9 beste hulpprogramma’s voor zoekwoordenonderzoek om meer organisch verkeer te genereren – [Editie 2017]

Zoekwoordonderzoek is het belangrijkste, waardevolle en effectieve onderdeel van SEO. Hiervoor heb je nodig Tools voor trefwoordonderzoek. Hulpprogramma voor trefwoordonderzoek helpt u waardevolle zoekwoorden te vinden op basis van uw niche. Het laat zien hoe een specifiek trefwoord wordt doorzocht op grote zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo uit verschillende regio’s.


Het is bijna onmogelijk om het totale zoekvolume voor verschillende maanden van zoekmachines te kennen. Dus een trefwoordtool vertegenwoordigt u de totale zoekresultaten met slechts een klik.

Waarom heeft u tools voor trefwoordonderzoek nodig??

Het geheim van het gebruik van een tool voor het onderzoeken van zoekwoorden is het verkrijgen van organisch zoekverkeer en het bieden van een goede en winstgevende zoekwoordsuggestie in elke niche.

Je hebt bijvoorbeeld een technologiewebsite en je hebt veel artikelen. Maar u heeft geen focuszoekwoord gebruikt dat gebruikers zoeken in zoekmachines. U krijgt dus niet veel organisch zoekverkeer.

Als u nu een artikel over de iPhone schrijft en niet weet welk zoekwoord u moet gebruiken, biedt een hulpprogramma voor zoekwoorden u alle zoekresultaten waarnaar op Google wordt gezocht.

Voorbeeld van trefwoordonderzoek

Met uw primaire zoekwoord toont het ook meerdere zoekwoordsuggesties die ook erg belangrijk zijn om verkeer te krijgen. U kunt ook CPC (kosten per klik), PPC (betalen per klik), moeilijkheidsgraad van zoekwoorden enz.

In dit artikel schrijf ik over 9 beste hulpprogramma’s voor zoekwoordenonderzoek die u zullen helpen uw organische verkeer te laten groeien.

9 Beste hulpprogramma’s voor trefwoordonderzoek voor SEO

# 1. Google Zoekwoordplanner (gratis)

Zoekwoordplanner is een gratis tool voor het onderzoeken van zoekwoorden die ook wordt gebruikt voor het opzetten van een advertentiecampagne en het onderzoeken van zoekwoorden. 

U kunt zoeken naar zoekwoorden en ideeën voor advertentiegroepen. U kunt uw zoekwoord invoeren dat uw niche is en een compacte lijst krijgen van een gemiddelde maandelijkse zoekopdracht, de concurrentie van het zoekwoord en de CPC. Met onze belangrijkste zoekwoorden kunt u ook andere alternatieve zoekwoorden bekijken die ook belangrijk zijn om uw verkeer te stimuleren.

Google AdWords Zoekwoordplanner

Om deze tool voor trefwoordonderzoek te gebruiken, hoeft u alleen in te loggen bij AdWords met uw Gmail-account. Ga dan naar de optie Zoekwoordplanner. Hier moet u zoekwoorden, uw bestemmingspagina’s en uw productcategorie opgeven.

Als u doelgroepen uit de VS richt, kunt u ook het land en de taal specificeren. De optie Datumbereik biedt gemiddelde maandelijkse zoekopdrachten voor een datumbereik dat u selecteert. In tegenstelling tot andere Beste hulpprogramma’s voor trefwoordonderzoek, Google Keyword Planner heeft geen limiet voor het onderzoeken van zoekwoorden.

Door Google Keyword Planner te gebruiken, kunt u:

 • Zoek op zoekwoorden en ideeën voor advertentiegroepen
 • Ontvang zoekwoordideeën en gemiddelde maandelijkse zoekopdrachten
 • Biedt u suggesties voor alternatieve zoekwoorden op basis van uw zoekwoord
 • Ontvang historische statistieken en verkeersvoorspellingen
 • Zoek zoekwoorden op basis van een specifieke locatie en taal

# 2. SEMrush (krijg je gratis proefperiode ter waarde van $ 150)

semrush

Als je nog geen onderzoekstool voor zoekwoorden hebt geprobeerd, moet je Semrush proberen. Semrush is een compacte SEO-oplossing voor marketeers.

Door Semrush te gebruiken, kunt u zoekwoorden onderzoeken. Tijdens het analyseren van een zoekwoord krijgt u live updates van organisch zoeken, zoekvolume, CPC en concurrentie voor elk zoekwoord. Met uw primaire zoekwoord krijgt u zoekwoorden voor zinsdelen en verwante zoekwoorden die handig zijn om uw inhoud te verbeteren.

Semrush toont ook de moeilijkheidsgraad van het zoekwoord dat u zoekt. U kunt weten hoe moeilijk uw zoekwoord is om de positie van uw concurrent in organisch zoeken te grijpen, zodat u de kwaliteit van uw inhoud kunt verbeteren en meer links kunt opbouwen.

Semrush Keyword Research Tool

Semrush biedt meer dan 25 internationale zoekwoorddatabases, dus als uw doelgroepen uit een bepaalde regio komen en een meertalige site hebben, dan kunt u dezelfde landzoekwoorddatabases gebruiken. Dit bespaart u zowel geld als tijd.

Tijdens het zoeken op trefwoord kunt u de positietracking-tool van hun concurrent gebruiken. Dit geeft het rapport van uw concurrent om te begrijpen welke beter moet worden verbeterd om uw concurrenten te verslaan.

Hoewel Semrush onderzoekstool voor zoekwoorden wordt betaald, kunt u het gebruiken voor vrij 14 dagen. Ik weet zeker dat je deze geweldige tool geweldig zult vinden.

SEMrush

# 3. Ahrefs

Hulpmiddelen voor onderzoek naar Ahrefs-zoekwoorden

Als het gaat om het verbeteren van uw zoekverkeer en zoekwoordonderzoek, dan staat Ahrefs bovenaan.

Ahrefs biedt geweldige Site Explorer-functies, waarmee u kunt controleren voor welke zoekwoorden uw concurrenten rangschikken en kunt zien welke zoekwoorden hen het meeste organische zoekverkeer opleveren.

Ahrefs heeft de snelste backlink-crawler systeem dan enig ander hulpprogramma voor trefwoordonderzoek. U kunt dus gemakkelijk backlink-bronnen van uw concurrent zien.

Ahrefs geweldige tool voor het verkennen van zoekwoorden biedt u duizenden zoekwoordsuggesties op basis van uw hoofdzoekwoord, zodat u nooit zoekwoordsuggesties zult missen. Met uw zoekwoord toont het ook de moeilijkheidsgraad van het zoekwoord, klikstatistiek, SERP-overzicht en positiegeschiedenis. Deze tool biedt u niet alleen suggesties voor zoekwoorden, maar geeft u ook zeer nauwkeurige zoekvolumeaantallen die elke maand worden bijgewerkt.

In tegenstelling tot andere tools voor trefwoordonderzoek, heeft Ahrefs meer dan 100 landen ondersteunde trefwoorddatabase. Dus waar uw bedrijf zich ook bevindt, uw land staat waarschijnlijk op de lijst. 

Kortom, Ahrefs is een geweldige tool voor zoekwoorden voor SEO die u zou moeten proberen.

Bezoek Ahrefs

# 4. SpyFu

spyfu trefwoord onderzoekstool

SpyFu is een van de beste tools voor het onderzoeken van zoekwoorden voor SEO, die de meest winstgevende zoekwoorden biedt voor een betere positie en voor meer organisch zoekverkeer. Hun hulpprogramma voor zoekwoorden toont het totale aantal lokale en wereldwijde maandelijkse zoekopdrachten voor elk zoekwoord. Daarnaast biedt deze tool ook tal van vergelijkbare zoekwoorden die ook nodig zijn om het verkeer te vergroten.

U kunt naar elk domein zoeken en elke plaats zien waar ze op Google zijn verschenen. Zelfs u kunt elk zoekwoord zien dat ze gebruiken op AdWords.

SpyFu-zoekwoorden

Met behulp van hun hulpprogramma voor zoekwoorden kunt u zowel trefwoordonderzoek als PPC-onderzoek doen. Deze hulpprogramma voor zoekwoorden biedt u alleen het meest waardevolle zoekwoord dat meer organisch zoekverkeer oplevert en slechte zoekwoorden elimineert. U kunt dus ook geld en tijd besparen. Werk met het meest winstgevende zoekwoord en stimuleer uw verkeer strategisch.

Als u een PPC-campagne uitvoert, is deze tool voor zoekwoorden geweldig. U kunt naar een concurrent zoeken en hun lijst met zoekwoorden opvragen die ze op AdWords gebruiken, en zien hoeveel klikken ze krijgen en hoeveel ze betalen voor een zoekwoord.

Bezoek SpyFu

# 5. Long Tail Pro

Long tail pro is een van de beste long tail keyword research tools voor SEO. Of je nu een blog, bedrijf of een andere gelieerde site hebt, Long tail pro werkt overal geweldig. U vindt gemakkelijk welke zoekwoorden op Google worden gerangschikt.

Platina met lange staartMet Long tail pro kunt u zeer winstgevende zoekwoorden vinden die verkeer en meer leads naar uw site brengen. Met behulp van hun hulpprogramma voor trefwoordonderzoek kunt u uw zoekwoorden vinden en alle zoekwoordresultaten komen van de Google-tool voor trefwoordplanner die ik eerder heb genoemd.

U kunt de zoekvoorkeuren aanpassen door maandelijkse zoekopdrachten, voorgestelde biedingen en zoekwoordconcurrentie op te geven. Met uw primaire zoekwoord krijgt u ook suggesties voor long tail-zoekwoorden en een maandelijks zoekvolume.

Bezoek Long Tail Pro (Nu 33% korting)

# 6. Moz Keyword Explorer

moz onderzoekstools voor zoekwoorden

Moz-zoekwoordverkenner is een van de beste hulpprogramma’s voor trefwoordverkenner voor SEO. Moz biedt compacte SEO-tools die nodig zijn om uw verkeer strategisch te stimuleren. U kunt ook hun speciale hulpprogramma voor zoekwoordenverkenner, backlinkonderzoek en hulpprogramma voor het volgen van posities gebruiken.

Door hun zoekwoordverkenner te gebruiken, krijgt u maximaal 1.000 zoekwoordsuggesties op basis van uw primaire zoekwoord. Met het hoofdzoekwoord kunt u andere zoektermen voor alternatieven en long tail-zoekwoorden controleren die ook helpen om verkeer te genereren.

Hiermee tool voor zoekwoordonderzoek, u krijgt alle gegevens van maandelijkse zoekopdrachten, zoekwoordmoeilijkheden, klikmogelijkheden, prioriteit van zoekwoorden en alle gegevens worden elke maand bijgewerkt. Het houdt u dus elke maand op de hoogte van de nieuw vernieuwde zoekwoorden.

Moz Zoekwoordverkenner 1

Van de tool voor het verkennen van zoekwoorden krijgt u ook SERP-analyse van uw zoekwoord en kunt u zien welke domeinen op de top 10 van dat zoekwoord staan.

Hun andere geweldige tool is ‘Site Crawler’ die SEO-problemen identificeert en oplossingen oproept die uw website naar een hoger niveau tillen. Het plant SEO-audits voor elke website en biedt u wekelijkse rapporten met gegevens over gebroken pagina’s en problemen.

Bezoek Moz Keyword Explorer

# 7. KWFinder

kwfinder-gereedschappen

KWFinder is een andere geweldige tool voor het onderzoeken van zoekwoorden voor SEO. U kunt een heleboel korte en lange staartzoekwoorden vinden die gerelateerd zijn aan uw niche met hoge zoekvolumes en lage SEO-moeilijkheidsgraden.

In tegenstelling tot andere tools voor het onderzoeken van zoekwoorden, geeft KWFinder op vragen gebaseerde zoekwoordsuggesties. Als u bijvoorbeeld zoekt op ‘Hulpprogramma voor trefwoordonderzoek’, geeft deze tool resultaten zoals de onderstaande afbeelding.

KWFinder Q

KWFinder geeft u exacte zoekvolumegegevens voor uw zoekwoordonderzoek. U kunt deze tool ook gebruiken, zoals Adwords, en u kunt zoekwoorden onderzoeken op basis van landen, steden en verschillende talen. 

Het laat zien welke zoekwoorden trending zijn van de afgelopen 12 maanden en het gemiddelde maandelijkse zoekvolume. Daarnaast krijg je ook de gemiddelde CPC, PPC en moeilijkheidsgraad.

Hun basisplan begint vanaf $ 12/ maand en u kunt besparen $ 199 per jaar.

Bezoek KWFinder (Nu 58% korting, coupon toegevoegd in deze link)

# 8. Wordtracker

WordTracker-trefwoord

Wordtracker is een andere beste tool voor het onderzoeken van zoekwoorden die u helpt uw ​​bedrijf te laten groeien. Als u naar een trefwoord voor uw nichewebsite zoekt, krijgt u 200-300 verwante woorden en uitdrukkingen die echte mensen onlangs in zoekmachines hebben getypt.

Als u veel tijd besteedt aan het vinden van exacte zoekwoorden, gebruik dan de Wordtracker-tool. Het geeft u alleen winstgevende zoekwoorden en u had er zelf nooit aan gedacht. U kunt ook suggesties voor long tail-zoekwoorden krijgen van Wordtracker.

Tijdens het zoekwoordonderzoek kunt u zoekwoordsuggestie krijgen van Wordtracker of Google. Als u alleen sterk gezochte zoekwoorden, CPC enz. Wilt zien, kunt u uw zoekresultaten aanpassen. Het toont dus alleen resultaten die u heeft ingesteld.

Wordtracker biedt,

 • Zoekwoordresultaten op basis van echte zoekopdrachten door echte mensen.
 • Directe toegang tot de allernieuwste gegevens.
 • Krijg details van zoektrends, SEO-concurrentiestatistieken.
 • U kunt zoekwoordsuggesties krijgen van meerdere bronnen, zoals Google, YouTube en Amazon.

# 9. Ferzy

Ferzy Keyword Reserch Tool

Ferzy is een eenvoudige tool voor het onderzoeken van zoekwoorden die u suggesties voor zoekwoorden geeft op basis van maandelijkse zoekopdrachten van Google voor een specifiek zoekwoord. U kunt gemiddelde maandelijkse zoekopdrachten en CPC voor zoekwoorden bekijken. U kunt zoekwoorden zoeken op land en voorkeurstaal.

Met het zoekwoordonderzoek kunt u zien welke domeinen op de top 10 van Google staan. Net als andere beste tools voor het onderzoeken van zoekwoorden, toont Ferzy ook de SEO-moeilijkheid van elk zoekwoord

Hun prijs begint vanaf $ 17 / maand waaronder 100 zoekopdrachten per 24 uur, 250 gerelateerde zoekwoorden per zoekopdracht. Als je een grote website hebt en meer zoekopdrachten wilt, dan kun je het grotere plan krijgen.

Probeer Ferzy gratis (37% korting)

Conclusie

Als u een website heeft … Als u verkeer naar uw website wilt … dan tool voor zoekwoordonderzoek is een onmisbaar stuk gereedschap voor u. U heeft niet veel tools voor zoekwoorden nodig, maar u heeft wel de beste tool voor zoekwoordenonderzoek nodig die bij uw bedrijf past.

In dit artikel heb ik 9 beste hulpprogramma’s voor zoekwoordenonderzoek voor SEO uitgelegd. Elk hulpprogramma voor zoekwoorden biedt een ander type functies en prijs. Het is dus tijd om de perfecte tool voor zoekwoorden te kiezen.

Ben je nog steeds in de war! …..

Onze aanbevolen tools

1. We raden je aan om Semrush te gebruiken. Semrush is een Alles-in-één-SEO gereedschap en het is geschikt voor elk soort nis. Hoe groot uw website ook is, hij werkt altijd als een charme.

Bezoek Semrush

2. Als je vooral een zoekwoordtool nodig hebt voor long tail keyword research, ga dan voor Long Tail Pro. Het is geweldig voor long tail keyword research en Amazon affiliate keyword research.

Bezoek Long Tail Pro (Bespaar 33% met het jaarplan)

3. Als je een goedkope hulpprogramma voor zoekwoorden, ga dan voor KWFinder. Het is ook een geweldig hulpmiddel voor trefwoordonderzoek.

Bezoek KWFinder (Bespaar $ 199 met het jaarplan)

Andere SEO-gerelateerde artikelen die u niet mag missen,

 • 10 beste backlink-checkertools om de backlinks van de concurrent te controleren
 • 10 beste manieren om hoogwaardige backlinks te krijgen om de rang van de concurrent te kraken
 • De eenvoudigste manier om Google AMP op WordPress in te stellen

Als je dit artikel leuk vindt, deel het dan en vergeet ons niet te abonneren Twitter, Facebook, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map