9 millors eines de recerca de paraules clau per augmentar el trànsit orgànic – [Edició 2017]

Recerca de paraules clau és la part més important, valuosa i eficaç de SEO. Per això, cal Eines de recerca de paraules clau. L’eina de recerca de paraules clau us ajuda a trobar paraules clau valuoses en funció del vostre nínxol. Mostra com es busca una paraula clau específica en motors de cerca principals com Google, Bing, Yahoo de diferents regions.


És impossible conèixer el volum total de cerques durant diferents mesos dels motors de cerca. Així, una eina de paraules clau us representa el total de resultats de la cerca amb només un clic.

Per què necessiteu eines de recerca de paraules clau?

El secret d’utilitzar una eina de recerca de paraules clau és obtenir trànsit de cerca orgànica i proporcionar-vos suggeriments de paraules clau adequats i rendibles en qualsevol nínxol.

Per exemple, teniu un lloc web de tecnologia i teniu molts articles. Però no heu utilitzat cap paraula clau de focus que els usuaris cerquin als motors de cerca. Així, no obtindreu trànsit de cerca orgànica gaire.

Ara, si escriviu un article sobre iPhone i no sabeu quina paraula clau heu d’utilitzar, una eina de paraules clau us ofereix tots els resultats de cerca que cerqueu a Google..

Exemple de recerca de paraules clau

Amb la vostra paraula clau principal, també mostra diversos suggeriments de paraules clau que també són molt importants per obtenir trànsit. També podeu consultar CPC (cost per clic), PPC (pagament per clic), dificultat de les paraules clau, etc..

En aquest article, escric sobre 9 millors eines de recerca de paraules clau que ajudaran a créixer el trànsit orgànic.

9 millors eines de recerca de paraules clau per a SEO

# 1. Planificador de paraules clau de Google (gratuït)

Keyword Planner és una eina gratuïta de recerca de paraules clau que també s’utilitza per crear una campanya d’anuncis i investigació de paraules clau. 

Podeu cercar idees de paraules clau i grups d’anuncis. Podeu introduir la vostra paraula clau que és el vostre nínxol i obtenir una llista compacta d’una cerca mensual mitjana, de la competència de la paraula clau i del CPC. Amb les nostres paraules clau principals, també podeu consultar altres paraules clau alternatives que també són importants per impulsar el trànsit.

Planificador de paraules clau d’AdWords de Google

Per utilitzar aquesta eina de recerca de paraules clau, només cal que inicieu la sessió a AdWords mitjançant el vostre compte de Gmail. Després, aneu a l’opció Planificador de paraules clau. Aquí cal que proporcioneu paraules clau, les vostres pàgines de destinació i la vostra categoria de producte.

Si esteu centrant públics des dels Estats Units, podeu especificar el país i l’idioma també. L’opció d’interval de dates proporciona cerques mensuals mitjanes per a l’interval de dates que seleccioneu. A diferència d’altres Millors eines de recerca de paraules clau, El Google Planner Keyword Planner no té límit d’investigació de paraules clau.

Amb l’ús del Google Keyword Planner, podeu:

 • Cerca paraules clau i idees de grups d’anuncis
 • Obteniu idees de paraules clau i cerques mensuals mitjanes
 • Us ofereix suggeriments de paraules clau alternatives segons la vostra paraula clau
 • Obteniu estadístiques històriques i previsions de trànsit
 • Cerqueu paraules clau en funció de qualsevol ubicació i idioma específics

# 2. SEMrush (obteniu el vostre judici gratuït per valor de 150 $)

estovar

Si encara no heu provat cap eina de recerca de paraules clau, haureu de provar Semrush. Semrush és una solució SEO compacta per als venedors.

Mitjançant Semrush, podeu investigar les paraules clau. Mentre analitzeu una paraula clau, obtindreu actualitzacions actuals de cerca orgànica, volum de cerca, CPC i competència per a qualsevol paraula clau. Amb la vostra paraula clau principal, obtindreu suggeriment de paraules clau de concordança de frase i paraules clau relacionades que és útil per augmentar el contingut.

Semrush també us mostra dificultat de paraula clau per a la paraula clau que cerqueu. Podeu saber com és de difícil la vostra paraula clau per obtenir el rànquing del vostre competidor en la cerca orgànica, de manera que podeu millorar la qualitat del vostre contingut i crear més enllaços.

Eina de recerca de paraules clau Semrush

Semrush proporciona més de 25 bases de dades de paraules clau internacionals, de manera que si les vostres audiències provenen d’alguna regió en concret i disposen d’un lloc multilingüe, podeu fer les mateixes bases de dades de paraules clau del país. D’aquesta manera estalvieu els vostres diners i també el temps.

Mentre feu la cerca de paraules clau, podeu utilitzar l’eina de seguiment de la posició del competidor. Això proporciona l’informe del vostre competidor per entendre quin és el que podeu millorar més per superar els vostres competidors.

Tot i que es paga l’eina de recerca de paraules clau Semrush, podeu utilitzar-la per gratuït 14 dies. Estic segur que us encantarà aquesta fantàstica eina.

SEMRush

# 3. Ahrefs

Eines de recerca de paraules clau Ahrefs

Quan es tracta de millorar el trànsit de cerca i la recerca de paraules clau, Ahrefs es troba en la primera posició.

Ahrefs ofereix una excel·lent funció de l’Explorador de llocs, amb la qual cosa podeu consultar quines paraules clau estan classificant els vostres competidors i veure quines paraules clau els aporten més tràfic de cerca orgànica.

Ahrefs té el rastrejador de backlink més ràpid del sistema que qualsevol altra eina de recerca de paraules clau. Així, podreu veure les fonts de backlink del vostre competidor fàcilment.

L’eina d’exploració de paraules clau d’Arefs us ofereix milers de suggeriments de paraules clau basats en la vostra paraula clau principal, de manera que no us perdreu mai cap suggeriment de paraules clau. Amb la vostra paraula clau de cerca, també mostra la puntuació de la dificultat de les paraules clau, la mètrica dels clics, la visió general de SERP i l’historial de posicions. Aquesta eina no només us proporciona suggeriments de paraules clau, sinó que us proporciona números de volum de cerca molt precisos que s’actualitzen cada mes.

A diferència d’altres eines de recerca de paraules clau, Ahrefs compta amb més de 100 països de bases de dades de paraules clau. Així que, independentment del lloc on es trobi la vostra empresa, és probable que el vostre país sigui a la llista. 

En una paraula, Ahrefs és una excel·lent eina de paraules clau per a SEO que heu de provar.

Visita Ahrefs

# 4. SpyFu

eina de recerca de paraules clau spyfu

SpyFu és una de les millors eines de recerca de paraules clau per a SEO que proporciona paraules clau més rendibles per classificar-les millor i obtenir més trànsit de cerca orgànica. L’eina de paraules clau mostra cerques mensuals locals i mundials per a qualsevol paraula clau. Juntament amb això, aquesta eina també proporciona tones de paraules clau similars que també són necessàries per augmentar el trànsit.

Podeu cercar qualsevol domini i veure tots els llocs on apareixen a Google. Fins i tot es pot veure totes les paraules clau que utilitzen a AdWords.

Paraules clau SpyFu

Utilitzant la seva eina de paraules clau, podeu fer tant recerca de paraules clau com investigació de PPC. Això eina de paraules clau només proporciona la paraula clau més valuosa que aporta més trànsit de cerca orgànica i elimina les paraules clau incorrectes. Així, també podeu estalviar diners i temps. Treballa amb la paraula clau més rendible i potencia el teu trànsit de forma estratègica.

Si publiqueu una campanya de PPC, aquesta eina de paraules clau és fantàstica. Podeu cercar un competidor i obtenir la seva llista de paraules clau que utilitzen a AdWords i veure quants clics obtenen i quant paguen per una paraula clau.

Visita SpyFu

# 5. Long Tail Pro

La cua llarga és un dels millors eines de recerca de paraules clau de cua llarga per a SEO. Tant si teniu un bloc, un negoci o qualsevol altre lloc d’afiliats, Long tail pro funciona molt bé a tot arreu. Trobareu fàcilment quines paraules clau es classifiquen a Google.

Platí de cua llargaAmb Long tail pro, podeu trobar paraules clau altament rendibles que aportin trànsit i més avantatges al vostre lloc. Mitjançant la seva eina de recerca de paraules clau, podeu trobar les vostres paraules clau i tots els resultats de les paraules clau provenen de l’eina de planificació de paraules clau de Google que us he esmentat abans.

Podeu personalitzar les preferències de cerca especificant cerques mensuals, ofertes suggerides i competència de paraules clau. Amb la vostra paraula clau principal, també obtindreu suggeriments de paraules clau de cua llarga i volum de cerca mensual.

Visiteu Long Tail Pro (Ara un 33% de descompte)

# 6. Explorador de paraules clau de Moz

eines de recerca de paraules clau moz

L’explorador de paraules clau de Moz és una de les millors eines de l’exploració de paraules clau per a SEO. Moz proporciona eines de SEO compactes necessàries per impulsar el trànsit de manera estratègica. També podeu utilitzar l’eina especial de l’Explorador de paraules clau, l’eina de cerca de backlink i l’eina de seguiment de rànquing.

Si feu servir el seu explorador de paraules clau, obtindreu fins a 1.000 suggeriments de paraules clau basats en la vostra paraula clau principal. Amb la paraula clau principal, podeu consultar altres alternatives de paraules clau i paraules clau de cua llarga que també ajuden a aportar trànsit.

Amb aquest eina de recerca de paraules clau, obtindreu totes les dades de cerques mensuals, dificultat de les paraules clau, oportunitat de clics, prioritat de paraules clau i totes les dades s’actualitzen cada mes. Així que us mantindreu actualitzat cada mes amb les paraules clau recentment actualitzades.

Moz Keyword Explorer1

A partir de l’eina d’exploració de paraules clau, també obtindreu l’anàlisi SERP de la vostra paraula clau i podreu veure quins dominis es classifiquen a la llista de deu principals d’aquesta paraula clau.

La seva altra gran eina és “Explorador de llocs” que identifica problemes i solucions SEO que portaran el vostre lloc web al següent nivell. Programa auditories de SEO per a qualsevol lloc web i proporciona informes setmanals amb dades que mostren pàgines i problemes trencats.

Visiteu l’Explorador de paraules clau de Moz

# 7 KWFinder

eines kwfinder

KWFinder és una altra gran eina de recerca de paraules clau per a SEO. Podeu trobar un munt de paraules clau de cua curta i llarga relacionades amb el vostre nínxol, amb volums de cerca elevats i dificultat de SEO de paraules clau baixes.

A diferència d’altres eines de recerca de paraules clau, KWFinder ofereix suggeriments de paraules clau basats en preguntes. Per exemple, si cerqueu “eina de recerca de paraules clau”, aquesta eina mostrarà resultats com la imatge de sota.

KWFinder Q

KWFinder us ofereix dades exactes del volum de cerca per a la vostra cerca de les paraules clau. També podeu utilitzar aquesta eina com Adwords, i podeu cercar paraules clau basades en qualsevol país, ciutat i idiomes diferents. 

Us mostra quines paraules clau estan tendint en els darrers 12 mesos i el volum mitjà de cerca mensual. A més, obtindreu també la mitjana de CPC, PPC i dificultat de les paraules clau.

El seu pla bàsic parteix 12 dòlars/ mes i podeu estalviar 199 $ per any.

Visiteu KWFinder (Ara 58% de descompte, Cupó afegit en aquest enllaç)

# 8. Wordtracker

Paraula clau de WordTracker

Wordtracker és una altra millor eina de recerca de paraules clau que ajuda a fer créixer el vostre negoci. Si cerqueu alguna paraula clau al vostre lloc web de nínxol, us proporciona 200-300 paraules i frases relacionades que les persones reals han introduït recentment als motors de cerca.

Si dediqueu molt de temps a buscar paraules clau exactes, utilitzeu l’eina Wordtracker. Només us proporciona paraules clau rendibles i mai no hauríeu pensat pel vostre compte. També podeu obtenir suggeriments de paraules clau de cua llarga de Wordtracker.

Durant la investigació de paraules clau, podeu obtenir suggeriments de paraules clau de Wordtracker o de Google. Si només voleu veure paraules clau altament cercades, CPC, etc., podeu personalitzar els resultats de la cerca. Així només mostrarà els resultats que heu establert.

Wordtracker proporciona,

 • Resultats de paraules clau basades en cerques reals de persones reals.
 • Accés directe a les darreres dades.
 • Obteniu detalls sobre les tendències de cerca, les mètriques de competència de SEO.
 • Podeu obtenir suggeriments de paraules clau des de diverses fonts, és a dir, Google, YouTube i Amazon.

# 9. Agradable

Eina de cerca de paraules clau còmoda

Ferzy és una eina de recerca de paraules clau senzilla que us ofereix suggeriments de paraules clau basats en cerques mensuals de Google per a qualsevol paraula clau específica. Podeu veure les cerques mensuals mitjanes i el CPC de paraules clau. Podeu cercar les paraules clau segons l’idioma preferent i per país.

Amb la recerca de paraules clau, podeu veure quins dominis es classifiquen a la llista dels deu primers de Google. Com altres millors eines de recerca de paraules clau, Ferzy també mostra una dificultat de SEO de qualsevol paraula clau

El seu preu parteix de 17 $ / mes que inclou 100 cerques per 24 hores, 250 paraules clau relacionades per cerca. Si teniu un lloc web gran i voleu més cerques, podeu obtenir el pla més gran.

Proveu Ferzy de franc (37% de descompte)

Conclusió

Si teniu un lloc web … Si voleu trànsit al vostre lloc web … aleshores eina de recerca de paraules clau és una eina imprescindible per a vosaltres. No necessiteu un munt d’eines de paraules clau, però necessiteu la millor eina de recerca de paraules clau que s’adapti al vostre negoci.

En aquest article he explicat 9 millors eines de recerca de paraules clau per a SEO. Cada eina de paraules clau proporciona un tipus diferent de característiques i de preus. Així que ha arribat el moment de triar l’eina perfecta de paraules clau.

Encara esteu confosos! …..

Les nostres Eines Recomanades

1. Us ​​recomanem que utilitzeu Semrush. Semrush és un Tot-en-un-SEO eina i és adequat per a qualsevol tipus de nínxol. Per molt gran que sigui el vostre lloc web, sempre funciona com a encant.

Visita Semrush

2. Si necessiteu especialment una eina de paraules clau per a la investigació de paraules clau de cua llarga, aneu a buscar Long Tail Pro. És ideal per a la investigació de paraules clau amb cua llarga i per a la recerca de paraules clau afiliades a Amazon.

Visita Long Tail Pro (Estalvia un 33% amb el pla anual)

3. Si vols a eina de paraules clau barata, després aneu a KWFinder. També és una gran eina per a la investigació de paraules clau.

Visita KWFinder (Estalvieu 199 dòlars amb el pla anual)

Altres articles relacionats amb SEO que no us hauríeu de perdre,

 • 10 millors eines del corrector de backlink per comprovar els enllaços enrere del competidor
 • 10 millors maneres de treballar per obtenir enllaços enllaços de qualitat per obtenir el nivell del competidor
 • La manera més fàcil de configurar Google AMP a WordPress

Si us agrada aquest article, compartiu-lo i no oblideu subscriure-us Twitter, Facebook, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map