9 parasta avainsanatutkimuksen työkalua orgaanisen liikenteen lisäämiseksi – [2017 Edition]

04.06.2020
SEO '9 parasta avainsanatutkimuksen työkalua orgaanisen liikenteen lisäämiseksi – [2017 Edition]
0 10 мин.

Avainsanatutkimus on tärkein, arvokkain ja tehokkain osa SEO. Tätä varten tarvitset Avainsanatutkimuksen työkalut. Avainsanatutkimustyökalu auttaa sinua löytämään arvokkaita avainsanoja oman markkinaraon perusteella. Se osoittaa, kuinka tiettyä avainsanaa haetaan suurilla hakukoneilla, kuten Google, Bing, Yahoo, eri alueilta.


On melkein mahdotonta tietää eri kuukausien hakukoneiden kokonaismäärää. Joten avainsanatyökalu edustaa sinulle hakutuloksia kokonaisuudessaan yhdellä napsautuksella.

Miksi tarvitset avainsanatutkimuksen työkaluja?

Avainsanatutkimustyökalun käytön salaisuus on orgaanisen hakuliikenteen saaminen ja tarjoaa sinulle asianmukaiset ja kannattavat avainsanaehdotukset mihin tahansa markkinarakoon.

Esimerkiksi, sinulla on teknologiasivusto ja sinulla on paljon artikkeleita. Mutta et käyttänyt keskittymisavainsanaa, jota käyttäjät etsivät hakukoneissa. Joten et saisi paljon orgaanista hakuliikennettä.

Jos kirjoitat artikkeli iPhonesta etkä tiedä mitä avainsanaa sinun pitäisi käyttää, avainsanatyökalu tarjoaa sinulle kaikki Googlessa haettavat hakutulokset.

Avainsanatutkimusesimerkki

Ensisijaisella avainsanallasi se näyttää myös useita avainsanaehdotuksia, jotka ovat myös erittäin tärkeitä liikenteen saamiseksi. Voit tarkistaa myös napsautuskohtaisen hinnan (CPC), napsautuskohtaisen maksun (PPC), avainsanan vaikeudet jne.

Kirjoitan tässä artikkelissa yhdeksästä parhaasta avainsanatutkimusvälineestä, jotka auttavat kasvattamaan orgaanista liikennettäsi.

9 parasta avainsanatutkimuksen työkalua SEO: lle

# 1. Google Keyword Planner (ilmainen)

Keyword Planner on ilmainen avainsanatutkimustyökalu, jota käytetään myös mainoskampanjan rakentamiseen ja avainsanatutkimukseen. 

Voit etsiä avainsanoja ja mainosryhmäideoita. Voit kirjoittaa avainsanasi, joka on oma markkinarako, ja saada kompakti luettelo keskimääräisestä kuukausittaisesta hausta, avainsanan kilpailusta ja napsautuskohtaisesta hinnasta. Tärkeimpien avainsanoidemme avulla voit tarkistaa myös muita vaihtoehtoisia avainsanoja, jotka ovat myös tärkeitä liikenteen lisäämisessä.

Google AdWords avainsanan suunnittelija

Jotta voit käyttää tätä avainsanatutkintotyökalua, sinun on vain kirjauduttava sisään AdWordsiin Gmail-tililläsi. Siirry sitten Avainsanojen suunnittelija -vaihtoehtoon. Täällä sinun on annettava avainsanat, aloitussivusi ja tuoteryhmäsi.

Jos keskityt yleisöihin Yhdysvalloista, voit määrittää myös maan ja kielen. Ajanjaksovaihtoehto tarjoaa keskimääräiset kuukausittaiset haut valitsemallesi ajanjaksolle. Toisin kuin muut Parhaat avainsanatutkimuksen työkalut, Google Avainsanojen suunnittelijalla ei ole avainsanojen tutkimisrajaa.

Google avainsanan suunnittelijalla voit:

 • Hae avainsanoja ja mainosryhmäideoita
 • Hanki avainsanaideoita ja keskimääräisiä kuukausittaisia ​​hakuja
 • Tarjoaa sinulle vaihtoehtoisia avainsanaehdotuksia avainsanasi mukaan
 • Hanki historiallisia tilastoja ja liikenneennusteita
 • Etsi avainsanoja minkä tahansa tietyn sijainnin ja kielen perusteella

# 2. SEMrush (saat ilmaisen 150 dollarin kokeilujakson)

semrush

Jos et ole vielä kokeillut avainsanatutkimusvälineitä, sinun on kokeiltava Semrush-ohjelmaa. Semrush on kompakti SEO-ratkaisu markkinoijille.

Semrushilla voit tutkia avainsanoja. Kun analysoit avainsanaa, saat kädessäsi päivityksiä orgaanisesta hausta, hakumäärästä, napsautuskohtaisesta hinnasta ja kilpailusta mille tahansa avainsanalle. Ensisijaisella avainsanallasi saat ilmaushaun avainsanat ja niihin liittyvät avainsanaehdotukset, jotka ovat hyödyllisiä sisällön tehostamisessa.

Semrush näyttää myös avainsanan vaikeudet etsimällesi avainsanalle. Voit tietää, kuinka vaikeaa avainsanasi käyttää kilpailijasi sijoitusta orgaanisessa haussa, joten voit parantaa sisältösi laatua ja luoda lisää linkkejä.

Semrush Hakusanatutkimustyökalu

Semrush tarjoaa yli 25 kansainvälistä avainsanatietokantaa, joten jos yleisösi ovat mistä tahansa tietystä alueesta ja sinulla on monikielinen sivusto, voit käyttää saman maan avainsanatietokantoja. Tämä säästää rahaa ja aikaa.

Kun teet avainsanahakua, voit käyttää hänen kilpailijansa paikannusseurannan. Tämä antaa kilpailijasi raportille ymmärtää, kumpaa parannetaan paremmin, jotta voitat kilpailijaasi.

Vaikka Semrush-avainsanatutkimuksen työkalu on maksettu, voit käyttää sitä vapaa 14 päivää. Olen varma, että tulet todella rakastamaan tätä mahtavaa työkalua.

SEMrush

# 3. Ahrefs

Ahrefs-avainsanatutkimusvälineet

Hakre-liikenteen ja avainsanatutkimuksen parantamiseksi Ahrefs on kärkipaikassa.

Ahrefs tarjoaa upeat Site Explorer -ominaisuudet, joiden avulla voit tarkistaa, mihin avainsanoihin kilpailijasi sijoittuvat, ja nähdä, mitkä avainsanat tuovat heille eniten orgaanista hakuliikennettä.

Ahrefsillä on nopein käänteinen indeksointirobotti järjestelmä kuin mikään muu avainsanatutkimusväline. Joten voit helposti nähdä kilpailijan backlink-lähteet.

Ahrefs loistava avainsanatutkija -työkalu tarjoaa sinulle tuhansia avainsanaehdotuksia, jotka perustuvat pääasialliseen avainsanasi, joten et koskaan unohda mitään avainsanaehdotuksia. Hakusanallasi se näyttää myös avainsanan vaikeustulokset, napsautustiedot, SERP-yleiskatsauksen ja sijaintihistorian. Tämä työkalu ei tarjoa vain avainsanaehdotuksia, vaan tarjoaa erittäin tarkat hakumäärät, jotka päivitetään joka kuukausi.

Toisin kuin muut avainsanatutkimusvälineet, Ahrefs on tuottanut yli 100 maata avainsanatietokantaa. Joten yrityksesi sijainnista riippumatta, maasi on todennäköisimmin luettelossa. 

Sanalla sanoen, Ahrefs on loistava avainsanatyökalu SEO: lle, jota sinun pitäisi kokeilla.

Käy Ahrefsissa

# 4. SpyFu

spyfu avainsanatutkimustyökalu

SpyFu on yksi parhaimmista avainsanatutkimusvälineistä SEO: lle, joka tarjoaa kannattavimmat avainsanat paremman sijoituksen saamiseksi ja lisää orgaanista hakuliikennettä. Heidän avainsanatyökalu näyttää kaikkien avainsanojen paikallisten ja globaalien kuukausittaisten hakujen kokonaismäärän. Tämän lisäksi tämä työkalu tarjoaa myös tonnia vastaavia avainsanoja, jotka ovat tarpeellisia myös liikenteen lisäämiseksi.

Voit etsiä mitä tahansa verkkotunnusta ja nähdä kaikki paikat, joissa ne ovat näkyneet Googlessa. Jopa voit nähdä kaikki avainsanat, joita he käyttävät AdWordsissa.

SpyFu-avainsanat

Heidän avainsanatyökalun avulla voit tehdä sekä avainsanatutkimusta että PPC-tutkimusta. Tämä avainsanatyökalu tarjoaa sinulle vain arvokkaimman avainsanan, joka tuo lisää orgaanista hakuliikennettä ja eliminoi huonot avainsanat. Voit siis säästää rahaa ja aikaa. Työskentele kannattavan avainsanan kanssa ja lisää liikennettäsi strategisesti.

Jos käytät PPC-kampanjaa, tämä avainsanatyökalu on hieno. Voit etsiä kilpailijaa ja saada heidän käyttämänsä avainsanaluettelon AdWordsissa ja nähdä kuinka monta napsautusta he saavat ja kuinka paljon he maksavat avainsanasta.

Käy SpyFussa

# 5. Pitkä Tail Pro

Pitkä hännän pro on yksi parhaat hakukoneiden avainsanatutkimuksen työkalut SEO: lle. Olipa sinulla blogi, yritys tai muu tytäryhtiösivusto, Long tail pro toimii hienosti kaikkialla. Löydät helposti, mitkä avainsanat sijoittuvat Googlessa.

Pitkä hännän platinaLong tail pro -sovelluksella voit löytää erittäin kannattavia avainsanoja, jotka tuovat liikennettä ja lisää johtaa sivustoosi. Heidän avainsanatutkintotyökalun avulla voit löytää avainsanasi ja kaikki avainsanatulokset tulevat aiemmin mainitsemastani Google-avainsanojen suunnittelutyökalusta.

Voit mukauttaa hakuasetuksia määrittämällä kuukausittaiset haut, ehdotetut tarjoukset ja avainsanakilpailun. Ensisijaisella avainsanallasi saat myös pitkäaikaisia ​​avainsanoja koskevia ehdotuksia ja kuukausittaisen hakumäärän.

Käy Long Tail Pro -sivustolla (Nyt 33% alennus)

# 6. Moz Hakusanat Explorer

moz avainsanatutkimusvälineet

Moz avainsanojen tutkija on yksi parhaimmista Hakusanan tutkijatyökaluista SEO: lle. Moz tarjoaa pienikokoisia SEO-työkaluja, joita tarvitaan liikenteen tehostamiseen strategisesti. Voit käyttää myös heidän erityistä avainsanan tutkijatyökalua, käänteisen tutkimuksen työkalua ja sijoituksen seurantatyökalua.

Käyttämällä heidän avainsanatutkijaa saat jopa 1 000 avainsanan ehdotusta ensisijaisen avainsanasi perusteella. Pääavaimella voit tarkistaa muut vaihtoehtoiset avainsanat ja pitkät häntä-avainsanat, jotka myös auttavat lisäämään liikennettä.

Tämän kanssa avainsanatutkimuksen työkalu, saat kaikki kuukausittaisten hakujen, avainsanojen vaikeuksien, napsautusmahdollisuuksien, avainsanojen prioriteettitiedot ja kaikki tiedot päivitetään kuukausittain. Joten se pitää sinut ajan tasalla joka kuukausi vasta päivitetyillä avainsanoilla.

Moz Avainsana Explorer1

Avainsanatutkija-työkalusta saat myös avainsanasi SERP-analyysin ja näet, mitkä verkkotunnukset sijoittuvat kyseisen avainsanan kymmenen parhaan listan joukkoon.

Heidän toinen hieno työkalunsa on Sivustoindeksoija joka tunnistaa SEO-ongelmat ja korjaa, jotka vievät verkkosivustosi seuraavalle tasolle. Se ajoittaa SEO-auditoinnit mille tahansa verkkosivustolle ja tarjoaa sinulle viikoittain raportteja, jotka osoittavat rikkoutuneet sivut ja ongelmat.

Käy Moz Keyword Explorer -sivustolla

# 7. KWFinder

kwfinder-työkalut

KWFinder on toinen hieno avainsanatutkimuksen työkalu SEO: lle. Voit löytää joukon omaan markkinarakoihisi liittyviä lyhyitä ja pitkiä häntä-avainsanoja, joilla on korkea hakuvolyymi ja alhaiset avainsanan SEO-vaikeudet.

Toisin kuin muut avainsanatutkimusvälineet, KWFinder antaa kysymyspohjaisia ​​avainsanaehdotuksia. Jos esimerkiksi haet ”Avainsanatutkimus-työkalu”, tämä työkalu näyttää tulokset, kuten alla oleva kuva.

KWFinder Q

KWFinder antaa sinulle tarkat hakutiedot tiedot avainsanatutkimuksellesi. Voit käyttää tätä työkalua kuten Adwords ja tutkia avainsanoja mistä tahansa maasta, kaupungista ja eri kielestä. 

Se näyttää, mitkä avainsanat ovat trendikkäitä viimeisen 12 kuukauden ajalta, ja keskimääräinen kuukausittainen hakumäärä. Lisäksi saat keskimääräisen CPC-, PPC- ja avainsanavaikeuden.

Heidän perussuunnitelma alkaa $ 12/ kk ja voit säästää $ 199 vuodessa.

Käy KWFinderissä (Nyt 58% alennus, kuponki lisätty tähän linkkiin)

# 8. Wordtracker

WordTracker-avainsana

Wordtracker on toinen paras avainsanatutkimusväline, joka auttaa kasvattamaan yritystäsi. Jos etsit jotain avainsanaa kapealla verkkosivustollasi, se antaa sinulle 200-300 liittyviä sanoja ja lauseita, joita oikeat ihmiset ovat viime aikoina kirjoittaneet hakukoneisiin.

Jos vietät paljon aikaa tarkan avainsanan löytämiseen, käytä Wordtracker-työkalua. Se antaa sinulle vain kannattavia avainsanoja, etkä ole koskaan ajatellut yksin. Voit myös saada Wordtrackeriltä pitkäaikaisia ​​avainsanaihjeita.

Avainsanatutkimuksen aikana voit saada avainsanaehdotuksia Wordtrackeriltä tai Googlelta. Jos haluat nähdä vain erittäin haetut avainsanat, CPC jne., Voit mukauttaa hakutuloksia. Joten se näyttää vain asettamasi tulokset.

Wordtracker tarjoaa,

 • Avainsanatulokset perustuvat oikeiden ihmisten suoriin hakuihin.
 • Suora pääsy uusimpiin tietoihin.
 • Hanki lisätietoja hakutrendistä, SEO kilpailumittauksista.
 • Voit saada avainsanaehdotuksia useista lähteistä, ts. Google, YouTube ja Amazon.

# 9. Ferzy

Ferzy Avainsana Reserch -työkalu

Ferzy on yksinkertainen avainsanatutkimuksen työkalu, joka antaa avainsanan ehdotuksia perustuen Googlen kuukausittaisiin hakuihin tietyltä avainsanalta. Voit nähdä keskimääräiset kuukausittaiset haut ja avainsanojen napsautuskohtaiset hinnat. Voit hakea avainsanoja maan mukaan ja mieluiten kielen mukaan.

Avainsanatutkimuksen avulla näet, mitkä verkkotunnukset sijoittuvat Googlen kymmenen parhaan listan joukkoon. Kuten muutkin parhaat avainsanatutkimusvälineet, Ferzy osoittaa myös minkä tahansa avainsanan SEO-vaikeudet

Niiden hinta alkaa $ 17 / mo joka sisältää 100 hakua 24 tuntia kohden, 250 aiheeseen liittyvää avainsanaa hakua kohden. Jos sinulla on iso verkkosivusto ja haluat lisää hakuja, voit saada isomman suunnitelman.

Kokeile Ferzyä ilmaiseksi (37% alennus)

johtopäätös

Jos sinulla on verkkosivusto… Jos haluat liikennettä verkkosivustollesi… niin avainsanatutkimuksen työkalu on pakollinen yksi työkalu sinulle. Sinun ei tarvitse joukko avainsanatyökaluja, mutta tarvitset parhaan avainsanatutkimuksen työkalun, joka sopii yrityksellesi.

Tässä artikkelissa olen selittänyt 9 parasta avainsanan tutkimuksen työkalua SEO: lle. Jokainen avainsanatyökalu tarjoaa erityyppisiä ominaisuuksia ja hintaa. Joten on aika valita täydellinen avainsanatyökalu.

Oletko edelleen hämmentynyt! …..

Suositellut työkalut

1. Suosittelemme käyttämään Semrush-valmistetta. Semrush on All-in-one-SEO työkalu ja se sopii kaikenlaiseen kapealla. Riippumatta siitä, kuinka suuri verkkosivustosi on, se toimii aina viehätyksenä.

Vierailla Semrush

2. Jos tarvitset erityisesti avainsanatyökalua pitkän häntä-avainsanatutkimukseen, siirry sitten Long Tail Pro -sovellukseen. Se on hieno pitkään häntä avainsana tutkimusta ja Amazon affiliate avainsanatutkimusta.

Vierailla Pitkä Tail Pro (Säästä 33% vuosisuunnitelmalla)

3. Jos haluat a halpa avainsanatyökalu, sitten mennä KWFinder. Se on myös hieno työkalu avainsanatutkimukseen.

Vierailla KWFinder (Säästä 199 dollaria vuosisuunnitelmalla)

Muut SEO-aiheiset artikkelit, jotka sinun ei pitäisi ohittaa,

 • 10 parasta käänteisen linkin tarkistustyökalua kilpailijoiden linkkien tarkistamiseen
 • 10 parasta työskentelytapaa saada laadukkaita käänteisiä linkkejä kilpailijan aseman purkamiseksi
 • Helpoin tapa asentaa Google AMP WordPressiin

Jos pidät tästä artikkelista, jaa se, älä unohda tilata meitä Viserrys, Facebook, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector