9 Bedste søgeordsforskningsværktøjer til at øge den organiske trafik – [2017-udgave]

Nøgleordsundersøgelse er den vigtigste, mest værdifulde og effektive del af SEO. Til dette har du brug for Nøgleordsundersøgelsesværktøjer. Søgeordsundersøgelsesværktøj hjælper dig med at finde værdifulde nøgleord baseret på din niche. Det viser, hvordan der søges efter et specifikt nøgleord på større søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo fra forskellige regioner.


Det er næsten umuligt at kende den samlede søgevolumen i forskellige måneder fra søgemaskiner. Så et nøgleordværktøj repræsenterer dig de samlede søgeresultater med bare et klik.

Hvorfor har du brug for nøgleordsundersøgelsesværktøjer?

Hemmeligheden ved at bruge et søgeordsforskningsværktøj er at få organisk søgetrafik og give dig ordentligt og rentabelt søgeordsforslag i enhver niche.

For eksempel har du et teknologi-websted, og du har mange artikler. Men du brugte ikke noget fokusnøgleord, som brugere søger på søgemaskiner. Så du ville ikke få meget organisk søgetrafik.

Hvis du nu skriver en artikel om iPhone og ikke ved, hvilket nøgleord du skal bruge, giver et søgeordsværktøj dig alle søgeresultater, der søges på Google.

Eksempel på nøgleordeforskning

Med dit primære søgeord viser det også flere forslag til nøgleord, som også er meget vigtige for at få trafik. Du kan også kontrollere CPC (Pris pr. Klik), PPC (Betal pr. Klik), Nøgleord med søgeord osv.

I denne artikel skriver jeg om 9 bedste søgeordsforskningsværktøjer, der kan hjælpe med at vokse din organiske trafik.

9 Bedste søgeordsforskningsværktøjer til SEO

# 1. Google Nøgleordsplanlægning (gratis)

Nøgleordsplanlægning er et gratis nøgleordsundersøgelsesværktøj, der også bruges til at opbygge en annoncekampagne og nøgleordsundersøgelse. 

Du kan søge efter nøgleord og annoncegruppens ideer. Du kan indtaste dit søgeord, der er din niche og få en kompakt liste over en gennemsnitlig månedlig søgning, nøgleordets konkurrence og CPC. Med vores vigtigste nøgleord kan du også kontrollere andre alternative søgeord, der også er vigtige for at øge din trafik.

Google AdWords søgeordsplanlægger

For at bruge dette søgeordsundersøgelsesværktøj skal du bare logge på AdWords ved hjælp af din Gmail-konto. Gå derefter til indstillingen Nøgleordsplanlægning. Her skal du angive nøgleord, dine destinationssider og din produktkategori.

Hvis du fokuserer målgrupper fra USA, kan du også specificere land og sprog. Indstillingen for datointerval giver gennemsnitlige månedlige søgninger efter et datointerval, du vælger. I modsætning til andre Bedste søgeordsforskningsværktøjer, Google Nøgleordsplanlægger har ingen grænse for nøgleordeforskning.

Ved at bruge Google Nøgleordsplanlægning kan du:

 • Søg efter nøgleord og annoncegruppers idéer
 • Få søgeordsidéer og gennemsnitlige månedlige søgninger
 • Indeholder alternative forslag til nøgleord i henhold til dit nøgleord
 • Få historiske statistikker og trafikprognoser
 • Søg i nøgleord baseret på ethvert specifikt sted og ethvert sprog

# 2. SEMrush (Få din gratis prøveversion til en værdi af $ 150)

semrush

Hvis du ikke har forsøgt noget søgeordsforskningsværktøj endnu, skal du prøve Semrush. Semrush er en kompakt SEO-løsning til marketingfolk.

Ved at bruge Semrush kan du undersøge nøgleord. Når du analyserer et nøgleord, får du ved hånden liveopdateringer af organisk søgning, søgevolumen, CPC og konkurrence om ethvert søgeord. Med dit primære søgeord får du et sætningssøgeord og relaterede søgeordsforslag, der er nyttigt til at styrke dit indhold.

Semrush viser dig også søgeordsvanskeligheder for det søgeord, du leder efter. Du kan vide, hvor vanskeligt er dit nøgleord at gribe din konkurrents placering i organisk søgning, så du kan forbedre kvaliteten på dit indhold og opbygge flere links.

Semrush søgeordsforskningsværktøj

Semrush leverer over 25 internationale søgeordsdatabaser, så hvis dine målgrupper kommer fra en bestemt region og har et flersproget sted, kan du også de samme nøgleordedatabaser i landet. Dette sparer dine penge og såvel som tid.

Mens du foretager nøgleordssøgningen, kan du bruge deres konkurrents værktøj til sporing af positioner. Dette giver din konkurrent rapport for at forstå, hvilken der skal forbedres mere for at slå dine konkurrenter.

Selvom Semrush søgeordsforskningsværktøj er betalt, kan du bruge det til gratis 14 dage. Jeg er sikker på, at du virkelig vil elske dette fantastiske værktøj.

SEMrush

# 3. Ahrefs

Ahrefs søgeordsforskningsværktøjer

Når det kommer til at forbedre din søgetrafik og søgeordsundersøgelse, er Ahrefs i øverste position.

Ahrefs har en fantastisk Site Explorer-funktioner, hvormed du kan kontrollere, hvilke nøgleord dine konkurrenter rangerer efter og se, hvilke nøgleord der bringer dem mest organisk søgetrafik.

Ahrefs har hurtigeste crawler til backlink system end noget andet søgeordsforskningsværktøj. Så du kan nemt se backlink-kilder til din konkurrent.

Ahrefs store søgeordsudforskerværktøj giver dig tusind forslag til nøgleord baseret på dit hovednøgleord, så du aldrig vil gå glip af forslag til nøgleord. Med dit søgeord viser det også søgeordsvanskelighedsresultat, klikmetrisk, SERP-oversigt og positionshistorik. Dette værktøj giver ikke kun forslag til nøgleord, men giver dig meget nøjagtige søgevolumenumre, der opdateres hver måned.

I modsætning til andre søgeordsforskningsværktøjer har Ahrefs over 100 lande understøttet nøgleordedatabase. Uanset hvor din virksomhed er placeret, er dit land sandsynligvis på listen. 

Kort sagt, Ahrefs er et godt søgeordsværktøj til SEO, du bør prøve.

Besøg Ahrefs

# 4. SpyFu

spyfu nøgleordet forskning værktøj

SpyFu er et af de bedste søgeordsforskningsværktøjer til SEO, der giver mest rentable søgeord for bedre rangering og få mere organisk søgetrafik. Deres søgeordsværktøj viser samlede lokale og globale månedlige søgninger efter ethvert søgeord. Sammen med dette giver dette værktøj også masser af lignende søgeord, der også er nødvendige for at øge trafikken.

Du kan søge efter ethvert domæne og se hvert sted, hvor de har vist sig på Google. Selv du kan se alle søgeord, de bruger på AdWords.

SpyFu-nøgleord

Ved hjælp af deres søgeordsværktøj kan du udføre både søgeordsundersøgelser og PPC-forskning. Det her nøgleord værktøj giver dig kun det mest værdifulde søgeord, der bringer mere organisk søgetrafik og eliminerer dårlige søgeord. Så du kan også spare penge og tid. Arbejd med det mest rentable søgeord og boost din trafik strategisk.

Hvis du kører en PPC-kampagne, så er dette søgeordsværktøj godt. Du kan søge efter en konkurrent og få deres nøgleordsliste, som de bruger på AdWords, og se, hvor mange klik de får, og hvor meget de betaler for et nøgleord.

Besøg SpyFu

# 5. Long Tail Pro

Lang hale pro er en af bedste forskningssøgeværktøjer med lang hale til SEO. Uanset om du har en blog, en virksomhed eller et andet tilknyttet websted, fungerer Long tail pro godt overalt. Du kan let finde hvilke nøgleord, der rangeres på Google.

Long Tail PlatinumMed Long tail pro kan du finde meget rentable søgeord, der bringer trafik og flere kundeemner til dit websted. Ved hjælp af deres søgeordsundersøgelsesværktøj kan du finde dine søgeord, og alle søgeordsresultaterne kommer fra Google nøgleordsplanlægningsværktøj, som jeg har nævnt før.

Du kan tilpasse søgepræferencerne ved at specificere månedlige søgninger, foreslåede bud og søgeordskonkurrence. Med dit primære nøgleord får du også forslag til lange hale til søgeord og månedlig søgevolumen.

Besøg Long Tail Pro (Nu 33% rabat)

# 6. Moz Keywords Explorer

moz nøgleord forskning værktøjer

Moz søgeordsudforsker er et af de bedste søgeordsfinderværktøjer til SEO. Moz leverer kompakte SEO-værktøjer, der er nødvendige for at styrke din trafik strategisk. Du kan også bruge deres specielle værktøj til søgeordsudforsker, backlink-researchværktøj og rangsporingsværktøj.

Ved at bruge deres søgeordsudforsker får du op til 1.000 søgeordsforslag baseret på dit primære nøgleord. Med det vigtigste nøgleord, kan du kontrollere andre alternative søgeord og nøgleord med lang hale, der også hjælper med at bringe trafik.

Med dette søgeord forskning værktøj, får du alle data fra månedlige søgninger, vanskeligheder ved nøgleord, klikmulighed, prioritering af søgeord og alle data opdateres hver måned. Så det holder dig opdateret hver måned med de nyligt opdaterede søgeord.

Moz Nøgleord Explorer 1

Fra søgeordet explorer-værktøj får du også SERP-analyse af dit søgeord, og du kan se, hvilke domæner der rangerer på top 10-listen for det nøgleord..

Deres endnu et godt værktøj er “Webstedscrawler” der identificerer SEO-problemer og rettelser, der fører dit websted til det næste niveau. Det planlægger SEO-revisioner for ethvert websted og giver dig ugentlige rapporter med data, der viser ødelagte sider og problemer.

Besøg Moz Keywords Explorer

# 7. KWFinder

kwfinder værktøjer

KWFinder er et andet godt søgeordsforskningsværktøj til SEO. Du kan finde en masse korte og lange hale nøgleord relateret til din niche med høje søgemængder og lave nøgleord SEO SEO vanskeligheder.

I modsætning til andre søgeordsforskningsværktøjer giver KWFinder spørgsmålbaserede søgeordsforslag. Hvis du f.eks. Søger efter “Nøgleordsundersøgelsesværktøj”, viser dette værktøj resultater som nedenstående billede.

KWFinder Q

KWFinder giver dig nøjagtige data om søgevolumen til din søgeordsundersøgelse. Du kan også bruge dette værktøj som Adwords, og du kan undersøge nøgleord baseret på alle lande, byer og forskellige sprog. 

Det viser dig, hvilke søgeord der er tendens til fra de sidste 12 måneder og gennemsnitlig månedlig søgevolumen. Desuden får du også den gennemsnitlige CPC, PPC og søgeordsvanskeligheder.

Deres grundlæggende plan starter fra $ 12/ måned, og du kan gemme $ 199 Per år.

Besøg KWFinder (Nu 58% rabat, kupon tilføjet i dette link)

# 8. Wordtracker

WordTracker nøgleord

Wordtracker er et andet bedste søgeordsforskningsværktøj, der hjælper med at vokse din virksomhed. Hvis du søger efter et nøgleord til dit nichewebsted, giver det dig 200-300 relaterede ord og sætninger, som rigtige mennesker for nylig har indtastet i søgemaskiner.

Hvis du bruger en masse tid på at finde nøjagtige nøgleord, skal du bruge Wordtracker-værktøjet. Det giver dig kun rentable søgeord, og du ville aldrig have tænkt på alene. Du kan også få forslag til nøgleord med lange hale fra Wordtracker.

Under søgeordsundersøgelsen kan du få forslag til nøgleord fra Wordtracker eller Google. Hvis du kun vil se meget søgte søgeord, CPC osv., Kan du tilpasse dine søgeresultater. Så det viser kun de resultater, du har angivet.

Wordtracker giver,

 • Søgeordsresultater baseret på reelle søgninger fra rigtige mennesker.
 • Direkte adgang til de nyeste data.
 • Få detaljer om søgetendenser, SEO-konkurrenceberegninger.
 • Du kan få forslag til søgeord fra flere kilder, f.eks. Google, YouTube og Amazon.

# 9. Ferzy

Ferzy Keyer Reserch Tool

Ferzy er et simpelt nøgleordsundersøgelsesværktøj, der giver dig forslag til nøgleord baseret på Googles månedlige søgninger efter et specifikt nøgleord. Du kan se gennemsnitlige månedlige søgninger og CPC for søgeord. Du kan søge efter nøgleord efter landsvis og foretrukket sprog.

Med nøgleordsundersøgelsen kan du se, hvilke domæner der rangeres på top 10-listen på Google. Som andre bedste søgeordsforskningsværktøjer viser Ferzy også SEO-vanskeligheder ved ethvert søgeord

Deres pris starter fra $ 17 / mo der inkluderer 100 søgninger pr. 24 timer, 250 relaterede søgeord pr. søgning. Hvis du har et stort websted og ønsker flere søgninger, kan du få den større plan.

Prøv Ferzy gratis (37% rabat)

Konklusion

Hvis du har et websted … Hvis du vil have trafik til dit websted … så søgeord forskning værktøj er et must-en-hånd-værktøj til dig. Du har ikke brug for en masse søgeordsværktøjer, men du har brug for det bedste søgeordsundersøgelsesværktøj, der passer til din virksomhed.

I denne artikel har jeg forklaret 9 bedste værktøjer til søgeordsforskning til SEO. Hvert søgeordsværktøj giver en anden type funktioner og pris. Så det er tid til at vælge det perfekte søgeordsværktøj.

Er du stadig forvirret! …..

Vores anbefalede værktøjer

1. Vi anbefaler dig at bruge Semrush. Semrush er en Alt-i-en-SEO værktøj, og det er velegnet til enhver form for niche. Uanset hvor stor din webside er, fungerer den altid som charme.

Besøg Semrush

2. Hvis du især har brug for et nøgleordsværktøj til forskning i nøgleord med lang hale, skal du gå til Long Tail Pro. Det er godt til forskning med lang hale med nøgleord og Amazon-tilknyttet nøgleord.

Besøg Long Tail Pro (Spar 33% med årsplanen)

3. Hvis du vil have en billige søgeordsværktøj, derefter gå til KWFinder. Det er også et godt værktøj til nøgleordsforskning.

Besøg KWFinder (Spar 199 $ med årsplanen)

Andre SEO-relaterede artikler, du ikke bør gå glip af,

 • 10 bedste værktøjer til backlink-checker til at kontrollere konkurrentens backlinks
 • 10 bedste arbejdsmetoder for at få backlinks af høj kvalitet til at slå konkurrentens rang
 • Den nemmeste måde at konfigurere Google AMP på WordPress

Hvis du kan lide denne artikel, skal du dele den og glem ikke at abonnere på os Twitter, Facebook, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map