24 WordPress SEO съвети за оптимизиране на вашия сайт през 2020 г.

03.06.2020
SEO '24 WordPress SEO съвети за оптимизиране на вашия сайт през 2020 г.
0 23 мин.

Ако търсите по-малко очевидни WordPress SEO съвети, имам само списъка за вас.


Вероятно сте чували достатъчно за зелените светлини Yoast за един живот. Ето защо в този списък са включени практически съвети, които надхвърлят Yoast, включително пълен списък на приставки за SEO и оптимизация на скоростта. Използвах ги, за да отгледам моя блог за SEO до 3000 читатели на ден като шоу за 1 човек.

Просто го прочетете, определено ще научите нещо.

Contents

1. Инсталирайте правилните SEO приставки

 • Йоаст SEO – вероятно вече използвате Yoast, но повечето хора не правят тези неща правилно: забравяйки плътността на ключовите думи, фрагменти на фрагменти, групов редактор, и социална оптимизация. Или вижте моя урок за Yoast, който обхваща всички 4 стъпки към Yoast: конфигурация на настройките, Инструменти за уеб администратори, ключови думи за фокус, SEO оптимизация.
 • Google Site Kit – Новият пристав на WordPress на Google, който интегрира Google Analytics, Search Console, AdSense и PageSpeed ​​Insights. Все още е в бета версия.
 • Преглед на WP – богат фрагмент плъгин (най-добрият там IMO) и е това, което използвам. Ето страница, на която я използвам. Изглежда страхотно, поддържа 14 типа данни (включително рецензии на редактори, потребителски отзиви и рецепти), предлага се с 16 предварително оформени шаблона и се поддържа от MyThemeShop. Схема Всичко в едно е безплатна, но много минимална и няма персонализиране. WP Rich Snippets беше изоставен от разработчика. Прегледът на WP е лек и има едновременно Безплатно и професионалист версия с множество опции.
 • Лесна таблица на съдържанието – добавянето на TOC има огромни ползи за SEO. Тя насърчава дълго съдържание, позволява на хората да се свързват към конкретни секции от публикацията ви, кара ги да се движат наоколо и Google може да ви награди прескачане към връзки като се използва котви за име.
 • Автоматични Alt атрибути – автоматично добавя alt текст към изображения, като ви предпазва от необходимост да го добавяте ръчно (откакто WordPress е спрял да го прави).
 • Проверка на прекъсната връзка – все още най-лесният начин да намерите / коригирате прекъснати връзки, но текущите сканировки консумират високи CPU (не забравяйте да го деактивирате, когато сте готови).
 • Бързо пренасочване на страница / публикация – безплатен плъгин за пренасочване, който можете да използвате за коригиране на грешки при обхождане (счупени страници), намерени в конзолата за търсене на Google (Yoast също има настройка за него).
 • Публикувайте стари публикации – възстановява датите за публикуване до текущия ден, като прави всички ваши публикации да изглеждат свежи в резултатите от търсенето. Малко е евтино (като се има предвид, че всъщност не сте актуализирали публикациите си с ново съдържание), но може да увеличи вашите CTR.
 • Приставки Yoast Premium – Не ги използвам, тъй като те не помагат директно на SEO, но много хора ги смятат. Написах рецензия на Yoast premium, в която обясних как пренасочванията могат да се правят с безплатни плъгини, ключовите думи с множество фокуси не са толкова полезни, колкото може би си мислите, и друга причина, която не мисля, че струва $ 89 / година.
 • WP ракета – # 1 класифициран кеш приставка в множество анкети във Facebook. Лесна за настройка, дава страхотни резултати и се актуализира често. Предлага се с много функции, които повечето приставки за кеш не правят (почистване на база данни, мързеливо зареждане, локален хостинг на Google Analytics, контрол на сърдечната дейност и интегриране с Cloudflare и други CDN).
 • Analytify – показва показателите на Google Analytics директно в таблото за управление на WordPress.
 • Наистина проста SSL – автоматично конфигурира сайта за SSL. Все още трябва да се регистрирате за SSL (използвам безплатния Да шифроваме SSL която идва с SiteGround).

2. Използвайте нови инструменти за изследване на ключови думи

Отговор на обществеността – издърпва ключови думи от Google Autocomplete и създава визуална карта с ключови думи. Разбива ключовите думи на въпроси, предлози и ключови думи за сравнение. Колкото по-зелен е кръгът, толкова повече търсене има ключовата дума. Не само чудесен начин да намерите ключови думи, но и да се уверите, че съдържанието ви е изчерпателно и отговаря на всички въпроси, които хората задават.

Йоаст ключови думи - AnswerThePublic

Moz Explorer Explorer – подобно на Google Keyword Planner само много по-добре, тъй като е създаден специално за SEO, докато Planner за ключови думи е предназначен за AdWords. Показва конкуренцията в органичните резултати (KP е за AdWords), месечен обем на търсене и има филтри за групиране на подобни ключови думи, така че да не превъртате същите тези (много удобна функция).

Предложения за ключови думи в Moz

Трикове на Google за автоматично довършване – знаете ли, че можете да използвате символа за подчертаване, за да накарате Google да попълни празното? Просто се уверете, че приключвате с подчертаването на символа _ и можете да намерите цял списък с ключови думи, за които иначе не сте знаели. Аз лично много използвам този трик.

Google-функцията за автоматично довършване-попълване на празните места-1

MozBar – Разширение за Chrome, което ви позволява на Google всяка ключова дума и да видите DA на всеки резултат (авторитет на домейна) и PA (страница орган). Колкото по-високи са те, толкова по-конкурентна е ключовата дума. Проверете вашия DA в Moz Link Explorer и се конкурират със сайтове, които имат подобен DA.

Конкурс за ключови думи в MozBar

Изследването на конкуренцията на ключови думи е задължително. Не искате да създавате съдържание, за което никога няма да се класирате. Най-добрият показател е, ако използвате Google ключовата дума, краткото (слабото) съдържание е в най-добрите резултати. Ако можете да създадете по-добро, по-задълбочено съдържание, това вероятно е добра ключова дума.

Конкуренция по ключови думи

3. Забравете за плътността на ключовите думи

SEO анализ на Yoast ви награждава със зелени светлини, когато изпълнявате препоръки. Проблемът е, че повечето имат общо с използването на ключови думи и има повече SEO на страница SEO от това.

Какво трябва да каже Йоаст:

ВНИМАНИЕ: инжектирането на ключови думи във вашето съдържание / фрагменти ги кара да изглеждат спам. Мислили ли сте да напишете SEO заглавие + мета описание, за да увеличите CTR? Всеки резултат в Google ще използва ключовата дума – защо някой щраква върху вашата връзка? Да, трябва да използвате ключовата си дума в заглавието на страницата, URL адреса, SEO заглавието и мета описанието (най-важните места) … но не инжектирайте ключови думи само за да получите зелени светлини. Забравете за плътността на ключовите думи и ключовите думи в подзаглавия … добавете съдържанието, за да организирате по-дълги публикации, да използвате видеоклипове, инфографика, богати фрагменти, изображения за социално споделяне и говеждо месо тънко съдържание за да бъде по-добър (по-подробен) от най-добрите резултати от търсенето.

Ето преглед на Yoast:

SEO анализ на Yoast

4. Избягвайте променливите на фрагменти от Yoast

В настройките на Yoast те ви дават възможност да използвате фрагменти на фрагменти които действат като шаблони за SEO заглавия + мета описания. Писането на потребителски такива ВИНАГИ е по-добро и никога не трябва да разчитате на шаблони, тъй като те не са оптимизирани за ключови думи, дължина на символите (зелена лента) или CTR.

Yoast-фрагмента-Променливи

5. Увеличете CTR с редактора за насипно състояние на Yoast

Редакторът за групови съобщения на Yoast ви позволява да преглеждате всичките си SEO заглавия + мета описания, без да е необходимо ръчно да преминавате през всяка страница / публикация. Трябва да се уверите, че те са оптимизирани за ключови думи, дължина на символите и CTR. Редакторът за групово съдържание няма зелена лента (засича дължината на знаците) и не фокусира ключови думи, така че ще трябва да ги имате предвид. Но можете бързо да видите с един поглед дали те четат добре и примамват хората да кликнат върху вашата връзка или не.

Yoast-Груповото Редактор

6. Оптимизирайте съдържанието за социално споделяне

Искате вашето съдържание да се форматира добре за Facebook / Twitter?

Фейсбук споделяне

Етап 1: Активирайте метаданните на Open Graph в раздела на Facebook и Twitter на Yoast:

Yoast-социален-за метаданни

Стъпка 2: Редактирайте страница / публикация, след което щракнете върху връзката „споделяне“ в Yoast. Качете персонализирани изображения за Facebook (1200 x 630px) и Twitter (1024 x 512px). Можете също да персонализирате заглавието + описание за всяка социална мрежа, което по подразбиране е зададено като SEO заглавие + мета описание. Това е полезно, когато пускате повишени публикации за Facebook Ads и искате различен текст.

Yoast-социални медии оптимизация

7. Цел за 3000 думи

Има смисъл.

По-дългото съдържание върши по-добра работа при отразяването на тема от краткото съдържание. Хората също прекарват повече време на вашата страница, намирането им за по-полезно и е по-вероятно да свържат и споделят публикацията.

средно съдържание дължина

Някои от публикациите ми са 4000+ думи …

WordPress Брой на думите

8. Добавете Съдържание

Създаването на 3000 статии за броене на думи може да звучи обезсърчително, но е по-лесно, когато започнете със съдържанието. Това има огромни SEO ползи като Google награждаване прескачане към връзки използвайки наречени котви, и позволява на хората да се свързват към конкретни секции. Освен това увеличава времето, прекарано на страницата.

Как да създадете HTML съдържанието
Съдържанието HTML изглежда така …

HTML на всяка подпозиция изглежда така …

Елемент първи

Точка втора

Точка трета

Или можете да опитате Лесен плъгин за съдържанието.

9. Създайте цялостно съдържание

Нищо не задоволява Google повече от цялостно съдържание. Можете да „оптимизирате“ всичко, което искате, но ако съдържанието ви не обхваща широко темите, вероятно чуждото съдържание вероятно ще.

Отговор на обществеността ви казва всички „въпросителни ключови думи“, които хората търсят по дадена тема. Това е чудесен начин да се уверите, че отговаряте на най-популярните въпроси, които хората искат да знаят.

Йоаст ключови думи - AnswerThePublic

10. Добавете Rich Fnippets

Най- WP преглед на плъгин от MyThemeShop е плъгинът, който използвам богати фрагменти и има a Безплатно и Pro версия (и двете са страхотни). Бих избягвал All In One Schema (безплатно, но няма персонализиране), както и WP Rich Snippets (разработчикът го изостави и не е съвместим с PHP 7). Преди използвах WP Rich Snippets, но той буквално не актуализира приставката в продължение на 2 пълни години.

Защо използвам WP преглед като моя богат фрагмент плъгин

 • Поддържа 14 типа данни
 • Лек е (зарежда се бързо)
 • Предлага се с 16 предварително оформени шаблона
 • Той се актуализира често от MyThemeShop
 • Той е много адаптивен (тук е страница, на която го използвам)
 • Множество рейтингови системи с незадължителни потребителски рецензии

Звезди за преглед на структурирани данни

11. Добавяне на дати за публикуване в публикации

Ако имате публикации, чувствителни към времето, добавянето на дата за публикуване прави съдържанието ви да изглежда свежо:

Дата на публикуване

Етап 1: Активирайте „дата в преглед на фрагмента“ в Yoast (SEO > Търсене Външен вид > Типове съдържание).

Дата-In-Snippet-Преглед-Yoast

Стъпка 2: Добавяне дата на промяна след дата в началото на публикациите. Ето кода:

Последно модифициран: <?php the_modified_date (); ?>

Ако използвате Genesis Framework, използвайте Genesis Simple Edits:

Влизане-Meta

Тя трябва да изглежда така:

Дата на промяна на публикацията

Стъпка 3 (незадължително): Инсталирайте Публикуване на стария плъгин. Това възстановява датата на публикуване на всички публикации до текущия ден, актуализира датата в резултатите от търсенето и прави цялото съдържание да изглежда ново. Разбира се, това е малко евтино, тъй като наистина не сте актуализирали съдържанието, но може значително да повиши CTR.

Публикувайте стари публикации

Google в крайна сметка избира кой (и ако) някой получава чертан фрагмент, но определено има начини да се оптимизира за тях. Това ви поставя в позиция “# 0” и ви дава 2 резултата.

3 вида представени фрагменти:

 • Отговори
 • списъци
 • Маси

Препоръчани фрагменти

Как да получите представени фрагменти в Google

 • Насочете ключова дума, където хората искат сбит отговор
 • употреба Moz Explorer Explorer за идентифициране на ключови думи
 • Използвайте отговор на обществеността, за да намерите още повече ключови думи
 • Изберете дали отговорът трябва да бъде параграф, списък или таблица
 • Проектирайте хубава графика (или направете снимка), описваща ключовата дума
 • Използвайте оптимална дължина на символа (вижте снимката по-долу, направена от Моз)
 • Създавайте съдържание, основано на факти, с качествени справки (връзки, графики и т.н.)
 • Насочете ключови думи, които вече имат представен фрагмент, но вършат лоша работа
 • Ако се стремите към полето за отговор, насочете ключовата дума по точно съвпадение
 • Уверете се, че сте на първата страница за ключовата дума, ако не, подобрете съдържанието

Optimial Featured Snippets Дължина

13. Инсталирайте приставки за скорост на WordPress

Направих обширни тестове на тези плъгини и използвам повечето от тях на моя собствен уебсайт.

 1. WP ракета – # 1 кеш приставка в повечето анкети във Facebook. Не ви трябват плъгини 3-7 от този списък, ако използвате WP Rocket, тъй като има вградени тези функции.
 2. WP най-бързият кеш – # 1 безплатен кеш приставка в повечето анкети. Също така лесна за конфигуриране, има опции за Cloudflare + други CDN, но няма функции от WP Rocket.
 3. WP-Optimize – почиства вашата база данни от спам, боклук и други нежелани файлове.
 4. Мързелив товар – забавя зареждането на снимки, докато потребителите превъртат надолу и ги видят (подобрява времената на зареждане, но постоянно зареждане на снимки, докато превъртате е досадно).
 5. Мързеливо натоварване за видеоклипове – забавя зареждането на видеоклипове / рамки, докато потребителите превъртат надолу и ги видят. Видеоклиповете се зареждат завинаги – това може да избръсне много секунди.
 6. CDN Enabler – лесно да настроите вашата мрежа за доставка на съдържание (използвам StackPath).
 7. CAOS (Домакин на Google Analytics локално) – коригира елемента „кеширане на браузъра за кеширане“ в GTmetrix, като хоства локално вашия проследяващ код на Google Analytics.
 8. CAOS (локално уеб шрифтове) – поправя грешките на Google Font в GTmetrix + Pingdom, като изтегля Google Fonts и създава таблица за стилове за него.
 9. Imagify / ShortPixel / Smushоптимизация на изображения (компресия без загуби, преоразмеряване на изображения, премахване на EXIF ​​данни). Всички те са подобни – имате нужда само от един.
 10. Укажете Размери на изображението – добавя ширина / височина към HTML на изображението ви, елемент в GTmetrix. Работи само за изображения във визуалния редактор, не работи за изображения в създатели на страници, джаджи или други области извън визуалния редактор.
 11. AMP за WPдобавя AMP страници за да накарате мобилните страници да се зареждат по-бързо и да даде на вашия сайт „AMP печат“ в резултатите от мобилното търсене, което може да повиши CTR.
 12. WP Деактивиране / Clearfy – деактивира ненужните функции в ядрото на WordPress (връщания, пингбакове, сърдечен пулс API, REST API и други неща, 99% от които не се нуждаете). И двата плъгина са сходни и имат и други функции за скорост.
 13. Гравитарният кеш на Харикешира Gravatars, като коментарите се зареждат по-бързо.
 14. GTmetrix за WordPress – следете времето за зареждане и задавайте известия по имейл.
 15. Показване на PHP версияпоказва коя версия на PHP, която използвате (трябва да е поне 7), която има огромно въздействие върху скоростта. Можете да надстроите в cPanel на вашия хост.
 16. Монитор на заявките – вижте най-бавните приставки, заявки и т.н. (добра подмяна за P3).
 17. Plugin Organizer – ако инсталирате приставка за формуляр за контакт, вероятно не искате да се зарежда на всяка отделна страница (само на страницата ви за контакти). Plugin Organizer ви позволява да контролирате кои плъгини се зареждат на конкретни страници, публикации и друго съдържание.
 18. Autoptimize – ако използвате GoDaddy, WP Engine или други хостове, които кешират приставки за черен списък, тази приставка все още ви дава предимствата на оптимизирането на HTML / CSS / JavaScript (елементи в GTmetrix + Pingdom), но без кеширането.
 19. WP хостинг проверка на производителността – Ви казва дали вашият сървър е бавен и дали скоростта ви (PHP, MySQL, WordPress версии) се нуждае от актуализиране.
 20. По-добро търсене замени – ако сте променили www или https версиите на вашия домейн, тази приставка ви помага да актуализирате всички връзки на уебсайта си, за да отразявате новата версия. В противен случай ще видите грешки „минимизиране на пренасочването“ в GTmetrix.

14. Избягвайте високи добавки на процесора

Ето списък на приставки за WordPress, които ще забавят вашия сайт. Заех този списък от a пост на WordPress Speed ​​Up Facebook Group (невероятна група), но и аз добавих няколко.

* Най-често срещаните виновници включват свързана публикация, статистика, карта на сайта, чат, календар, създатели на страници и плъгини, които изпълняват текущи сканирания / процеси или показват висок процесор в GTmetrix.

 1. Добави Това
 2. Мониторинг на измами с кликване в AdSense
 3. Календар на събитията „Всичко в едно“
 4. Резервен приятел
 5. Beaver Builder
 6. По-добри WordPress Google XML Sitemaps
 7. Проверка на прекъсната връзка (използвайте Dr. Link Check)
 8. Постоянен контакт за WordPress
 9. Форма за контакт 7
 10. Контекстуални свързани публикации
 11. Digi Auto Връзки
 12. Disqus система за коментари
 13. Divi Builder
 14. Основна мрежа
 15. Вижте пълния списък от 65 бавни приставки

Монитор на заявките ще намерите и най-бавните ви приставки …

Запитване на монитора бавни приставки

Разделът Водопад на GTmetrix е друг метод …

Бавен WordPress Plugin

15. Направете по-бързо изображението

Знаете ли, че изображенията могат да бъдат оптимизирани по 20 различни начина? Нямах представа, че има толкова много начини, преди да напиша тази статия, особено когато вземете предвид кеширането, мързеливото натоварване, опциите на Cloudflare, премахването на EXIF ​​данни, CSS спрайтите и дори оптимизирането им за SEO.

TOC за оптимизация на изображения

Ето списък с елементи за оптимизация на изображения в GTmetrix (ще покрия основните):

Оптимизация на изображения в GTmetrix

Безкомпромисно компресиране на изображения – използвайте плъгин като ImagifyShortPixel, Smush, или Kraken (всички правят същото), което също премахва EXIF ​​данни (ISO, дата, час, дали е използвана светкавица и друга ненужна информация за снимката), която, когато бъде изтрита, ще я накара да се зареди малко по-бързо.

Представете оптимизиране на изображения при качване

Сервирайте мащабирани изображения – намерете извънгабаритни изображения и ги преоразмерете до правилните размери). Можете да използвате GTmetrix, за да ги намерите, и те също ще ви осигурят правилната ширина / височина.

служи-мащабирани изображения

Посочете размерите на изображението – означава, че трябва да посочите ширина / височина в HTML или CSS на изображението. Хванете тези размери от GTmetrix, намерете изображението и добавете ширината / височината.

Посочване на размери на изображението

16. Оставете EIG хостинг

Същата ужасна компания притежава Bluehost, HostGator и повече 60 различни хостинг компании. Те са известни с това, че изкупуват съществуващи компании и намаляват разходите, като пакетират повече хора на един и същ сървър, както и „поточна“ поддръжка (по-дълги времена на чакане). GoDaddy също не е добър – има много по-добри опции като SiteGround, Cloudways и WP Engine.

Списък-на EIG-Brands

Как да проверите дали хостингът ви е бавен
Стартирайте сайта си чрез bytecheck.com и проверете вашия TTFB (време до първия байт). В идеалния случай би трябвало да бъде <320ms. Това и намаляване на времето за отговор на сървъра в PageSpeed ​​Insights са добри показатели.

Намаляване-Сървър-време за реакция ъндър 200ms

използвам SiteGround и има 200ms пъти за отговор със 100% GTmetrix резултати и .4s Пъти за зареждане на Pingdom. Направете хостинг проверка, пуснете собствени тестове или кликнете върху моите страници, за да видите колко бързо се зареждат. Те бяха класирани като домакин №1 в 26 анкети във Facebook и са светове по-добри от тях EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, и лоши хостове, които пакетират твърде много хора на един и същ сървър. Те са препоръчани от WordPress, правя безплатни миграции, и аз използвам техните полу-посветен план.

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

2019 хостинг анкета

2017-WordPress-хостинг-FB-Poll

Препоръки за хостинг на Elementor

Юли 2019 г. Хостинг Препоръка

WordPress-домакин-Poll-Aug-2018

Споделено-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-хостинг-Poll

Go-To-хостинг-компания

WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

Сайтът се поддържа хостинг-Poll

WooCommerce-хостинг-FB-Poll

2016-уеб-хостинг-Poll

Best-WordPress-хостинг-доставчик-Poll

Най-добър Уеб хостинг-2019-Poll

WP приятелски хостинг анкета

2016-WordPress-хостинг-FB-Poll

Любим хостинг за Elementor

2018 хостинг препоръки

WordPress хостинг анкета септ 2018.png

Сайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-домакин-Poll-1

Хостинг-Анкета-за-Speed

WordPress-хостинг-Анкета на юни-1

SiteGround-Препоръка

2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll

Най-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll

Хостинг-Poll-Feb-2019

Хостинг Препоръки-Poll

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPress

Миграция на Godaddy към SiteGround

EIG-To-SiteGround

SiteGround мигрантската

Godaddy-To-SiteGround

SiteGround-бекенда

OMM-On-SiteGround

Използвам SiteGround, защото …

 1. Моята GTmetrix + Pingdom докладите говорят сами за себе си
 2. Моите страници се зареждат моментално (кликнете върху тях, ако искате)
 3. Бърз скоростна технология (PHP 7.3, NGINX, SG оптимизатор, Cloudflare)
 4. Препоръчан от Yoast, WordPress, Ивица от Ускоряване на WordPress
 5. Безплатно Да шифроваме SSL, лесен за използване Cpanel, и функции за е-търговия
 6. Поддръжката на WordPress е непобедим дори без приоритетната поддръжка на GoGeek
 7. GrowBig идва с поставяне, повече съхранение и повече сървърни ресурси (превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“ и задръжте курсора на мишката върху сървър раздел)
 8. GoGeek идва с още повече сървърни ресурси, съхранение, приоритетна поддръжка
 9. Безплатни миграции, приставка за мигратор, и a 30-дневна гаранция за връщане на парите
 10. Много похвали за Reddit, Facebook разговори, кикотене, TrustPilot
 11. Тонове похвали във Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Много хора вече са мигрирали и публикували резултати в Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #12, # 13, # 14, #15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с помощта на моя партньорска връзка Ще даря част от комисионната без никакви разходи за вас. Всяка година дарявам $ 3k за GoFundMe кампании (2018 г. беше да се хранят гладните в Денвър, а 2017 г. беше ураганът Харви). Вашата подкрепа помага и аз наистина го оценявам. Опитвам се да направя отзивите си безпристрастни и подкрепени от доказателства под формата на Анкети във Facebook, туитове, и истински разговори. Ако не искате да го използвате, ето не-партньорска връзка към SiteGround. Така или иначе наистина вярвам, че те са най-добрият хост и че вашият сайт ще работи по-бързо / по-гладко … направете проучване в групите на Google и Facebook и ще намерите повечето хора кажете същото.

SiteGround има 3 плана:

SiteGround WordPress хостинг

По-високите планове включват повече сървърни ресурси (Фактор # 1 в ръководството за оптимизация на WordPress). Ето го пълна сравнителна диаграма, но GrowBig ви предоставя около 2 пъти повече сървърни ресурси от StartUp, а GoGeek е полу-посветен хостинг което ви дава още повече. GrowBig и нагоре се предлага с безплатна миграция, поставяне, разширено кеширане и възможност за хостване на множество уебсайтове. GoGeek идва с приоритетна поддръжка. Техният облачен хостинг е доста скок на цената от $ 80 / месец.

Можете да видите това на техните страница с функции:

SiteGround-Сървър-ресурси-Сравнение

Една от много теми …

Любими-уеб-домакин

17. Надстройте своя приставка за кеш

WP ракета беше приставка за кеш №1 в множество анкети във Facebook:

2016 най-добрата анкета за приставки за кеш

Анкета за приставки за кеш 2019

Swift срещу WP Rocket

Анкета за приставки за кеш 2016

Анкета за най-добри кешови приставки 2018

wp ракета срещу w3 totla кеш

Какво е толкова добро за WP ракетата?

 • Дава страхотни резултати (това е, което използвам)
 • Страхотна поддръжка + обширна документация
 • Това е един от по-лесните приставки за конфигуриране (вижте моя урок)
 • Той има висока съвместимост с теми / плъгини и не трябва да разбива вашия сайт
 • Винаги се актуализира с нови функции (много приставки за кеш не се актуализират често)
 • Той има функции, които повечето приставки за кеш не правят (почистване на база данни, мързеливо зареждане, хостинг на Google Analytics на място, контрол на сърдечната дейност, интеграция с двете Cloudflare + други CDN)

18. Използвайте множество CDN

Ние знаем, че използваме a CDN прави вашия сайт по-бърз.

Но какво да кажем за използването на множество CDN? Отговорът е да, помага още повече. Това е така, защото всеки CDN има свой набор от центрове за данни и повече центрове за данни = по-бърза доставка на съдържание.

Облачни центрове за данни

Cloudflare центрове за данни

Центрове за данни на StackPath

StackPath-Data-Центрове

Как да го направя

 • Запиши се за Cloudflare (безплатно) и платен CDN по ваш избор (използвам StackPath).
 • Повечето приставки за кеш имат опция за интегриране както на Cloudflare, така и на StackPath

С Cloudflare ще промяна на сървърите за имена

Таблото за управление на имена на сървъри на Cloudflare

Със StackPath ще създайте CDN сайт, след това въведете своето CDN URL в приставката ви за кеш..

CDN URL на StackPath

WP-ракета-CDN-Settings

19. Добавете AMP страници

Ускорени мобилни страници са проект на Google, който мобилните страници се зареждат по-бързо и ви дават AMP печат в резултатите от търсенето в мобилни устройства, което изглежда хубаво и потенциално може да увеличи CTR.

Ускорени мобилни страници

Инструкции за добавяне на AMP

Ускорени настройки за приставки за мобилни страници

Cloudflare Ускорени мобилни връзки

20. Напишете страница за убиеца за мен

Помисли за това.

Вашата страница за страницата е една от най-гледаните страници на вашия уебсайт.

Така че защо не отделите повече време за това? В моята страница за създадох списък с 50 случайни и смущаващи неща за мен. Имам и снимка на мен и моите котки, семейството ми и други лични снимки – включително моята история за това как създадох блог с 6 фигурки / година.

За-Me-Page

Основни предимства:

 • Повече време, прекарано в моя уебсайт
 • Доверие (по-вероятно е да купя нещо, използвайки моята партньорска връзка)
 • Още имейли на хора, споделящи своя собствена история (която обичам)

21. Добавете SSL

Google се разпадна още по-силно на уебсайтове, които не са HTTP през юли 2018 г., когато започнаха да показват „не защитено“ в Google Chrome. Освен това, ако сте легален бизнес, имате нужда от SSL.

Уплаших се да мигрирам към SSL, въпреки че работя с невероятен разработчик, с когото съм от 2011 г. За щастие за мен, той направи всичко правилно и трафикът ми изобщо не намаля. Всъщност продажбите ми с филиал се покачиха (тъй като смятам, че хората ме възприеха като по-легитимен блог).

HTTPS-срещу-Позиция

Как да добавите SSL към WordPress

Наистина проста SSL

22. Партньорските сайтове трябва да добавят стойност

Да, това е моят сайт.

Наказах се и за мен много партньорски връзки (плюс наех създател на връзки, който създаде схематични връзки). Това беше тежък момент за мен и трафикът / финансите ми се сринаха, тъй като бях принуден да се върна в къщата на родителя си, защото нямах пари. Партньорските уебсайтове трябва да бъдат много внимателни.

Партньорски-Link-Google-Наказание

Поуки, които научих:

 • Добавете стойност към съдържанието си извън препоръчителните продукти
 • Не препоръчвайте само партньорски продукти – препоръчвайте и безплатни неща
 • Не пълнете съдържанието си с партньорски връзки, 5 обикновено са много (за мен)
 • Помислете за създаване на отзиви за партньорските продукти и вместо тях да свържете линкове
 • Използвайте приставка за управление на партньорска връзка за проследяване на статистика на партньорските връзки
 • Проследявайте кои партньорски връзки хората кликват най-много и след това ги използвайте
 • Създайте задълбочено крайъгълно съдържание (основни уроци, които всеки посетител иска да прочете)
 • Не създавайте само „списъци с публикации“ и първо избройте партньорските си продукти (Google знае)

Искате ли да научите как спечелих $ 150 000 през 2018 г.? Прочетете урока ми за партньорски маркетинг.

23. Използвайте SEO-приятелски теми

Теми на StudioPress (и тяхната Genesis Framework) се препоръчват от Yoast, Matt Cutts (от Google) и дори от самия Matt Mullenweg. Използвам тяхната тема Outreach Pro от 2016 г. и я харесвам. Моят сайт има 100% GTmetrix резултати (зарежда се бързо), няма почти никакви грешки за съвместимост с плъгини и е много адаптивен с Плъгини за Genesis на StudioPress.

@jm_cook @Skitzzo Купих Genesis. AM хора изпращаха примерни теми преди години. Възстанових (подаръчна карта) АМ лице, което ми даде съвет.

– Мат Кътс (@mattcutts) 27 юни 2013 г.

@bgardner защото това ще накара хората да мислят, че предпочитам генезиса пред други тематични рамки. О, чакайте, това всъщност е вярно;) – Joost de Valk (@yoast) 31 януари 2012 г.

Теми на StudioPress

Какво прави темите StudioPress толкова добри?

 • надеждност – доверени от 200 000 души, включително топ потребители на WordPress като Yoast. Чист код, документация за всяка тема и чести актуализации както на техните теми, така и на Genesis Framework. Долен ред – не трябва да се притеснявам за проблеми със съвместимостта при надстройване на приставки, PHP, консумация на процесори, свързани с теми и др. Работи гладко.
 • Подходящо за мобилни устройства – всички теми на StudioPress са HTML5 + отзивчиви за мобилни устройства.
 • Голяма общностGenesis WordPress (Facebook Group) има 10 000 членове.
 • Plugins – всички плъгини на StudioPress са леки и не добавят почти нищо за зареждане на времето.
 • Силно адаптивни – StudioPress “ Тема на Outreach Pro изглежда, че е предназначена за църкви, но погледнете моята начална страница. Не прилича на предварително проектираната начална страница.

24. Местно SEO (местни фактори за класиране на Google)

Ако правите локално SEO, има много неща извън оптимизирането на вашия WordPress, който трябва да правите. Тук са Фактори за класиране на местно търсене в Google за 2018 г. които се отчитат от Moz на всеки 2 години. Google My Business стана по-важен, тъй като е 25.12%.

Фактори за класиране на местно търсене за 2018 г.

Оптимизиране на страницата ви в Google My Business

* Google все повече взема предвид активирането на собствениците на фирми, които: публикуват в Google Posts, отговарят на отзиви, поддържат специални часове актуализирани, отговарят на въпроси, правят удобно клиентите да предприемат директни действия по GMB, използвайки бизнес URL адреси.

Лого на Google My Business

Heyyyy. Направихте го до края.

Вижте и други мои уроци, които са също толкова добри!

 • Ръководство за Йоаст SEO
 • WordPress SEO Ръководство
 • Ръководство за скорост на WordPress

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector