@yoast) 31 ianuarie 2012

Teme StudioPress

Ceea ce face ca temele StudioPress să fie atât de bune?

 • Fiabilitate – au încredere de 200.000 de oameni, inclusiv utilizatori de top WordPress, precum Yoast. Cod curat, documentație pentru fiecare temă și actualizări frecvente atât pentru temele lor, cât și pentru Genesis Framework. Linie de jos – nu trebuie să-mi fac griji cu privire la problemele de compatibilitate atunci când actualizați plugin-uri, PHP, consumul de procesor legat de temă etc..
 • Pentru dispozitive mobile – toate temele StudioPress răspund HTML5 + mobil.
 • Comunitate mareGenesi WordPress (Grupul Facebook) are 10.000 de membri.
 • Plugin-uri – toate pluginurile StudioPress sunt ușoare și nu adaugă practic nimic pentru a încărca timpul.
 • Foarte personalizabil – StudioPress ” Tema de outreach Pro se pare că este proiectat pentru biserici, dar uită-te la ale mele pagina principala. Nu seamănă cu o pagină de start proiectată.

24. Local SEO (factorii de clasificare locală Google)

Dacă faceți SEO local, există multe lucruri în afara optimizării WordPress-ului dvs. ar trebui să faceți. Aici sunt Factorii locali pentru căutarea locală a Google din 2018 care sunt raportate de Moz la fiecare 2 ani. Compania mea pe Google a devenit mai importantă, fiind 25,12%.

2018 Factori de clasare a căutării locale

Optimizarea paginii dvs. de afaceri Google

* Google ia în considerare din ce în ce mai mult activarea proprietarilor de afaceri care: postează pe Google Posts, răspunde la recenzii, actualizează orele speciale, răspunde la întrebări, face convenabil clienților să întreprindă acțiuni directe asupra GMB folosind adresele URL ale companiei..

Logo-ul companiei mele Google

Heyyyy. Ai făcut-o până la capăt.

Vedeți alte tutoriale ale mele la fel de bune!

 • Ghid SEO Yoast
 • Ghid SEO WordPress
 • Ghid de viteză WordPress

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector