24 WordPress SEO -vinkkiä sivustosi optimoimiseksi vuonna 2020

Jos etsit vähemmän ilmeisiä WordPress SEO -vinkkejä, minulla on vain luettelo sinulle.


Olet todennäköisesti kuullut tarpeeksi Yoastin vihreistä valoista yhden elämän ajan. Siksi tässä luettelossa on käytännöllisiä vinkkejä, jotka ylittävät Yoastin, mukaan lukien täydellinen luettelo SEO: sta ja nopeuden optimoinnin laajennuksista. Käytin näitä kasvattamaan SEO-blogini 3000 lukijaan / päivä yhden miehen näytöksenä.

Vain lukemalla se, opit varmasti jotain.

1. Asenna oikeat SEO-laajennukset

 • Hiiva SEO – käytät todennäköisesti jo Yoastia, mutta useimmat ihmiset eivät tee näitä asioita oikein: unohtamatta avainsanojen tiheyttä, katkelmamuuttujat, joukkoeditori, ja sosiaalinen optimointi. Tai katso Yoast-opetusohjelmani, joka kattaa kaikki 4 askelta Yoastiin: asetusten määritys, Verkkovastaavan työkalut, keskittyvät avainsanat, sisältö SEO.
 • Google Site Kit – Googlen uusi WordPress-laajennus, joka integroi Google Analytics, Search Console, AdSense ja PageSpeed ​​Insights. Se on edelleen beeta.
 • WP-arvostelu – rikas katkelma plugin (paras siellä IMO) ja se on mitä käytän. Tässä on sivu, jolla käytän sitä. Se näyttää hyvältä, tukee 14 tietotyyppiä (mukaan lukien toimittajan arvosteluita, käyttäjän arvosteluja ja reseptejä), mukana tulee 16 esimuotoiltua mallia ja MyThemeShop tukee. All in One -järjestelmä on ilmainen, mutta erittäin pieni ja puuttuvaa räätälöintia. WP Rich Snippets luopui kehittäjästä. WP Review on kevyt ja siinä on molemmat a vapaa ja ammattilainen versio monilla vaihtoehdoilla.
 • Helppo sisällysluettelo – TOC: n lisäämisellä on valtavia SEO etuja. Se kannustaa pitkään sisältöön, antaa ihmisille linkittää viestisi tiettyihin osioihin, saa heidät klikkaamaan ympäri ja Google voi palkita sinua hypätä linkkejä käyttämällä nimi ankkurit.
 • Automaattiset Alt-määritteet – lisää automaattisesti alt-tekstin kuviin estäen sinua lisäämästä sitä manuaalisesti (siitä lähtien, kun WordPress lopetti sen tekemisen).
 • Broken Link Checker – edelleen helpoin tapa löytää / korjata rikkoutuneita linkkejä, mutta käynnissä olevat skannaukset kuluttavat paljon suorittimia (poista se käytöstä, kun olet valmis).
 • Nopea sivun / postin uudelleenohjaus – ilmainen uudelleenohjauslaajennus, jonka avulla voit korjata indeksointivirheitä (rikki sivuja), jotka löytyvät Google Search Consolesta (Yoastilla on myös asetus siihen).
 • Julkaise vanhat viestit uudelleen – nollaa julkaisupäivät nykyiseen päivään, jolloin kaikki viestisi näyttävät tuoreilta hakutuloksissa. Se on vähän halpa (ottaen huomioon, että et tosiasiallisesti päivittänyt viestejäsi uudella sisällöllä), mutta se voi lisätä napsautussuhteitasi.
 • Yoast Premium -laajennukset – En käytä näitä, koska ne eivät auta suoraan SEO: ta, mutta monet ihmiset pitävät niitä. Kirjoitin arvostelu Yoast premium -tuotteesta selittäen, miten uudelleenohjaukset voidaan suorittaa ilmaisilla laajennuksilla, useat painopisteavainsanat eivät ole niin hyödyllisiä kuin luuletkaan, ja muusta syystä en usko, että sen arvo on 89 dollaria / vuosi.
 • WP-raketti – # 1-välimuistin laajennus useissa Facebook-kyselyissä. Helppo asentaa, tuottaa hyviä tuloksia ja sitä päivitetään usein. Mukana on monia ominaisuuksia, joita useimmissa välimuistin laajennuksissa ei ole (tietokannan puhdistus, laiska lataus, paikallinen Google Analytics -isäntä, sykeohjaus ja integrointi Cloudflaren ja muiden CDN: ien kanssa).
 • Analytify – näyttää Google Analytics -mittarit suoraan WordPress-hallintapaneelissa.
 • Todella yksinkertainen SSL – määrittää sivuston automaattisesti SSL: lle. Sinun on edelleen kirjauduttava SSL: ään (käytän ilmaista Salatkoon SSL joka tulee SiteGroundiin).

2. Hyödynnä uusia avainsanojen tutkimusvälineitä

Vastaa yleisölle – vetää avainsanoja Google Autocomplete -sovelluksesta ja luo visuaalisen avainsanan kartan. Jakaa avainsanat kysymyksiin, ennakkoihin ja vertailuavainsanoihin. Mitä vihreämpi ympyrä, sitä enemmän hakuja avainsanalla on. Ei vain loistava tapa löytää avainsanoja, mutta myös varmistaa, että sisältösi on kattava ja vastaa kaikkiin ihmisten esittämiin kysymyksiin.

Hiiva-avainsanat - AnswerThePublic

Moz Hakusanat Explorer – samanlainen kuin Google Keyword Planner, vain paljon parempi, koska se on suunniteltu erityisesti SEO: lle, kun taas Keyword Planner on suunniteltu AdWordsille. Näyttää kilpailun orgaanisissa tuloksissa (KP on AdWords), kuukausittaisen haun määrän ja siinä on suodattimet samanlaisten avainsanojen ryhmittämiseksi, jotta et vieritä samoja avainsanoja (erittäin kätevä ominaisuus).

Moz-avainsanaehdotukset

Googlen automaattisen täydennyksen temput – tiesitkö, että voit käyttää alleviivausmerkkiä saadaksesi Google täyttämään tyhjän kentän? Varmista vain, että pääset alleviivattuun merkkiin _ ja löydät kokonaisen luettelon avainsanoista, joista et muuten tiennyt. Käytän henkilökohtaisesti tätä temppua paljon.

Googlen ennakoiva tekstinsyöttö-Fill-in-the-blank-1

MozBar – Chromen laajennus, jonka avulla Google voi käyttää mitä tahansa avainsanaa ja nähdä kunkin tuloksen DA (verkkotunnuksen viranomainen) ja PA (sivun auktoriteetti). Mitä korkeammat ne ovat, sitä kilpailukykyisempi avainsana on. Tarkista DA sisään Moz Link Explorer ja kilpaile sivustojen kanssa, joilla on samanlainen DA.

MozBar-avainsanakilpailu

Avainsanan kilpailun tutkiminen on välttämätöntä. Et halua luoda sisältöä, johon et koskaan luota. Paras indikaattori on, jos Google avainsanalla, lyhyt (heikko) sisältö on parhaiden tulosten joukossa. Jos voit luoda parempaa, perusteellisempaa sisältöä, se on todennäköisesti hyvä avainsana.

Avainsanakilpailu

3. Unohda avainsanan tiheys

Yoastin SEO-analyysi palkitsee sinulle vihreät valot, kun täytät suositukset. Ongelma on, että suurin osa liittyy avainsanojen käyttöön, ja sivusivun hakukoneoptimoinnissa on enemmän kuin tämä.

Mitä Yoastin pitäisi sanoa:

VAROITUS: avainsanojen lisääminen sisältöön / katkelmiin saa ne näyttämään roskapostista. Oletko miettinyt SEO-otsikon + metakuvauksen kirjoittamista napsautussuhteen lisäämiseksi? Jokainen Google-tulos käyttää avainsanaa – miksi kukaan napsauttaisi linkkiäsi? Kyllä, sinun tulisi käyttää avainsanaasi sivun otsikossa, URL-osoitteessa, hakukoneoptimoidussa otsikossa ja metakyselyssä (tärkeimmät paikat) … mutta älä lisää avainsanoja vain saadaksesi vihreää valoa. Unohda avainsanojen tiheys ja alaotsikoissa olevat avainsanat… lisää sisällysluettelo järjestääksesi pidempiä viestejä, käyttää videoita, infografioita, rikkaita katkelmia, sosiaalisen jakamisen kuvia ja naudanliha ylöspäin ohutta sisältöä jotta se olisi parempi (yksityiskohtaisempi) kuin suosituimmat hakutulokset.

Tässä on yleiskatsaus Yoastista:

Hiilan SEO-analyysi

4. Vältä Yoast Snippet -muuttujia

Yoastin asetuksissa ne antavat sinulle mahdollisuuden käyttää katkelmamuuttujat jotka toimivat malleina SEO otsikoille + metakomennoille. Mukautettujen kirjoittaminen on AINA parempaa, eikä sinun pitäisi koskaan luottaa malleihin, koska niitä ei ole optimoitu avainsanoille, merkkipituudelle (vihreä palkki) tai napsautussuhteelle..

Yoast-Katkelma-muuttujat

5. Lisää napsautussuhteita Yoastin joukkoeditorilla

Yoastin joukkoeditorin avulla voit tarkistaa kaikki hakukoneoptimointisi otsikot + metakuvaukset joutumatta käymään manuaalisesti läpi jokainen sivu / viesti. Varmista, että ne on optimoitu avainsanojen, merkkien pituuden ja napsautussuhteen suhteen. Joukkomeditorissa ei ole vihreää palkkia (tunnistaa merkin pituuden), eikä siinä myöskään kohdisteta avainsanoja, joten sinun on pidettävä ne mielessä. Mutta voit nopeasti nähdä yhdellä silmäyksellä, lukevatko he hyvin ja houkuttelevat ihmiset napsauttamaan linkkiäsi vai eivät.

Yoast kappaletavara-editori

6. Optimoi sisältö sosiaaliseen jakamiseen

Haluatko, että sisältösi muotoillaan hienosti Facebook / Twitter?

Facebookin osake

Vaihe 1: Ota Open Graph -metatiedot käyttöön Yoastin Facebook- ja Twitter-välilehdessä:

Yoast-Social-meta-data

Vaihe 2: Muokkaa sivua / viestiä ja napsauta sitten Jaa-linkkiä Yoastissa. Lataa mukautettuja kuvia Facebook (1200 x 630px) ja Twitter (1024 x 512px). Voit myös mukauttaa otsikon + kuvauksen jokaiselle sosiaaliselle verkostolle, joka on oletusarvoisesti asetettu SEO-otsikkoksi + metakuvaukseksi. Tämä on hyödyllistä, kun suoritat tehostettuja viestejä Facebook-mainoksiin ja haluat erilaista tekstiä.

Yoast-sosiaalisen median optimointi

7. Tavoitteena 3000 sanaa

Se on järkevää.

Pidempi sisältö tekee paremmasta työstä aiheen kattamisessa kuin lyhyt sisältö. Ihmiset viettävät myös enemmän aikaa sivullesi, pitävät sitä hyödyllisemmänä ja linkittävät ja jakavat todennäköisemmin viestin.

Keskimääräinen-sisällön pituus

Jotkut viesteistäni ovat yli 4000 sanaa …

WordPress Word Count

8. Lisää sisällysluettelo

3000 sanamääräartikkelin luominen saattaa kuulostaa pelottavalta, mutta se on helpompaa, kun aloitat sisällysluettelolla. Tällä on valtavia SEO etuja, kuten Google-palkinnot hypätä linkkejä käyttämällä nimeltään ankkurit, ja antaa ihmisten linkittää tiettyihin osioihin. Se lisää myös sivulla vietettyä aikaa.

Kuinka luoda HTML-sisällysluettelo
Sisällysluettelo HTML näyttää tältä …

Kunkin alaotsikon HTML näyttää tältä …

Kohta yksi

Kohta kaksi

Kohta kolme

Tai voit kokeilla Helppo sisällysluettelo.

9. Luo kattava sisältö

Mikään ei tyydy Googleä enemmän kuin kattava sisältö. Voit “optimoida” kaiken, mitä haluat, mutta jos sisältösi ei kata aiheita laajasti, jonkun toisen sisältö todennäköisesti.

Vastaa yleisölle kertoo sinulle kaikki “kysymys avainsanat”, joita ihmiset etsivät aiheesta. Se on loistava tapa varmistaa, että vastaat suosituimpiin kysymyksiin, joita ihmiset haluavat tietää.

Hiiva-avainsanat - AnswerThePublic

10. Lisää Rich Snippets

WP Review -laajennus MyThemeShop on plugin, jota käytän rikkaat katkelmat ja sillä on vapaa ja pro-versio (molemmat ovat hienoja). Välttäisin All In One -mallia (ilmainen, mutta puuttuu mukautuksista) samoin kuin WP Rich Snippets (kehittäjä hylkäsi sen eikä ole yhteensopiva PHP 7: n kanssa). Käytin aiemmin WP Rich Snippets -sovelluksia, mutta hän ei kirjaimellisesti päivittänyt laajennusta 2 kokonaista vuotta.

Miksi käytän WP-katsausta Rich Snippets -laajennuksena

 • Tukee 14 tietotyyppiä
 • Se on kevyt (latautuu nopeasti)
 • Mukana 16 esimuotoiltua mallia
 • MyThemeShop päivittää sitä usein
 • Se on erittäin muokattavissa (tässä on sivu, jolla käytän sitä)
 • Useita luokitusjärjestelmiä valinnaisilla käyttäjän arvosteluilla

Jäsenneltyjen tietojen tarkistus tähteä

11. Lisää julkaisupäivät viesteihin

Jos sinulla on aikaherkkä viestejä, julkaisupäivän lisääminen tekee sisällöstäsi tuoreen:

Julkaisupäivä

Vaihe 1: Ota käyttöön päivämäärä katkelman esikatselussa Yoastissa (SEO > Etsi ulkonäkö > Sisältötyypit).

Date-In-Katkelma-esikatselu-Yoast

Vaihe 2: Lisätä postitse muokattu päivämäärä viestien alkuun. Tässä on koodi:

Viimeksi muokattu: <?php the_modified_date (); ?>

Jos käytät Genesis-kehystä, käytä Genesisin yksinkertaiset muokkaukset:

Entry-Meta

Sen pitäisi näyttää noin:

Lähtöpäivä muokattu päivämäärä

Vaihe 3 (valinnainen): Asenna Julkaise vanhat viestit -laajennus uudelleen. Tämä nollaa kaikkien viestien julkaisupäivän nykyiseen päivään, päivittää päivämäärän hakutuloksissa ja saada kaiken sisällön näyttämään uudelta. Tietenkin, se on vähän halpaa, koska et todella päivittänyt sisältöä, mutta se voi lisätä merkittävästi napsautussuhteita.

Julkaise vanhat viestit uudelleen

12. Hanki Googlen esittelemät katkelmat

Viime kädessä Google valitsee kenen (ja jos) joku saa esitelty katkelma, mutta heille on ehdottomasti tapoja optimoida. Tämä asettaa sinut # 0-asemaan ja antaa sinulle 2 tulosta.

3 tyyppiä esiteltyjä katkelmia:

 • vastaukset
 • Listat
 • taulukot

Esitetyt katkelmat

Kuinka saada esiteltyjä katkelmia Googlesta

 • Kohdista avainsanaan missä ihmiset haluavat a suppea vastaus
 • Käyttää Moz Hakusanat Explorer Kysymyksen avainsanojen tunnistamiseen
 • Käytä vastausta yleisölle löytääksesi vielä lisää kysymys avainsanoja
 • Valitse, onko vastauksen oltava kohta, luettelo tai taulukko
 • Suunnittele mukava grafiikka (tai ota valokuva), joka kuvaa avainsanaa
 • Käytä optimaalista merkin pituutta (katso alla oleva valokuva otettu Moz)
 • Luo tosiasioihin perustuvaa sisältöä laatuviitteillä (linkit, grafiikat jne.)
 • Kohdista avainsanoihin, joilla on jo esitelty katkelma, mutta jotka tekevät huonoa työtä
 • Jos tavoitteena on vastauskenttä, kohdista avainsanasi tarkan haun avulla
 • Varmista, että olet avainsanan 1. sivulla, jos ei, paranna sisältöä

Suositeltujen katkelmien pituus

13. Asenna WordPress Speed ​​-laajennukset

Olen testannut näitä laajennuksia laajasti ja käytän suurimpaa osaa niistä omalla verkkosivustollani.

 1. WP-raketti – # 1 välimuistin laajennus useimmissa Facebook-kyselyissä. Et tarvitse laajennuksia 3-7 tästä luettelosta, jos käytät WP Rockettia, koska siinä on nämä ominaisuudet sisäänrakennettu.
 2. WP-nopein välimuisti – # 1 ilmainen välimuistin laajennus useimmissa kyselyissä. Helppo konfiguroida, siinä on vaihtoehtoja Cloudflare + muille CDN-levyille, mutta puuttuu WP Rocket -ominaisuuksia.
 3. WP-optimointi – puhdistaa roskapostien, roskakorien ja muiden roskatiedostojen tietokannan.
 4. Laiska kuorma – viivyttää valokuvien lataamista, kunnes käyttäjät vierittävät alas ja näkevät ne (parantaa latausaikoja, mutta valokuvien lataaminen jatkuvasti selaamisen aikana on ärsyttävää).
 5. Laiska videoille – viivyttää videoiden / iframe-tiedostojen lataamista, kunnes käyttäjät vierittävät alas ja näkevät ne. Videot ladataan ikuisesti – tämä voi ajaa useita sekunteja pois päältä.
 6. CDN-käyttöönottaja – määritä sisältöjakeluverkosto helposti (käytän StackPathia).
 7. CAOS (isännöi Google Analyticsia paikallisesti) – korjaa “vipuvaikutteisen selaimen välimuistin” -kohdan GTmetrixissä ylläpitämällä Google Analytics -seurantakoodiasi paikallisesti.
 8. CAOS (isäntä Web-fontit paikallisesti) – korjaa Google Font -virheet GTmetrix + Pingdomissa lataamalla Google Fonts -sovelluksen ja luomalla siihen tyylitaulukon.
 9. Imagify / ShortPixel / Smushkuvan optimointi (häviötön pakkaus, kuvien koon muuttaminen, EXIF-tietojen poistaminen). Kaikki nämä ovat samanlaisia ​​- tarvitset vain yhden.
 10. Määritä kuvan mitat – lisää leveyden / korkeuden kuvan HTML-koodiin, esineeseen GTmetrix. Se toimii vain visuaalisen editorin kuvien kanssa, se ei toimi sivujen rakennustyökaluissa, widgetissä tai muissa visuaalisen editorin ulkopuolella olevilla kuvilla.
 11. AMP WP: lleDownloads AMP-sivut jotta mobiilisivut latautuvat nopeammin ja antaa sivustollesi “AMP-leiman” mobiilihakutuloksissa, mikä saattaa lisätä napsautussuhteita.
 12. WP Poista käytöstä / Clearfy – poistaa käytöstä tarpeettomat toiminnot WordPress-ytimessä (trackbackit, pingbacks, heartbeat API, REST API ja muut asiat, joita 99% et tarvitse). Molemmat laajennukset ovat samanlaisia ​​ja niillä on myös muita nopeusominaisuuksia.
 13. Harryn Gravatar-välimuistivälimuistit Gravatars, jolloin kommentit latautuvat nopeammin.
 14. GTmetrix WordPressille – seurata latausaikoja ja asettaa sähköpostihälytyksiä.
 15. Näytä PHP-versionäyttää käyttämäsi PHP-version (vähintään 7), jolla on valtava nopeuden vaikutus. Voit päivittää isäntäsi cPanelissa.
 16. Kyselymonitori – nähdä hitaimmat laajennukset, kyselyt jne. (Hyvä korvaa P3: lle).
 17. Plugin Organizer – Jos asennat yhteyslomakelaajennuksen, et todennäköisesti halua sen latautuvan jokaiselle sivulle (vain yhteystietosivulle). Plugin Organizer -sovelluksen avulla voit hallita, mitä laajennuksia ladataan tietyille sivuille, viesteille ja muulle sisällölle.
 18. Autoptimize – Jos käytät GoDaddy, WP Engine tai muita isäntäryhmiä, jotka tallentavat välimuistilisäosien mustalle listalle, tämä laajennus antaa sinulle silti HTML / CSS / JavaScriptin (kohteet GTmetrix + Pingdomissa) optimoinnin, mutta ilman välimuistia.
 19. WP-hosting-toiminnan suorituskyvyn tarkistus – kertoo, onko palvelimesi hidas ja onko nopeustekniikkaasi (PHP, MySQL, WordPress) päivitettävä.
 20. Parempi haku korvaa – Jos olet vaihtanut verkkotunnuksesi www- tai https-versioita, tämä laajennus auttaa sinua päivittämään joukkoosi kaikki verkkosivustosi linkit uuden version kuvaamiseksi. Muuten näet “minimoi uudelleenohjaus” -virheet GTmetrixissä.

14. Vältä korkeita CPU-laajennuksia

Tässä on luettelo WordPress-laajennuksista, jotka hidastavat sivustosi toimintaa. Lainasin tämän luettelon yritykseltä lähettää päällä WordPress nopeuttaa Facebook-ryhmää (uskomaton ryhmä), mutta lisäsi myös muutama itseni.

* Yleisiä syyllisiä ovat niihin liittyvät viestit, tilastot, sivukartta, chat, kalenteri, sivujen rakentajat ja laajennukset, jotka suorittavat käynnissä olevat skannaukset / prosessit tai osoittavat korkeaa prosessoria GTmetrixissä.

 1. Lisää tämä
 2. AdSense-napsautuspetosten seuranta
 3. Monitoimitapahtumakalenteri
 4. Varakaveri
 5. Beaver Builder
 6. Parempi WordPress Google XML -sivustokartat
 7. Broken Link -tarkistaja (käytä Dr. Link Check)
 8. Pysyvä yhteyshenkilö WordPressiin
 9. Yhteydenottolomake 7
 10. Asiayhteyteen liittyvät viestit
 11. Digi Auto Linkit
 12. Disqus kommenttijärjestelmä
 13. Divi Builder
 14. Välttämätön ruudukko
 15. Näytä koko luettelo 65 hitaasta laajennuksesta

Kyselymonitori löydät myös hitaimmat liitännäksesi …

Kyselymonitorin hitaat laajennukset

GTmetrix’s Waterfall -välilehti on toinen menetelmä …

Hidas WordPress-laajennus

15. Tee kuvat latautumaan nopeammin

Tiesitkö, että kuvia voidaan optimoida 20 eri tavalla? Minulla ei ollut aavistustakaan, että ennen artikkelin kirjoittamista oli niin monia tapoja, varsinkin kun otat huomioon välimuisti, laiska lataus, Cloudflare-asetukset, EXIF-tietojen poistaminen, CSS-spritit ja jopa optimoimalla ne SEO: ksi.

Kuvan optimointi TOC

Tässä on luettelo kuvan optimointikohteista GTmetrixissä (peitän tärkeimmät):

Kuvan optimointi GTmetrixissä

Pakkaa kuvia häviöttömästi – käytä pluginia kuten ImagifyShortPixel, Smush, tai Kraken (kaikki tekevät saman asian), joka myös poistaa EXIF-tiedot (ISO, päivämäärä, aika, onko käytetty salamaa ja muut tarpeettomat tiedot valokuvasta), jotka poistaessaan ne latautuvat hieman nopeammin.

Kuvittele optimoi kuvat lähetettäessä

Tarjoa skaalattuja kuvia – löytää ylisuuret kuvat ja muuttaa niiden kokoa oikeiksi). Voit käyttää niitä GTmetrixin avulla, ja ne antavat sinulle myös oikean leveyden / korkeuden.

palvelevat mitoitetaan-kuvia

Määritä kuvan mitat – tarkoittaa, että sinun on määritettävä leveys / korkeus kuvan HTML- tai CSS-tiedostossa. Tartu nämä mitat GTmetrixistä, etsi kuva ja lisää leveys / korkeus.

Kuvan mittojen määrittäminen

16. Jätä EIG-hosting

Sama kamala yritys omistaa Bluehostin, HostGatorin ja muut 60 erilaista hosting-yritystä. Heidät tunnetaan ostamalla olemassa olevia yrityksiä ja leikkaamalla kustannuksia pakkaamalla lisää ihmisiä samaan palvelimeen sekä tarjoamalla streaming-tukea (pidemmät odotusajat). Myöskään GoDaddy ei ole hyvä – on olemassa paljon parempia vaihtoehtoja, kuten SiteGround, Cloudways ja WP Engine.

List-Of-EIG-tuotemerkit

Kuinka tarkistaa, onko isännöinti hidas
Suorita sivustosi läpi bytecheck.com ja tarkista TTFB (aika ensimmäiseen tavuun). Ihannetapauksessa sen pitäisi olla <320ms. Tämä ja lyhentää palvelimen vasteaikaa PageSpeed ​​Insights ovat hyviä indikaattoreita.

Vähennä-palvelin-Response ajan Under-200ms

käytän SiteGround ja omistaa 200 ms vastausajat 100% GTmetrix-pisteet ja .4s Pingdomin latausajat. Suorita isännöintitarkistus, suorita omat testisi tai napsauta sivujani nähdäksesi kuinka nopeasti ne latautuvat. Heidät arvioitiin isäntänä 26 Facebook-kyselyssä ja he ovat maailman parempia kuin EIG (Bluehost, HostGator), Hyvä isä, ja huonot isännät, jotka pakatavat liian monta ihmistä samaan palvelimeen. He ovat suositteli WordPress, tehdä vapaa siirtolaisuus, ja käytän heidän puoliksi omistettu suunnitelma.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

2019 hosting-kysely

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

WordPress-Hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

WP ystävällinen hosting-kysely

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

WordPress Hosting Poll syyskuun 2018.png

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-palvelimet-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

SiteGround-suositus

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-suositukset-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

Godaddy-sivustoon siirtäminen

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

GoDaddy-To-SiteGround

SiteGround-taustaosa

OMM-On-SiteGround

Käytän SiteGroundia, koska…

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. Vapaa Salatkoon SSL, helppokäyttöinen cPanel, ja ominaisuudet verkkokauppa
 6. WordPress-tuki on lyömätön jopa ilman GoGeekin ensisijaista tukea
 7. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 8. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 9. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 10. Paljon kiitosta aiheesta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 11. Tonnia kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Monet ihmiset ovat jo muuttaneet ja lähettäneet tuloksia Twitteriin: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin käyttämällä minun tytäryhtiö linkki Lahjoitan palkkion komissiosta kustannuksellasi sinulle. Lahjoitan joka vuosi 3 000 dollaria GoFundMe-kampanjat (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, ja 2017 oli hurrikaani Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä todella. Yritän tehdä arvosteluistani puolueettomia ja tukemani näyttö muodossa Facebook-kyselyt, tweetit, ja todelliset keskustelut. Jos et halua käyttää sitä, tässä on a ei-sidossuhde sivustolle. Joko niin, uskon todella, että he ovat paras isäntä ja että sivustosi toimii nopeammin / sujuvammin … tee tutkimustasi Google- ja Facebook-ryhmissä ja löydät eniten ihmisiä sano sama.

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround WordPress-hosting

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up sisältää ilmaisen siirron, vaiheittaisen asentamisen, edistyneen välimuistin ja mahdollisuuden isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek tarjoaa ensisijaisen tuen. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän heidän ominaisuussivu:

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Yksi monista säikeistä…

Suosikki-Web-Host

17. Päivitä välimuistin laajennus

WP-raketti oli välimuistin suosituin plugin useissa Facebook-kyselyissä:

Vuoden 2016 parhaan välimuistin laajennuskysely

Vuoden 2019 välimuistin laajennuskysely

Swift vs WP -raketti

Vuoden 2016 välimuistin laajennuskysely

Parhaat välimuistin laajennukset 2018 -kysely

wp raketti vs w3 totla-välimuisti

Mikä on niin hyvää WP-raketista?

 • Se tuottaa upeita tuloksia (sitä käytänkin)
 • Mahtava tuki + kattava dokumentaatio
 • Se on yksi helpommista välimuistin laajennusten määrittämistä (katso opetusohjelma)
 • Se on erittäin yhteensopiva teemojen / laajennusten kanssa, eikä se saisi rikkoa sivustoasi
 • Sitä päivitetään aina uusilla ominaisuuksilla (monia välimuistin laajennuksia ei päivitetä usein)
 • Siinä on ominaisuuksia, joita useimmissa välimuistin laajennuksissa ei ole (tietokannan puhdistus, laiska lataus, Google Analyticsin isännöinti paikallisesti, sykeohjaus, integrointi sekä Cloudflare + muiden CDN-levyjen kanssa)

18. Käytä useita CDN-levyjä

Tiedämme, että CDN tekee sivustostasi nopeamman.

Entä useiden CDN-levyjen käyttö? Vastaus on kyllä, se auttaa vielä enemmän. Tämä johtuu siitä, että jokaisella CDN: llä on omat tietokeskukset, ja enemmän datakeskuksia = nopeampi sisällön toimitus.

Pilvipallodatakeskukset

Cloudflare-tietokeskukset

StackPath-tietokeskukset

StackPath-Data-keskusten

Kuinka tehdä se

 • Ilmottautua CloudFlare (ilmainen) ja valitsemasi maksullinen CDN (käytän StackPath).
 • Useimmissa välimuistin laajennuksissa on mahdollisuus integroida sekä Cloudflare että StackPath

Cloudflaren avulla saat vaihda nimipalvelimia

Cloudflare-nimipalvelimien hallintapaneeli

StackPathilla saat luoda CDN-sivusto, kirjoita sitten CDN-URL välimuistin laajennukseen..

StackPath CDN -osoite

WP-Rocket-CDN-asetukset

19. Lisää AMP-sivut

Nopeutetut mobiilisivut ovat Google-projekti, jonka avulla mobiilisivut latautuvat nopeammin ja antavat sinulle AMP-leiman mobiilihakutuloksissa, joka näyttää hyvältä ja voi mahdollisesti lisätä napsautussuhteita.

Nopeutetut mobiilisivut

Ohjeet AMP: n lisäämiseen

Nopeutettujen mobiilisivujen laajennuksen asetukset

Cloudflare-nopeutetut mobiililinkit

20. Kirjoita tappaja minusta -sivu

Ajattele sitä.

Tietoja-sivusi on yksi verkkosivustosi katsotuimmista sivuista.

Joten miksi et viettää enemmän aikaa siihen? Luin noin -sivulleni luettelon 50 satunnaisista ja häiritsevistä asioista. Minulla on myös kuva minusta, kissoistani, perheestäni ja muut henkilökohtaiset valokuvat – mukaan lukien tarina, kuinka loin 6-luvun blogin.

Noin-Me-sivu

Tärkeimmät edut:

 • Lisää aikaa vietetään verkkosivuillani
 • Luottamus (todennäköisemmin ostaa jotain tytäryhtiö-linkkini kautta)
 • Lisää sähköposteja ihmisille, jotka jakavat oman tarinansa (jota rakastan)

21. Lisää SSL

Google murtunut vielä vaikeammin muilla kuin HTTPs-sivustoilla heinäkuussa 2018, kun he alkoivat näyttää “ei suojattu” Google Chromessa. Lisäksi, jos olet legitiimi yritys, tarvitset SSL: n.

Pelkäsin siirtymistä SSL: ään, vaikka työskentelen hämmästyttävän kehittäjän kanssa, jonka kanssa olen ollut vuodesta 2011. Onnea minulle, hän teki kaiken oikein ja liikenteeni ei vähentynyt ollenkaan. Itse asiassa tytäryhtiöidemme myynti kasvoi (koska luulen, että ihmiset pitivät minua laillisempana blogina).

HTTPS-vs-kannan

Kuinka lisätä SSL WordPressiin

Todella yksinkertainen SSL

22. Kumppanisivustojen on lisättävä arvoa

Jep, se on sivustoni.

Sain myös rangaistuksen monia kumppanilinkkejä (Lisäksi palkasin linkkien rakentajan, joka loi luonnoslinkit). Tämä oli minulle vaikeaa aikaa ja liikenteeni / talouteni romahti, kun pakotin muuttamaan takaisin vanhempieni taloon, koska minulla ei ollut rahaa. Affiliate-sivustojen on oltava erittäin varovaisia.

Affiliate-Link-Google-Penalty

Oppitunnit:

 • Lisää arvoa sisältöllesi kuin suosittelemalla tuotteita
 • Älä vain suosittele sisaryhtiöitä – suosittele myös ilmaisia ​​juttuja
 • Älä täytä sisältöäsi tytäryhtiölinkeillä, 5 on yleensä paljon (minulle)
 • Harkitse arvostelujen luomista tytäryhtiötuotteille ja linkitä niihin
 • Käytä affiliate link management management plugin seurata tytäryhtiölinkkien tilastoja
 • Seuraa mitä kumppanilinkkiä ihmiset napsauttavat eniten ja hyödyntävät niitä
 • Luo perusteellinen kulmakivisisältö (keskeiset oppaat, joita jokainen vierailija haluaa lukea)
 • Älä luo vain luetteloviestejä ja lue ensin tytäryhtiötuotteesi (Google tietää)

Haluatko tietää, kuinka ansaitsin 150 000 dollaria vuonna 2018? Lue tytäryhtiömarkkinointini opetusohjelma.

23. Käytä SEO-ystävällisiä teemoja

StudioPress-teemat (ja heidän Genesis-kehystensä) suosittelevat Yoast, Matt Cutts (Google) ja jopa Matt Mullenweg itse. Olen käyttänyt heidän Outreach Pro -teemaansa vuodesta 2016 ja rakastan sitä. Sivustollani on 100% GTmetrix-pisteet (latautuu nopeasti), siinä ei käytännössä ole yhteensopivuusvirheitä pluginien kanssa, ja se on helposti muokattavissa StudioPressin Genesis-laajennukset.

@jm_cook @Skitzzo Ostin Genesisin. AM-ihmiset olivat lähettäneet yli esimerkkiteemoja vuosia sitten. Korvasin (lahjakortti) AM-henkilön, joka antoi minulle neuvoja.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27. kesäkuuta 2013

@bgardner koska se saa ihmiset ajattelemaan, että suosin Genesisiä muihin teemakehyksiin nähden. Voi odota, se on totta;) – Joost de Valk (@yoast) 31. tammikuuta 2012

StudioPress-teemat

Mikä tekee StudioPress-teemoista niin hyviä?

 • Luotettavuus – 200 000 ihmisen luottamus, mukaan lukien WordPressin parhaat käyttäjät, kuten Yoast. Puhdas koodi, kunkin teeman dokumentaatio ja säännölliset päivitykset sekä heidän aiheisiinsa että Genesis-kehykseen. Bottom line – Minun ei tarvitse huolehtia yhteensopivuusongelmista päivitettäessä laajennuksia, PHP: tä, teemaan liittyvää prosessorin kulutusta jne. Se toimii sujuvasti.
 • Mobiililaitteisiin sopiva – kaikki StudioPress-teemat reagoivat HTML5 +: een.
 • Suuri yhteisöGenesis WordPress (Facebook-ryhmässä) on 10 000 jäsentä.
 • liitännäiset – Kaikki StudioPress-laajennukset ovat kevyitä eivätkä lisää käytännössä mitään aikaa lataamaan.
 • Erittäin muokattavissa – StudioPress ” Outreach Pro -teema näyttää siltä, ​​että se on suunniteltu kirkoille, mutta katso minun kotisivu. Se ei näytä miltä tahansa ennalta suunnitellulta kotisivulta.

24. Paikallinen SEO (Googlen paikalliset sijoitustekijät)

Jos teet paikallista hakukoneoptimointia, WordPressin optimointiin kuuluu monia asioita, jotka sinun pitäisi tehdä. Tässä ovat Googlen 2018 paikallisen haun sijoittelutekijät jotka Moz ilmoittaa joka toinen vuosi. Google My Business on tullut tärkeämmäksi sen ollessa 25,12%.

Vuoden 2018 paikallishaun sijoituskertoimet

Google My Business -sivusi optimointi

* Google ottaa yhä enemmän huomioon aktivoida yritysomistajia, jotka: lähettävät viestejä Google-viesteihin, vastaa arvosteluihin, pitävät päivitykset erityisissä aikoissa, vastaavat kysymyksiin ja tekevät asiakkaiden käteväksi suorien GMB-toimien suorittamisen yrityksien URL-osoitteiden avulla.

Google My Business -logo

Heyyyy. Teit sen loppuun.

Tutustu joihinkin muihin tutorials, jotka ovat yhtä hyviä!

 • Yoast-SEO-opas
 • WordPress-SEO-opas
 • WordPress-pikaopas

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map