9 bästa verktyg för sökordforskning för att öka organisk trafik – [2017-utgåva]

04.06.2020
SEO '9 bästa verktyg för sökordforskning för att öka organisk trafik – [2017-utgåva]
0 13 мин.

Nyckelordforskning är den viktigaste, värdefulla och effektivaste delen av SEO. För detta behöver du Verktyg för sökordforskning. Sökordsverktyg hjälper dig att hitta värdefulla nyckelord baserade på din nisch. Det visar hur ett specifikt nyckelord söks på stora sökmotorer som Google, Bing, Yahoo från olika regioner.


Det är nästan omöjligt att veta den totala sökvolymen för olika månader från sökmotorerna. Så ett sökordsverktyg representerar dig de totala sökresultaten med bara ett klick.

Varför behöver du verktyg för sökord?

Hemligheten med att använda ett sökordsverktyg är att få organisk söktrafik och ge dig ett riktigt och lönsamt sökordförslag i alla nischer.

Till exempel har du en teknikwebbplats och du har många artiklar. Men du använde inte något fokus nyckelord som användare söker på sökmotorer. Så du skulle inte få mycket organisk söktrafik.

Om du nu skriver en artikel om iPhone och inte vet vilket sökord du ska använda, ger ett sökordsverktyg dig alla sökresultat som söks på Google.

Exempel på sökordforskning

Med ditt primära nyckelord visar det också flera sökordsförslag som också är mycket viktiga för att få trafik. Du kan också kontrollera CPC (kostnad per klick), PPC (betala per klick), nyckelordssvårigheter osv.

I den här artikeln skriver jag om 9 bästa verktyg för sökordsundersökningar som hjälper till att öka din organiska trafik.

9 bästa verktyg för sökordsforskning för SEO

# 1. Googles nyckelplanerare (gratis)

Keyword Planner är ett gratis verktyg för sökordundersökningar som också används för att bygga en annonskampanj och sökordsundersökningar. 

Du kan söka efter nyckelord och annonsgruppsidéer. Du kan ange ditt sökord som är din nisch och få en kompakt lista över en genomsnittlig månadsökning, sökords konkurrens och CPC. Med våra huvudnyckelord kan du också kontrollera andra alternativa nyckelord som också är viktiga för att öka din trafik.

Google AdWords nyckelplanerare

För att använda det här sökordsforskningsverktyget behöver du bara logga in på AdWords med ditt Gmail-konto. Gå sedan till alternativet Sökordsplanerare. Här måste du ange nyckelord, dina målsidor och din produktkategori.

Om du fokuserar målgrupper från USA kan du också ange land och språk. Alternativet för datumintervall ger genomsnittliga månatliga sökningar för ett datumintervall du väljer. olikt andra Bästa verktyg för sökordforskning, Google sökordsplanerare har ingen gräns för sökordundersökningar.

Genom att använda Google Keyword Planner kan du:

 • Sök i nyckelord och annonsgruppsidéer
 • Få nyckelordsidéer och genomsnittliga månatliga sökningar
 • Ger alternativa nyckelordförslag enligt ditt sökord
 • Få historisk statistik och trafikprognoser
 • Sök nyckelord baserat på någon specifik plats och språk

# 2. SEMrush (Få din kostnadsfria testversion till ett värde av $ 150)

semrush

Om du inte har testat något sökordsverktyg ännu måste du prova Semrush. Semrush är en kompakt SEO-lösning för marknadsförare.

Genom att använda Semrush kan du undersöka nyckelord. När du analyserar ett nyckelord kommer du att få liveuppdateringar av organisk sökning, sökvolym, CPC och konkurrens för alla sökord. Med ditt primära nyckelord får du frasmatchningssökord och relaterade nyckelordförslag som är användbart för att öka ditt innehåll.

Semrush visar också nyckelordssvårigheter för det sökord du letar efter. Du kan veta hur svårt ditt sökord är att ta tag i din konkurrents rangordning i organisk sökning, så att du kan förbättra kvaliteten på ditt innehåll och bygga fler länkar.

Semrush Keywords Research Tool

Semrush tillhandahåller över 25 internationella sökorddatabaser, så om dina målgrupper kommer från en viss region och har en flerspråkig webbplats kan du samma sökorddatabaser för samma land. Detta sparar dina pengar och tid.

När du gör sökordssökning kan du använda deras konkurrents positionsspårningsverktyg. Detta ger din konkurrenters rapport för att förstå vilken som du kan förbättra mer för att slå dina konkurrenter.

Även om Semrush-sökordsverktyg är betalt kan du använda det för fri 14 dagar. Jag är säker på att du verkligen kommer att älska detta fantastiska verktyg.

SEMrush

# 3. Ahrefs

Ahrefs verktyg för sökordsundersökningar

När det gäller att förbättra din söktrafik och sökordsforskning, är Ahrefs i toppositionen.

Ahrefs har fantastiska Site Explorer-funktioner, genom vilka du kan kontrollera vilka sökord dina konkurrenter rankar efter och se vilka nyckelord som ger dem den mest organiska söktrafiken.

Ahrefs har snabbaste backlink-sökroboten system än något annat verktyg för sökordforskning. Så du kan enkelt se backlink-källor till din konkurrent.

Ahrefs fantastiska sökordsverktyg ger dig tusentals nyckelordförslag baserat på ditt huvudsakliga nyckelord, så att du aldrig kommer att missa några sökordsförslag. Med ditt sökord visar det också nyckelordssvårighetspoäng, klickvärde, SERP-översikt och positionshistorik. Det här verktyget ger inte bara sökordförslag utan ger dig mycket exakta sökvolymnummer som uppdateras varje månad.

Till skillnad från andra verktyg för sökordundersökningar har Ahrefs över 100 länder stöds sökordsdatabas. Så oavsett var ditt företag finns, så är ditt land troligtvis på listan. 

Kort sagt, Ahrefs är ett bra sökordsverktyg för SEO som du bör prova.

Besök Ahrefs

# 4. SpyFu

spyfu sökordsverktyg

SpyFu är ett av de bästa verktygen för sökordforskning för SEO som ger mest lönsamma nyckelord för att bättre rangordna och få mer organisk söktrafik. Deras sökordsverktyg visar totala lokala och globala månatliga sökningar efter alla sökord. Tillsammans med detta ger detta verktyg också massor av liknande nyckelord som också behövs för att öka trafiken.

Du kan söka efter valfri domän och se alla platser där de har dykt upp på Google. Även du kan se alla sökord de använder på AdWords.

SpyFu-nyckelord

Med hjälp av sökordsverktyget kan du göra både sökordsundersökningar och PPC-forskning. Detta nyckelord verktyg ger dig bara det mest värdefulla sökordet som ger mer organisk söktrafik och eliminerar dåliga sökord. Så du kan också spara pengar och tid. Arbeta med det mest lönsamma sökordet och öka din trafik strategiskt.

Om du kör en PPC-kampanj är det här sökordsverktyget fantastiskt. Du kan söka efter en konkurrent och få deras sökordslista som de använder på AdWords och se hur många klick de får och hur mycket de betalar för ett nyckelord.

Besök SpyFu

# 5. Long Tail Pro

Long tail pro är en av bästa verktyg för sökordsundersökningar med lång svans för SEO. Oavsett om du har en blogg, företag eller någon annan ansluten webbplats fungerar Long tail pro utmärkt överallt. Du hittar enkelt vilka sökord som rankas på Google.

Long Tail PlatinumMed Long tail pro kan du hitta mycket lönsamma nyckelord som ger trafik och fler leads till din webbplats. Med hjälp av sökordsverktyg kan du hitta dina sökord och alla sökordsresultat kommer från Googles nyckelplaneringsverktyg som jag nämnde tidigare.

Du kan anpassa sökinställningarna genom att ange månatliga sökningar, föreslagna bud och sökordstävling. Med ditt primära nyckelord får du också förslag på nyckelord med lång svans och månatlig sökvolym.

Besök Long Tail Pro (Nu 33% rabatt)

# 6. Moz Key Explorer

moz nyckelord forskning verktyg

Moz sökordsutforskare är ett av de bästa verktygen för sökordsutforskare för SEO. Moz tillhandahåller kompakta SEO-verktyg som behövs för att öka din trafik strategiskt. Du kan också använda deras speciella verktyg för sökordsutforskare, verktyg för bakåtlänkning och rangspårningsverktyg.

Genom att använda deras sökordsutforskare får du upp till 1 000 nyckelordförslag baserat på ditt primära nyckelord. Med huvudnyckelordet kan du kontrollera andra alternativ sökord och nyckelord med lång svans som också hjälper till att få trafik.

Med detta nyckelord forskning verktyg, du får alla uppgifter om månatliga sökningar, nyckelordssvårigheter, klickmöjlighet, sökordsprioritet och all information uppdateras varje månad. Så det kommer att hålla dig uppdaterad varje månad med de nyligen uppdaterade nyckelorden.

Moz Keyword Explorer1

Från verktyget för sökordsutforskare får du också SERP-analys av ditt sökord och du kan se vilka domäner som rankas på topp 10-listan för det sökordet..

Deras ett annat bra verktyg är “Webbcrawler” som identifierar SEO-problem och korrigeringar som tar din webbplats till nästa nivå. Den planerar SEO-revisioner för alla webbplatser och ger dig varje vecka rapporter med data som visar trasiga sidor och problem.

Besök Moz Keyword Explorer

# 7. KWFinder

kwfinder verktyg

KWFinder är ett annat bra verktyg för sökordforskning för SEO. Du kan hitta ett gäng korta och långa svansnyckelord relaterade till din nisch med höga sökvolymer och låga sökord SEO-svårigheter.

Till skillnad från andra sökordsverktyg ger KWFinder frågebaserade nyckelordförslag. Om du till exempel söker efter “Sökordsforskningsverktyg” kommer det här verktyget att visa resultat som bilden nedan.

KWFinder Q

KWFinder ger dig exakta sökvolymdata för din sökordsundersökning. Du kan också använda det här verktyget som Adwords, och du kan undersöka nyckelord baserat på alla länder, städer och olika språk. 

Den visar vilka nyckelord som trender från de senaste 12 månaderna och genomsnittlig månatlig sökvolym. Dessutom får du också den genomsnittliga CPC, PPC och nyckelordssvårigheter.

Deras grundläggande plan börjar från $ 12/ månad och du kan spara $ 199 per år.

Besök KWFinder (Nu 58% rabatt, kupong tillagd i denna länk)

# 8. Wordtracker

WordTracker nyckelord

Wordtracker är ett annat bästa verktyg för sökordforskning som hjälper till att växa ditt företag. Om du söker efter något sökord på din nischwebbplats ger det dig 200-300 relaterade ord och fraser som riktiga människor nyligen har skrivit in i sökmotorer.

Om du lägger ner mycket tid på att hitta exakta nyckelord, använd sedan Wordtracker-verktyget. Det ger dig bara lönsamma nyckelord och du skulle aldrig ha tänkt på själv. Du kan också få förslag på nyckelord med lång svans från Wordtracker.

Under sökordsforskningen kan du få förslag på nyckelord från Wordtracker eller Google. Om du bara vill se sökord med hög sökning, CPC osv, kan du anpassa dina sökresultat. Så det kommer bara att visa resultat som du har ställt in.

Wordtracker tillhandahåller,

 • Sökordsresultat baserat på riktiga sökningar från riktiga människor.
 • Direkt tillgång till de allra senaste uppgifterna.
 • Få information om söktrender, SEO-tävlingsmätningar.
 • Du kan få förslag på nyckelord från flera källor, t.ex. Google, YouTube och Amazon.

# 9. Ferzy

Ferzy Tool Reserch Tool

Ferzy är ett enkelt verktyg för sökordundersökningar som ger dig förslag på nyckelord baserade på Googles månatliga sökningar efter något specifikt sökord. Du kan se genomsnittliga månadssökningar och CPC för sökord. Du kan söka i nyckelord efter landsvisa och föredragna språk.

Med sökordsundersökningen kan du se vilka domäner som rankas i topp 10-listan på Google. Som andra bästa verktyg för sökordsundersökningar visar Ferzy också SEO-svårigheter för alla sökord

Deras pris börjar från $ 17 / mo som inkluderar 100 sökningar per dygn, 250 relaterade sökord per sökning. Om du har en stor webbplats och vill ha fler sökningar kan du få den större planen.

Prova Ferzy gratis (37% rabatt)

Slutsats

Om du har en webbplats … Om du vill ha trafik till din webbplats … då nyckelord forskning verktyg är ett måste ett handverktyg för dig. Du behöver inte en massa sökordsverktyg, men du behöver det bästa sökordsverktyg som passar ditt företag.

I den här artikeln har jag förklarat 9 bästa verktyg för sökordsforskning för SEO. Varje sökordsverktyg ger en annan typ av funktioner och pris. Så det är dags att välja det perfekta sökordsverktyget.

Är du fortfarande förvirrad! …..

Våra rekommenderade verktyg

1. Vi rekommenderar att du använder Semrush. Semrush är en Allt-i-ett-SEO och det är lämpligt för alla typer av nischer. Oavsett hur stor din webbplats är, fungerar den alltid som charm.

Besök Semrush

2. Om du särskilt behöver ett nyckelordsverktyg för sökordsundersökningar med lång svans, gå till Long Tail Pro. Det är utmärkt för nyckelundersökning med lång svans och forskning om sökord på Amazon.

Besök Long Tail Pro (Spara 33% med årsplanen)

3. Om du vill ha en billigt sökord verktyg, gå sedan för KWFinder. Det är också ett utmärkt verktyg för sökordsforskning.

Besök KWFinder (Spara 199 $ med årsplanen)

Andra SEO-relaterade artiklar du inte bör missa,

 • 10 bästa verktyg för backlink-kontroller för att kontrollera konkurrentens bakåtlänkar
 • 10 bästa arbetssätten för att få bakåtlänkar av hög kvalitet för att knäcka konkurrentens rang
 • Det enklaste sättet att installera Google AMP på WordPress

Om du gillar den här artikeln, vänligen dela den och glöm inte att prenumerera oss på Twitter, Facebook, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector