Alat Pemeriksa Balik Balik Percuma | Periksa Pautan Balik Laman Web Anda – WPMyWeb

04.06.2020
SEO 'Alat Pemeriksa Balik Balik Percuma | Periksa Pautan Balik Laman Web Anda – WPMyWeb
0 6 мин.

Pautan Balik adalah salah satu bahagian terpenting dalam Search Engine Optimization (SEO). Laman web anda akan mendapat kedudukan tinggi di Search Engine seperti: Google, Bing, Yahoo dll, apabila anda mempunyai lebih banyak backlink. Tetapi mendapat pautan balik berkualiti tinggi tidak mudah. Jadi untuk ini, anda memerlukan alat pemeriksa balik semak pautan balik laman web anda.


Terdapat banyak alat pemeriksa balik yang tersedia di internet, maksimum dibayar. Oleh itu, dalam artikel ini, saya memberikan anda 10 Alat Pemeriksa Balik Balik Terbaik, supaya anda dapat memeriksa pautan balik laman web anda atau jumlah pautan balik nombor domain lain dengan mudah.

Mengapa anda memerlukan Alat Pemeriksa Balik

Pautan Balik adalah pautan yang diperoleh satu laman web dari laman web lain. Mesin Pencari mengira jumlah pautan balik dari setiap laman web dan begitulah kedudukan satu laman web dalam Mesin Pencari.

Tapi tunggu…

Terdapat beberapa sumber pautan balik, yang melanggar Garis Panduan Google, seperti: Mendapatkan pautan balik dari laman torrent, laman web retak, laman web porno dll. Di sini saya menulis mengenai “Cara mendapatkan pautan balik yang berkualiti dengan mudah”, yang merupakan cara termudah untuk mendapatkan pautan balik yang kuat.

10 Alat percuma terbaik untuk memeriksa pautan balik

# 1 Semrush

pautan balik semrush

Semrush adalah salah satu yang terbaik dalam talian alat penyemak pautan balik ke semak pautan balik. Semrush bukan sahaja alat pemeriksa balik, tetapi alat carian Mesin Pemasaran (SEM) paling popular yang terdapat di internet. Anda boleh melakukan banyak perkara untuk anda laman web blog atau perniagaan dalam talian. Anda boleh memeriksa kesukaran kata kunci dan memeriksa pautan balik mana-mana domain. Dengan menggunakan alat ini, anda dapat memantau perkembangan pesaing lain dan mendapatkan sumber pautan balik mereka di tangan anda. Berikut adalah gambar yang saya tunjukkan di atas, yang menunjukkan data lengkap domain “Semrush.com”. 

Semrush tidak menyediakan perkhidmatan percuma, harganya $ 69.95 sebulan. Tetapi saya mempunyai kupon khas untuk anda bahawa anda boleh menggunakannya secara percuma. Gunakan pautan ini.

[Pautan]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Sekiranya anda mahukan alat penyemak pautan balik percuma, maka OpenLinkProfiler adalah pilihan terbaik untuk anda. Ia benar-benar percuma dan anda boleh mendapatkan analisis mendalam mengenai pautan balik langsung terkini dan lebih 200,000 pautan segar di setiap laman web. Di sini anda boleh memeriksa pautan balik yang dikemas kini secara berkala yang disahkan, menunjuk ke laman web anda. 

Ini mengira jumlah pautan balik aktif anda dan pautan balik aktif unik dari laman web anda. Anda juga dapat memantau sumber pautan balik dan teks jangkar pesaing anda, yang sangat penting bagi bahagian SEO. 

Mereka juga telah menggunakan versi alat SEO “SEOprofiler” berbayar. Dengan akaun SEOprofiler percuma, anda boleh mengeksport sehingga 1,000 pautan balik mana-mana domain. 

[Pautan]

# 3 Majestic

alat penyemak pautan balik yang megah

Majestic alat penyemak pautan balik membantu anda menganalisis pautan balik domain dengan mudah. Majestic memberikan anda butiran pautan balik mendalam yang dikemas kini setiap hari dan mengandungi data dari 90 hari terakhir. Anda boleh memeriksa mana-mana domain menggunakan indeks Sejarah yang mengandungi semua data yang dimiliki Majestic.

Ini adalah perkhidmatan berbayar, tetapi anda boleh menggunakannya secara percuma setelah log masuk. Anda boleh membandingkan laman web anda dengan domain lain dan mendapatkan senarai lengkap URL yang Diindeks, Merujuk domain, Merujuk alamat IP, Pautan Balik Luaran, Pautan Balik Eksternal Kerajaan dan banyak lagi.

# 4 Buka Penjelajah Laman

Alat pemeriksa balik MozOpen Site Explorer adalah a alat penyemak pautan balik percuma oleh Moz. Dengan penyelidikan backlink, Moz juga menyediakan beberapa perkhidmatan berbayar: Penyelidikan Kata Kunci, Audit SEO & Rangkak, Penjejakan Peringkat. 

Moz patut dicuba. Sekiranya anda tidak menggunakan perkhidmatan Search Engine Marketing (SEM) berbayar seperti Semrush, maka itu adalah pilihan yang baik untuk anda. Anda boleh membandingkan pautan balik antara dua atau lebih domain dan anda dapat Meningkatkan kedudukan dan keterlihatan mesin pencari dengan set alat SEO yang lengkap.

[Pautan]

# 5 Mesin Pencari Genie

Search Engine Genie

Search Engine Genie adalah alat pengoptimuman, pemasaran dan SEO mesin carian khusus. Ia dilengkapi dengan banyak ciri seperti: Alat Google, Alat Yahoo, Alat MSN, Alat Teks, Alat Perbandingan, Alat Populariti Pautan, Alat Mesin Pencari, Alat Kata Kunci dan lain-lain dan semuanya percuma. 

Alat penyemak pautan balik Google memberi anda semua maklumat mengenai kualiti pautan dan juga memaparkan jumlah pautan yang tepat. Dengan mengklik setiap pautan, ia akan membuka tetingkap baru di mana anda akan menemui Kedudukan Halaman dari laman web yang mengandungi pautan sumber anda.

[Pautan]

# 6 BuzzSumo

Alat pemeriksa pautan balik BuzzSumo

BuzzSumo adalah alat Pemasaran Search Engine yang lengkap, yang sangat berguna untuk pengguna. Ia tidak membenarkan hanya semak pautan balik tetapi anda boleh menggunakannya sebagai penganalisis Facebook. 

Seperti yang anda ketahui Perkongsian sosial adalah perkara terpenting lain untuk mempromosikan kandungan anda dan mendapatkan trafik sosial. Oleh itu, dengan menggunakan BuzzSumo, anda boleh menyemak catatan berprestasi terbaik di Facebook untuk sebarang kata kunci. 

Contoh: Katakan anda ingin memeriksa “Pemasaran Kandungan”, kemudian tambahkan kata kunci dalam alat Analisis Facebook BuzzSumo, dan dapatkan perincian lengkap seperti, perkongsian, komen dan penglibatan. 

[Pautan]

# 7 Analisis SEO Web

SEO Web

WebSEO adalah alat SEO percuma untuk profesional. WebSEO juga menyediakan banyak ciri seperti Search Engine Genie. Ini memberi anda Analisis SEO mendalam dan hasil tepat yang boleh dipercayai.

Dengan menggunakan alat ini, anda boleh melakukan penyelidikan kata kunci, analisis pesaing, pengauditan SEO, Semak Pautan Balik dan bangunan pautan. Ini membantu ratusan profesional pemasaran dalam talian untuk membuat keputusan yang cekap berdasarkan petunjuk prestasi utama.

[Pautan]

# 8 Diagnosis Pautan

diagnosis pautan

Diagnosis Pautan adalah percuma alat penyemak pautan balik. Dengan menggunakan alat ini, anda hanya boleh membuat kajian mengenai pautan balik. Ia dilengkapi dengan beberapa ciri yang baik. Di kotak carian itu, anda boleh mengaktifkan beberapa penapis seperti: Peringkat halaman, Mesin, tetapan Laman, Jenis Kelajuan dan Laporan. Pilihan tersebut digunakan terutamanya untuk memeriksa peringkat pada halaman yang ditentukan.

Untuk menggunakan alat ini, anda mesti menggunakan penyemak imbas Mozilla Firefox untuk mendapatkan laporan lengkap dan anda perlu memuat turun pelanjutan penyemak imbas Mozilla.

[Pautan]

# 9 Kedudukan Papan

kedudukan pangkat

Rank Signals adalah salah satu kegemaran saya alat penyemak pautan balik percuma, kerana memberikan data masa nyata yang lebih tepat. Dengan menggunakan alat ini, anda dapat mencari dan mengenal pasti pautan terbaik pesaing anda. Seperti yang anda ketahui mengekalkan profil pautan berkualiti tinggi sangat penting untuk kedudukan carian. Rank Signals membantu mengenal pasti pautan buruk dan spam anda.

Rank Signals mengenal pasti dan melaporkan pautan yang telah diubah atau dikeluarkan. Pautan ini ditandai dengan tanda kesilapan kod. Ia juga menyediakan pelanjutan penyemak imbas, jadi anda boleh semak pautan balik, peringkat halaman, kedudukan Alexa secara langsung dengan hanya satu klik.

Untuk mendapatkan laporan lengkap domain apa pun, anda hanya perlu mendaftar.

[Pautan]

# 10 Lxr Marketplace

pasar lxr

Kxr Marketplace adalah alat SEO percuma untuk perniagaan kecil. Lxr Marketplace sesuai untuk SEO, PPC dan E-commerce. Dengan alat SEO mereka, anda dapat dengan mudah memeriksa pautan balik untuk domain apa pun. Ia dapat mengenal pasti laman web penghubung teratas ke domain anda dan memeriksa jumlah pautan masuk / pautan balik dan jumlah laman web yang merujuk ke domain anda.

Mereka juga menyediakan secara percuma Pembina Peta Laman SEO. Secara automatik menghasilkan peta laman untuk laman web anda setiap kali anda membuat perubahan atau menerbitkan catatan baru.

[Pautan]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector