9 legjobb kulcsszó-kutatási eszköz a természetes forgalom növelésére – [2017-es kiadás]

04.06.2020
SEO '9 legjobb kulcsszó-kutatási eszköz a természetes forgalom növelésére – [2017-es kiadás]
0 14 мин.

Kulcsszó kutatás a legfontosabb, legértékesebb és leghatékonyabb része SEO. Ehhez szüksége van Kulcsszó kutatási eszközök. A kulcsszó-kutatási eszköz segít az Ön kulcsszava alapján értékes kulcsszavak megtalálásában. Megmutatja, hogyan keres egy adott kulcsszó a különféle régiókból származó nagyobb keresőmotorokban, például a Google, a Bing, a Yahoo.


A keresőmotoroktól kezdve lehetetlen megismerni a különböző hónapok teljes keresési mennyiségét. Tehát a kulcsszóeszköz egyetlen kattintással reprezentálja a teljes keresési eredményt.

Miért van szüksége kulcsszó-kutatási eszközökre??

A kulcsszó-kutató eszköz használatának titka az, hogy az organikus keresési forgalom növekszik, és megfelelő és jövedelmező kulcsszó-javaslatot nyújt Önnek minden résen.

Például van egy technológiai weboldala, és számos cikk van. De nem használt olyan figyelmeztető kulcsszót, amelyet a felhasználók keresőmotorokban keresnek. Tehát nem lenne sok organikus keresési forgalom.

Most, ha cikket ír az iPhoneról, és nem tudja, melyik kulcsszót kell használnia, akkor a kulcsszóválasztó eszköz biztosítja az összes keresési eredményt, amelyet a Google-on keresnek.

Kulcsszó kutatási példa

Az elsődleges kulcsszóval több kulcsszójavaslatot is megjelenít, amelyek szintén nagyon fontosak a forgalom eléréséhez. Ellenőrizheti a CPC (kattintásonkénti költség), a PPC (kattintásonkénti fizetés), a kulcsszó nehézségeit stb.

Ebben a cikkben 9 legjobb kulcsszó-kutatási eszközről írok, amelyek elősegítik az organikus forgalom növekedését.

9 legjobb kulcsszó-kutatási eszköz a SEO számára

# 1. Google Kulcsszótervező (ingyenes)

A Kulcsszótervező egy ingyenes kulcsszó-kutató eszköz, amelyet hirdetési kampány felépítéséhez és kulcsszó-kutatáshoz is használnak. 

Kereshet kulcsszavakban és hirdetéscsoport-ötletekben. Írhatja be a kulcsszóját, amely az Ön niche-je, és kap egy kompakt listát az átlagos havi keresésről, a kulcsszó versenyéről és a CPC-ről. Fő kulcsszavainkkal ellenőrizhet más alternatív kulcsszavakat is, amelyek szintén fontosak a forgalom fellendítéséhez.

Google AdWords Kulcsszótervező

Ennek a Kulcsszó-kutatási eszköznek a használatához csak be kell jelentkeznie az AdWords-be a Gmail-fiókjával. Ezután lépjen a Kulcsszótervező opcióba. Itt meg kell adnia a kulcsszavakat, a céloldalakat és a termékkategóriát.

Ha az Egyesült Államok közönségét fókuszálja, akkor megadhatja az országot és a nyelvet is. A dátumtartomány opció biztosítja a kiválasztott dátumtartomány átlagos havi keresését. Mástól eltérően A legjobb kulcsszó-kutatási eszközök, A Google Kulcsszótervezőnek nincs kulcsszó-kutatási korlátja.

A Google Kulcsszótervező segítségével:

 • Keressen kulcsszavakat és hirdetéscsoport-ötleteket
 • Szerezzen kulcsszóötleteket és átlagos havi kereséseket
 • Alternatív kulcsszójavaslatokat nyújt a kulcsszó szerint
 • Szerezzen történeti statisztikákat és forgalmi előrejelzéseket
 • Kereshet kulcsszavakat az adott hely és nyelv alapján

# 2. SEMrush (Szerezze be az ingyenes 150 USD értékű próbaverziót)

semrush

Ha még nem próbált ki egyetlen kulcsszó-kutatási eszközt, akkor meg kell próbálnia a Semrush-t. A Semrush egy kompakt SEO megoldás a marketingszakemberek számára.

A Semrush használatával kutathat kulcsszavakat. A kulcsszó elemzése során kézhez kapja az organikus keresés, a keresési mennyiség, a CPC és a bármely kulcsszó versenyének élő frissítéseit. Az elsődleges kulcsszóval kapsz kifejezéses egyezési kulcsszavakat és kapcsolódó kulcsszavakra vonatkozó javaslatokat, amelyek hasznosak a tartalom növelésében.

A Semrush megmutatja a keresett kulcsszó nehézségét is. Tudhatja, milyen nehéz kulcsszavával ragadni a versenytárs rangját az organikus keresésben, így javíthatja tartalmának minőségét, és további linkeket építhet fel.

Semrush Kulcsszó kutató eszköz

A Semrush több mint 25 nemzetközi kulcsszó-adatbázist kínál, tehát ha a közönség bármely adott régióból származik és többnyelvű webhellyel rendelkezik, akkor ugyanazon ország kulcsszó-adatbázisait is létrehozhatja. Ez pénzt és időt takarít meg.

A kulcsszókeresés során használhatja a versenytársak helyzetmeghatározó eszközét. Ez lehetővé teszi a versenytárs jelentését, hogy megértse, melyiket kell tovább javítani a versenytársak legyőzése érdekében.

Noha a Semrush kulcsszó kutató eszköz fizetett, felhasználhatja ingyenes 14 nap. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogja ezt a fantasztikus eszközt.

SEMrush

# 3. Ahrefs

Ahrefs kulcsszó kutató eszközök

Ahhoz, hogy javítsa a keresési forgalmat és a kulcsszó-kutatást, Ahrefs az első helyen áll.

Az Ahrefs kiváló Site Explorer szolgáltatásokat nyújt, amelyek segítségével ellenőrizheti, hogy a kulcsszavak melyik kategóriájában rangsorolják a versenytársak, és megnézheti, hogy mely kulcsszavak hozzák számukra a legtöbb organikus keresési forgalmat..

Ahrefs rendelkezik a a leggyorsabb backlink robot rendszer, mint bármely más kulcsszó-kutató eszköz. Így könnyen láthatja versenytársa backlink forrásait.

Az Ahrefs nagyszerű kulcsszó-felfedező eszköz ezer kulcsszójavaslatot kínál a fő kulcsszó alapján, így soha nem fog hiányozni egyetlen kulcsszójavaslat sem. A keresett kulcsszóval megjeleníti a kulcsszó nehézségi mutatóit, a kattintások mutatóját, a SERP áttekintését és a helyelőzményeket is. Ez az eszköz nemcsak kulcsszójavaslatokat kínál, hanem rendkívül pontos keresési mennyiségeket is ad, amelyeket havonta frissítenek.

Más kulcsszó-kutatási eszközökkel ellentétben az Ahrefs több mint 100 országban támogatja a kulcsszó-adatbázist. Tehát függetlenül attól, hogy hol található vállalkozása, az Ön országa valószínűleg szerepel a listán. 

Egyszóval, az Ahrefs remek kulcsszóeszköz a SEO számára, amelyet meg kell próbálnia.

Látogasson el Ahrefsbe

# 4. SpyFu

spyfu kulcsszó kutató eszköz

A SpyFu az egyik legjobb SEO kulcsszó-kutatási eszköz, amely a legjövedelmezőbb kulcsszavakat biztosítja a jobb rangsoroláshoz és a szerves keresési forgalomhoz. Kulcsszóeszközük megjeleníti az összes kulcsszóra vonatkozó összes helyi és globális havi keresést. Emellett ez az eszköz rengeteg hasonló kulcsszót is kínál, amelyek szintén szükségesek a forgalom növelésére.

Bármely domainre kereshet, és megtekintheti minden olyan helyet, ahol a Google-on megjelentek. Még láthatja az összes kulcsszót, amelyet használnak az AdWords-en.

SpyFu kulcsszavak

A kulcsszóeszközük segítségével kulcsszó-kutatást és PPC-kutatást is végezhet. Ez kulcsszó eszköz csak a legértékesebb kulcsszót nyújtja, amely több organikus keresési forgalmat hoz létre és kiküszöböli a rossz kulcsszavakat. Így pénzt és időt is megtakaríthat. Dolgozzon a legjövedelmezőbb kulcsszóval, és növelje stratégiai forgalmát.

Ha PPC kampányt futtat, akkor ez a kulcsszó eszköz nagyszerű. Kereshet egy versenytársnál, és megkaphatja az AdWordsben használt kulcsszólistáját, és megnézheti, hogy hány kattintást kap, és mennyit fizetnek egy kulcsszóért.

Látogasson el a SpyFu oldalra

# 5. Long Tail Pro

A hosszú farok pro az egyik a legjobb hosszú farok kulcsszó-kutatási eszközök SEO-hoz. Akár blogod, üzleti vagy bármilyen más kapcsolt webhelyed van, a Long tail pro mindenhol jól működik. Könnyen megtalálja, hogy mely kulcsszavak rangsorolják a Google-t.

Hosszú farok platinaA Long tail pro használatával rendkívül jövedelmező kulcsszavakat találhat, amelyek forgalmat és további vezetést eredményeznek az Ön webhelyén. Kulcsszó-kutató eszközük segítségével megtalálhatja kulcsszavait, és az összes kulcsszó-eredmény a Google kulcsszótervező eszközéből származik, amelyet már említettem.

A keresési beállításokat testreszabhatja havi keresések, javasolt ajánlatok és kulcsszóverseny megadásával. Az elsődleges kulcsszóval hosszú farok kulcsszavakra vonatkozó javaslatokat és havi keresési mennyiséget is kap.

Látogassa meg a Long Tail Pro alkalmazást (Most 33% kedvezmény)

# 6. Moz Kulcsszó Intéző

moz kulcsszó kutatási eszközök

A Moz kulcsszó felfedezője a SEO egyik legjobb kulcsszó-felfedező eszköze. A Moz kompakt SEO eszközöket biztosít, amelyek szükségesek a forgalom stratégiai növeléséhez. Használhatja a speciális Kulcsszófelfedező eszközt, a Backlink Kutatási eszközt és a Rangkövetési eszközt is.

A kulcsszó-felfedező használatával legfeljebb 1000 kulcsszójavaslatot kaphat az elsődleges kulcsszó alapján. A fő kulcsszóval ellenőrizhet más alternatív kulcsszavakat és hosszú farok kulcsszavakat is, amelyek szintén hozzájárulnak a forgalomhoz.

Ezzel kulcsszó kutató eszköz, megkapja az összes adatot a havi keresésekről, a kulcsszó nehézségeiről, a kattintások lehetőségéről, a kulcsszavak prioritásáról, és minden adatot havonta frissít. Tehát minden hónapban naprakészen tartja az újonnan frissített kulcsszavakkal.

Moz Kulcsszó Explorer1

A kulcsszó-felfedező eszközből megkapja a kulcsszó SERP elemzését is, és láthatja, hogy mely domainek vannak rangsorolva az adott kulcsszó 10 legfontosabb listájában..

Egy másik nagyszerű eszközük „Webhely-feltérképező” amely azonosítja a SEO problémáit és javításait, amelyek az Ön weboldalát a következő szintre viszik. Minden webhely SEO auditját ütemezi, és heti jelentéseket szolgáltat adatokkal, amelyek megmutatják a törött oldalakat és a problémákat.

Látogasson el a Moz Keyword Explorer oldalra

# 7. KWFinder

kwfinder szerszámok

A KWFinder egy másik nagyszerű kulcsszó-kutató eszköz a SEO számára. Nagyon sok keresési volumenű és alacsony SEO kulcsszóval találhat egy csomó rövid és hosszú farok kulcsszót, amelyek kapcsolódnak a niche-hez.

Más kulcsszó-kutatási eszközökkel ellentétben a KWFinder kérdésalapú kulcsszójavaslatokat ad. Például, ha a „Kulcsszó-kutatási eszköz” kifejezésre keres, ez az eszköz olyan eredményeket fog mutatni, mint az alábbi kép.

KWFinder Q

A KWFinder pontos keresési mennyiségi adatokat ad a kulcsszó-kutatáshoz. Ezt az eszközt is használhatja, mint például az Adwords, és kutathat kulcsszavakat bármilyen ország, város és különböző nyelv alapján. 

Megmutatja, hogy mely kulcsszavak emelkednek az elmúlt 12 hónapban, és az átlagos havi keresési mennyiség. Ezen felül megkapja az átlagos CPC, PPC és kulcsszó nehézségeket is.

Alaptervük kezdődik $ 12/ hónap, és megtakaríthat 199 $ évente.

Látogasson el a KWFinder oldalra (Most 58% kedvezmény, a kupon hozzáadva erre a linkre)

# 8. Wordtracker

WordTracker kulcsszó

A Wordtracker egy másik legjobb kulcsszó-kutatási eszköz, amely elősegíti vállalkozásának növekedését. Ha bármilyen kulcsszót keres a webhely niche-jén, akkor 200-300 kapcsolódó szót és kifejezést kap, amelyeket az igazi emberek a közelmúltban írtak a keresőmotorokba.

Ha sok időt tölt a pontos kulcsszavak keresésére, akkor használja a Wordtracker eszközt. Csak nyereséges kulcsszavakat ad, és soha nem gondolt volna egyedül. Hosszú farok kulcsszójavaslatokat is szerezhet a Wordtracker alkalmazásból.

A kulcsszó-kutatás során kulcsszójavaslatokat szerezhet a Wordtracker-től vagy a Google-tól. Ha csak a nagyon keresett kulcsszavakat, a CPC-t stb. Szeretné látni, testreszabhatja a keresési eredményeket. Tehát csak az Ön által beállított eredményeket fogja mutatni.

A Wordtracker biztosítja,

 • Kulcsszó eredmények valós emberek által végzett keresések alapján.
 • Közvetlen hozzáférés a legfrissebb adatokhoz.
 • További információ a Keresési trendekről, a SEO versenymérőiről.
 • Kulcsszójavaslatokat kaphat több forrásból, például a Google, a YouTube és az Amazon.

# 9. Ferzy

Ferzy Kulcsszó Reserch eszköz

A Ferzy egy egyszerű kulcsszó-kutató eszköz, amely kulcsszójavaslatokat ad a Google adott havi keresése alapján a Google-nak. Láthatja az átlagos havi kereséseket és a kulcsszavak CPC-jét. Kereshet kulcsszavakon országonkénti és preferált nyelv szerint.

A kulcsszó-kutatás segítségével láthatja, hogy mely domain helyezkedik el a Google top 10 listáján. Más legjobb kulcsszó-kutatási eszközökhöz hasonlóan a Ferzy minden kulcsszó SEO nehézségét is bemutatja

Az áruk kezdődik $ 17 / mo amely 24 óránként 100 keresést, kereséssel 250 kapcsolódó kulcsszót tartalmaz. Ha nagy weboldala van, és további kereséseket szeretne, akkor megszerezheti a nagyobb tervet.

Próbáld ki a Ferzy-t ingyen (37% kedvezmény)

Következtetés

Ha van weboldala … Ha forgalmat szeretne kapni a webhelyére, akkor kulcsszó kutató eszköz kötelező kéziszerszám az Ön számára. Nem kell egy csomó kulcsszóeszköz, de szükség van a vállalkozásának legmegfelelőbb kulcsszó-kutatási eszközre.

Ebben a cikkben elmagyaráztam a 9 legjobb kulcsszó-kutatási eszközt a SEO számára. Minden kulcsszóeszköz eltérő típusú funkciókat és árat biztosít. Tehát itt az ideje, hogy kiválassza a tökéletes kulcsszó eszközt.

Még mindig zavaros vagy? …..

Ajánlott eszközök

1. Javasoljuk a Semrush használatát. A Semrush egy All-in-one-SEO szerszám, és bármilyen niche-hez alkalmas. Nem számít, mennyire nagy a weboldala, mindig úgy viselkedik, mint a varázsa.

Látogatás Semrush

2. Ha különösen a kulcsszó eszközre van szüksége a hosszú farok kulcsszó kutatásához, akkor válassza a Long Tail Pro alkalmazást. Kiválóan alkalmas hosszú farokú kulcsszó kutatásokra és az Amazon kapcsolt kulcsszó kutatására.

Látogatás Long Tail Pro (33% megtakarítás az éves tervvel)

3. Ha szeretne egy olcsó kulcsszó eszköz, akkor megy a KWFinder. Ez egy kiváló eszköz a kulcsszó-kutatáshoz is.

Látogatás KWFinder (Takarítson meg 199 dollárt az éves tervvel)

Mások SEO-val kapcsolatos cikkeket, amelyeket ne hagyjon ki,

 • 10 legjobb backlink-ellenőrző eszköz a versenytársak linkeinek ellenőrzésére
 • 10 legjobb módszer a minőségi linkek megszerzésére a versenytárs rangjának feltöréséhez
 • A Google AMP telepítésének legegyszerűbb módja a WordPressen

Ha tetszik ez a cikk, kérjük, ossza meg és ne felejtsd el feliratkozni minket Twitter, Facebook, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector