24 WordPress SEO-tips for å optimalisere nettstedet ditt i 2020

Hvis du leter etter mindre åpenbare WordPress SEO-tips, har jeg akkurat listen for deg.


Du har sikkert hørt nok om grønne lys fra Yoast i løpet av en levetid. Derfor inkluderer denne listen praktiske tips som går langt utover Yoast, inkludert en fullstendig liste over SEO og hurtigoptimaliseringsprogramtillegg. Jeg brukte disse til å utvide SEO-bloggen min til 3000 lesere / dag som et 1-manns show.

Bare les det, du vil definitivt lære noe.

1. Installer riktige SEO-plugins

 • Yoast SEO – du bruker sannsynligvis allerede Yoast, men de fleste gjør ikke disse tingene riktig: glemme nøkkelordets tetthet, utdragsvariabler, bulkredaktør, og sosial optimalisering. Eller se min Yoast-opplæring som dekker alle 4 trinn til Yoast: innstillingskonfigurasjon, Verktøy for nettredaktører, fokus søkeord, SEO-innhold.
 • Google Site Kit – Googles nye WordPress-plugin som integrerer Google Analytics, Search Console, AdSense og PageSpeed ​​Insights. Det er fremdeles i beta.
 • WP gjennomgang – rik plugin-kodebit (den beste IMO-en) og er det jeg bruker. Her er en side jeg bruker den på. Det ser bra ut, støtter 14 datatyper (inkludert redaktøranmeldelser, brukeranmeldelser og oppskrifter), kommer med 16 forhåndsstilte maler, og støttes av MyThemeShop. All In One Schema er gratis, men veldig minimalt og mangler tilpasning. WP Rich Snippets ble forlatt av utvikleren. WP Review er lett og har begge en gratis og pro versjon med mange alternativer.
 • Enkel innholdsfortegnelse – å legge til en TOC har enorme SEO fordeler. Det oppmuntrer til langt innhold, lar folk koble til bestemte deler av innlegget ditt, får dem til å klikke rundt og Google kan gi deg utmerkelser hopp-til-lenker ved bruk av navneforankringer.
 • Automatiske Altattributter – legger automatisk alt-tekst til bilder, og forhindrer deg fra å måtte legge den til manuelt (helt siden WordPress sluttet å gjøre det).
 • Broken Link Checker – fremdeles den enkleste måten å finne / fikse ødelagte koblinger, men pågående skanninger bruker høye CPU-er (husk å deaktivere det når du er ferdig).
 • Hurtig omvisning av side / innlegg – gratis viderekoblingsprogrammet du kan bruke til å fikse gjennomsøkingsfeil (ødelagte sider) funnet i Google Search Console (Yoast har også en innstilling for det).
 • Republiser gamle innlegg – tilbakestiller publiseringsdatoer til nåværende dag, slik at alle innleggene dine ser friske ut i søkeresultatene. Det er litt billig (vurderer at du ikke oppdaterte innleggene dine med nytt innhold), men det kan øke CTR-ene.
 • Yoast Premium-plugins – Jeg bruker ikke disse siden de ikke direkte hjelper SEO, men mange vurderer dem. Jeg skrev en anmeldelse på Yoast premium der jeg forklarte hvordan viderekoblinger kan gjøres med gratis plugins, søkeord med flere fokus er ikke så nyttige som du kanskje tror, ​​og andre grunner til at jeg ikke tror det er verdt $ 89 / år.
 • WP-rakett – # 1 vurdert cache-plugin i flere Facebook-avstemninger. Enkel å installere, gir gode resultater og oppdateres ofte. Leveres med mange funksjoner de fleste cache-plugin-er ikke (databaseopprydding, lat belastning, lokal Google Analytics-hosting, hjerteslagskontroll og integrering med Cloudflare og andre CDN-er).
 • Analytify – viser Google Analytics-beregninger direkte i WordPress-oversikten.
 • Virkelig enkel SSL – konfigurerer nettstedet for SSL automatisk. Du må fortsatt registrere deg for en SSL (jeg bruker gratis La oss kryptere SSL som følger med SiteGround).

2. Utnytt nye verktøy for søkeordforskning

Svar The Public – henter nøkkelord fra Google Autocomplete og lager et visuelt nøkkelordkart. Bryter nøkkelord ned i spørsmål, preposisjoner og sammenligningsnøkkelord. Jo grønnere sirkelen, jo flere søk har nøkkelordet. Ikke bare en fin måte å finne nøkkelord, men også for å sikre at innholdet ditt er omfattende og svarer på alle spørsmål folk stiller.

Yoast nøkkelord - AnswerThePublic

Moz nøkkelordutforsker – ligner Google nøkkelordplanlegger bare mye bedre, siden den er designet spesielt for SEO mens nøkkelordplanlegger er designet for AdWords. Viser konkurranse i organiske resultater (KP er for AdWords), månedlig søkevolum og har filtre for å gruppere lignende søkeord, slik at du ikke blar gjennom de samme (veldig praktisk funksjon).

Moz Søkeordforslag

Googles autofullfør triks – visste du at du kan bruke understreketegnet for å la Google fylle ut blanket? Bare sørg for at du slutter på understreketegnet _, og at du kan finne en hel liste med nøkkelord du ellers ikke visste om. Jeg personlig bruker dette trikset mye.

Google-autofullfør-fill-in-the-blank-en

MozBar – Chrome-utvidelse som lar deg Google ethvert søkeord og se DA-resultatene for hvert resultat (domene myndighet) og PA (side autoritet). Jo høyere de er, jo mer konkurransedyktig er nøkkelordet. Sjekk din DA inn Moz Link Explorer og konkurrere med nettsteder som har lignende DA.

MozBar nøkkelordkonkurranse

Å undersøke konkurransen til et nøkkelord er et must. Du vil ikke lage innhold du aldri vil rangere for. Den beste indikatoren er at hvis du Google søkeordet, er kort (svakt) innhold i toppresultatene. Hvis du kan lage bedre, grundigere innhold, er det sannsynligvis et godt nøkkelord.

Søkeordkonkurranse

3. Glem nøkkelordetetthet

Yoasts SEO-analyse gir deg grønne lys når du fullfører anbefalingene. Problemet er at de fleste har å gjøre med nøkkelordbruk, og det er mer med SEO på siden enn dette.

Hva Yoast skal si:

ADVARSEL: Hvis du injiserer nøkkelord i innholdet / utdragene, blir de spammy. Har du tenkt på å skrive en SEO-tittel + metabeskrivelse for å øke CTR? Hvert resultat i Google vil bruke nøkkelordet – hvorfor skulle noen klikke på lenken din? Ja, du bør bruke søkeordet ditt i sidetittelen, URL, SEO-tittelen og metabeskrivelsen (de viktigste stedene) … men ikke injiser nøkkelord bare for å få grønt lys. Glem nøkkelordetetthet og nøkkelord i underoverskrifter … legg til en innholdsfortegnelse for å organisere lengre innlegg, bruk videoer, infografikk, rike utdrag, bilder om sosial deling og biff opp tynt innhold for å gjøre det bedre (mer detaljert) enn de beste søkeresultatene.

Her er en oversikt over Yoast:

Yoast SEO-analyse

4. Unngå Yoast Snippet-variabler

I Yoasts innstillinger gir de deg muligheten til å bruke utdragsvariabler som fungerer som maler for SEO-titler + metabeskrivelser. Det er ALLTID bedre å skrive egendefinerte, og du bør aldri stole på maler, da de ikke er optimalisert for nøkkelord, karakterlengde (grønn søyl) eller CTR.

Yoast-av biter-variabler

5. Øk CTR-er med Yoasts Bulk Editor

Yoasts bulkredaktør lar deg gå gjennom alle SEO-titler + metabeskrivelser uten å måtte gå manuelt gjennom hver side / innlegg. Du må sørge for at de er optimalisert for nøkkelord, karakterlengde og CTR. Masseditoren har ikke den grønne linjen (oppdager karakterlengde), og den fokuserer heller ikke på nøkkelord, så du må huske dem. Men du kan raskt se på et øyeblikk om de leser godt og lokke folk til å klikke på lenken din, eller ikke.

Yoast-Bulk-redaktør

6. Optimaliser innhold for sosial deling

Vil at innholdet ditt skal formatere pent for Facebook / Twitter?

Facebook Deling

Trinn 1: Aktiver metadata for Open Graph under Yoasts Facebook- og Twitter-fane:

Yoast-sosial Meta-Data

Steg 2: Rediger en side / et innlegg, og klikk deretter på “del” -koblingen i Yoast. Last opp tilpassede bilder for Facebook (1200 x 630px) og Twitter (1024 x 512px). Du kan også tilpasse tittelen + beskrivelsen for hvert sosiale nettverk, som som standard er angitt som SEO-tittel + metabeskrivelse. Dette kommer godt med når du kjører boostede innlegg for Facebook-annonser og vil ha annen tekst.

Yoast-sosiale medier-optimalisering

7. Sikt på 3000 ord

Det gir mening.

Lengre innhold gjør en bedre jobb med å dekke et emne enn kort innhold. Folk bruker også mer tid på siden din, synes de er mer nyttige og det er mer sannsynlig at de kobler til og deler innlegget.

gjennomsnittlig innhold lengde

Noen av innleggene mine er 4000+ ord …

WordPress Word Count

8. Legg til en innholdsfortegnelse

Å lage 3000 artikler for å telle ord kan høres avskrekkende ut, men det er lettere når du starter med en innholdsfortegnelse. Dette har enorme SEO-fordeler som Google-tildeling hopp-til-lenker ved hjelp av navngitte ankere, og lar folk koble til bestemte seksjoner. Det øker også tidsbruken på siden.

Hvordan lage en HTML-innholdsfortegnelse
Innholdsfortegnelse HTML ser slik ut …

HTML for hver underoverskrift ser slik ut …

Element én

Punkt to

Artikkel tre

Eller du kan prøve Enkel plugin for innholdsfortegnelse.

9. Lag omfattende innhold

Ingenting tilfredsstiller Google mer enn omfattende innhold. Du kan “optimalisere” alt du ønsker, men hvis innholdet ditt ikke dekker emnene mye, vil sannsynligvis andres innhold.

Svar The Public forteller deg alle “spørsmål stikkord” folk søker om et emne. Det er en flott måte å forsikre deg om at du svarer på de mest populære spørsmålene folk ønsker å vite.

Yoast nøkkelord - AnswerThePublic

10. Legg til Rich Snippets

De WP Review-plugin av MyThemeShop er plugin jeg bruker til rike utdrag og har en gratis og pro versjon (begge er flotte). Jeg ville unngå All In One Schema (gratis, men mangler tilpasning) samt WP Rich Snippets (utvikleren forlot det og er ikke kompatibel med PHP 7). Jeg brukte tidligere WP Rich Snippets, men han oppdaterte bokstavelig talt ikke pluginen på to hele år.

Hvorfor bruker jeg WP Review som min Rich Snippets-plugin

 • Støtter 14 datatyper
 • Den er lett (lastes raskt)
 • Leveres med 16 forhåndsstilte maler
 • Den oppdateres ofte av MyThemeShop
 • Den kan tilpasses (her er en side jeg bruker den på)
 • Flere vurderingssystemer med valgfrie brukeranmeldelser

Strukturert data gjennomgang stjerner

11. Legg publiseringsdatoer til innlegg

Hvis du har tidssensitive innlegg, vil innholdet ditt se friskt ut ved å legge til en publiseringsdato:

Publiseringsdato

Trinn 1: Aktiver ‘dato i forhåndsvisning av utdrag’ i Yoast (SEO > Søk Utseende > Innholdstyper).

Date-i-snutt-Preview-Yoast

Steg 2: Legge til etter endret dato til toppen av innleggene. Her er koden:

Sist endret: <?php the_modified_date (); ?>

Av hvis du bruker Genesis Framework, bruk Genesis Simple Edits:

Entry-Meta

Det skal se slik ut:

Inngangspost modifisert dato

Trinn 3 (valgfritt): Installer Republish Old Posts-plugin. Dette tilbakestiller alle innleggets publiseringsdato til nåværende dag, oppdaterer datoen i søkeresultatene og får alt innhold til å se nytt ut. Selvfølgelig er det litt billig siden du virkelig ikke oppdaterte innholdet, men det kan øke CTR-ene betydelig.

Republiser gamle innlegg

12. Få tilgang til Googles utvalgte utdrag

Google velger til slutt hvem (og hvis) noen får en med utdrag, men det er definitivt måter å optimalisere for dem. Dette setter deg i “# 0” -posisjonen og gir deg 2 resultater.

3 typer utvalgte utdrag:

 • svar
 • lister
 • tabeller

Utvalgte utdrag

Slik får du utvalgte tekstutdrag i Google

 • Målrett et nøkkelord der folk vil ha konsis svar
 • Bruk Moz nøkkelordutforsker å identifisere spørsmål nøkkelord
 • Bruk Answer Public for å finne enda flere spørsmål nøkkelord
 • Velg om svaret skal være et avsnitt, en liste eller en tabell
 • Design en fin grafikk (eller ta et bilde) som beskriver nøkkelordet
 • Bruk optimal karakterlengde (se bildet nedenfor hentet fra Moz)
 • Lag faktabasert innhold med kvalitetsreferanser (lenker, grafikk osv.)
 • Målrettede søkeord som allerede har et utpekt tekst, men som gjør en dårlig jobb
 • Hvis du sikter mot svarfeltet, må du målrette søkeordet ditt med en nøyaktig samsvar
 • Forsikre deg om at du er på 1. side for søkeordet, hvis ikke kan du forbedre innholdet

Optimale utvalgte utdragslengder

13. Installer WordPress Speed ​​Plugins

Jeg har gjort omfattende tester på disse programtilleggene og bruker de fleste av dem på min egen hjemmeside.

 1. WP-rakett – Cache-plugin nr. 1 i de fleste Facebook-avstemninger. Du trenger ikke plugins 3-7 fra denne listen hvis du bruker WP Rocket, siden den har disse funksjonene innebygd.
 2. WP raskeste hurtigbuffer – # 1 gratis cache-plugin i de fleste avstemningene. Også enkelt å konfigurere, har alternativer for Cloudflare + andre CDN-er, men mangler funksjoner fra WP Rocket.
 3. WP-Optimize – renser databasen for spam, søppel og andre søppelfiler.
 4. Lazy Load – forsinker lasting av bilder til brukerne ruller nedover og ser dem (forbedrer lastetidene, men stadig laster bilder mens du blar er irriterende).
 5. Lat Load For Videos – forsinker lasting av videoer / iframes til brukerne ruller nedover og ser dem. Videoer tar evig å laste – dette kan barbere seg i mange sekunder.
 6. CDN Enabler – enkelt konfigurer innholdsleveringsnettverket (jeg bruker StackPath).
 7. CAOS (vert Google Analytics lokalt) – fikser elementet “utnytt nettleserbuffring” i GTmetrix ved å være vert for Google Analytics-sporingskoden din lokalt.
 8. CAOS (Vertsnettfonter lokalt) – løser Google Font-feil i GTmetrix + Pingdom ved å laste ned Google-skriftene dine og lage et stilark for det.
 9. Imagify / ShortPixel / Smushbildeoptimalisering (tapsfri komprimering, endre størrelse på bilder, fjerne EXIF-data). Alle disse er like – du trenger bare en.
 10. Spesifiser bildedimensjoner – legger til en bredde / høyde til bildets HTML, et element i GTmetrix. Det fungerer bare for bilder i den visuelle redigereren, den fungerer ikke for bilder i sidebyggere, widgeter eller andre områder utenfor den visuelle redigereren..
 11. AMP For WPLegger AMP-sider for å få mobilsider til å laste raskere og gi nettstedet ditt et “AMP-stempel” i søkeresultater for mobiler, noe som kan øke CTR-er.
 12. WP Deaktiver / Clearfy – deaktiverer unødvendige funksjoner i WordPress-kjernen (trackbacks, pingbacks, heartbeat API, REST API og andre ting 99% av deg ikke trenger). Begge programtilleggene er like og har også andre hastighetsfunksjoner.
 13. Harrys Gravatar Cachecacher Gravatars, slik at kommentarer lastes raskere.
 14. GTmetrix for WordPress – holde rede på lastetidene og angi e-postvarsler.
 15. Vis PHP-versjonviser hvilken PHP-versjon du kjører (skal være minst 7) ​​som har stor hastighetspåvirkning. Du kan oppgradere i vertens cPanel.
 16. Spørsmål Monitor – se tregeste plugins, spørsmål osv. (God erstatning for P3).
 17. Plugin Organizer – Hvis du installerer et kontaktskjema-plugin, vil du sannsynligvis ikke at det skal lastes inn på hver eneste side (bare kontaktsiden din). Plugin Organizer lar deg kontrollere hvilke plugins som lastes inn på bestemte sider, innlegg og annet innhold.
 18. Autoptimize – hvis du bruker GoDaddy, WP Engine eller andre verter som svartelister hurtigbufring av plugins, gir denne plugin deg fortsatt fordelene med å optimalisere HTML / CSS / JavaScript (elementer i GTmetrix + Pingdom), men uten hurtigbufring.
 19. WP Hosting Performance Check – forteller deg om serveren din er treg og om hastighetsteknologien din (PHP, MySQL, WordPress-versjoner) trenger oppdatering.
 20. Bedre søk erstattes – Hvis du endret www- eller https-versjoner av domenet ditt, hjelper denne pluginen deg med å oppdatere alle lenker på nettstedet ditt for å gjenspeile den nye versjonen. Ellers vil du se ‘minimere omdirigering’ feil i GTmetrix.

14. Unngå høye CPU-plugins

Her er en liste over WordPress-plugins som vil redusere nettstedet ditt. Jeg lånte denne listen fra a postWordPress Speed ​​Up Facebook Group (en fantastisk gruppe) men la også noen få til selv.

* Vanlige synder inkluderer beslektede innlegg, statistikk, nettkart, chat, kalender, sidebyggere og plugins som kjører pågående skanninger / prosesser eller viser høy CPU i GTmetrix.

 1. Legg til dette
 2. AdSense klikksvindelovervåking
 3. Alt-i-ett-arrangementskalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Bedre WordPress Google XML-nettkart
 7. Broken Link-kontroller (bruk Dr. Link Check)
 8. Konstant kontakt for WordPress
 9. Kontaktskjema 7
 10. Innhold relatert til kontekst
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus-kommentarsystem
 13. Divi Builder
 14. Essensielt nett
 15. Vis hele listen over 65 sakte plugins

Spørsmål Monitor vil også finne de tregeste plugins …

Query Monitor Slow Plugins

GTmetrix’s Foss-fane er en annen metode …

Sakte WordPress-plugin

15. Gjør bilder lastet raskere

Visste du at bilder kan optimaliseres på 20 forskjellige måter? Jeg ante ikke at det var så mange måter før jeg skrev den artikkelen, spesielt når du tar i betraktning cache, lat belastning, Cloudflare-alternativer, fjerne EXIF-data, CSS-spriter og til og med optimalisere dem for SEO.

Image Optimization TOC

Her er en liste over bildeoptimaliseringselementer i GTmetrix (jeg vil dekke de viktigste):

Bildeoptimaliseringer i GTmetrix

Komprimere bilder uten tap – bruk en plugin som ImagifyShortPixel, Smush, eller Kraken (alle gjør det samme) som også fjerner EXIF-data (ISO, dato, klokkeslett, om en blits ble brukt, og annen unødvendig informasjon om bildet), som når de blir strippet, vil få det til å laste litt raskere.

Forestill deg Optimaliser bilder ved opplasting

Server skalerte bilder – finn store bilder og endre størrelse på riktig størrelse. Du kan bruke GTmetrix for å finne disse, og de vil også gi deg riktig bredde / høyde.

tjener-skalert-bilder

Spesifiser bildedimensjoner – betyr at du må spesifisere en bredde / høyde i bildets HTML eller CSS. Grip disse dimensjonene fra GTmetrix, finn bildet og legg til bredden / høyden.

Spesifiser bildedimensjoner

16. Forlat EIG Hosting

Det samme forferdelige selskapet eier Bluehost, HostGator og over 60 forskjellige vertsselskaper. De er kjent for å kjøpe ut eksisterende selskaper og kutte kostnader ved å pakke flere mennesker på samme server, i tillegg til “streaming” -støtte (lengre ventetid). GoDaddy er ikke bra heller – det er mye bedre alternativer som SiteGround, Cloudways og WP Engine.

List Of Atten-Brands

Slik kontrollerer du om hosting er treg
Kjør nettstedet ditt gjennom bytecheck.com og sjekk din TTFB (tid til første byte). Det burde ideelt sett være det <320ms. Dette og reduser responstiden på serveren i PageSpeed ​​Insights er gode indikatorer.

Reduser-Server-svartid-under-200ms

jeg bruker Siteground og ha 200 ms responstid med 100% GTmetrix-score og .4s Pingdom belastning ganger. Gjør en hosting-sjekk, kjør dine egne tester, eller klikk gjennom sidene mine for å se hvor raskt de lastes inn. De ble vurdert som nummer 1-verten i 26 Facebook-avstemninger og er verdens bedre enn Atten (Bluehost, HostGator), Gå pappa, og dårlige verter som pakker for mange mennesker på samme server. de er anbefalt av WordPress, gjøre gratis migrasjoner, og jeg bruker deres semi-dedikert plan.

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Favoritthotell for Elementor

Anbefalinger for vert for 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-anbefalingene-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webverten

Godaddy To SiteGround Migration

Atten-To-Siteground

Siteground-Migration

GoDaddy-To-Siteground

Siteground-Backend

OMM-On-Siteground

Jeg bruker SiteGround fordi …

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter snakker for seg selv
 2. Sidene mine lastes øyeblikkelig (klikk gjennom dem hvis du vil)
 3. Rask hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Anbefalt av Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis La oss kryptere SSL, lett å bruke cPanel, og funksjoner for eCommerce
 6. WordPress-støtte er uslåelig selv uten GoGeeks prioriterte støtte
 7. GrowBig kommer med iscenesettelse, mer lagring og flere serverressurser (bla ned til “vi fordeler ressursene du trenger” og hold musepekeren over serveren tab)
 8. GoGeek leveres med enda flere serverressurser, lagring, prioritert støtte
 9. Gratis migrasjoner, migrator plugin, og 30-dagers pengene tilbake-garanti
 10. Mye ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, Trustpilot
 11. Tonnevis med ros på Facebook: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerte allerede og postet resultater på Twitter: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, #1. 3, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Tilknyttet ansvarsfraskrivelse – hvis du registrerer deg på SiteGround ved å bruke min tilknyttet lenke Jeg vil donere en del av kommisjonen uten kostnad for deg. Hvert år donerer jeg $ 3 000 til GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mate de sultne i Denver, og 2017 var orkanen Harvey). Din støtte hjelper, og jeg setter virkelig pris på det. Jeg prøver å gjøre vurderingene mine objektive og støttes av bevis i form av Facebook-avstemninger, tweets, og ekte samtaler. Hvis du ikke vil bruke det, her er en ikke-tilknyttet lenke til SiteGround. Uansett tror jeg virkelig at de er den beste verten og at nettstedet ditt vil kjøre raskere / jevnere … gjør undersøkelser på Google og Facebook-grupper, så finner du folk flest si det samme.

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Høyere planer inkluderer flere serverressurser (Faktor 1 i WordPress optimaliseringsveiledning). Her er full sammenligning diagram, men GrowBig gir deg omtrent to ganger flere serverressurser enn StartUp, og GoGeek er det semi-dedikert hosting som gir deg enda mer. GrowBig og oppover kommer med gratis migrering, iscenesettelse, avansert hurtigbufring og evne til å være vert for flere nettsteder. GoGeek kommer med prioritert støtte. Cloud hosting deres er ganske prishopp på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funksjoner side:

Siteground-Server-Resources-sammenligning

En av mange tråder …

Favoritt-Web-Host

17. Oppgrader hurtigbuffertillegget ditt

WP-rakett var cache-plugin-nr. 1 i flere Facebook-avstemninger:

2016 beste cache plugin poll

Cache-plugin-avstemning fra 2019

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Beste avstemning for cache-plugins 2018

wp rakett vs w3 totla cache

Hva er så bra med WP Rocket?

 • Det gir gode resultater (det er det jeg bruker)
 • Fantastisk støtte + omfattende dokumentasjon
 • Det er en av de enklere cache-programtilleggene å konfigurere (se veiledningen min)
 • Den har høy kompatibilitet med temaer / plugins og bør ikke ødelegge nettstedet ditt
 • Den er alltid oppdatert med nye funksjoner (mange cache-programtillegg oppdateres ikke ofte)
 • Den har funksjoner de fleste cache-plugins ikke har (databasens opprydding, lat lasting, hosting av Google Analytics lokalt, hjerteslagskontroll, integrasjon med både Cloudflare + andre CDN-er)

18. Bruk flere CDN-er

Vi vet å bruke en CDN gjør nettstedet ditt raskere.

Men hva med å bruke flere CDN-er? Svaret er ja, det hjelper enda mer. Det er fordi hver CDN har sitt eget datasenter, og flere datasentre = raskere levering av innhold.

Cloudflare datasentre

Cloudflare datasentre

StackPath datasentre

StackPath-datasentre

Hvordan gjøre det

 • Melde seg på Cloudflare (gratis) og et betalt CDN etter eget valg (jeg bruker StackPath).
 • De fleste cache-plugins har et alternativ for å integrere både Cloudflare og StackPath

Med Cloudflare vil du gjøre det endre navneservere

Cloudflare Name Servers Dashboard

Med StackPath vil du gjøre det opprette et CDN-nettsted, så skriv inn din CDN URL i hurtigbuffertillegget ditt..

StackPath CDN URL

WP-Rocket-CDN-innstillinger

19. Legg til AMP-sider

Akselererte mobilsider er et Google-prosjekt som får mobilsider til å laste raskere og gi deg et AMP-stempel i mobile søkeresultater, som ser bra ut og potensielt kan øke CTR.

Akselererte mobilsider

Instruksjoner for å legge til AMP

 • Installer AMP for WP-plugin
 • Tilpass innstillingene (det er mange av dem, se nedenfor)
 • Legg til / amp / til hvilken som helst side på nettstedet ditt for å se hvordan det ser ut
 • Vent til Google gjennomsøker nettstedet ditt og legg til AMP-stempelet
 • Besøk AMP-delen av Google Search Console å se feil
 • Slå på Akselererte mobilkoblinger i Cloudflares hastighetsinnstillinger (se nedenfor)

Akselererte pluginsinnstillinger for mobile sider

Cloudflare akselererte mobilkoblinger

20. Skriv en morder om meg-siden

Tenk på det.

Din om-side er en av de mest viste sidene på nettstedet ditt.

Så hvorfor bruker du ikke mer tid på det? I min om-side lagde jeg en liste med 50 tilfeldige og urovekkende ting om meg. Jeg har også et bilde av meg og kattene mine, familien og andre personlige bilder – inkludert historien om hvordan jeg opprettet en blogg på 6 figurer / år.

Om-Me-side

Hovedfordeler:

 • Mer tid brukt på nettstedet mitt
 • Tillit (mer sannsynlig å kjøpe noe ved å bruke min tilknyttede lenke)
 • Flere e-poster fra folk som deler sin egen historie (som jeg elsker)

21. Legg til SSL

Google knakk enda hardere ned på nettsteder som ikke er HTTP i juli 2018 da de begynte å vise “ikke sikker” i Google Chrome. Dessuten, hvis du er en legitim virksomhet, trenger du SSL.

Jeg var redd for å migrere til SSL, selv om jeg jobber med en fantastisk utvikler som jeg har vært sammen med siden 2011. Heldig for meg, han gjorde alt riktig og trafikken min minket ikke i det hele tatt. Faktisk gikk tilknytningssalget mitt opp (siden jeg tror folk så meg som en mer legitim blogg).

HTTPS-vs-posisjon

Hvordan legge til SSL til WordPress

Virkelig enkel SSL

22. Tilknyttede nettsteder må tilføre verdi

Jepp, det er nettstedet mitt.

Jeg ble også straffet for mange tilknyttede lenker (pluss at jeg ansatt en lenkebygger som opprettet skisserte lenker). Dette var en vanskelig tid for meg, og trafikken / økonomien min falt da jeg ble tvunget til å flytte tilbake til foreldrenes hus, fordi jeg ikke hadde penger. Tilknyttede nettsteder må være super forsiktige.

Affiliate-Link-Google-Penalty

Leksjoner jeg lærte:

 • Tilfør verdi til innholdet ditt utover å anbefale produkter
 • Anbefaler ikke bare tilknyttede produkter – anbefaler gratis ting også
 • Ikke fyll innholdet ditt med tilknyttede lenker, 5 er vanligvis nok (for meg)
 • Vurder å lage anmeldelser på tilknyttede produkter, og lenke til disse i stedet
 • Bruk en tilknyttet ledelse ledelse plugin å spore statistikk over tilknyttede lenker
 • Spor hvilke tilknyttede lenker folk klikker de mest, og utnytt deretter dem
 • Lag dyptgående hjørnesteinsinnhold (kjerneopplæringer hver besøkende ønsker å lese)
 • Ikke bare opprett “listeposter” og list opp tilknyttede produkter først (Google vet)

Vil du lære hvordan jeg tjente 150 000 dollar i 2018? Les veiledningen for tilknyttet markedsføring.

23. Bruk SEO-vennlige temaer

StudioPress-temaer (og deres Genesis Framework) er anbefalt av Yoast, Matt Cutts (fra Google) og til og med Matt Mullenweg selv. Jeg har brukt Outreach Pro-temaet siden 2016 og elsker det. Nettstedet mitt har 100% GTmetrix-poengsummer (lastes raskt), har praktisk talt ingen kompatibilitetsfeil med plugins, og kan tilpasses med StudioPress ‘Genesis-plugins.

@jm_cook @Skitzzo Jeg kjøpte Genesis. AM-folk hadde sendt over eksempeltemaer for år siden. Jeg refunderte (gavekort) en person som ga meg råd.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27. juni 2013

@bgardner fordi det vil få folk til å tro at jeg favoriserer Genesis fremfor andre temarammer. Å vent, det er faktisk sant;) – Joost de Valk (@yoast) 31. januar 2012

StudioPress-temaer

Hva gjør StudioPress-temaer så bra?

 • Pålitelighet – klarert av 200 000 mennesker inkludert topp WordPress-brukere som Yoast. Ren kode, dokumentasjon for hvert tema og hyppige oppdateringer til både temaene og Genesis Framework. Hovedpoenget – jeg trenger ikke å bekymre meg om kompatibilitetsproblemer når jeg oppgraderer plugins, PHP, temarelatert CPU-forbruk, etc. Det går jevnt og trutt.
 • Mobil-vennlig – alle StudioPress-temaene er HTML5 + mobile responsive.
 • Stort fellesskapGenesis WordPress (Facebook Group) har 10.000 medlemmer.
 • plugins – alle StudioPress-plugins er lette og tilfører praktisk talt ingenting for å laste tid.
 • Meget tilpassbar – StudioPress ‘ Oppsøkende Pro-tema ser ut som den er designet for kirker, men se på min hjemmeside. Det ligner ikke på den forhåndsdesignede hjemmesiden.

24. Lokal SEO (Googles lokale rangeringsfaktorer)

Hvis du gjør lokal SEO, er det mange ting utenom å optimalisere WordPress du bør gjøre. Her er Googles lokale faktorer for rangering av lokale søk i 2018 som rapporteres av Moz hvert 2. år. Google Min bedrift har blitt viktigere med 25,12%.

2018 Lokale søk Rangering Faktorer

Optimaliser din Google My Business-side

* Google tar i økende grad hensyn til å aktivere bedriftseiere som: legger ut på Google Posts, svarer på anmeldelser, holder spesielle timer oppdatert, svarer på spørsmål, gjør det praktisk for kunder å gjøre direkte handlinger på GMB ved å bruke forretningsadresser.

Google Min bedrift-logo

Heyyyy. You Made It To The End.

Sjekk ut noen andre opplæringsprogrammer for meg som er like gode!

 • Yoast SEO Guide
 • WordPress SEO Guide
 • WordPress Speed ​​Guide

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map