9 najboljših orodij za raziskovanje ključnih besed za povečanje organskega prometa – [izdaja 2017]

Raziskave ključnih besed je najpomembnejši, dragocen in učinkovit del SEO. Za to potrebuješ Orodja za raziskovanje ključnih besed. Orodje za raziskovanje ključnih besed vam pomaga najti dragocene ključne besede glede na vašo nišo. Pokaže, kako se določena ključna beseda išče v večjih iskalnikih, kot so Google, Bing, Yahoo iz različnih regij.


Poleg tega je nemogoče vedeti skupni obseg iskanja za različne mesece iz iskalnikov. Torej, orodje za ključne besede vam s skupnim klikom predstavlja skupne rezultate iskanja.

Zakaj potrebujete orodja za raziskovanje ključnih besed?

Skrivnost uporabe orodja za raziskovanje ključnih besed je pridobivanje organskega prometa iskanja in vam v kateri koli niši zagotavlja ustrezen in donosen predlog za ključne besede.

Na primer, imate spletno mesto o tehnologiji in imate veliko člankov. Nisi pa uporabil nobene ključne besede, ki jo uporabniki iščejo v iskalnikih. Tako ne bi imeli veliko organskega prometa iskanja.

Če zdaj pišete članek o iPhoneu in ne veste, katero ključno besedo bi uporabili, vam orodje za ključne besede zagotavlja vse rezultate iskanja, ki jih iščete v Googlu.

Primer raziskovanja ključnih besed

Z vašo osnovno ključno besedo prikazuje tudi več predlogov ključnih besed, ki so prav tako zelo pomembni za promet. Preverite lahko tudi CPC (cena na klik), PPC (plačilo na klik), težave s ključnimi besedami itd.

V tem članku pišem o 9 najboljših orodij za raziskovanje ključnih besed, ki bodo pripomogla k rasti vašega organskega prometa.

9 najboljših orodij za raziskovanje ključnih besed za SEO

# 1. Google Načrtovalnik ključnih besed (brezplačno)

Načrtovalnik ključnih besed je brezplačno orodje za raziskovanje ključnih besed, ki se uporablja tudi za izdelavo oglaševalske akcije in raziskovanje ključnih besed. 

Lahko iščete ključne besede in ideje za skupine oglasov. Vnesete lahko ključno besedo, ki je vaša niša, in dobite kompakten seznam povprečnega mesečnega iskanja, konkurence ključnih besed in CNK. Z našimi glavnimi ključnimi besedami lahko preverite tudi druge nadomestne ključne besede, ki so prav tako pomembne za povečanje prometa.

Načrtovalnik ključnih besed Google AdWords

Če želite uporabljati to orodje za raziskovanje ključnih besed, se morate samo prijaviti v AdWords s svojim Gmail računom. Nato pojdite na možnost Načrtovalnik ključnih besed. Tu morate navesti ključne besede, ciljne strani in kategorijo izdelkov.

Če usmerjate občinstvo iz ZDA, lahko določite tudi državo in jezik. Možnost časovnega obdobja ponuja povprečno mesečno iskanje za izbrano časovno obdobje. Za razliko od drugih Najboljša orodja za raziskovanje ključnih besed, Google načrtovalec ključnih besed nima omejitve raziskovanja ključnih besed.

Z Googlovim načrtovalnikom ključnih besed lahko:

 • Poiščite ključne besede in ideje za skupine oglasov
 • Pridobite ideje za ključne besede in povprečna mesečna iskanja
 • Ponuja vam alternativne predloge za ključne besede glede na vašo ključno besedo
 • Pridobite zgodovinsko statistiko in napovedi prometa
 • Iščite ključne besede glede na določeno lokacijo in jezik

# 2. SEMrush (Pridobite brezplačno preskusno različico v vrednosti 150 USD)

polž

Če še niste preizkusili nobenega orodja za raziskovanje ključnih besed, morate poskusiti Semrush. Semrush je kompaktna SEO rešitev za tržnike.

Z uporabo Semrusa lahko raziskujete ključne besede. Medtem ko boste analizirali ključno besedo, boste imeli na voljo posodobitve organskega iskanja, obsega iskanja, CNK in konkurence za katero koli ključno besedo v živo. S svojo osnovno ključno besedo boste prejeli predloge ključnih besed s fraznim ujemanjem in sorodne predloge, ki so koristne za povečanje vsebine.

Semrush vam pokaže tudi težave s ključnimi besedami za ključno besedo, ki jo iščete. Lahko veste, kako težko je vaša ključna beseda izkoristiti uvrstitev konkurenta v organskem iskanju, tako da lahko izboljšate kakovost vsebine in ustvarite več povezav.

Orodje za raziskave ključnih besed Semrush

Semrush ponuja več kot 25 mednarodnih baz podatkov o ključnih besedah, tako da, če so vaše ciljne skupine iz katere koli določene regije in imajo večjezično spletno mesto, potem lahko uporabljate iste baze podatkov o ključnih besedah ​​države. Tako boste prihranili svoj denar in tudi čas.

Med iskanjem ključnih besed lahko uporabite konkurenčno orodje za sledenje položaja. S tem boste v poročilu svojega konkurenta razumeli, za katerega izboljšati več, če želite premagati svoje tekmece.

Čeprav je orodje za raziskovanje ključnih besed Semrush plačano, ga lahko uporabite prost 14 dni. Prepričan sem, da vam bo resnično všeč to super orodje.

SEMrush

# 3. Ahrefs

Orodja za raziskovanje ključnih besed Ahrefs

Ko gre za izboljšanje vašega iskanja in raziskovanja ključnih besed, je Ahrefs na najvišjem mestu.

Ahrefs ponuja odlične funkcije Raziskovalca spletnih mest, s katerimi lahko preverite, po katerih ključnih besedah ​​so vaši konkurenti uvrščeni in si ogledate, katere ključne besede prinašajo najbolj organski promet v iskalnem omrežju.

Ahrefs ima najhitrejši pajek nazaj sistem kot katero koli drugo orodje za raziskovanje ključnih besed. Tako lahko preprosto vidite vire povratne povezave svojega konkurenta.

Ahrefs odlično orodje za raziskovanje ključnih besed vam nudi na tisoče predlogov za ključne besede na podlagi vaše glavne ključne besede, tako da nikoli ne boste zamudili nobenih predlogov za ključne besede. Z iskalno ključno besedo prikazuje tudi oceno težavnosti ključnih besed, meritve klikov, pregled SERP in zgodovino položaja. To orodje ne ponuja samo predlogov za ključne besede, ampak vam daje zelo natančne številke obsega iskanja, ki se posodabljajo vsak mesec.

Za razliko od drugih orodij za raziskovanje ključnih besed, ima Ahrefs bazo podatkov o ključnih besedah, ki podpira več kot 100 držav. Ne glede na to, kje je vaše podjetje, je vaša država najverjetneje na seznamu. 

Z eno besedo, Ahrefs je odlično orodje za ključne besede za SEO, ki ga morate poskusiti.

Obiščite Ahrefs

# 4. SpyFu

vohunsko orodje za raziskovanje ključnih besed

SpyFu je eno najboljših orodij za raziskovanje ključnih besed za SEO, ki ponuja najbolj donosne ključne besede za boljši uvrstitev in več organskega prometa iskanja. Njihovo orodje za ključne besede prikazuje skupno lokalno in globalno mesečno iskanje katere koli ključne besede. Poleg tega to orodje ponuja tudi številne podobne ključne besede, ki so prav tako potrebne za povečanje prometa.

Lahko iščete katero koli domeno in si ogledate vsako mesto, kjer so se prikazale v Googlu. Tudi v programu AdWords si lahko ogledate vsako ključno besedo.

SpyFu ključne besede

Z njihovim orodjem za ključne besede lahko opravite tako raziskave ključnih besed kot tudi raziskave PPC. Tole orodje za ključne besede ponuja samo najbolj dragoceno ključno besedo, ki prinaša več organskega prometa iskanja in odpravi slabe ključne besede. Tako lahko prihranite tudi denar in čas. Sodelujte z najbolj dobičkonosno ključno besedo in strateško povečajte svoj promet.

Če vodite kampanjo PPC, je to orodje za ključne besede odlično. Lahko iščete konkurenta in dobite njihov seznam ključnih besed, ki ga uporabljajo v programu AdWords, in si ogledate, koliko klikov dobijo in koliko plačajo za ključno besedo..

Obiščite SpyFu

# 5 Long Tail Pro

Dolg rep pro je eden izmed najboljša orodja za raziskovanje ključnih besed z dolgim ​​repom za SEO. Ne glede na to, ali imate spletni dnevnik, posel ali katero koli drugo partnersko spletno mesto, Long tail pro odlično deluje povsod. Z lahkoto boste našli, katere ključne besede se uvrščajo v Googlu.

Platinum z dolgim ​​repomZ dolgim ​​repom pro lahko najdete zelo donosne ključne besede, ki prinašajo promet in več vodi na vaše spletno mesto. Z njihovim orodjem za raziskovanje ključnih besed najdete ključne besede, vsi rezultati ključnih besed pa prihajajo iz Googlovega orodja za načrtovanje ključnih besed, ki sem ga že omenil.

Nastavitve iskanja lahko prilagodite tako, da določite mesečna iskanja, predlagane ponudbe in konkurenco ključnih besed. S svojo osnovno ključno besedo boste dobili tudi predloge za ključne besede z dolgim ​​repom in mesečni obseg iskanja.

Obiščite Long Tail Pro (Zdaj 33% popusta)

# 6. Moz Explorer

orodja za raziskovanje ključnih besed

Raziskovalec ključnih besed Moz je eno najboljših orodij raziskovanja ključnih besed za SEO. Moz ponuja kompaktna orodja za SEO, ki so potrebna za strateško povečanje prometa. Uporabite lahko tudi njihovo posebno orodje Explorer Explorer, orodje za raziskovanje povratnih povezav in orodje za sledenje Rank.

Z uporabo njihovega raziskovalca ključnih besed boste dobili do 1.000 predlogov ključnih besed glede na vašo osnovno ključno besedo. Z glavno ključno besedo lahko preverite druge nadomestne ključne besede in ključne besede z dolgim ​​repom, ki prav tako pripomorejo k prometu.

S tem orodje za raziskovanje ključnih besed, dobili boste vse podatke mesečnih iskanj, težavnost s ključnimi besedami, možnost klikov, prednost ključne besede in vsi podatki se posodabljajo vsak mesec. Tako vas bo vsak mesec posodabljal z novo osveženimi ključnimi besedami.

Moz Ključna beseda Explorer1

Iz orodja za raziskovanje ključnih besed dobite tudi analizo ključne besede SERP in lahko vidite, katere domene so uvrščene na seznam 10 najboljših za to ključno besedo.

Njihovo drugo odlično orodje je »Pajek spletnega mesta« ki prepozna težave SEO in popravke, ki bodo vašo spletno stran popeljali na naslednjo raven. Načrtuje SEO revizije za katero koli spletno mesto in vam daje tedenska poročila s podatki, ki prikazujejo razčlenjene strani in težave.

Obiščite Moz Explorer

# 7. KWFinder

kwfinder orodja

KWFinder je še eno odlično orodje za raziskovanje ključnih besed za SEO. Najdete kup ključnih besed s kratkimi in dolgimi repi, povezanih z vašo nišo, z velikim obsegom iskanja in nizkimi težavnostmi SEO ključnih besed.

Za razliko od drugih orodij za raziskovanje ključnih besed KWFinder daje predloge za ključne besede na podlagi vprašanj. Če na primer iščete »Orodje za raziskovanje ključnih besed«, bo to orodje prikazalo rezultate, kot je spodnja slika.

KWFinder Q

KWFinder vam daje natančne podatke o obsegu iskanja za raziskave ključnih besed. Uporabite lahko tudi to orodje, kot je Adwords, in raziskujete ključne besede na podlagi vseh držav, mest in različnih jezikov. 

Pokaže vam, katere ključne besede so v zadnjih 12 mesecih in povprečni mesečni obseg iskanja. Poleg tega boste dobili tudi povprečne težave s CPC, PPC in ključnimi besedami.

Njihov osnovni načrt se začne od 12 dolarjev/ mesec in lahko shranite 199 dolarjev letno.

Obiščite KWFinder (Zdaj 58% popusta, kupon je dodan v tej povezavi)

# 8. Wordtracker

WordTracker ključna beseda

Wordtracker je še eno najboljše orodje za raziskovanje ključnih besed, ki pomaga pri razvoju vašega podjetja. Če iščete katero koli ključno besedo na svojem nišnem spletnem mestu, vam daje 200-300 sorodnih besed in stavkov, ki so jih resnični ljudje pred kratkim vnesli v iskalnike.

Če porabite veliko časa za iskanje natančnih ključnih besed, potem uporabite orodje Wordtracker. Omogoča vam le donosne ključne besede, na katere nikoli ne bi razmišljali sami. Od Wordtrackerja lahko dobite tudi predloge za ključne besede z dolgim ​​repom.

Med raziskavami ključnih besed lahko dobite predloge ključnih besed pri Wordtrackerju ali Googlu. Če želite videti samo zelo iskane ključne besede, CPC itd., Lahko prilagodite rezultate iskanja. Tako bo prikazan le rezultat, ki ste ga postavili.

Wordtracker zagotavlja,

 • Rezultati ključnih besed na podlagi resničnih iskanj resničnih ljudi.
 • Neposreden dostop do najnovejših podatkov.
 • Preberite podrobnosti o trendih iskanja, meritvah SEO konkurence.
 • Predloge za ključne besede lahko dobite iz več virov, npr. Google, YouTube in Amazon.

# 9. Ferzy

Orodje za shranjevanje ključnih besed Ferzy

Ferzy je preprosto orodje za raziskovanje ključnih besed, ki vam ponuja predloge ključnih besed na podlagi mesečnih iskanj v Googlu po kateri koli določeni ključni besedi. Ogledate si lahko povprečna mesečna iskanja in CNK za ključne besede. Po ključnih besedah ​​lahko iščete po državi in ​​jeziku, ki ga želite najprimernejši.

S pomočjo raziskovanja ključnih besed lahko vidite, katere domene so uvrščene na seznam najboljših 10 v Googlu. Tako kot druga najboljša orodja za raziskovanje ključnih besed tudi Ferzy kaže težavnost SEO pri kateri koli ključni besedi

Njihova cena se začne od 17 USD / mesečno ki vključuje 100 iskanj v 24 urah, 250 povezanih ključnih besed na iskanje. Če imate veliko spletno mesto in želite več iskanj, potem lahko dobite večji načrt.

Preizkusite Ferzy brezplačno (37% popusta)

Zaključek

Če imate spletno stran … Če želite promet na svojem spletnem mestu … potem orodje za raziskovanje ključnih besed je nujno eno ročno orodje za vas. Ne potrebujete kup orodij za ključne besede, vendar potrebujete najboljše orodje za raziskovanje ključnih besed, ki ustreza vašemu podjetju.

V tem članku sem razložil 9 najboljših orodij za raziskovanje ključnih besed za SEO. Vsako orodje za ključne besede ponuja različne vrste funkcij in ceno. Zato je čas, da izberete popolno orodje za ključne besede.

Ste še vedno zmedeni! …..

Naša priporočena orodja

1. Priporočamo vam, da uporabite Semrush. Semrush je an Vse v enem SEO orodje in je primerno za katero koli nišo. Ne glede na to, kako velika je vaša spletna stran, vedno deluje kot čar.

Obiščite Semrush

2. Če še posebej potrebujete orodje za ključne besede za raziskovanje ključnih besed z dolgim ​​repom, pojdite na Long Tail Pro. Odličen je za raziskave ključnih besed z dolgimi repi in raziskave o pridruženih ključnih besedah ​​Amazon.

Obiščite Long Tail Pro (Prihranite 33% z letnim načrtom)

3. Če želite a poceni orodje za ključne besede, nato pojdite za KWFinder. Je tudi odlično orodje za raziskovanje ključnih besed.

Obiščite KWFinder (Prihranite 199 USD z letnim načrtom)

Drugi članki, povezani s SEO, ki jih ne smete zamuditi,

 • 10 najboljših orodij za preverjanje povratnih povezav za preverjanje povratnih povezav konkurentov
 • 10 najboljših delovnih načinov za pridobitev kakovostnih povratnih povezav, s katerimi lahko razbijete tekmovalčev uvrstitev
 • Najlažji način nastavitve Google AMP na WordPress

Če vam je ta članek všeč, ga delite in ne pozabite nas naročiti na Twitter, Facebook, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map