24 WordPress SEO-tips för att optimera din webbplats år 2020

03.06.2020
SEO '24 WordPress SEO-tips för att optimera din webbplats år 2020
0 26 мин.

Om du letar efter mindre uppenbara WordPress SEO-tips har jag bara listan åt dig.


Du har antagligen hört tillräckligt med Yoast-gröna lampor under en livstid. Det är därför denna lista innehåller praktiska tips som går långt bortom Yoast, inklusive en fullständig lista över SEO och hastighetsoptimeringsplugins. Jag använde dessa för att växa min SEO-blogg till 3 000 läsare / dag som en 1-manshow.

Läs bara det, du kommer definitivt att lära dig något.

1. Installera rätt SEO-plugins

 • Yoast SEO – du använder antagligen redan Yoast, men de flesta gör inte dessa saker på rätt sätt: glömmer sökordsdensitet, utdragsvariabler, bulkredaktör, och social optimering. Eller se min Yoast-handledning som täcker alla 4 steg till Yoast: inställningskonfiguration, verktyg för webbansvariga, nyckelord för fokus, SEO-innehåll.
 • Google Site Kit – Googles nya WordPress-plugin som integrerar Google Analytics, Search Console, AdSense och PageSpeed ​​Insights. Det är fortfarande i beta.
 • WP Review – rik kodavsnitt plugin (bästa IMO där ute) och är det jag använder. Här är en sida jag använder den på. Det ser bra ut, stöder 14 datatyper (inklusive redaktörsrecensioner, användarrecensioner och recept), kommer med 16 förformade mallar och stöds av MyThemeShop. Allt i ett schema är gratis men mycket minimalt och saknar anpassning. WP Rich Snippets övergavs av utvecklaren. WP Review är lätt och har båda en fri och proffs version med massor av alternativ.
 • Enkel innehållsförteckning – att lägga till en TOC har enorma SEO-fördelar. Det uppmuntrar långt innehåll, låter folk länka till specifika delar av ditt inlägg, får dem att klicka runt och Google kan tilldela dig hoppa till länkar genom att använda namnankare.
 • Automatiska Alt-attribut – lägger automatiskt till alt-text till bilder, vilket hindrar dig från att behöva lägga till den manuellt (ända sedan WordPress slutade göra det).
 • Bruten länkkontroll – fortfarande det enklaste sättet att hitta / fixa trasiga länkar, men pågående skanningar förbrukar höga CPU: er (se till att inaktivera det när du är klar).
 • Snabb omdirigering av sida / post – gratis omdirigeringsplugin som du kan använda för att fixa genomsökningsfel (trasiga sidor) som finns i Google Search Console (Yoast har också en inställning för det).
 • Republicera gamla inlägg – återställer publiceringsdatum till aktuell dag, vilket gör att alla dina inlägg ser fräsch ut i sökresultaten. Det är lite billigt (med tanke på att du inte faktiskt har uppdaterat dina inlägg med nytt innehåll) men det kan öka dina CTR.
 • Yoast Premium-plugins – Jag använder inte dessa eftersom de inte direkt hjälper SEO, men många överväger dem. Jag skrev en recension om Yoast premium där jag förklarade hur omdirigeringar kan göras med gratis plugins, sökord med flera fokus är inte så användbara som du kanske tror, ​​och av andra skäl tror jag inte att det är värt $ 89 / år.
 • WP-raket – # 1 rankad cache-plugin i flera Facebook-omröstningar. Lätt att installera, ger fantastiska resultat och uppdateras ofta. Levereras med många funktioner som de flesta cache-plugins inte gör (databasrensning, lat laddning, lokal Google Analytics-värd, hjärtslagskontroll och integrering med Cloudflare och andra CDN: er).
 • Analytify – visar Google Analytics-statistik direkt i WordPress-instrumentpanelen.
 • Riktigt enkelt SSL – konfigurerar automatiskt webbplats för SSL. Du måste fortfarande registrera dig för en SSL (jag använder gratis Låt oss kryptera SSL som kommer med SiteGround).

2. Utnyttja nya verktyg för sökordforskning

Svara allmänheten – drar nyckelord från Google Autocomplete och skapar en visuell nyckelordskarta. Dela nyckelord i frågor, prepositioner och jämförelseord. Ju grönare cirkeln, desto fler sökningar har sökordet. Inte bara ett bra sätt att hitta nyckelord, utan att se till att ditt innehåll är omfattande och besvarar alla frågor som människor ställer.

Yoast-nyckelord - AnswerThePublic

Moz Key Explorer – liknar Googles nyckelplanerare bara mycket bättre, eftersom den är utformad specifikt för SEO medan nyckelordplaneraren är utformad för AdWords. Visar tävling i organiska resultat (KP är för AdWords), månatlig sökvolym och har filter för att gruppera liknande sökord så att du inte bläddrar igenom samma (mycket praktisk funktion).

Moz Sökordsförslag

Google Autocomplete-trick – visste du att du kan använda understrykningstecknet för att Google ska fylla i det tomma? Se bara till att du slutar med understryktecknet _ och att du kan hitta en hel lista med nyckelord som du annars inte visste om. Jag använder personligen detta trick mycket.

Google Autocomplete-Fill-in-the-Blank-1

MozBar – Chrome-tillägg som låter dig Google alla sökord och se DA: s resultat (domänmyndighet) och PA (sidan myndighet). Ju högre de är, desto mer konkurrenskraftiga är sökordet. Kolla in din DA Moz Link Explorer och tävla med webbplatser som har liknande DA.

MozBar sökordstävling

Att undersöka ett sökords tävling är ett måste. Du vill inte skapa innehåll som du aldrig kommer att rangordna för. Den bästa indikatorn är om du Google sökordet, kort (svagt) innehåll är i toppresultaten. Om du kan skapa bättre och grundligare innehåll är det förmodligen ett bra nyckelord.

Nyckelordstävling

3. Glöm sökordstäthet

Yoasts SEO-analys ger dig gröna lampor när du slutför rekommendationerna. Problemet är att de flesta har att göra med sökordsanvändning, och det finns mer att göra på sidan än detta.

Vad Yoast ska säga:

VARNING: att injicera nyckelord i ditt innehåll / utdrag gör att de ser spammy ut. Har du funderat på att skriva en SEO-titel + metabeskrivning för att öka CTR? Varje resultat i Google kommer att använda sökordet – varför skulle någon klicka på din länk? Ja, du bör använda ditt sökord i sidtitel, URL, SEO-titel och metabeskrivning (de viktigaste platserna) … men injicera inte nyckelord bara för att få grönt ljus. Glöm nyckelordens täthet och nyckelord i underrubriker … lägg till en innehållsförteckning för att organisera längre inlägg, använda videor, infografik, rika utdrag, bilder om social delning och nötkött upp tunt innehåll för att göra det bättre (mer detaljerat) än de bästa sökresultaten.

Här är en översikt över Yoast:

Yoast SEO-analys

4. Undvik Yoast Snippet-variabler

I Yoasts inställningar ger de dig möjligheten att använda utdragsvariabler som fungerar som mallar för SEO-titlar + metabeskrivningar. Att skriva anpassade sådana är ALLTID bättre och du bör aldrig lita på mallar eftersom de inte är optimerade för sökord, teckenlängd (grön stapel) eller CTR.

Yoast-av fragment-variabler

5. Öka CTR med Yoasts Bulk Editor

Yoasts bulkredaktör låter dig granska alla dina SEO-titlar + metabeskrivningar utan att manuellt måste gå igenom varje sida / inlägg. Du bör se till att de är optimerade för sökord, teckenlängd och CTR. Bulkredigeraren har inte den gröna fältet (upptäcker teckenlängd) och fokuserar inte heller nyckelord, så du måste ha dem i åtanke. Men du kan snabbt se snabbt om de läser bra och locka människor att klicka på din länk eller inte.

Yoast-Bulk-Editor

6. Optimera innehåll för social delning

Vill att ditt innehåll ska formatera fint för Facebook / Twitter?

Facebook delning

Steg 1: Aktivera metadata för Open Graph under Yoasts flik Facebook och Twitter:

Yoast-Social-Meta-Data

Steg 2: Redigera en sida / inlägg och klicka sedan på länken “dela” i Yoast. Ladda upp anpassade bilder för Facebook (1200 x 630px) och Twitter (1024 x 512px). Du kan också anpassa titel + beskrivning för varje socialt nätverk, som som standard är SEO-titel + metabeskrivning. Detta är praktiskt när du kör boostade inlägg för Facebook-annonser och vill ha annan text.

Yoast sociala-media-optimering

7. Sikta efter 3 000 ord

Det är vettigt.

Längre innehåll gör ett bättre jobb med att täcka ett ämne än kort innehåll. Folk tillbringar också mer tid på din sida, tycker att den är mer användbar och är mer benägna att länka och dela inlägget.

genomsnittliga-innehåll-längd

Några av mina inlägg är mer än 4 000 ord …

WordPress Word Count

8. Lägg till en innehållsförteckning

Att skapa 3 000 ordräkningsartiklar kan låta skrämmande, men det är lättare när du börjar med en innehållsförteckning. Detta har enorma SEO-fördelar som Google-utdelning hoppa till länkar använder sig av namngivna ankare, och låter folk länka till specifika avsnitt. Det ökar också tiden på sidan.

Hur man skapar en HTML-innehållsförteckning
Innehållsförteckning HTML ser ut så här …

HTML för varje underrubrik ser ut så här …

Objekt en

Punkt två

Punkt tre

Eller så kan du prova Enkel plugin för innehållsförteckning.

9. Skapa omfattande innehåll

Ingenting tillfredsställer Google mer än omfattande innehåll. Du kan “optimera” allt du vill, men om ditt innehåll inte täcker ämnena i stor utsträckning kommer någon annans innehåll förmodligen att göra det.

Svara allmänheten berättar för alla “frågeställningar” som människor söker om ett ämne. Det är ett bra sätt att se till att du svarar på de mest populära frågorna som folk vill veta.

Yoast-nyckelord - AnswerThePublic

10. Lägg till Rich Snippets

De WP Review plugin av MyThemeShop är plugin jag använder för rika utdrag och har en fri och pro version (båda är bra). Jag skulle undvika All In One Schema (gratis men saknar anpassning) samt WP Rich Snippets (utvecklaren övergav det och är inte kompatibelt med PHP 7). Jag använde tidigare WP Rich Snippets, men han uppdaterade bokstavligen inte plugin-programmet på 2 hela år.

Varför använder jag WP Review som min Rich Snippets Plugin

 • Stödjer 14 datatyper
 • Det är lätt (laddas snabbt)
 • Levereras med 16 förformade mallar
 • Den uppdateras ofta av MyThemeShop
 • Det är mycket anpassningsbart (här är en sida jag använder den på)
 • Flera betygssystem med valfritt användarrecensioner

Structured Data Review Stars

11. Lägg till publiceringsdatum i inlägg

Om du har tidskänsliga inlägg, lägger du till ett publiceringsdatum kommer ditt innehåll att se friskt ut:

Utgivningsdatum

Steg 1: Aktivera “datum i förhandsgranskning av kod” i Yoast (SEO) > Sök Utseende > Innehållstyper).

Date-In-Snippet-preview-Yoast

Steg 2: Lägg till efter ändrat datum till toppen av inlägg. Här är koden:

Senast ändrad: <?php the_modified_date (); ?>

Om du använder Genesis Framework, använd Genesis Simple Edits:

Ingångs-Meta

Det ska se ut så här:

Anmälningsdatum ändrat datum

Steg 3 (valfritt): Installera Republicera gamla inlägg-plugin. Detta återställer allt inläggets publiceringsdatum till aktuell dag, uppdaterar datumet i sökresultaten och får allt innehåll att se nytt ut. Naturligtvis är det lite billigt eftersom du verkligen inte uppdaterade innehållet, men det kan öka CTR-värdena avsevärt.

Republicera gamla inlägg

12. Skaffa Googles utvalda utdrag

Google väljer slutligen vem (och om) någon får en med utdrag, men det finns definitivt sätt att optimera för dem. Detta sätter dig i position “# 0” och ger dig två resultat.

3 typer av utvalda utdrag:

 • svar
 • listor
 • tabeller

Utvalda utdrag

Hur du får utvalda utdrag i Google

 • Rikta in ett nyckelord där människor vill ha en koncis svar
 • Använda sig av Moz Key Explorer för att identifiera frågeford
 • Använd Answer Public Public för att hitta ännu fler frågeford
 • Välj om svaret ska vara ett stycke, en lista eller en tabell
 • Designa en fin grafik (eller ta ett foto) som beskriver nyckelordet
 • Använd optimal teckenlängd (se bild nedan taget från Moz)
 • Skapa faktabaserat innehåll med kvalitetsreferenser (länkar, grafik, etc.)
 • Rikta in nyckelord som redan har ett utdrag men som gör ett dåligt jobb
 • Om du siktar efter svarrutan, rikta in ditt sökord med en exakt matchning
 • Se till att du är på första sidan för sökordet, om inte, förbättra innehållet

Optimalt utvalda utdragslängder

13. Installera WordPress Speed ​​Plugins

Jag har gjort omfattande tester av dessa plugins och använder de flesta av dem på min egen webbplats.

 1. WP-raket – Cache-plugin # 1 i de flesta Facebook-omröstningar. Du behöver inte plugins 3-7 från den här listan om du använder WP Rocket, eftersom det har dessa funktioner inbyggda.
 2. WP snabbaste cache – # 1 gratis cache-plugin i de flesta enkäter. Också lätt att konfigurera, har alternativ för Cloudflare + andra CDN, men saknar funktioner från WP Rocket.
 3. WP-Optimera – rensar din databas för skräppost, skräp och andra skräpfiler.
 4. Lazy Load – försenar att ladda foton tills användare rullar ner och ser dem (förbättrar laddningstiderna men ständigt laddar foton när du bläddrar är irriterande).
 5. Lazy Load For Videos – försenar inläsning av videor / iframes tills användare bläddrar ner och ser dem. Videor tar för evigt att ladda – det kan raka sig många sekunder.
 6. CDN Enabler – enkelt konfigurera ditt innehållsleveransnätverk (jag använder StackPath).
 7. CAOS (värd Google Analytics lokalt) – fixar artikeln “hävstång i webbläsarens cache” i GTmetrix genom att hålla din Google Analytics-spårningskod lokalt.
 8. CAOS (värd webbteckensnitt lokalt) – fixar Google Font-fel i GTmetrix + Pingdom genom att ladda ner dina Google-teckensnitt och skapa ett formatmall för det.
 9. Imagify / ShortPixel / Smushbildoptimering (förlustfri komprimering, ändra storlek på bilder, ta bort EXIF-data). Alla dessa är liknande – du behöver bara en.
 10. Ange bilddimensioner – lägger till en bredd / höjd till din bilds HTML, ett objekt i GTmetrix. Det fungerar bara för bilder i den visuella redigeraren, det fungerar inte för bilder i sidbyggare, widgets eller några områden utanför den visuella redigeraren.
 11. AMP för WPlägger till AMP-sidor för att få mobila sidor att ladda snabbare och ger din webbplats en “AMP-stämpel” i mobilsökresultaten, vilket kan öka CTR: erna.
 12. WP Disable / Clearfy – inaktiverar onödiga funktioner i WordPress-kärnan (trackbacks, pingbacks, heartbeat API, REST API och andra saker som 99% av dig inte behöver). Båda pluginsna är likadana och har även andra hastighetsfunktioner.
 13. Harrys Gravatar Cachecachar Gravatars, vilket gör att kommentarer laddas snabbare.
 14. GTmetrix för WordPress – hålla reda på belastningstider och ställa e-postvarningar.
 15. Visa PHP-versionvisar vilken PHP-version du kör (bör vara minst 7) ​​som har en enorm hastighetspåverkan. Du kan uppgradera i värdens cPanel.
 16. Fråga Monitor – se långsamaste plugins, frågor osv (bra ersättning för P3).
 17. Plugin Organizer – Om du installerar ett kontaktformulär-plugin vill du förmodligen inte att det laddas på varje enskild sida (bara din kontaktsida). Plugin Organizer låter dig styra vilka plugins som laddas på specifika sidor, inlägg och annat innehåll.
 18. Autoptimize – om du använder GoDaddy, WP Engine eller andra värdar som svartlistar cache-plugin ger detta plugin fortfarande fördelarna med att optimera HTML / CSS / JavaScript (objekt i GTmetrix + Pingdom) men utan caching.
 19. WP Hosting Performance Check – berättar om din server är långsam och om din hastighetsteknik (PHP, MySQL, WordPress versioner) behöver uppdateras.
 20. Bättre sök ersätt – Om du ändrade www- eller https-versioner av din domän hjälper det här plugin dig att uppdatera alla länkar på din webbplats för att återspegla den nya versionen. Annars ser du “minimera omdirigering” -fel i GTmetrix.

14. Undvik plugins med hög CPU

Här är en lista med WordPress-plugins som kommer att bromsa din webbplats. Jag lånade den här listan från a postaWordPress påskynda Facebook-gruppen (en fantastisk grupp) men har också lagt till några själv.

* Vanliga syndare inkluderar relaterade inlägg, statistik, webbplatskarta, chat, kalender, sidbyggare och plugins som kör pågående skanningar / processer eller visar hög CPU i GTmetrix.

 1. Lägg till detta
 2. AdSense Click Fraud Monitoring
 3. Allt-i-ett-händelsekalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Bättre WordPress Google XML-webbplatskartor
 7. Bruten länkkontroll (använd Dr. Link Check)
 8. Ständig kontakt för WordPress
 9. Kontaktformulär 7
 10. Kontextrelaterade inlägg
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus Kommentarsystem
 13. Divi Builder
 14. Väsentligt rutnät
 15. Visa fullständig lista över 65 Slow Plugins

Fråga Monitor hittar också dina långsammaste plugins …

Query Monitor Slow Plugins

GTmetrix’s Waterfall-flik är en annan metod …

Långsam WordPress-plugin

15. Gör bilder ladda snabbare

Visste du att bilder kan optimeras 20 olika sätt? Jag hade ingen aning om att det fanns så många sätt innan jag skrev den artikeln, särskilt när du tar hänsyn till cachning, lata belastningar, Cloudflare-alternativ, ta bort EXIF-data, CSS-spriter och till och med optimera dem för SEO.

Image Optimization TOC

Här är en lista över bildoptimeringsobjekt i GTmetrix (jag täcker de viktigaste):

Bildoptimeringar i GTmetrix

Komprimera bilder utan problem – använd ett plugin som ImagifyShortPixel, Smush, eller kraken (alla gör samma sak) som också tar bort EXIF-data (ISO, datum, tid, om en blixt användes och annan onödig information om fotot) som när den avdrivs gör att den laddas lite snabbare.

Föreställ dig Optimera bilder vid uppladdning

Servera skalade bilder – hitta stora bilder och ändra storleken på rätt dimensioner). Du kan använda GTmetrix för att hitta dessa, och de kommer också att ge dig rätt bredd / höjd.

tjäna-förminskad bilder

Ange bilddimensioner – betyder att du måste ange en bredd / höjd i bildens HTML eller CSS. Ta dessa dimensioner från GTmetrix, hitta bilden och lägg till bredd / höjd.

Ange bildmått

16. Lämna EIG Hosting

Samma hemska företag äger Bluehost, HostGator och över 60 olika värdföretag. De är kända för att köpa ut befintliga företag och sänka kostnaderna genom att packa fler människor på samma server, såväl som “streaming” -stöd (längre väntetider). GoDaddy är inte heller bra – det finns mycket bättre alternativ som SiteGround, Cloudways och WP Engine.

List-Of-EIG-Brands

Hur du kontrollerar om din hosting är långsam
Kör din webbplats igenom bytecheck.com och kolla din TTFB (tid till första byte). Det borde helst vara det <320ms. Detta och minska serverns svarstid i PageSpeed ​​Insights är bra indikatorer.

Minska server-svarstid-under-200 ms

jag använder Siteground och ha 200 ms svarstider med 100% GTmetrix-poäng och .4s Pingdom belastningstider. Gör en värdkontroll, kör dina egna tester eller klicka igenom mina sidor för att se hur snabbt de laddas. De rankades som värd nr 1 i 26 opinionsmätningar på Facebook och är världens bättre än EIG (Bluehost, Hostgator), Kör pappa, och dåliga värdar som packar för många människor på samma server. de är rekommenderas av WordPress, do gratis migrationer, och jag använder deras semi-dedikerad plan.

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

2019 värdeförfrågan

2017-Wordpress-värd-FB-Poll

Rekommendationer för Elementor Hosting

Juli 2019 värdrekommendation

Wordpress-Host-Poll-Aug-2018

Delad hosting-Poll-2017

2019-värd-Poll

Go-To-Hosting-Company

Wordpress-värd-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Bäst-Wordpress-värd-Provider-Poll

Bäst Webbhotell-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-Wordpress-värd-FB-Poll

Favorithotell för Elementor

Rekommendationer för värd för 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-Wordpress-värd-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Värd-Poll-For-hastighet

Wordpress-värd-Poll-juni-1

Siteground-rekommendation

2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll

Bäst Webbhotell-Provider-Poll

Värd-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekommendationer-Poll

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell

Godaddy till SiteGround Migration

EIG-To-Siteground

Siteground-Migration

GoDaddy-To-Siteground

Siteground-Backend

OMM-On-Siteground

Jag använder SiteGround eftersom …

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter talar för sig själva
 2. Mina sidor laddas direkt (klicka igenom dem om du vill)
 3. Snabb hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekommenderat av Yoast, WordPress, Ivica från WordPress påskynda
 5. Fri Låt oss kryptera SSL, lätt att använda cPanel, och funktioner för e-handel
 6. WordPress support är oslagbar även utan GoGeeks prioriterade support
 7. GrowBig kommer med iscensättning, mer lagring och fler serverresurser (bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över server flik)
 8. GoGeek kommer med ännu fler serverresurser, lagring, prioriterat stöd
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, och a 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 10. Massor av beröm på Reddit, Facebook-konversationer, Twitter, Trustpilot
 11. Massor av beröm på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Många har redan migrerat och publicerat resultat på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Ansvarsfriskrivning – om du registrerar dig för SiteGround med min anknuten länk Jag kommer att donera en del av kommissionen utan kostnad för dig. Varje år donerar jag $ 3 000 till GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mata de hungriga i Denver, och 2017 var orkanen Harvey). Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Jag försöker göra mina recensioner opartiska och stödda av bevis i formen av Facebook-enkäter, tweets, och riktiga samtal. Om du inte vill använda det här är en icke-associerad länk till SiteGround. Hur som helst tror jag verkligen att de är den bästa värden och att din webbplats kommer att köras snabbare / smidigare … gör din forskning på Google och Facebook-grupper så hittar du de flesta människor säger samma sak.

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Högre planer inkluderar mer serverresurser (Faktor 1 i WordPress optimeringsguide). Här är komplett jämförelse diagram, men GrowBig ger dig cirka 2x fler serverresurser än StartUp, och GoGeek är det semi-dedikerad värd vilket ger dig ännu mer. GrowBig och uppåt har gratis migrering, iscensättning, avancerad caching och förmåga att vara värd för flera webbplatser. GoGeek kommer med prioriterat stöd. Deras molnvärd är ett prishopp på $ 80 / månad.

Du kan se detta på deras funktioner sida:

Siteground-serverresurser-Jämförelse

En av många trådar …

Favorit-Web-Host

17. Uppgradera din cache-plugin

WP-raket var nummer 1-cache-plugin i flera Facebook-omröstningar:

2016 bästa cache-plugin-enkät

2019 cache plugin poll

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Bästa enkät för cache-plugins 2018

wp raket vs w3 totla cache

Vad är så bra med WP Rocket?

 • Det ger fantastiska resultat (det är vad jag använder)
 • Fantastiskt stöd + omfattande dokumentation
 • Det är en av de enklare cache-insticksprogrammen att konfigurera (se min handledning)
 • Den har hög kompatibilitet med teman / plugins och bör inte bryta din webbplats
 • Det uppdateras alltid med nya funktioner (många cache-plugin uppdateras inte ofta)
 • Den har funktioner som de flesta cache-plugins inte gör (databasrensning, lat laddning, värd för Google Analytics lokalt, hjärtslagskontroll, integration med både Cloudflare + andra CDN: er)

18. Använd flera CDN: er

Vi vet att vi använder en CDN gör din webbplats snabbare.

Men hur är det med att använda flera CDN: er? Svaret är ja, det hjälper ännu mer. Det beror på att varje CDN har sin egen uppsättning datacentra och fler datacentra = snabbare innehållsleverans.

Cloudflare-datacenter

Cloudflare-datacenter

StackPath-datacenter

StackPath-data-Centers

Hur man gör det

 • Registrera dig för CloudFlare (gratis) och ett betalt CDN efter ditt val (jag använder StackPath).
 • De flesta cache-plugins har ett alternativ att integrera både Cloudflare och StackPath

Med Cloudflare kommer du ändra namnservrar

Cloudflare Name Servers Dashboard

Med StackPath kommer du att göra det skapa en CDN-webbplats, Ange sedan din CDN URL i din cache-plugin..

StackPath CDN URL

WP-raket-CDN-inställningar

19. Lägg till AMP-sidor

Accelererade mobilsidor är ett Google-projekt som gör att mobilsidor laddas snabbare och ger dig en AMP-stämpel i mobilsökresultaten, vilket ser bra ut och kan potentiellt öka CTR.

Accelererade mobilsidor

Instruktioner för att lägga till AMP

Accelerated Mobile Pages Plugin Settings

Cloudflare Accelerated Mobile Links

20. Skriv en mördare om mig sida

Tänk på det.

Din om-sida är en av de mest visade sidorna på din webbplats.

Så varför lägger du inte mer tid på det? På min om-sida skapade jag en lista med 50 slumpmässiga och störande saker om mig. Jag har också en bild av mig och mina katter, min familj och andra personliga foton – inklusive min berättelse om hur jag skapade en 6-figur / år-blogg.

Om-Me-sida

Huvudfördelar:

 • Mer tid på min webbplats
 • Förtroende (mer sannolikt att köpa något med min affiliate-länk)
 • Fler e-postmeddelanden från personer som delar sin egen berättelse (som jag älskar)

21. Lägg till SSL

Google krossade ännu hårdare på webbplatser som inte är HTTP i juli 2018 när de började visa “inte säker” i Google Chrome. Dessutom, om du är ett legitimt företag, behöver du SSL.

Jag var rädd att migrera till SSL trots att jag arbetar med en fantastisk utvecklare som jag har varit med sedan 2011. Lyckligt för mig gjorde han allt på rätt sätt och min trafik minskade inte alls. Faktum är att min affiliate-försäljning ökade (eftersom jag tror att folk såg mig som en mer legitim blogg).

HTTPS-vs-Position

Hur man lägger till SSL till WordPress

Riktigt enkelt SSL

22. Affiliatesidor måste tillföra värde

Jej, det är min webbplats.

Jag blev också straffad för många affiliate-länkar (plus att jag anlitade en länkbyggare som skapade skissiga länkar). Detta var en svår tid för mig och min trafik / ekonomi sjönk när jag tvingades flytta tillbaka till min förälders hus för jag hade inga pengar. Affiliate-webbplatser måste vara super försiktiga.

Affiliate-Link-Google-Penalty

Lektioner jag lärt mig:

 • Lägg till värde till ditt innehåll utöver att rekommendera produkter
 • Rekommendera inte bara anslutna produkter – rekommendera också gratis saker
 • Tappa inte ditt innehåll med affiliate-länkar, 5 är vanligtvis mycket (för mig)
 • Överväg att skapa recensioner på anslutna produkter och länka till dem istället
 • Använd en tillhörande plugin för hanteringslänkar för att spåra statistik om anslutna länkar
 • Spåra vilka anslutande länkar folk klickar på de mest och utnyttj sedan dem
 • Skapa djupgående hörnstenarinnehåll (kärnvägstudier som alla besökare vill läsa)
 • Skapa inte bara “listposter” och lista dina affiliate-produkter först (Google vet)

Vill du lära dig hur jag tjänade $ 150 000 under 2018? Läs min tutorial för marknadsföring av affiliate.

23. Använd SEO-vänliga teman

StudioPress-teman (och deras Genesis Framework) rekommenderas av Yoast, Matt Cutts (från Google) och till och med Matt Mullenweg själv. Jag har använt deras Outreach Pro-tema sedan 2016 och älskar det. Min webbplats har 100% GTmetrix-poäng (laddas snabbt), har praktiskt taget inga kompatibilitetsfel med plugins och är mycket anpassningsbar med StudioPress ‘Genesis-plugins.

@jm_cook @Skitzzo Jag köpte Genesis. AM-folk hade skickat över exempelteman för år sedan. Jag återbetalade (presentkort) AM-person som gav mig råd.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27 juni 2013

@bgardner eftersom det kommer att få människor att tro att jag föredrar Genesis framför andra temaramverk. Åh vänta, det är faktiskt sant;) – Joost de Valk (@yoast) 31 januari 2012

StudioPress-teman

Vad gör StudioPress-teman så bra?

 • Pålitlighet – lita på av 200 000 personer inklusive bästa WordPress-användare som Yoast. Ren kod, dokumentation för varje tema och ofta uppdateringar av både deras teman och Genesis Framework. Sammanfattning – Jag behöver inte oroa mig för kompatibilitetsproblem när jag uppgraderar plugins, PHP, temarelaterad CPU-konsumtion etc. Det går smidigt.
 • Mobile vänliga – alla StudioPress-teman är HTML5 + mobilkänsliga.
 • Stor gemenskapGenesis WordPress (Facebook Group) har 10 000 medlemmar.
 • plugins – alla StudioPress-plugins är lätta och lägger nästan ingenting för att ladda tiden.
 • Mycket anpassningsbar – StudioPress ‘ Outreach Pro-tema ser ut som den är utformad för kyrkor, men titta på mina hemsida. Det ser ingenting ut som den fördesignade hemsidan.

24. Lokal SEO (Googles lokala rankingfaktorer)

Om du gör lokal SEO är det många saker utanför att optimera ditt WordPress du borde göra. Här är Googles lokala faktorer för lokal ranking för sökning 2018 som rapporteras av Moz vartannat år. Google My Business har blivit viktigare med 25,12%.

Faktorer för lokal ranking för lokala sökningar 2018

Optimera din Google My Business-sida

* Google tar alltmer hänsyn till aktivera företagare som: posta på Google Posts, svara på recensioner, hålla speciella timmar uppdaterade, svara på frågor, göra det bekvämt för kunder att vidta direkta åtgärder på GMB med hjälp av affärsadresser.

Google My Business-logotyp

Heyyyy. Du gjorde det till slutet.

Kolla in några andra självstudier som är lika bra!

 • Yoast SEO Guide
 • WordPress SEO Guide
 • WordPress Speed ​​Guide

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector