9 mjetet më të mira të kërkimit të fjalëve për të rritur trafikun organik – [Edicioni 2017]

04.06.2020
SEO '9 mjetet më të mira të kërkimit të fjalëve për të rritur trafikun organik – [Edicioni 2017]
0 19 мин.

Hulumtim fjalen është pjesa më e rëndësishme, e vlefshme dhe efektive e SEO. Për këtë, ju duhet Mjetet e kërkimit të fjalëve. Mjet kërkimor për fjalë kyçe ju ndihmon të gjeni fjalë kyçe të vlefshme bazuar në kamare tuaj. Ajo tregon se si kërkohet një fjalë kyçe specifike në motorët e kërkimit të mëdha si Google, Bing, Yahoo nga rajone të ndryshme.


Nextshtë tjetër e pamundur të njohësh vëllimin e përgjithshëm të kërkimit për muaj të ndryshëm nga motorët e kërkimit. Pra, një mjet fjalen ju përfaqëson rezultatet totale të kërkimit me vetëm një klik.

Pse ju duhen mjetet e kërkimit të fjalëve?

Sekreti i përdorimit të një mjeti për kërkimin e fjalëve është marrja e trafikut organik të kërkimit dhe t’ju ofrojë sugjerimin e duhur dhe fitimprurës të fjalëve në çdo vend.

Për shembull, ju keni një faqe interneti teknologjike dhe keni shumë artikuj. Por nuk keni përdorur ndonjë fjalë kyçe të përqendrimit që përdoruesit të kërkojnë në motorët e kërkimit. Kështu që nuk do të merrni shumë trafik organik të kërkimit.

Tani nëse po shkruani një artikull në lidhje me iPhone dhe nuk e dini cilën fjalë kyçe duhet të përdorni, atëherë një mjet fjalen ju jep të gjitha rezultatet e kërkimit që janë duke u kërkuar në Google.

Shembull i Kërkimit të Fjalë kyçe

Me fjalen tuaj kryesore, ai gjithashtu tregon sugjerime të shumta për fjalen, të cilat janë gjithashtu shumë të rëndësishme për të marrë trafik. Ju gjithashtu mund të kontrolloni CPC (Kosto-për-klikim), PPC (Pagesa-për-klikim), vështirësi në fjalen etj.

Në këtë artikull, unë jam duke shkruar për 9 Mjetet më të mira të Kërkimit të Fjalë kyçe që do të ndihmojnë për të rritur trafikun tuaj organik.

9 Mjetet më të mira për kërkimin e fjalëve për SEO

# 1. Planifikues i fjalëve Google (Falas)

Keyword Planner është një mjet falas për kërkimin e fjalëve që përdoret për ndërtimin e një fushate Ads dhe hulumtimin e fjalëve gjithashtu. 

Ju mund të kërkoni për fjalët kyçe dhe idetë e grupeve të reklamave. Ju mund të shkruani fjalën tuaj që është ngrohtësia juaj dhe të merrni një listë kompakte të një kërkimi mesatar mujor, konkurrencës së fjalëve kyçe dhe CPC. Me fjalët tona kryesore, ju gjithashtu mund të kontrolloni fjalë kyçe alternative të tjera që janë gjithashtu të rëndësishme për të rritur trafikun tuaj.

Planifikuesi i Fjalëve kyçe të Google AdWords

Për të përdorur këtë Mjetin e Kërkimit të Fjalë kyçe, thjesht duhet të identifikoheni në AdWords duke përdorur llogarinë tuaj Gmail. Pastaj shkoni te opsioni Keyword Planner. Këtu duhet të siguroni fjalë kyçe, faqet tuaja të uljes dhe kategorinë e produktit tuaj.

Nëse jeni duke përqendruar audiencën nga SH.B.A., atëherë mund të specifikoni gjithashtu vendin dhe gjuhën. Opsioni i intervalit të datave siguron kërkime mesatare mujore për një varg datash që ju zgjidhni. Për dallim nga të tjerët Mjetet më të mira për kërkimin e fjalëve, Planifikuesi i Fjalëve të Google nuk ka kufi të hulumtimit të fjalëve kyçe.

Duke përdorur planifikuesin e fjalëve Google, mund të:

 • Kërkoni fjalë kyçe dhe ide të grupeve të reklamave
 • Merrni ide fjalen dhe kërkime mesatare mujore
 • Ju ofron sugjerime alternative për fjalë kyçe sipas fjalës suaj
 • Merrni statistikat historike dhe parashikimet e trafikut
 • Kërkoni fjalë kyçe bazuar në çdo vendndodhje dhe gjuhë specifike

# 2. SEMrush (Merrni provën tuaj falas me vlerë 150 dollarë)

semrush

Nëse nuk keni provuar asnjë mjet për kërkimin e fjalëve, atëherë duhet të provoni Semrush. Semrush është një zgjidhje kompakte SEO për tregtarët.

Duke përdorur Semrush, ju mund të hulumtoni fjalë kyçe. Ndërsa analizoni një fjalë kyçe, do të merrni në dispozicion përditësime të drejtpërdrejta të kërkimit organik, vëllimit të kërkimit, CPC dhe konkurrencës për çdo fjalë kyçe. Me fjalen tuaj kryesore, ju do të merrni fjalët kyçe të përputhjes së frazave dhe sugjerimet për fjalë kyçe që lidhen me të, që janë të dobishme për rritjen e përmbajtjes tuaj.

Semrush gjithashtu ju tregon vështirësi për fjalen për fjalen që po kërkoni. Ju mund ta dini se sa e vështirë është fjala juaj për të kapur renditjen e konkurrencës tuaj në kërkimin organik, kështu që ju të mund të përmirësoni cilësinë e përmbajtjes tuaj dhe të ndërtoni më shumë lidhje.

Mjeti i Kërkimit të Fjalë kyçe Semrush

Semrush ofron mbi 25 baza të të dhënave ndërkombëtare të fjalëve, kështu që nëse audienca juaj është nga ndonjë rajon i veçantë dhe ka një sit shumëgjuhësh, atëherë mund të keni të njëjtën bazë të dhënash për fjalët kyçe të vendit. Kjo do të kursejë paratë tuaja dhe gjithashtu kohën.

Ndërsa bëni kërkimin e fjalëve, mund të përdorni mjetin e ndjekjes së pozicionit të konkurrencës së tyre. Kjo i jep raportin e konkurrencës suaj për të kuptuar se cila do të përmirësohet më shumë për të rrahur konkurrencën tuaj.

Megjithëse mjeti hulumtues i fjalëve kyçe Semrush është paguar, mund ta përdorni falas 14 ditë. Jam i sigurt që me të vërtetë do ta doni këtë mjet të mrekullueshëm.

SEMrush

# 3. Ahrefs

Mjetet hulumtuese të fjalëve kyçe Ahrefs

Kur bëhet fjalë për të përmirësuar trafikun tuaj të kërkimit dhe hulumtimin e fjalëve, atëherë Ahrefs është në pozitën më të lartë.

Ahrefs ofron një veçori të shkëlqyera të Explorer të Sajtit, me anë të të cilave ju mund të kontrolloni se për cilat fjalë kyçe konkurruesit tuaj po renditen dhe të shihni cilat fjalë kyçe u sjellin atyre më shumë trafik organik të kërkimit.

Ahrefs ka zvarritës më i shpejtë i lidhjes së backlink-ut sistem se çdo mjet tjetër i kërkimit të fjalëve. Kështu që ju lehtë mund të shihni burimet e lidhjes së prapme të konkurrencës suaj.

Mjet i mrekullueshëm i eksploruesit të fjalëve kyçe Ahrefs ju ofron mijëra sugjerime për fjalen bazuar në fjalen tuaj kryesore, kështu që nuk do të humbni kurrë sugjerimet për fjalen. Me fjalen tuaj te kerkimit, ai gjithashtu tregon rezultatin e veshtiresise se fjalen, klikimet metrike, pasqyrën e SERP dhe historikun e pozicionit. Ky mjet nuk ju jep vetëm sugjerim për fjalë kyçe por ju jep numra shumë të saktë të vëllimit të kërkimit që azhurnohen çdo muaj.

Për dallim nga mjetet e tjera të kërkimit të fjalëve, Ahrefs ka mbështetur mbi 100 vende të dhëna me fjalë kyçe. Pra, pavarësisht se ku ndodhet biznesi juaj, vendi juaj ka shumë të ngjarë në listë. 

Me një fjalë, Ahrefs është një mjet i shkëlqyeshëm për fjalë kyçe për SEO që duhet të provoni.

Vizitoni Ahrefs

# 4. SpyFu

mjet hulumtimi i fjalëve kyçe spyfu

SpyFu është një nga mjetet më të mira të kërkimit të fjalëve për SEO që ofron fjalë kyçe më fitimprurëse për të renditur më mirë dhe për të marrë më shumë trafik organik të kërkimit. Vegla e tyre e fjalëve tregon gjithsej kërkime mujore lokale dhe globale për çdo fjalë kyçe. Së bashku me këtë, ky mjet gjithashtu siguron mijëra fjalë kyçe të ngjashme që janë gjithashtu të nevojshëm për rritjen e trafikut.

Ju mund të kërkoni për çdo domain dhe të shihni çdo vend ku ata janë shfaqur në Google. Edhe ju mund të shihni çdo fjalë kyçe që ata përdorin në AdWords.

Fjalë kyçe SpyFu

Duke përdorur mjetin e tyre për fjalen, ju mund të bëni si hulumtim fjalen, ashtu edhe kërkime PPC. kjo mjet fjalen ju siguron vetëm fjalen më të vlefshme që sjell më shumë trafik organik të kërkimit dhe eliminon fjalë kyçe të këqija. Kështu që ju mund të kurseni para dhe kohë gjithashtu. Punoni me fjalen më fitimprurëse dhe rritni trafikun tuaj strategjikisht.

Nëse jeni duke zhvilluar një fushatë PPC, atëherë ky mjet fjalen është i shkëlqyeshëm. Ju mund të kërkoni për një konkurrues dhe të merrni listën e fjalëve të tyre që ata po përdorin në AdWords dhe të shihni se sa klikime marrin ata dhe sa paguajnë për një fjalen.

Vizitoni SpyFu

# 5. Bishti i gjatë Pro

Pro bishti i gjatë është një nga mjetet më të mira të hulumtimit të fjalëve për bishtin e gjatë për SEO. Pavarësisht nëse keni një blog, biznes apo ndonjë sit tjetër bashkëpunëtor, Pro bishti i gjatë funksionon shumë mirë kudo. Do të gjeni lehtësisht se cilat fjalë kyçe po renditen në Google.

Platinum me bisht të gjatëMe pro bishtin e gjatë, ju mund të gjeni fjalë kyçe shumë fitimprurëse që sjellin trafik dhe çon më shumë në faqen tuaj. Duke përdorur mjetin e tyre për kërkimin e fjalëve, ju mund të gjeni fjalët tuaja dhe të gjitha rezultatet e fjalëve vijnë nga mjeti i planifikuesit të fjalëve kyç të Google që kam përmendur më parë.

Ju mund të rregulloni preferencat e kërkimit duke specifikuar kërkimet mujore, ofertat e sugjeruara dhe konkurrencën e fjalëve. Me fjalen tuaj kryesore, do të merrni gjithashtu sugjerime për fjalë kyçe të bishtit të gjatë dhe vëllim mujor të kërkimit.

Vizitoni Long Bisht Pro (Tani 33% zbritje)

# 6. Explore Keyword Moz

mjetet hulumtuese të fjalëve moz

Eksploruesi i fjalëve kyç Moz është një nga mjetet më të mira të Explorer Keyword për SEO. Moz ofron mjete kompakte SEO që janë të nevojshme për të rritur trafikun tuaj në mënyrë strategjike. Ju gjithashtu mund të përdorni mjetin e tyre të veçantë Keyword Explorer, mjetin hulumtues të backlink dhe mjetin për ndjekjen e gradave.

Duke përdorur Explorer-in e tyre të fjalëve, do të merrni deri në 1.000 sugjerime për fjalen, bazuar në fjalen tuaj kryesore. Me fjalen kryesore, ju mund të kontrolloni fjalë kyçe të alternativave të tjera dhe fjalë kyçe të bishtit të gjatë që gjithashtu ndihmojnë për të sjellë trafik.

Me këtë mjet për kërkimin e fjalëve, do të merrni të gjitha të dhënat e kërkimeve mujore, vështirësinë e fjalëve, mundësinë e klikimeve, përparësinë e fjalëve kyçe dhe të gjitha të dhënat azhurnohen çdo muaj. Kështu që do t’ju mbajë të azhurnuar çdo muaj me fjalët kyçe të rifreskuara rishtas.

Explore Key1 Keyword Moz

Nga mjeti eksplorues i fjalëve, do të merrni edhe SERP Analizën e fjalës suaj dhe mund të shihni se cilat fusha po renditen në listën më të lartë të 10 për atë fjalen.

Një tjetër mjet i shkëlqyeshëm i tyre është “Site Crawler” që identifikon çështjet e SEO dhe rregullimet që do të marrin faqen tuaj te internetit në nivelin tjetër. Ajo cakton auditimet e SEO për çdo faqe në internet dhe ju ofron raporte javore me të dhëna që tregojnë faqe të thyera dhe çështje.

Vizitoni Explorer Keyword Moz

# 7. KWFinder

mjete kwfinder

KWFinder është një tjetër mjet i shkëlqyeshëm i kërkimit të fjalëve për SEO. Ju mund të gjeni një bandë fjalësh të shkurtra dhe të gjata të lidhura me bishtin tuaj me vëllime të kërkimit të lartë dhe vështirësi të ulët për SEO fjalen.

Për dallim nga mjetet e tjera të kërkimit të fjalëve, KWFinder jep sugjerime të bazuara në pyetje për fjalen. Për shembull, nëse kërkoni në lidhje me “mjetin hulumtues të fjalëve kyçe”, ky mjet do të tregojë rezultate si fotografia më poshtë.

KWFinder Q

KWFinder ju jep të dhëna të sakta të vëllimit të kërkimit për hulumtimin tuaj fjalen. Ju gjithashtu mund të përdorni këtë mjet si Adwords, dhe ju mund të hulumtoni fjalen bazuar në çdo vend, qytete dhe gjuhë të ndryshme. 

Kjo ju tregon se cilat fjalë kyçe janë në trend nga 12 muajt e fundit dhe vëllimi mesatar i kërkimit mujor. Për më tepër, ju do të merrni gjithashtu CPC, PPC dhe vështirësinë e fjalëve.

Plani themelor i tyre fillon nga $ 12/ muaj dhe mund të kurseni $ 199 në vit.

Vizitoni KWFinder (Tani 58% ulje, Kuponi shtuar në këtë lidhje)

# 8. Wordtracker

Fjalë kyçe WordTracker

Wordtracker është një tjetër mjet më i mirë për hulumtimin e fjalëve që ndihmon për të rritur biznesin tuaj. Nëse kërkoni ndonjë fjalë kyçe në faqen tuaj të internetit të ngrohtë, ai ju jep 200-300 fjalë dhe fraza të lidhura që njerëzit e vërtetë kohët e fundit kanë shtypur në motorët e kërkimit.

Nëse po shpenzoni shumë kohë për të gjetur fjalë kyçe të sakta, atëherë përdorni mjetin Wordtracker. Kjo ju jep vetëm fjalë kyçe fitimprurëse dhe nuk do të keni menduar kurrë më vete. Ju gjithashtu mund të merrni sugjerime për fjalë kyçe të bishtit të gjatë nga Wordtracker.

Gjatë hulumtimit të fjalëve, mund të merrni sugjerimin për fjalen nga Wordtracker ose Google. Nëse dëshironi të shihni vetëm fjalë kyçe shumë të kërkuara, CPC etj, mund t’i rregulloni rezultatet e kërkimit. Kështu që vetëm do të tregojë rezultate që keni vendosur.

Wordtracker ofron,

 • Rezultatet e fjalëve bazuar në kërkime reale nga njerëz të vërtetë.
 • Qasje direkte në të dhënat shumë të fundit.
 • Merrni detaje të tendencave të kërkimit, matjeve të konkurrencës SEO.
 • Ju mund të merrni sugjerime për fjalen nga burime të shumta, d.m.th. Google, YouTube dhe Amazon.

# 9. Ferzy

Vegla e rivendosur e fjalëve të fjalës Ferzy

Ferzy është një mjet i thjeshtë për kërkimin e fjalëve, që ju jep sugjerime për fjalen, bazuar në kërkimet mujore të Google për çdo fjalen specifike. Ju mund të shihni kërkime mesatare mujore dhe CPC për fjalët kyçe. Ju mund të kërkoni fjalë kyçe sipas gjuhës së mençur dhe të preferuar të vendit.

Me hulumtimin e fjalëve, ju mund të shihni se cilat fusha po renditen në listën më të lartë në Google. Ashtu si mjetet e tjera më të mira për hulumtimin e fjalëve, Ferzy tregon gjithashtu vështirësinë e SEO për çdo fjalë kyçe

Pricemimi i tyre fillon nga $ 17 / mo i cili përfshin 100 kërkime për 24 orë, 250 fjalë kyçe të lidhura me kërkim. Nëse keni një uebfaqe të madhe dhe doni më shumë kërkime, atëherë mund të merrni planin më të madh.

Provoni Ferzy falas (37% zbritje)

përfundim

Nëse keni një uebfaqe… Nëse doni trafik në faqen tuaj të internetit… atëherë mjet për kërkimin e fjalëve është një mjet i domosdoshëm për një dorë. Ju nuk keni nevojë për një bandë të mjeteve fjalen, por keni nevojë për mjetin më të mirë për kërkimin e fjalëve që i përshtatet biznesit tuaj.

Në këtë artikull, unë kam shpjeguar 9 Mjetet më të mira të Hulumtimit të Fjalë kyçe për SEO. Do mjet fjalen ofron një lloj karakteristikash dhe çmimesh të ndryshme. Prandaj është koha për të zgjedhur mjetin e përsosur të fjalëve.

A jeni akoma i hutuar! …..

Mjetet tona të Rekomanduara

1. Ne ju rekomandojmë të përdorni Semrush. Semrush është një Të gjitha-në-një-SEO mjet dhe është i përshtatshëm për çdo lloj ngrohtë. Pavarësisht se sa i madh është faqja juaj e internetit, gjithmonë funksionon si hijeshi.

vizitë Semrush

2. Nëse keni nevojë veçanërisht për një mjet fjalen për hulumtimin e fjalëve të gjata të fjalëve, atëherë shkoni për Long Tail Pro. Shtë e shkëlqyeshme për hulumtime të fjalëve të bishtit të gjatë dhe hulumtime të fjalëve kyçe të Filialit Amazon.

vizitë Bishti i gjatë Pro (Kurseni 33% me planin vjetor)

3. Nëse dëshironi një mjet i lirë i fjalëve, pastaj shkoni për KWFinder. Alsoshtë gjithashtu një mjet i shkëlqyeshëm për kërkimin e fjalëve.

vizitë KWFinder (Kurseni 199 dollarë me planin vjetor)

Të tjerë artikuj që kanë të bëjnë me SEO nuk duhet t’i humbisni,

 • 10 mjetet më të mira të kontrollit të backlink-ut për të kontrolluar linqet e konkurrencës
 • 10 mënyrat më të mira të punës për të marrë linja lidhëse cilësore për të goditur gradën e konkurrencës
 • Mënyra më e lehtë për të Konfiguruar Google AMP në WordPress

Nëse ju pëlqen ky artikull, ju lutemi ndani atë dhe mos harroni të na abononi Cicëroj, Facebook, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector