9 најбољих алата за истраживање кључних речи за повећање органског промета – [2017 Едитион]

04.06.2020
SEO '9 најбољих алата за истраживање кључних речи за повећање органског промета – [2017 Едитион]
0 11 мин.

Истраживање кључних речи је најважнији, највреднији и најефикаснији део СЕО. За ово вам треба Алат за истраживање кључних речи. Алат за истраживање кључних речи помаже вам да пронађете корисне кључне речи на основу ваше нише. Показује како се одређена кључна реч претражује на великим претраживачима као што су Гоогле, Бинг, Иахоо из различитих региона.


Поред претраживања је немогуће знати укупан обим претраживања за различите месеце. Дакле, алат за кључне речи представља вам укупне резултате претраживања са само једним кликом.

Зашто су вам потребни алати за истраживање кључних речи?

Тајна коришћења алата за истраживање кључних речи је добијање органског промета претраживања и пружање исправних и профитабилних предлога кључних речи у било којој ниши.

На пример, имате веб локацију о технологији и имате много чланака. Али нисте користили ниједну кључну реч коју корисници претражују на претраживачима. Тако не бисте имали много органског саобраћаја.

Ако сада пишете чланак о иПхонеу и не знате коју кључну реч треба да користите, онда алатка за кључне речи пружа све резултате претраживања који се претражују на Гооглеу.

Пример истраживања кључне речи

Уз примарну кључну реч, такође приказује више предлога кључних речи који су такође веома важни за прикупљање промета. Такође можете да проверите ЦПЦ (цена по клику), ППЦ (плати по клику), потешкоће са кључним речима итд.

У овом чланку пишем о 9 најбољих алата за истраживање кључних речи који ће вам помоћи да растете органски промет.

9 најбољих алата за истраживање кључних речи за СЕО

# 1. Гоогле алатка за планирање кључних речи (бесплатно)

Планнер кључних речи је бесплатан алат за истраживање кључних речи који се користи и за изградњу огласне кампање и истраживање кључних речи. 

Можете да тражите кључне речи и идеје за огласне групе. Можете да унесете кључну реч која је ваша ниша и добијете компактну листу просечне месечне претраге, конкуренције кључне речи и ЦПЦ-а. Помоћу наших главних кључних речи можете проверити и друге алтернативне кључне речи које су такође важне за повећање вашег промета.

Гоогле АдВордс планер кључних речи

Да бисте користили овај алат за истраживање кључних речи, само се морате пријавити у АдВордс помоћу Гмаил налога. Затим идите на опцију Планер кључних речи. Овде морате навести кључне речи, одредишне странице и категорију производа.

Ако фокусирате публику из САД-а, тада можете одредити и земљу и језик. Опција датумског распона пружа просечне месечне претраге за датумски распон који сте одабрали. За разлику од других Најбољи алати за истраживање кључних речи, Гоогле планер кључних речи нема ограничење истраживања кључних речи.

Коришћењем Гоогле Планер кључних речи можете:

 • Претражите кључне речи и идеје група огласа
 • Добијајте идеје за кључне речи и просечне месечне претраге
 • Даје вам алтернативне предлоге кључних речи у складу са вашом кључном речом
 • Добијте историјску статистику и прогнозе саобраћаја
 • Претражите кључне речи на основу било које одређене локације и језика

# 2. СЕМрусх (Набавите бесплатно пробно место у вредности од 150 УСД)

полутка

Ако до сада нисте испробали ниједан алат за истраживање кључних речи, онда морате да испробате Семрусх. Семрусх је компактно СЕО решење за маркетингу.

Коришћењем Семрусх-а можете да истражите кључне речи. Док анализирате кључну реч, добићете активна ажурирања органске претраге, обима претраживања, ЦПЦ-а и конкуренције за било коју кључну реч. Помоћу своје примарне кључне речи добит ћете кључне речи са подударањем фразе и сродне сугестије које су корисне за јачање вашег садржаја.

Семрусх вам такође показује потешкоће са кључним речима за кључну реч коју тражите. Можете знати колико је вашој кључној речи тешко да се домогне рангирања вашег конкурента у органској претрази, тако да можете да побољшате квалитет свог садржаја и направите више веза.

Алат за истраживање кључних речи Семрусх

Семрусх пружа преко 25 међународних база података кључних речи, тако да ако је ваша публика из било којег одређеног региона и имате вишејезично веб место, тада можете да користите исте базе података кључних речи у држави. На тај начин уштедећете новац и време.

Док претражујете кључне речи, можете користити алат за праћење положаја њиховог конкурента. Ово омогућава извештају вашег конкурента да разуме који од њих треба да побољшате како бисте победили своје конкуренте.

Иако је алат за истраживање кључних ријечи Семрусх плаћен, можете га користити за бесплатно 14 дана. Сигуран сам да ће вам се заиста свидети ово феноменално средство.

СЕМрусх

# 3. Ахрефс

Алати за истраживање кључних речи

Када је у питању побољшање промета претраживања и истраживање кључних речи, тада је Ахрефс на највишој позицији.

Ахрефс нуди сјајне функције претраживача сајта помоћу којих можете проверити по којим кључним речима се ваши конкуренти рангирају и видети које кључне речи им доносе највише органског саобраћаја у претраживању.

Ахрефс има најбржи гусјеница за повратну везу систем него било који други алат за истраживање кључних речи. Тако лако можете да видите изворе повратног линка свог конкурента.

Ахрефсов сјајни алат за истраживање кључних речи пружа вам хиљаде предлога кључних речи на основу ваше главне кључне речи, тако да никада нећете пропустити ниједан предлог за кључне речи. Са кључном речју за претрагу такође приказује оцену потешкоћа са кључним речима, метрику кликова, преглед СЕРП-а и историју позиција. Овај алат не пружа само предлоге кључних речи, већ вам даје врло тачне бројеве обима претраживања који се ажурирају сваког месеца.

За разлику од других алата за истраживање кључних речи, Ахрефс има више од 100 земаља које подржавају базу података кључних речи. Дакле, без обзира где се ваше предузеће налази, ваша држава је највероватније на листи. 

Једном речју, Ахрефс је одличан алат за кључне речи за СЕО који бисте требали испробати.

Посетите Ахрефс

# 4 СпиФу

шпијунски алат за истраживање кључних речи

СпиФу је један од најбољих алата за истраживање кључних речи за СЕО који пружа најпрофитабилније кључне речи за бољи ранг и повећање органског саобраћаја. Њихов алат за кључне речи приказује укупно локално и глобално месечно претраживање било које кључне речи. Уз ово, овај алат такође нуди мноштво сличних кључних речи које су такође потребне за повећање промета.

Можете да потражите било који домен и да видите свако место на коме су се приказали на Гооглеу. Чак можете да видите све кључне речи које користе у АдВордс-у.

СпиФу клучевие слова

Помоћу њиховог алата за кључне речи можете обавити и истраживање кључних речи и ППЦ истраживање. Ово алат за кључне речи пружа вам само највреднију кључну реч која доноси више органског саобраћаја и елиминише лоше кључне речи. Тако можете уштедети и новац и време. Радите са најпрофитабилнијом кључном речом и стратешки појачајте саобраћај.

Ако водите ППЦ кампању, онда је овај алат за кључне речи одличан. Можете потражити конкурента и добити њихов списак кључних речи који користе у програму АдВордс и видети колико кликова добијају и колико плаћају за кључну реч.

Посетите СпиФу

# 5. Лонг Таил Про

Дуги реп про је један од најбољи алати за истраживање кључних речи са дугим репом за СЕО. Без обзира да ли имате блог, посао или било који други придружени сајт, Лонг таил про одлично функционира свуда. Лако ћете пронаћи које се кључне речи рангирају на Гоогле-у.

Платинум Лонг ТаилСа дугим репом про, можете да пронађете веома профитабилне кључне речи које доносе промет и више потенцијалних клијената на вашој веб локацији. Помоћу њиховог алата за истраживање кључних речи можете пронаћи своје кључне речи, а сви резултати кључних речи потичу из Гоогле алата за планирање кључних речи који сам већ споменуо.

Можете да прилагодите подешавања претраге тако што ћете одредити месечне претраге, предложене понуде и конкуренцију кључних речи. Уз примарну кључну реч, добијате и предлоге кључних речи са дугим репом и месечну количину претраживања.

Посетите Лонг Таил Про (Сада снижено 33%)

# 6. Моз Екплорер Екплорер

алат за истраживање кључних речи

Моз претраживач кључних речи један је од најбољих алата за претраживање кључних речи за СЕО. Моз пружа компактне СЕО алате који су потребни да би се стратешки повећао ваш саобраћај. Такође можете да користите њихову посебну алатку Екплорер Екплорер, алат за истраживање повратних веза и алат за праћење ранга.

Помоћу њиховог претраживача кључних речи добићете до 1.000 предлога кључних речи на основу ваше примарне кључне речи. Помоћу главне кључне речи можете проверити друге алтернативне кључне речи и кључне речи са дугим репом које такође помажу у прикупљању промета.

Са овим алат за истраживање кључних речи, добићете све податке о месечним претрагама, потешкоћама са кључним речима, могућностима кликова, приоритетима кључних речи и сви подаци се ажурирају сваког месеца. Тако ће вас сваког месеца ажурирати са ново освеженим кључним речима.

Моз Кеиворд Екплорер1

Из алата за претраживање кључних речи добићете и СЕРП анализу кључне речи и можете видети који домени се рангирају на листи 10 најбољих за ту кључну реч.

Њихов је још један сјајан алат „Алат за претрагу сајтова“ који идентификује СЕО проблеме и исправке који ће вашу веб локацију пребацити на нови ниво. Заказује СЕО ревизију за било коју веб локацију и пружа вам недељне извештаје са подацима који приказују покварене странице и проблеме.

Посетите Моз Екплорер Екплорер

# 7. КВФиндер

квфиндер алате

КВФиндер је још један сјајан алат за истраживање кључних речи за СЕО. Можете пронаћи гомилу кључних речи кратких и дугих репа повезаних са вашом нишом са великим обимом претраживања и ниским СЕО тешкоћама.

За разлику од других алата за истраживање кључних речи, КВФиндер даје предлоге кључних речи на основу питања. На пример, ако тражите „Алат за истраживање кључних речи“, овај алат ће приказати резултате као на слици испод.

КВФиндер К

КВФиндер вам даје тачне податке о обиму претраживања за истраживање кључних речи. Такође можете да користите овај алат као што је Адвордс и да можете да истражите кључне речи на основу било које земље, градова и различитих језика. 

Показује вам које су кључне речи у последњих 12 месеци и просечан месечни обим претраживања. Поред тога, добићете и просечне цене по клику, ППЦ и кључне речи.

Њихов основни план полази од $ 12/ месец и можете да уштедите $ 199 годишње.

Посетите КВФиндер (Сад 58% попуста, Купон је додат у овој вези)

# 8. Вордтрацкер

ВордТрацкер кључна реч

Вордтрацкер је још један најбољи алат за истраживање кључних речи који помаже да се повећа ваше пословање. Ако претражите било коју кључну реч на вашој веб локацији, она вам даје 200-300 сродних речи и фраза које су стварни људи недавно уписали у претраживаче.

Ако трошите пуно времена да пронађете тачне кључне речи, онда користите алатку Вордтрацкер. Пружа вам само профитабилне кључне речи и о којима никада нисте ни помислили. Такође можете добити Вордтрацкер предлоге кључних речи са дугим репом.

Током истраживања кључних речи, можете да добијете сугестије од Вордтрацкер-а или Гоогле-а. Ако желите да видите само високо тражене кључне речи, ЦПЦ итд., Можете да прилагодите резултате претраге. Тако ће се приказати само резултати које сте поставили.

Вордтрацкер пружа,

 • Резултати кључних речи на основу стварних претрага стварних људи.
 • Директан приступ најновијим подацима.
 • Сазнајте детаље о трендовима претраживања, метрицама за СЕО такмичење.
 • Можете добити предлоге за кључне речи из више извора, тј. Гоогле, ИоуТубе и Амазон.

# 9. Ферзи

Алат за резервацију кључних речи Ферзи

Ферзи је једноставан алат за истраживање кључних речи који вам даје предлоге кључних речи на основу Гоогле месечних претрага било које одређене кључне речи. Можете да видите просечне месечне претраге и ЦПЦ за кључне речи. Можете да претражите кључне речи по мудром и жељеном језику по земљи.

Помоћу истраживања кључних речи можете видети који се домени налазе на листи 10 најбољих на Гооглеу. Као и други најбољи алати за истраживање кључних речи, и Ферзи показује СЕО потешкоће било које кључне речи

Њихова цена полази од $ 17 / месечно која укључује 100 претрага у 24 сата, 250 сродних кључних речи по претрази. Ако имате велику веб страницу и желите више претрага, онда можете да добијете већи план.

Испробајте Ферзи бесплатно (37% попуста)

Закључак

Ако имате веб локацију … Ако желите промет на својој веб локацији … онда алат за истраживање кључних речи је неопходан један ручни алат за вас. Не треба вам гомила алата за кључне речи, али треба вам најбољи алат за истраживање кључних речи који одговара вашем послу.

У овом чланку сам објаснио 9 најбољих алата за истраживање кључних речи за СЕО. Свака алатка за кључне речи пружа различиту врсту функција и цене. Време је да одаберете савршен алат за кључне речи.

Да ли си још увек збуњен! …..

Наше препоручене алате

1. Препоручујемо вам да користите Семрусх. Семрусх је ан Све у једном-СЕО алат и погодан је за било коју нишу. Без обзира колико је ваша веб локација велика, она увек делује као шарм.

Посетите Семрусх

2. Ако вам је посебно потребан алат за кључне речи за истраживање кључних речи са дугим репом, тада идите на Лонг Таил Про. Одличан је за истраживање кључних речи са дугим репом и истраживање везаних за кључне речи Амазон-а.

Посетите Лонг Таил Про (Уштедите 33% годишњим планом)

3. Ако желите јефтин алат за кључне речи, онда идите на КВФиндер. Такође је одличан алат за истраживање кључних речи.

Посетите КВФиндер (Уштедите 199 долара годишњим планом)

Остали чланци везани за СЕО које не би требало да пропустите,

 • 10 најбољих алата за провјеру повратних веза за провјеру повратних веза конкуренције
 • 10 најбољих начина рада за добијање квалитетних повратних веза за пробијање конкурентовог ранга
 • Најлакши начин за подешавање Гоогле АМП-а на ВордПресс-у

Ако вам се свиђа овај чланак, поделите га и не заборавите да се претплатите на нас Твиттер, Фејсбук, Гоогле+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector