24 WordPress SEO nasvetov za optimizacijo spletnega mesta v letu 2020

03.06.2020
SEO '24 WordPress SEO nasvetov za optimizacijo spletnega mesta v letu 2020
0 24 мин.

Če iščete manj očitne nasvete za WordPress SEO, imam samo seznam za vas.


Verjetno ste o zelenih lučkah Yoast slišali dovolj že eno življenje. Zato ta seznam vključuje praktične nasvete, ki presegajo Yoast, vključno s celotnim seznamom vtičnikov za SEO in optimizacijo hitrosti. Te sem uporabil za rast svojega spletnega spletnega dnevnika do 3.000 bralcev na dan kot razstavo za 1 osebo.

Samo preberite, zagotovo se boste česa naučili.

1. Namestite prave SEO vtičnike

 • Yoast SEO – Yoast verjetno že uporabljate, vendar večina teh stvari ne počne pravilno: pozabi na gostoto ključnih besed, delčke spremenljivk, urejevalnik v razsutem stanju, in družbena optimizacija. Ali pa si oglejte mojo Yoast vadnico, ki zajema vse 4 korake do Yoast: konfiguracija nastavitev, orodja za spletne skrbnike, ključne besede ostrenja, SEO vsebine.
 • Google Site Kit – Googlov novi WordPress vtičnik, ki združuje Google Analytics, iskalno konzolo, AdSense in vpoglede strani. Še vedno je v beta različici.
 • Pregled WP – bogat delček vtičnika (najboljši tisti IMO) in je tisto, kar uporabljam. Tu je stran, na kateri jo uporabljam. Izgleda odlično, podpira 14 vrst podatkov (vključno z recenzijami urejevalnikov, mnenji uporabnikov in recepti), vsebuje 16 vnaprej oblikovanih predlog in podpira MyThemeShop. Shema All In One je brezplačna, vendar zelo minimalna in nima prilagoditve. WP Rich Snippets je razvijal. Pregled WP je lahek in ima oboje prost in pro različica s množico možnosti.
 • Enostavna vsebina – dodajanje TOC ima ogromne prednosti SEO. Spodbuja dolgo vsebino, ljudem omogoča povezavo do določenih delov vaše objave, naredi jih klikati in Google vam lahko podeli nagrado skok na povezave z uporabo sidra.
 • Samodejni atributi Alt – samodejno doda alt besedilo slikam, s čimer prepreči, da bi ga morali ročno dodajati (odkar je WordPress nehal delati).
 • Preverjena povezava – še vedno najlažji način za iskanje / odpravljanje prekinjenih povezav, vendar trajajoče preiskave porabijo visoke CPU (ne pozabite deaktivirati, ko končate).
 • Hitro preusmeritev strani / objave – brezplačni vtičnik za preusmeritev, ki ga lahko uporabite za odpravljanje napak pri pajkanju (zlomljene strani), ki jih najdete v Google Search Console (Yoast ima tudi nastavitev za to).
 • Objavi stare objave – ponastavi datume objave na trenutni dan, tako da bodo vse vaše objave v rezultatih iskanja videti sveže. Je malo poceni (če upoštevamo, da svojih objav dejansko niste posodobili z novo vsebino), vendar lahko povečate CTR.
 • Yoast Premium vtičniki – Tega ne uporabljam, ker ne pomagajo neposredno SEO, vendar jih mnogi menijo. Napisal sem pregled o Yoast premium, v katerem sem razložil, kako je mogoče preusmeritve narediti z brezplačnimi vtičniki, ključne besede z več fokusi niso tako uporabne, kot se vam zdi, in drugi razlog, za katerega ne mislim, da je vreden 89 USD / leto.
 • Raketa WP – # 1 ocenjen vtičnik predpomnilnika v več Facebook anketah. Enostaven za nastavitev, daje odlične rezultate in se pogosto posodablja. Na voljo je z mnogimi funkcijami, ki jih večina vtičnikov predpomnilnika (čiščenje baze podatkov, leno nalaganje, lokalno gostovanje v storitvi Google Analytics, nadzor srčnega utripa in integracija z Cloudflare in drugimi CDN-ji).
 • Analizirajte – prikazuje meritve Google Analytics neposredno na nadzorni plošči WordPress.
 • Res preprost SSL – samodejno konfigurira spletno mesto za SSL. Še vedno se morate prijaviti na SSL (uporabljam brezplačno Šifriraj SSL ki je priloženo SiteGround).

2. Uporabite nova orodja za raziskovanje ključnih besed

Odgovor javnosti – potegne ključne besede iz storitve Google Autocomplete in ustvari vizualni zemljevid ključnih besed. Ključne besede razdeli na vprašanja, predloge in ključne besede za primerjavo. Kolikor je krog bolj zelen, več ključnih besed išče. Ne le odličen način za iskanje ključnih besed, ampak tudi za zagotovitev, da je vaša vsebina izčrpna in odgovori na vsa vprašanja, ki si jih ljudje zastavljajo.

Yoast ključne besede - AnswerThePublic

Moz Explorer – podoben Googlovemu orodju za načrtovanje ključnih besed le veliko bolje, saj je zasnovan posebej za SEO, medtem ko je načrtovalnik ključnih besed zasnovan za AdWords. Prikaže konkurenco pri organskih rezultatih (KP je za AdWords), mesečnem obsegu iskanja in ima filtre za združevanje podobnih ključnih besed, da se po istih ne premikate po njih (zelo priročna funkcija).

Predlogi za ključne besede Moz

Google Triki za samodejno dokončanje – ali ste vedeli, da lahko s podčrtanim znakom Google vpišete prazno? Prepričajte se, da ste na koncu podčrtali znak _ in našli boste celoten seznam ključnih besed, ki jih sicer niste poznali. Jaz osebno veliko uporabljam ta trik.

Google-samodejno dokončanje-izpolni-v-prazno-1

MozBar – razširitev za Chrome, ki Googlu omogoča poljubno ključno besedo in ogled DA-ja vsakega rezultata (pooblastilo domene) in PA (avtoriteta strani). Višji kot so, konkurenčnejša je ključna beseda. Preverite DA Moz Link Explorer in tekmujejo s spletnimi mesti s podobnimi DA.

Tekmovanje o ključnih besedah ​​MozBar

Raziskovanje konkurence ključnih besed je nujno. Ne želite ustvarjati vsebine, v katero se ne boste nikoli uvrstili. Najboljši pokazatelj je, če v Googlu najdete ključno besedo, kratko (šibko) vsebino. Če lahko ustvarite boljšo, bolj temeljito vsebino, je to verjetno dobra ključna beseda.

Konkurenca ključnih besed

3. Pozabi na gostoto ključnih besed

SEO analiza podjetja Yoast vam dodeli zelene luči, ko izpolnite priporočila. Težava je v tem, da se večina ukvarja z uporabo ključnih besed in na spletu je več SEO kot to.

Kaj naj Yoast reče:

OPOZORILO: vstavljanje ključnih besed v vsebino / odrezke je videti, da so videti neželeno. Ste razmišljali, da bi napisali naslov SEO + meta opis za povečanje CTR? Vsak rezultat v Googlu bo uporabil ključno besedo – zakaj bi kdo kliknil vašo povezavo? Da, uporabite ključno besedo v naslovu strani, naslovu URL, naslovu SEO in meta opisu (najpomembnejša mesta) … vendar ne vstavljajte ključnih besed samo zato, da dobite zelene luči. Pozabite na gostoto in ključne besede v podštevilkah… dodajte kazalo vsebine za urejanje daljših objav, uporabo videoposnetkov, infografike, bogate delčke, slike v skupni rabi in goveje meso tanka vsebina da bo boljši (podrobnejši) od zgornjih rezultatov iskanja.

Tu je pregled Yoast-a:

SEO analiza z Yoast

4. Izogibajte se spremenljivkam izrezka Yoast

V nastavitvah Yoast-a vam omogočajo uporabo delčke spremenljivk ki delujejo kot predloge za naslove SEO + meta opisi. Pisanje po meri je VEDNO boljše in nikoli se ne zanašajte na predloge, saj niso optimizirane za ključne besede, dolžino znakov (zelena vrstica) ali CTR.

Spremenljivke Yoast-snippet

5. Povečajte CTR s Yoast’s Bulk Editor

Yoast-ov urejevalnik velikosti omogoča pregled vseh SEO naslovov + meta opisov, ne da bi vam bilo treba ročno obiskati vsako stran / objavo. Prepričajte se, da so optimizirane za ključne besede, dolžino znaka in CTR. Urejevalnik skupin ne vsebuje zelene vrstice (zaznava dolžino znakov) in tudi ključne besede ne osredotoča, zato jih morate imeti v mislih. Toda na prvi pogled lahko hitro vidite, ali dobro berejo in vabijo ljudi, da kliknejo na vašo povezavo ali ne.

Yoast-Bulk-urednik

6. Optimizirajte vsebino za skupno rabo v družabnih omrežjih

Želite, da se vaša vsebina lepo oblikuje za Facebook / Twitter?

facebook-delite

Korak 1: Omogočite metapodatke Open Graph na zavihku Yoast’s Facebook in Twitter:

Yoast-Social-Meta-Data

2. korak: Uredite stran / objavo in nato kliknite povezavo »daj v skupno rabo« v Yoast. Naložite slike po meri za Facebook (1200 x 630px) in Twitter (1024 x 512px). Prav tako lahko prilagodite naslov + opis za vsako socialno omrežje, ki je privzeto nastavljen kot naslov SEO + meta opis. To je priročno, če pri Facebook oglasih objavljate izboljšane objave in želite drugačno besedilo.

yoast-social-media-optimizacija

7. Cilj za 3.000 besed

Je smiselno.

Daljša vsebina je bolje obravnavati temo kot kratka vsebina. Osebe porabijo tudi več časa na vaši strani, se jim zdijo bolj uporabne in je večja verjetnost, da bodo objavo povezali in delili.

povprečna dolžina vsebine

Nekatere moje objave so 4000 besed …

Število besed WordPress

8. Dodajte kazalo

Ustvarjanje 3.000 člankov o štetju besed se morda sliši zastrašujoče, vendar je lažje, če začnete z vsebino. To ima ogromne prednosti SEO, kot je Google nagrad skok na povezave z uporabo imenovana sidra, in ljudem omogoča povezavo do določenih odsekov. Prav tako poveča čas, porabljen za stran.

Kako ustvariti HTML vsebino
Tabela vsebine HTML izgleda tako …

HTML vsake podštevilke izgleda tako …

Predmet prvi

2. točka

Tretja točka

Lahko pa poskusite Enostaven vtičnik vsebine.

9. Ustvari celovito vsebino

Google nič ne zadovolji več kot celovita vsebina. Lahko “optimizirate” vse, kar želite, vendar če vaša vsebina ne pokriva tematike, bo verjetno vsebina nekoga drugega verjetno.

Odgovor javnosti pove, da vse “ključne besede” vprašanja iščejo po temi. To je odličen način, kako zagotoviti, da odgovarjate na najbolj priljubljena vprašanja, ki jih ljudje želijo vedeti.

Yoast ključne besede - AnswerThePublic

10. Dodajte obogatene odrezke

The WP Pregled vtičnik avtor MyThemeShop je vtičnik, za katerega uporabljam bogati odrezki in ima a prost in pro različica (oba sta super). Izogibal bi se shemi All In One (brezplačno, vendar nima prilagajanja), pa tudi WP Rich Snippets (razvijalci so jo opustili in ni združljiva s PHP 7). Prej sem uporabljal WP Rich Snippets, vendar dobesedno ni posodobil vtičnika 2 polni leti.

Zakaj uporabljam pregled WP kot svoj vtičnik za bogate izrezke

 • Podpira 14 vrst podatkov
 • Je lahka (hitro se naloži)
 • Prihaja s 16 vnaprej oblikovanimi predlogami
 • Pogosto ga posodablja MyThemeShop
 • Je zelo prilagodljiv (tukaj je stran, na kateri ga uporabljam)
 • Več sistemov ocenjevanja z neobveznimi pregledi uporabnikov

Zvezde za pregled strukturiranih podatkov

11. Dodaj objave v objave

Če imate časovno občutljive objave, bo zaradi dodajanja datuma objave vaša vsebina videti sveža:

Datum objave

Korak 1: V Yoast (SEO) omogočite „datum v predogledu delčka“ > Videz iskanja > Vrste vsebine).

Date-in-Snippet-Preview-Yoast

2. korak: Dodaj datum objave spremenjen na vrh objav. Tu je koda:

Zadnja sprememba: <?php the_modified_date (); ?>

Če uporabljate okvir Genesis, uporabite Genesis Simple Edits:

Vstop-Meta

To bi moralo izgledati nekako takole:

Datum spremembe prispevka

3. korak (neobvezno): Namestite Objavi dodatek za stare objave. To ponastavi datum objave vseh objav v trenutni dan in posodobi datum v rezultatih iskanja ter vsa vsebina postane nova. Seveda je nekoliko poceni, saj vsebine res niste posodobili, vendar lahko občutno povečate CTR.

Objavi stare objave

12. Pridobite Googlove predstavljene odrezke

Google na koncu izbere, koga (in če) kdo prejme predstavljen delček, vendar zagotovo obstajajo načini za njihovo optimizacijo. Tako se postavite v položaj “# 0” in dobite 2 rezultata.

3 vrste predstavljenih odrezkov:

 • Odgovori
 • Seznami
 • Mize

Predstavljeni odrezki

Kako dobiti predstavljene odrezke v Googlu

 • Ciljajte na ključno besedo, kjer si ljudje želijo jedrnato odgovor
 • Uporaba Moz Explorer za prepoznavanje ključnih besed z vprašanji
 • Uporabite Odgovor javnosti, če želite poiskati še več ključnih besed
 • Izberite, ali naj bo odgovor odstavek, seznam ali tabela
 • Oblikujte lepo grafiko (ali fotografirajte), ki opisuje ključno besedo
 • Uporabite optimalno dolžino znakov (glejte spodnjo fotografijo Moz)
 • Ustvarjanje vsebin na podlagi dejstev s kakovostnimi referencami (povezave, grafike itd.)
 • Ciljajte ključne besede, ki že imajo predstavljen delček, vendar opravljajo slabo delo
 • Če ciljate na polje za odgovore, ciljno usmerite ključno besedo z natančnim ujemanjem
 • Prepričajte se, da ste na 1. strani za ključno besedo, če ne, izboljšajte vsebino

Optimialna predstavljena dolžina izrezkov

13. Namestite vtičnike za hitrost programa WordPress

Na teh vtičnikih sem opravil obsežno testiranje in večino uporabljam na svojem spletnem mestu.

 1. Raketa WP – # 1 predpomnilnik v večini Facebook anket. Če uporabljate WP Rocket, ne potrebujete vtičnikov 3-7 s tega seznama, saj imajo te vgrajene funkcije.
 2. WP najhitrejši predpomnilnik – # 1 brezplačni predpomnilnik v večini anket. Prav tako enostavno konfiguriranje, ima možnosti za Cloudflare + druge CDN, vendar nima funkcij iz WP Rocket.
 3. WP-Optimizirajte – čisti vašo bazo neželene pošte, smeti in drugih neželenih datotek.
 4. Lena obremenitev – zamuja pri nalaganju fotografij, dokler se uporabniki ne pomaknejo navzdol in si jih ogledajo (izboljša čas nalaganja, vendar nenehno nalaganje fotografij, ko drsete, je moteče).
 5. Lazy Load for Videos – zamuja pri nalaganju videov / okvirjev, dokler se uporabniki ne pomaknejo navzdol in si jih ogledajo. Videoposnetki se naložijo za vedno – to lahko traja več sekund.
 6. CDN Enabler – enostavno nastavite omrežje za pošiljanje vsebin (uporabljam StackPath).
 7. CAOS (gostitelj Google Analytics lokalno) – določi element „predpomnilnika brskalnika vzvodja“ v GTmetrix z lokalnim gostovanjem svoje sledilne kode Google Analytics.
 8. CAOS (lokalno spletna pisava) – odpravlja napake Google Font v GTmetrix + Pingdom tako, da naloži Google Fontove in ustvari tabelo slogi.
 9. Predstavljajte si / ShortPixel / Smashoptimizacija slike (stiskanje brez izgub, spreminjanje velikosti slik, odstranitev podatkov EXIF). Vse to je podobno – potrebujete samo enega.
 10. Določite dimenzije slike – doda HTML v sliko, širino / višino, element v GTmetrix. Deluje samo za slike v vizualnem urejevalniku, ne deluje za slike v ustvarjalcih strani, gradnike ali drugih območjih zunaj vizualnega urejevalnika.
 11. AMP za WPdodaja AMP strani da se hitrejše nalaganje strani za mobilne naprave in vašemu spletnemu mestu dodeli „žig AMP“ v rezultatih iskanja v mobilnih napravah, kar lahko poveča CTR.
 12. WP Onemogoči / Počisti – onemogoči nepotrebne funkcije v jedru WordPress-a (sledilne poti, pingbaki, API-ji za srčni utrip, API REST in druge stvari, ki jih 99% ne potrebujete). Oba vtičnika sta podobna in imata tudi druge hitrostne funkcije.
 13. Harry’s Gravatar Cachepredpomni Gravatarje, kar omogoča hitrejše nalaganje komentarjev.
 14. GTmetrix za WordPress – spremljajte čase nalaganja in nastavite opozorila po e-pošti.
 15. Prikaži različico PHPprikazuje, katero različico PHP izvajate (mora biti vsaj 7), ki ima velik vpliv na hitrost. Lahko nadgradite v cPanelu gostitelja.
 16. Monitor poizvedb – glejte najpočasnejše vtičnike, poizvedbe itd. (Dobra zamenjava za P3).
 17. Vtičnik Organizator – če namestite vtičnik za kontaktni obrazec, verjetno ne želite, da se nalaga na vsaki posamezni strani (samo na vaši strani s stiki). Plugin Organizer vam omogoča nadzor nad tem, kateri vtičniki se nalagajo na določenih straneh, objavah in drugi vsebini.
 18. Samodejno optimizirajte – če uporabljate GoDaddy, WP Engine ali druge gostitelje, ki na črno listo predpomnijo vtičnike, vam ta vtičnik še vedno prinaša prednosti optimizacije HTML / CSS / JavaScript (elementi v GTmetrix + Pingdom), vendar brez predpomnjenja.
 19. Preverjanje zmogljivosti gostovanja WP – pove, ali je vaš strežnik počasen in ali je treba posodobiti hitrostno tehnologijo (različice PHP, MySQL, WordPress).
 20. Boljše iskanje Zamenjaj – če ste spremenili www ali https različice svoje domene, vam ta vtičnik pomaga posodabljati vse povezave na vašem spletnem mestu, da odražajo novo različico. V nasprotnem primeru boste v GTmetrixu videli napake »čim manj preusmeritev«.

14. Izogibajte se visokim vtičnikom CPU-ja

Tu je seznam WordPress vtičnikov, ki bodo upočasnili vaše spletno mesto. Ta seznam sem si izposodil pri objava na WordPress pospeši Facebook skupino (neverjetna skupina), a tudi sama sem jih dodala nekaj.

* Pogosti krivci vključujejo sorodne objave, statistiko, zemljevid spletnega mesta, klepet, koledar, oblikovalce strani in vtičnike, ki izvajajo tekoče skeniranje / procese ali kažejo visok CPU v GTmetrix.

 1. Dodaj to
 2. AdSense Spremljanje goljufij s kliki
 3. Koledar dogodkov vse v enem
 4. Rezervni prijatelj
 5. Beaver Builder
 6. Boljše WordPress Google XML Sitemaps
 7. Preverjanje prekinjene povezave (uporabite preverjanje dr. Povezave)
 8. Stalni stik za WordPress
 9. Kontaktni obrazec 7
 10. Kontekstualno povezane objave
 11. Digi Auto Links
 12. Disqusov sistem komentarjev
 13. Divi Builder
 14. Osnovna mreža
 15. Oglejte si celoten seznam 65 počasnih vtičnikov

Monitor poizvedb bodo našli tudi vaše najpočasnejše vtičnike …

Poizvedba Monitor počasi vtičniki

Jeziček Slap GTmetrix je druga metoda …

Počasen vtičnik WordPress

15. Nalaganje slik hitreje

Ali ste vedeli, da je mogoče slike optimizirati na 20 različnih načinov? Pred pisanjem tega članka nisem vedel, da obstaja toliko načinov, še posebej, če upoštevate predpomnjenje, leno nalaganje, možnosti Cloudflare, odstranjevanje podatkov EXIF, CSS sprites in celo njihovo optimizacijo za SEO.

TOC za optimizacijo slik

Tu je seznam elementov za optimizacijo slik v GTmetrixu (pokril bom glavne):

Optimizacija slike v GTmetrix

Slike brez izgube stisnemo – uporabite vtičnik, kot je Predstavljajte siShortPixel, Smash, ali Kraken (vsi storijo isto), ki odstrani tudi podatke EXIF ​​(ISO, datum, čas, uporabljena bliskavica in druge nepotrebne informacije o fotografiji), ki se bodo ob odstranjevanju nekoliko hitreje naložile.

Zamislite Optimizirajte slike ob prenosu

Postrezite pomanjšane slike – poiščite velike slike in jih spremenite v pravilne dimenzije). Za iskanje lahko uporabite GTmetrix, poleg tega pa vam bodo zagotovili pravilno širino / višino.

slike-pomanjšane slike

Določite dimenzije slike – pomeni, da morate v HTML ali CSS slike določiti širino / višino. Zgrabite te dimenzije iz GTmetrix-a, poiščite sliko in dodajte širino / višino.

Določanje dimenzij slike

16. Zapustite EIG gostovanje

Isto grozno podjetje ima v lasti Bluehost, HostGator in več 60 različnih gostovalnih podjetij. Znani so po odkupu obstoječih podjetij in znižanju stroškov, tako da na isti strežnik shranijo več ljudi, pa tudi po “hitri” podpori (daljše čakalne dobe). Tudi GoDaddy ni dober – obstajajo veliko boljše možnosti, kot so SiteGround, Cloudways in WP Engine.

Seznam blagovnih znamk EIG

Kako preveriti, ali je vaše gostovanje počasno
Zaženite svoje spletno mesto skozi bytecheck.com in preverite svoje TTFB (čas do prve bajte). V idealnem primeru bi moralo biti <320 ms. To in zmanjšati odzivni čas strežnika V vmesniku PageSpeed ​​Insights so dobri kazalci.

Zmanjšaj čas odziva strežnika-čas pod 200 ms

jaz uporabljam SiteGround in so 200ms odzivni časi s 100% GTmetrix rezultati in .4s Časi nalaganja Pingdom-a. Preverite gostovanje, zaženite lastne teste ali kliknite moje strani, da vidite, kako hitro se naložijo. Na 26 anketah v Facebooku so bili ocenjeni kot gostitelja številka 1 in so svetovni boljši kot EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, in slabi gostitelji, ki na isti strežnik spakirajo preveč ljudi. So priporoča WordPress, stori brezplačne migracije, in uporabljam njihove polovični načrt.

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

2019 Hosting anketa

2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Priporočila Elementor Gostovanje

Julij 2019 Priporočilo za gostovanje

WordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018

Skupno gostovanje-anketa-2017

2019-gostovanje-anketa

Go-to-gostovanje-podjetje

WordPress-gostovanje-anketa-2017

Anketa z upravljanjem gostovanja

WooCommerce-gostovanje-FB-anketa

2016-Spletno gostovanje-anketa

Anketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik

Najboljše spletno gostovanje-2019-anketa

WP prijazno gostovanje

2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Najljubše gostovanje za Elementor

2018 Priporočila za gostovanje

WordPress gostovanje ankete septembra 2018.png

Upravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017

2019-gostitelji-anketa-1

Gostovanje-anketa-za-hitrost

WordPress-gostovanje-anketa-junij-1

Priporočilo SiteGround

Anketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa

Najboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa

Gostovanje-anketa-februar 2019

Gostovanje-priporočila-anketa

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress

Godaddy na SiteGround migracije

EIG-to-SiteGround

SiteGround-Migration

Godaddy-to-SiteGround

SiteGround-Backend

OMM on-SiteGround

Uporabljam SiteGround, ker…

 1. Moja GTmetrix + Pingdom poročila govorijo sama zase
 2. Moje strani se takoj naložijo (po želji kliknite jih)
 3. Hitro hitrostna tehnologija (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Priporočil Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress pospeši
 5. prost Šifriraj SSL, enostaven za uporabo cPanel, in funkcije za e-trgovina
 6. Podpora za WordPress je nepremagljiv tudi brez prednostne podpore GoGeeka
 7. GrowBig prihaja z urejanjem, več prostora za shranjevanje in več strežniških virov (pomaknite se navzdol do “dodelimo potrebne vire” in se pomaknite miškin kazalec nad strežnik zavihek)
 8. GoGeek prihaja s še več strežniškimi viri, shrambo, prednostno podporo
 9. Proste migracije, migratorski vtičnik, in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 10. Številne pohvale naprej Reddit, Facebookovi pogovori, Twitter, TrustPilot
 11. Tone pohvale na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Veliko ljudi je že preselilo in rezultate objavilo na Twitterju: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Izjava o prepovedi partnerstva – če se prijavite za SiteGround s pomočjo mojega partnerska povezava Košček provizije vam bom podaril brez stroškov. Vsako leto podarim 3 tisoč dolarjev GoFundMe kampanje (2018 je bilo treba nahraniti lačne v Denverju, 2017 pa orkan Harvey). Vaša podpora pomaga in resnično cenim. Trudim se, da so moje ocene nepristranske in podprte dokazi v obliki Ankete na Facebooku, tweets, in pravi pogovori. Če ga ne želite uporabljati, je tukaj nečlanska povezava v SiteGround. Kakor koli že, resnično verjamem, da so najboljši gostitelj in da bo vaše spletno mesto delovalo hitreje / bolj gladko… raziskujte na Googlovih in Facebook skupinah in našli boste večino ljudi reci isto.

SiteGround ima 3 načrti:

Gostovanje za WordPress SiteGround

Višji načrti vključujejo več strežniški viri (Faktor # 1 v priročniku za optimizacijo WordPress-a). Tukaj je celoten primerjalni grafikon, vendar vam GrowBig daje približno 2x več strežniških virov kot StartUp, GoGeek pa je pol-namensko gostovanje kar vam daje še več. GrowBig in novejše različice so brezplačne selitve, urejanja, naprednega predpomnjenja in zmožnosti gostovanja več spletnih mest. GoGeek ima prednostno podporo. Njihovo gostovanje v oblaku je precej skok cen pri 80 USD / mesec.

To lahko vidite na njihovih stran z značilnostmi:

Primerjava SiteGround-Server-Resursov

Ena od mnogih niti…

Najljubši spletni strežnik

17. Nadgradite svoj vtičnik za predpomnilnik

Raketa WP je bil prvi vtičnik predpomnilnika v številnih Facebook anketah:

Anketa o najboljšem vtičniku za predpomnilnik 2016

Anketa o predpomnilniku za predpomnilnik 2019

Swift proti WP raketi

Anketa o predpomnilniku 2016 za predpomnilnik

Anketa za najboljše predpomnilnike 2018

wp raketa vs w3 totla cache

Kaj je tako dobro pri WP raketi?

 • Daje odlične rezultate (to je tisto, kar uporabljam)
 • Super podpora + obsežna dokumentacija
 • To je eden izmed preprostejših vtičnikov predpomnilnika za konfiguracijo (glej mojo vadnico)
 • Ima visoko združljivost s temami / vtičniki in ne bi smel prekiniti vašega spletnega mesta
 • Vedno se posodablja z novimi funkcijami (mnogi vtičniki predpomnilnika se ne posodabljajo pogosto)
 • Ima funkcije, ki jih večina vtičnikov predpomnilnika (čiščenje baze podatkov, leno nalaganje, lokalno gostovanje v storitvi Google Analytics, nadzor srčnega utripa, integracija z Cloudflare + drugimi CDN-ji)

18. Uporabite več CDN-jev

Vemo, da uporabljamo CDN vaše spletno mesto hitreje naredi.

Kaj pa uporaba več CDN-jev? Odgovor je pritrdilen, še bolj pomaga. To je zato, ker ima vsak CDN svoj nabor podatkovnih centrov in več podatkovnih centrov = hitrejša dobava vsebine.

Podatkovni centri v oblaku

Cloudflare podatkovni centri

Podatkovni centri StackPath

Podatkovni centri StackPath

Kako narediti

 • Prijavite se Cloudflare (brezplačno) in plačan CDN po vaši izbiri (uporabljam StackPath).
 • Večina vtičnikov predpomnilnika ima možnost integracije Cloudflare in StackPath

Z Cloudflare boste spreminjanje imenskih strežnikov

Nadzorna plošča strežnikov imen Cloudflare

S StackPathom boste ustvarite spletno mesto CDN, nato vnesite svoje CDN URL v vtičnik predpomnilnika..

CDN URL StackPath

WP-Rocket-CDN-nastavitve

19. Dodajte strani AMP

Pospešene mobilne strani so Googlov projekt, s katerim se mobilne strani hitreje nalagajo in vam dajo pečat AMP v rezultatih iskanja v mobilnih napravah, kar je lepo in lahko poveča CTR.

Pospešene mobilne strani

Navodila za dodajanje AMP

 • Namestite AMP za vtičnik WP
 • Prilagodite nastavitve (veliko jih je, glejte spodaj)
 • Dodajte / amp / na katero koli stran na vašem spletnem mestu, da vidite, kako je videti
 • Počakajte, da Google plazi po vašem spletnem mestu in doda žig AMP
 • Obiščite AMP odsek Google Search Console da vidite napake
 • Vklopiti Pospešene mobilne povezave v nastavitvah hitrosti Cloudflare (glej spodaj)

Pospešene nastavitve vtičnikov za mobilne strani

Cloudflare pospešene mobilne povezave

20. Napiši stran o morilcu o meni

Premisli.

Vaša stran o strani je ena najbolj gledanih strani na vašem spletnem mestu.

Zakaj torej ne porabite več časa za to? Na strani o moji strani sem ustvaril seznam 50 naključnih in motečih stvari o sebi. Imam tudi sliko mene in mojih mačk, družine in drugih osebnih fotografij – vključno z mojo zgodbo o tem, kako sem ustvaril blog s 6 figurami / letnikom.

O meni-o strani

Glavne prednosti:

 • Več časa, preživetega na moji spletni strani
 • Zaupanje (večja verjetnost, da bom kupil nekaj s pomočjo moje partnerske povezave)
 • Več e-poštnih sporočil ljudi, ki delijo svojo zgodbo (ki jo imam rad)

21. Dodajte SSL

Google še močneje se je pojavil na spletnih mestih, ki niso HTTP julija 2018, ko so v Google Chromu začeli prikazovati “ni varno”. Poleg tega, če ste zakonito podjetje, potrebujete SSL.

Prestrašil sem se selitve na SSL, čeprav sodelujem z neverjetnim razvijalcem, s katerim sem že od leta 2011. Na srečo zame je vse naredil pravilno in moj promet se sploh ni zmanjšal. Pravzaprav se je prodaja podružnic povečala (ker mislim, da so me ljudje videli kot bolj legitimen blog).

HTTPS proti položaju

Kako dodati SSL v WordPress

 • Pridobite brezplačno Šifriraj SSL (prihaja tudi s SiteGround)
 • Namestite Res preprost vtičnik SSL (samodejno konfigurira spletno mesto za SSL)
 • V nastavitvah WordPress spremenite naslov svojega spletnega mesta v novo različico SSL
 • Spremenite vse povezave iz http v https (uporabite Boljše iskanje Zamenjaj ali .htaccess)

Res preprost SSL

22. Partnerska mesta morajo dodati vrednost

Ja, to je moje spletno mesto.

Tudi jaz sem bil kaznovan veliko partnerskih povezav (plus najel sem ustvarjalca povezav, ki je ustvaril skice). To je bil zame hud trenutek in moj promet / finance so se hitro zmanjšale, ko sem se prisiljen preseliti nazaj v hišo mojih staršev, ker nisem imel denarja. Priključna spletna mesta morajo biti zelo previdna.

Affiliate-Link-Google-kazen

Lekcije, ki sem se jih naučil:

 • Dodajte vrednost svoji vsebini, ne da bi priporočali izdelke
 • Ne priporočajte samo partnerskih izdelkov – priporočite tudi brezplačne stvari
 • Ne napolnite svoje vsebine s partnerskimi povezavami, 5 je ponavadi veliko (zame)
 • Razmislite o ustvarjanju mnenj o pridruženih izdelkih in namesto njih povežite
 • Uporabite dodatek za upravljanje povezav za sledenje statistik na partnerskih povezavah
 • Sledite, katere partnerske povezave ljudje najbolj kličejo, nato pa jih uporabite
 • Ustvarite poglobljeno vsebino temeljnega kamna (osnovne vadnice, ki jih želi obiskati vsak obiskovalec)
 • Ne ustvarjajte samo »seznamov objav« in najprej navedite povezanih izdelkov (Google ve)

Želite izvedeti, kako sem v letu 2018 zaslužil 150.000 dolarjev? Preberite mojo vadbeno povezavo o trženju.

23. Uporabite SEO-prijazne teme

Teme StudioPress (in njihov okvir Genesis) priporočajo Yoast, Matt Cutts (iz Googla) in celo Matt Mullenweg. Njihovo temo Outreach Pro uporabljam od leta 2016 in všeč mi je. Moje spletno mesto ima 100-odstotno oceno GTmetrix (hitro se naloži), praktično nima napak v združljivosti z vtičniki in je zelo prilagodljivo z Vtičniki Genesis StudioPressa.

@jm_cook @Skitzzo Kupil sem Genesis. AM ljudje so že pred leti poslali več primerov. AM osebi, ki mi je svetovala, sem povrnila (darilno kartico).

– Matt Cutts (@mattcutts) 27. junij 2013

@bgardner ker bodo ljudje pomislili, da podpiram Genesis pred drugimi tematskimi okviri. A čakaj, to je pravzaprav;) – Joost de Valk (@yoast) 31. januar 2012

Teme StudioPress

Kaj naredi StudioPress teme tako dobre?

 • Zanesljivost – 200.000 ljudi zaupa, vključno z vrhunskimi uporabniki WordPress-a, kot je Yoast. Čista koda, dokumentacija za vsako temo in pogoste posodobitve obeh njihovih tem in okvirja Genesis. Bottom line – Ni mi treba skrbeti za težave s združljivostjo pri nadgradnji vtičnikov, PHP-ja, porabe CPU-ja, itd. Poteka brez težav.
 • Mobilni prijazno – vse teme programa StudioPress so odzivne na HTML5 +.
 • Velika skupnostGenesis WordPress (Facebook skupina) ima 10.000 članov.
 • Vtičniki – vsi vtičniki StudioPress so lahki in ne dodajajo skoraj ničesar za nalaganje časa.
 • Zelo prilagodljiv – StudioPress ‘ Outreach Pro tema izgleda, da je zasnovana za cerkve, ampak poglejte mojo domača stran. Videti ni nič podobno vnaprej izdelani domači strani.

24. Lokalni SEO (Googlovi lokalni dejavniki razvrstitve)

Če delate lokalno SEO, je zunaj optimizacije vašega WordPressa veliko stvari, ki bi jih morali početi. Tukaj so Googlovi dejavniki razvrstitve lokalnih iskanj v letu 2018 o katerih poroča Moz vsaki 2 leti. Google My Business je postal pomembnejši, saj je znašal 25,12%.

Dejavniki razvrstitve v lokalnem iskanju 2018

Optimizacija vaše strani za Google My Business

* Google vedno pogosteje upošteva aktiviranje lastnikov podjetij, ki: objavljajo v Googlovih objavah, odgovarjajo na ocene, redno posodabljajo posebne ure, odgovarjajo na vprašanja, strankam omogočajo neposredne ukrepe v zvezi z GMB z uporabo poslovnih naslovov.

Logotip Google My Business

Hej. Naredili ste do konca.

Oglejte si še nekaj mojih vaj, ki so prav tako dobre!

 • Yoast SEO Guide
 • Vodič za WordPress SEO
 • Vodnik za hitrost programa WordPress

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector