Alat SEO WordPress yang Saya Gunakan: Senarai Alat / Plugin Lengkap Untuk Membuat Laman Web Anda Tertinggi + Muat Lebih Cepat (Tiada Naib Johan!)

Anda meminta senarai padat SEO WordPress dan alat pengoptimuman kelajuan, saya akan memberikannya kepada anda.


Perkhidmatan berbayar diserlahkan dan saya menggunakan sebahagian besar dari laman web WordPress saya sendiri. Gunakan jadual kandungan untuk mencari apa yang anda perlukan, jika tidak, saya harap anda menikmati alat tersebut. Saya berusaha bersungguh-sungguh :)

Isi kandungan

 1. Pemalam SEO
 2. Pemalam Kelajuan
 3. Alat Kelajuan
 4. Pengukuran Kelajuan
 5. Penyelidikan Kata Kunci
 6. Pautan
 7. SEO tempatan
 8. Analisis
 9. Hosting
 10. Tema
 11. Alat SEO yang lain
 12. Pelbagai

Pemalam SEO

Plugin SEO WordPress 2019

Coretan Kaya Semua Dalam Satu Skema – menambah coretan kaya tetapi mempunyai tetapan dan pilihan penyesuaian minimum – jadi markup tidak kelihatan mewah ketika dipaparkan dalam kandungan. Ia percuma dan menyokong mengkaji semula, resepi, dan peristiwa coretan yang kaya, tetapi saya lebih suka (dan menggunakan) Ulasan WP oleh MyThemeShop. Ia kelihatan lebih bagus dan mempunyai lebih banyak pilihan. Inilah halaman yang saya gunakan.

SEO Semua Dalam Satu – alternatif untuk Yoast, tetapi saya masih menggunakan Yoast.

Atribut Alt Imej Automatik – secara automatik menambahkan teks alt menggunakan nama fail gambar (menjimatkan banyak masa). Jika tidak, anda perlu menambahkan teks alt ke setiap gambar individu secara manual.

Ganti Pencarian Lebih Baik – pautan kemas kini pukal, gambar dan kandungan lain. Berguna jika anda menukar versi www atau HTTPS dan perlu mengemas kini secara pukal semua gambar / pautan ke versi baru. Atau, jika anda seperti saya dan perlu mengemas kini gambar yang terdapat di beberapa halaman, ini akan menjimatkan banyak masa.

Pemeriksa Pautan Rosak – mengesan pautan yang rosak di laman web anda. Pemeriksaan Pautan Dr. bagus, tetapi pemalam ini membolehkan anda memperbaikinya di dalam WordPress dengan pilihan 1 klik untuk mengedit atau membatalkan pautan masing-masing. Kekurangannya adalah kerana ia menggunakan CPU yang tinggi (jadi segera pasang plugin apabila anda selesai memperbaiki pautan).

Jadual Kandungan Mudah – Menambah TOC pada catatan panjang sangat bermanfaat bagi pengguna dan mesin pencari. Walau bagaimanapun, saya cadangkan untuk tidak menggunakan pemalam untuk ini dan sebaliknya, mengekod secara manual Jadual kandungan HTML yang membolehkan pengguna melompat ke bahagian tertentu (dan memautkannya). Menugaskan sauh nama juga akan memberi anda peluang Google memberi anda penghargaan pautan lompat ke.

Kit Laman Google – menggabungkan alat pengurusan laman web Google yang paling popular (Google Search Console, Google Analytics, AdSense, dan Google PageSpeed ​​Insights) ke dalam 1 plugin WordPress.

Plugin Halaman Pantas / Hantar Semula – perbaiki halaman atau URL yang rosak yang anda ubah atau hapus menggunakan pengalihan. Periksa ralat perayapan di Google Search Console (atau di Yoast) untuk mencari pautan yang rosak.

Matematik Tingkatan – plugin SEO yang menjanjikan oleh MyThemeShop dengan banyak ciri bawaan seperti coretan kaya, integrasi Konsol Carian Google, pengoptimuman pelbagai kata kunci, penjejakan peringkat kata kunci, alat kata kunci LSI, pilihan SEO tempatan, cadangan pautan dalaman, dan banyak lagi.

SSL Sungguh Mudah – secara automatik mengkonfigurasi laman web anda ke HTTPS. Anda masih memerlukan SSL (saya menggunakan Let’s Encrypt SSL percuma dari SiteGround), tetapi pemalam ini menjadikannya sangat mudah untuk disiapkan.

Terbitkan semula Catatan Lama – menjadikan kandungan anda kelihatan segar dengan mengemas kini semua tarikh catatan anda yang diubah menjadi hari ini, yang akan dicerminkan di enjin carian. Ini murah (kerana anda tidak mengemas kini siaran dengan kandungan baru), tetapi tarikh terkini dan dapat meningkatkan kadar klik-tayang.

Kandungan Berstruktur – menambah coretan FAQ dan sama seperti yang saya dan Neil Patel gunakan.

Ulasan WP – plugin coretan kaya yang saya gunakan (inilah halaman yang saya gunakan). Plugin lain tidak begitu bagus … WP Rich Snippets ditinggalkan oleh pembangun, dan All In One Schema membosankan dan tidak mempunyai pilihan penyesuaian. Ulasan WP menyokong 14 jenis data termasuk ulasan dan resipi, kerap dikemas kini, kelihatan bagus, dan disokong oleh pasukan di MyThemeShop.

Yoast – pemalam SEO yang paling popular. Anda dapat membahagikan Yoast kepada 3 langkah: konfigurasi tetapan pemalam, meneliti kata kunci, dan membuat kandungan yang dioptimumkan mengenai kata kunci tersebut. Ini adalah langkah utama, tetapi kebanyakan orang salah, jadi lihat panduan Yoast saya untuk mengetahui cara melakukannya.

SEO Tempatan Yoast – menambahkan fail KML untuk Peta Google, schema.org, dan pengoptimuman lain untuk SEO tempatan, dengan pilihan untuk menanamkan Peta Google dan menyimpan pencari. Mungkin tidak akan meningkatkan kedudukan kerana ini adalah bahagian mikro tempatan (saya akan periksa Faktor kedudukan tempatan Google).

Yoast Premium – sebenarnya tidak akan meningkatkan kedudukan anda, tetapi (menurut pendapat saya yang rendah hati), merangkumi ciri-ciri mewah yang sebenarnya tidak anda perlukan. Pengalihan boleh dilakukan dengan menggunakan pemalam percuma, kata kunci berbilang fokus sering memerlukan penggunaan padanan separa (yang tidak selalu dikesan oleh analisis SEO Yoast), dan saya mendengar sokongan hanya merujuk anda kepada tutorial mereka. IMO, tidak bernilai $ 89 / tahun.

SEO Video Yoast – menambah peta laman video dan sokongan penanda videoObject schema.org, Grafik Buka Facebook (untuk bermain secara langsung di Facebook), dan pilihan untuk menukar lakaran kecil.

Yoast WooCommerce SEO – meningkatkan pemformatan sosial apabila kandungan dikongsi di media sosial, tidak termasuk halaman yang tidak diperlukan dari peta laman web anda, dan menambahkan pilihan serbuk roti Yoast.

Pemalam Kelajuan

Plugin Pengoptimuman Kelajuan WordPress

AMP Untuk WP – menambah AMP (halaman mudah alih yang dipercepat) untuk menjadikan halaman mudah alih dimuat lebih pantas sambil memberi anda ikon AMP dalam hasil carian mudah alih. Kekurangannya ialah ia mengubah reka bentuk mudah alih anda yang dapat mengurangkan penukaran. Atas sebab ini, saya memutuskan untuk tidak menggunakan pemalam AMP.

Pembersihan Aset – secara aktif melumpuhkan pemalam daripada memuat pada halaman tertentu. Sebagai contoh, anda boleh mematikan pemalam borang kenalan anda di semua halaman kecuali halaman kenalan, atau melumpuhkan pemalam coretan kaya anda daripada dimuat di halaman. Sangat mudah digunakan dan saya sangat mengesyorkan untuk mencubanya.

Pemalam Cache – berikut adalah pemalam cache yang diberi nilai tertinggi (anda hanya memerlukan 1).

 • Roket WP – # 1 plugin cache dinilai dalam banyak tinjauan Facebook, adalah $ 49, dan itulah yang saya gunakan. WP Rocket mempunyai banyak ciri yang tidak dimiliki oleh kebanyakan plugin cache dan oleh itu dapat memberi anda skor dan masa muat yang lebih baik di GTmetrix + Pingdom. Ciri-ciri terbina dalam ini termasuk pembersihan pangkalan data, Cloudflare, medan URL CDN, pemuatan malas, dan hosting kod Analitis Google secara tempatan. Dengan WP Rocket, anda tidak memerlukan pemalam tambahan kerana ini adalah bawaan. Tetapannya mudah disiapkan dan dilengkapi dengan dokumentasi + sokongan yang hebat.
 • Persembahan Pantas – biasanya plugin cache percuma # 1 dalam tinjauan Facebook dan dilengkapi dengan banyak ciri yang disertakan dengan WP Rocket. Ia mempunyai maklum balas yang hebat di Kumpulan Facebook Mempercepat WordPress dengan banyak orang mengatakan bahawa ini adalah pemalam cache percuma terbaik. Tetapannya boleh menjadi sangat luar biasa untuk dikonfigurasikan, tetapi memang mempunyai wizard persediaan.
 • Pengoptimum SG – ini adalah plugin cache SiteGround (hanya berfungsi jika anda berada di hosting mereka). Caching lebih cepat daripada plugin cache yang lain, tetapi (walaupun setelah kemas kini yang besar) masih kekurangan banyak ciri yang disertakan dengan plugin cache yang lain. Saya menggunakan SG Optimizer dengan ketat untuk membuat cache (dengan semua pilihan lain dimatikan) kemudian menggunakan WP Rocket untuk yang lain.
 • Jumlah Cache W3 – plugin cache percuma dengan tetapan yang mantap, tetapi sejarah menyebabkan ralat. Walau bagaimanapun, pembangun baru-baru ini telah membuat banyak kemas kini dan nampaknya reputasi pemalam mungkin akan kembali, kerana pernah menjadi pemalam cache yang hebat.
 • Cache Terpantas WP – plugin cache percuma yang mudah dikonfigurasi dengan pilihan untuk mengintegrasikan Cloudflare, StackPath, dan CDN lain (tetapi saya masih menggunakan WP Rocket).
 • Optimumkan secara automatik – biasanya hanya diperlukan jika anda menggunakan hosting plugin senarai hitam (mis. Tuhan atau Enjin WPjika tidak, plugin cache penuh seperti WP Rocket atau Swift lebih disukai. Mengoptimumkan fail HTML, CSS, dan JavaScript, dan pilihan untuk menyiapkan CDN.

CAOS | Hos Analitis Google di Tempat – menolong memuatkan kod penjejakan Analitis Google secara tempatan.

Pemboleh CDN – termasuk bidang URL CDN untuk membantu anda mengatur rangkaian penghantaran kandungan anda.

Jelas – mempercepat laman web dengan mematikan fungsi WordPress yang tidak perlu (mirip dengan WP Disable) dan merangkumi beberapa ciri keselamatan SEO +. Ulasan / penilaian hebat di WordPress.

Penjana Sprite CSS – menggabungkan beberapa gambar menjadi 1 gambar tunggal, yang menjadikannya memuat lebih cepat. Ini biasanya hanya dilakukan dengan gambar hiasan, seperti ikon. Saya melakukan ini di laman utama saya … bukannya memuat 30 ikon (yang akan menjadi 30 permintaan), ia memuatkan 1 (1 permintaan).

Paparkan Versi PHP – menunjukkan versi PHP yang dijalankan oleh laman web anda, yang mana mestilah 7.0 atau lebih tinggi.

Pemalam Cache Gravatar – mempercepat siaran dengan komen dengan menyimpan Gravatars (Cache Harrys Gravatar, Cache Gravatar yang optimum, atau Cache Gravatar FV) adalah 3 pemalam teratas.

GTmetrix Untuk WordPress – menjadualkan laporan GTmetrix dan melihatnya secara langsung di papan pemuka WordPress, atau melalui laporan e-mel yang dijadualkan. Bagus untuk memantau skor + kelajuan laman web anda.

Plugin Pengoptimuman Imej – Bayangkan, ShortPixel, Senyum, dan Kraken semuanya pada dasarnya melakukan perkara yang sama (mereka mengubah ukuran gambar, memampatkan gambar tanpa kerugian, dan mengeluarkan data EXIF ​​dari gambar).

Beban Malas Untuk Video – kelewatan memuatkan video sehingga anda menatal ke bawah halaman dan benar-benar melihatnya, yang dapat mengurangkan masa memuatkan kandungan dengan video dengan ketara. Anda tidak memerlukan ini jika menggunakan WP Rocket kerana ia malas memuatkan bawaan ke tetapan. Saya cadangkan hanya memuatkan video yang malas (bukan foto) kerana mengganggu pengguna untuk sentiasa memuatkan gambar semasa mereka menatal.

OMGF – memuatkan Font Google, Font Awesome, dan fon luaran lain secara tempatan.

P3 Profiler – menemui pemalam pemuatan paling lambat, tetapi tidak dikemas kini selama bertahun-tahun.

Perfmater – dibangunkan oleh Kinsta dan serupa dengan Clearfy. Juga mengoptimumkan laman WooCommerce dengan melumpuhkan serpihan troli, skrip WooCommerce, dan gaya dengan mudah. Bermula pada $ 24.95 / bulan.

Pemeriksa Keserasian PHP – memeriksa plugin / tema untuk memastikan keserasian dengan versi PHP baru, namun ia tidak mempunyai ulasan yang bagus kerana sering kali dapat melangkau pemalam yang lebih besar.

Penganjur Pemalam – secara selektif memuatkan pemalam pada kandungan tertentu. Contoh yang paling biasa ialah memuatkan borang kenalan anda hanya di halaman kenalan anda (jadi ia tidak memuat di setiap halaman).

WP Lumpuhkan – lumpuhkan tetapan WordPress yang tidak perlu seperti penyimpanan automatik, semakan post, Gravatars, emoji, dan ciri lain dalam inti WordPress. Ia juga mempunyai pilihan kecepatan tambahan seperti kawalan degupan jantung, menghosting kod Analitis Google secara tempatan, dan meminimumkan permintaan.

WP-Optimumkan – membersihkan pangkalan data WordPress dengan membuang semakan pos, komen spam / sampah, sementara, dan jadual pangkalan data yang tidak digunakan. Sekiranya menggunakan WP Rocket, anda tidak memerlukannya kerana ia sudah ada di dalam tetapan WP Rocket. Sentiasa ambil sandaran sebelum membersihkan pangkalan data anda.

Plugin StudioPress – semua ringan, percuma, dan dikembangkan untuk Kerangka Kejadian. Menggunakan pemalam ringan adalah salah satu perkara terbaik yang boleh anda lakukan untuk memastikan laman web anda dimuat dengan pantas.

Pengukuran Kelajuan

Pemeriksaan Byte – mengukur TTFB (masa untuk bait pertama), metrik utama dalam kelajuan pelayan / hosting.

Wawasan PageSpeed ​​Google – cadangan kelajuan yang banyak orang tidak menolong kerana ia bahkan tidak mengukur masa muat (metrik utama dalam kelajuan laman web). Tetapi ia mengukur masa tindak balas pelayan yang menunjukkan hosting anda (pelayan) lambat dan mestilah di bawah 200ms.

GTmetrix – saranan kelajuan yang paling berguna untuk semua alat, terutamanya untuk mencari gambar yang tidak dioptimumkan, dan menggunakan tab Air Terjun untuk melihat pemalam / elemen pemuatan paling lambat anda.

Ujian HTTP / 2 – periksa sama ada laman web anda (hosting) menyokong HTTP / 2 yang menjadikan laman web anda lebih pantas.

Monitor Pertanyaan – periksa plugin pemuatan paling lambat, skrip, dan lain-lain. Alternatif hebat untuk P3.

Pingdom – alat yang paling tepat untuk mengukur masa beban menurut WP Rocket, tetapi saya dapati GTmetrix paling berguna untuk mendapatkan cadangan khusus untuk mengoptimumkan kelajuan laman web.

Alat Kelajuan

Cloudflare – CDN percuma dengan 200+ pusat data yang menjadikan laman web anda lebih pantas, dengan pilihan kelajuan / keselamatan seperti pautan mudah alih yang dipercepat, perlindungan pautan panas, Kereta api, Peraturan Halaman, dan caching. Mudah disiapkan dengan kebanyakan plugin cache, dan beberapa host mempunyai pilihan untuk mengaktifkannya di cPanel. Ini memerlukan pendaftaran untuk akaun percuma, menukar pelayan nama, dan mengkonfigurasi tetapan.

KeyCDN – CDN (rangkaian penghantaran kandungan) dengan 34+ pusat data dan berharga oleh GB yang digunakan.

StackPath – CDN (rangkaian penghantaran kandungan) dengan 31+ pusat data dengan percubaan 30 hari percuma, kemudian bermula pada $ 10 / bulan. Bersepadu dengan kebanyakan pemalam cache dan merupakan CDN yang saya gunakan di laman web saya.

Transfonter – perbaiki kesalahan berkaitan fon di GTmetrix / Pingdom dengan menggunakan Transfonter untuk menukar fon (mis. Font Google) ke fon web, muat naik ke WordPress, kemudian tambahkan ke CSS anda.

Penyelidikan Kata Kunci

Jawab Orang Awam – alat penyelidikan kata kunci kegemaran saya yang menarik kata kunci dari Autolengkap Google dan memecahnya menjadi kata kunci soalan, pendahuluan, dan perbandingan. Meninjau “kata kunci soalan” adalah kaedah terbaik untuk memastikan kandungan anda menyeluruh (ia menjawab semua soalan orang mengenai topik itu). Ia juga menunjukkan anggaran persaingan setiap kata kunci (setiap kata kunci mempunyai lingkaran hijau, dan semakin gelap, semakin kompetitif).

Trend Google – lihat trend kata kunci dan wilayah mana yang paling banyak dicari.

Autolengkap Google – cadangan kata kunci berdasarkan sejarah carian orang sebelumnya. Minta Google melengkapkan frasa, atau menggunakan garis bawah _ untuk meminta Google “mengisi tempat kosong.”

Perancang Kata Kunci Google – salah satu daripada saya paling tidak alat penyelidikan kata kunci kegemaran kerana dibina khusus untuk Google AdWords, dan tidak menggambarkan data dalam hasil organik (SEO).

HubShout WebGrader – lihat kata kunci yang anda pilih, kata kunci pesaing, dan bandingkan kata kunci, otoritas domain, pautan, kandungan teratas, dan domain rujukan anda dengan pesaing.

Kata Kunci.io – menarik kata kunci dari Autocomplete Google (sumber kegemaran saya).

Kata kunci di mana sahaja – menunjukkan carian bulanan, BPK, dan anggaran persaingan secara langsung di enjin carian dan platform lain (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Penjelajah Kata Kunci Moz – alat penyelidikan kata kunci yang lebih baik daripada Perancang Kata Kunci Google. Ketahui carian bulanan setiap kata kunci dan gunakan penapis untuk mengelompokkan frasa yang berkaitan (supaya anda tidak menjelajah yang sama) dan tapis mengikut jumlah carian, kata kunci luas / khusus, dan soalan.

Sambungan Google Chrome MozBar – membolehkan anda Google sebarang kata kunci dan mengira persaingan berdasarkan setiap DA hasil carian (otoritas domain) dan PA (otoritas halaman).

Kesalahan di Ubbers – Alat cadangan kata kunci Neil Patel yang menganggarkan persaingan kata kunci dalam hasil organik, namun saya selalu ingin menyemak hasil teratas secara manual.

Sambungan Chrome vidIQ – menganalisis persaingan untuk kata kunci YouTube dengan memasang peluasan ini, mencari kata kunci anda di YouTube, dan mengklik hasil teratas. Sambungan menghasilkan skor SEO berdasarkan suka, tontonan, komen, perkongsian sosial, pelanggan, masa tontonan, dan metrik lain mengenai video. Lihat teg apa yang digunakan dan panjang keterangan.

Pautan

Semak Pautan Saya – Sambungan Chrome yang memeriksa dan menyoroti pautan yang rosak pada halaman.

Pemeriksaan Pautan Dr. – cari pautan yang rosak di laman WordPress anda. Imbas 7,500 pautan / bulan secara percuma.

Alat Penolakan Google – jika anda menyewa pembangun pautan yang membuat pautan spam dan bimbang kedudukan anda dicederakan, gunakan alat ini untuk meminta Google untuk tidak memperhitungkannya.

Penjelajah Moz Link – periksa otoriti domain laman web, pautan masuk, teks tetap, dan metrik pautan dengan pilihan untuk meningkatkan. Berguna untuk mencari peluang pautan dari laman pesaing. Alat ini juga dapat digunakan bersama dengan MozBar untuk memastikan kata kunci anda tidak terlalu kompetitif (cuba bersaing dengan laman web yang memiliki otoritas domain yang serupa dengan anda sendiri).

SEO tempatan

Pesanan Tempatan Google & Temujanji – ciri untuk Perniagaan Saya di Google yang memungkinkan orang membuat janji temu, membuat pesanan, membuat pesanan, melihat menu, dan mencari maklumat mengenai perniagaan anda. Isi ini bentuk dan gunakan perkhidmatan membuat pesanan / pesanan pihak ketiga seperti seamless.com.

Perniagaan Saya di Google – satu-satunya faktor terpenting dalam SEO tempatan dan kini 25% dari Faktor kedudukan carian tempatan 2018. Pastikan anda mengesahkan pemilikan dan isi semua perkara termasuk: gambar + video, kategori, penerangan, alamat atau kawasan perkhidmatan, sifat, menu / perkhidmatan, jam khas, soalan, URL tersuai, Lawatan maya 360 ° (jika masuk akal). Kamu patut bertindak balas terhadap ulasan dan bertindak balas terhadap pengguna mesej. Menyiarkan kemas kini telah menjadi semakin penting. Anda juga boleh menggunakan URL perniagaan tempatan (cth. temu janjitempahantempahan, dan hotel boleh menambah penilaian kelas dan kemudahan. Terakhir, baca Perniagaan Saya di Google garis panduan.

Moz Tempatan – memperbaiki petikan yang tidak lengkap, tidak konsisten, dan pendua. Alat yang mesti ada untuk SEO tempatan dan tujuan anda adalah untuk mendapatkan skor Moz Local anda sedekat 100% mungkin.

Perkhidmatan Bangunan Petikan Whitespark – beli petikan dengan harga $ 4-5 setiap satu yang dapat meningkatkan kedudukan tempatan terutama di Peta Google. Saya telah menggunakan Whitespark untuk banyak pelanggan dan mereka mendapat hasil yang baik dengan laporan terperinci, pautan ke profil petikan baru anda, dan 1 log masuk sejagat. Petikan menjadi kurang penting dalam faktor kedudukan tempatan, tetapi anda tetap harus melakukannya.

Perkhidmatan Pembersihan Petikan Whitespark – jika petikan anda berantakan (mis. Di Moz Local), anda boleh membayar $ 149 + untuk membolehkan Whitespark membersihkan petikan yang tidak lengkap, tidak konsisten, dan pendua.

Penjejak Peringkat Tempatan Whitespark – mengukur kedudukan tempatan di Google / Bing dalam hasil organik dan hasil Peta. Kaedah yang sangat mudah dan paling mesra pengguna untuk mengukur kata kunci tempatan.

Analisis

AWStats – ketahui apakah ada sesuatu yang menyebabkan penggunaan CPU tinggi (lebar jalur) di laman web anda seperti perayap, gambar, muat turun fail, dan alamat IP tertentu. Mengurangkan penggunaan CPU dapat menjadikan pelayan / laman web anda dimuat lebih cepat. Ini ada di dalam banyak hosting cPanels di bahagian “statistik”.

Analitis Google – mempunyai hampir semua yang anda perlukan untuk analisis, dan selagi anda sudah biasa dengan tab di sebelah kiri, anda dapat meningkatkan kandungan pelawat berdasarkan kandungan, SEO, dan penukaran anda termasuk jantina, umur, geografi, peranti, kandungan, RKT , waktu rata-rata di laman web, dll. Klik tab “pemerolehan” dan pergi ke “Halaman Pendaratan” untuk gambaran mengenai prestasi kandungan.

Menjerit Frog SEO Spider & Alat Perangkak – program desktop (untuk PC atau Mac) yang memberitahu anda mengenai pautan yang rosak, tajuk halaman, deskripsi meta, URL, gambar, dan banyak data SEO lain.

Analisis Carian – fitur di Google Search Console yang mengukur kedudukan kata kunci laman web, kadar klik-tayang, dan mempunyai penapis untuk negara / peranti / halaman / pertanyaan. Membolehkan anda membandingkan data dengan 28 hari sebelumnya, dan merupakan alat yang bagus untuk mengukur prestasi SEO. Saya menggunakan ini melalui Analitis Google kerana kata kunci, RKT, dan kedudukan kedudukan menjadi perhatian utama saya.

SEMRush – toolkit SEO all-in-one dengan banyak analisis mengenai kata kunci, profil pautan balik, senarai petikan untuk SEO tempatan, dan alat audit + pelaporan. Sebagai contoh, saya dapat melihat berapa banyak pautan balik yang saya perolehi berbanding berapa banyak yang saya hilang, membiarkan saya memantau pautan jika saya kehilangannya.

Hosting

* Ini cenderung menjadi 4 syarikat hosting teratas di Hosting WordPress dan Kumpulan Facebook Mempercepat WordPress yang dikendalikan dengan baik dan mempunyai 10,000 ahli dalam setiap kumpulan. Konsensus umum adalah menjauhkan diri Jenama EIG yang memiliki 60+ syarikat hosting yang berbeza termasuk Bluehost, HostGator, iPage, Site5, dan banyak lagi. Mereka terkenal kerana mengemas terlalu banyak orang di pelayan yang sama (mengakibatkan masa muat perlahan) dan sokongan / masa yang biasa-biasa saja.

Tapak Tapak – menilai hos # 1 dalam 10 tinjauan Facebook dan adalah siapa yang saya gunakan. Mereka disyorkan oleh WordPress dan buat penghijrahan bebas. Pelan yang lebih tinggi seperti mereka rancangan GoGeek separa khusus datang dengan lebih banyak lagi sumber pelayan (Faktor kelajuan # 1) dan semua rancangan disertakan dengan banyak Ciri WordPress seperti Cloudflare dan SSL percuma. Terdapat lebih banyak kelajuan daripada hosting, tetapi saya ada <Masa muat 1s dengan laporan SiteGround dan 100% GTmetrix. Rancangan bermula dari $ 3,95 / bulan (harga promo).

Laluan Awan – biasanya dinilai # 2 setelah SiteGround, tetapi tanpa masalah had CPU. Sokongan sembang kurang, tetapi bagus jika anda mahukan kelajuan murni dan antara muka yang bersih. Rancangan bermula pada $ 10 / bulan.

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-2017

Shared-Hosting-Poll-2017

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-FB-Poll

Pungutan suara-Penyedia Hosting-WordPress Terbaik

WordPress-Host-Poll-Sept-2018

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-Jun-1

Terurus-WordPress-Hosting-Poll-2017

2014-Diuruskan-WordPress-Hosting-FB-Poll

Undian-Web-Hosting-Penyedia Terbaik

WordPress-Host-Poll-Sept-2018

Kinsta – salah satu yang terbaik di seluruh hos, tetapi rancangan bermula pada $ 30 / bulan. Mereka menjamin 100% masa operasi dan saya tidak mendengar apa-apa selain perkara hebat mengenai kelajuan, masa dan sokongan mereka.

Enjin WP – mengurus hosting WordPress dengan rancangan bermula dari $ 35 / bulan. Mereka baru-baru ini memperoleh StudioPress dan seolah-olah sedang menembusi pasaran, tetapi mereka adalah pilihan yang baik. Mereka mempunyai cache bawaan mereka sendiri dan bertahan dengan baik untuk laman web yang mengharapkan peningkatan lalu lintas yang tinggi.

Tema

Divi – salah satu tema WordPress yang paling popular, yang dikembangkan oleh Elegant Themes.

StudioPress – kedai tema WordPress yang boleh dipercayai dan pemaju Genesis Framework. Tempat yang akan saya kunjungi jika anda mahukan tema yang mesra SEO, responsif mudah alih, HTML5, dan selamat.

Alat SEO yang lain

Penyorot Data – ciri di Google Search Console yang membantu anda menambahkan coretan yang kaya.

Ambil Sebagai Google – menguji sama ada Google dapat mengakses halaman, bagaimana halaman membuatnya, dan sumber-sumber (seperti gambar atau skrip) yang disekat dari Google. Boleh membantu menyelesaikan masalah merangkak.

Freelancer.com – mengupah freelancer untuk membantu anda dengan reka bentuk, pengembangan, pengoptimuman kelajuan, reka bentuk grafik, penulisan iklan dan banyak lagi. Ini adalah penyelamat ketika saya memulakan karier dan saya masih menggunakan pengguna BDKAMOL dan I333 untuk pengembangan WordPress dan pengoptimuman kelajuan.

Google AdWords – Kempen PPC (bayar per klik) jika anda ingin mengiklankan laman web anda di Google.

Ujian Kebolehgunaan Google Mobile – menguji sama ada a bujang halaman mudah alih, tetapi gunakan Laporan Kebolehgunaan Mudah Alih di Google Search Console untuk mencari semua kesalahan mudah alih di seluruh laman web anda.

berita Google – buat artikel anda diterbitkan di Google News untuk sumber lalu lintas tambahan.

Catatan Google – membolehkan orang / perniagaan membuat kandungan secara langsung di Google yang nampaknya mendapat peringkat tinggi di Google untuk nama mereka (Search Engine Land memanggil mereka “kad perniagaan”).

Atribut Laman Google – tingkatkan maklumat perniagaan anda dalam hasil carian dan grafik pengetahuan Google dengan nama perniagaan, lokasi, maklumat hubungan, logo, profil sosial, dll..

Alat Ujian Data Berstruktur Google – menguji kesilapan semasa menambahkan coretan kaya ke laman web anda.

Pengurus Teg Google – mengoptimumkan lalu lintas dan pemasaran dalam talian anda menggunakan tag – tanpa kod.

Moz Pro – rangkaian SEO yang komprehensif yang membolehkan anda mengesan kedudukan, kata kunci, pautan, dan mengoptimumkan halaman. Saya tidak menggunakannya (terlalu mahal) ketika saya dapat menjejaki kata kunci dalam Analisis Carian Search Console, saya sudah tahu bagaimana melakukan SEO di halaman, dan kebanyakan perkara yang boleh saya lakukan secara percuma.

Papan iklan – mengimbas seluruh laman web untuk kandungan pendua, pautan yang rosak, dan kesalahan SEO teknikal.

Pembantu Markup Data Berstruktur – jika data berstruktur anda tidak berfungsi, gunakan alat ini.

Pemeriksa Sucuri – memeriksa perisian hasad, senarai hitam, kesilapan laman web, dan perisian yang sudah usang.

Pemeriksa Penalti Laman Web – bantu mengenal pasti akar penalti Google dengan merujuk silang penurunan lalu lintas organik dengan kemas kini algoritma Google. Alat SEO Panguin serupa dan juga bagus.

Kedudukan Woo – kebanyakan alat audit SEO tidak bagus, tetapi ini mudah, percuma dan agak baik.

TubeBuddy – alat yang terdapat di dalam laman web YouTube yang menunjukkan kepada anda mengenai jenama, statistik / kedudukan anda pada video, dan cadangan SEO video. Disyorkan oleh Backlinko.

Pelbagai

BuzzSumo – perisian e-mel dan pemalam WordPress yang popular, tetapi dapat melambatkan laman web anda.

Canva – salah satu pembuat infografik freemium terbaik (terkenal kerana mendapat pautan / lalu lintas). Anda juga boleh menyewa pereka infografik di freelancer.com jika anda mahukan infografik yang benar-benar unik.

Copyscape – pemeriksa plagiarisme yang mengesan artikel pendua, yang boleh menghukum SEO anda.

Penjana Kod Benam – kreditkan infografik / video anda dengan memberi kod embed kepada pembaca.

Kerangka Kejadian – Rangka kerja WordPress yang dibangunkan oleh StudioPress yang menjadikan laman web anda berjalan pantas dan boleh dipercayai. Disyorkan oleh orang atasan (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). Saya secara amnya mengesyorkan menggunakan tema StudioPress tetapi ada juga kedai tema Kejadian pihak ketiga yang lain, seperti Hello Anda Reka Bentuk, Dipulihkan 316 Reka Bentuk, dan Reka Bentuk Comel Pretty Darn.

Mari Encrypt SSL – SSL percuma dan dipercayai yang boleh anda gunakan untuk menjadikan laman web anda selamat. Beberapa syarikat hosting (seperti SiteGround) mempunyai pilihan untuk mengaktifkannya di cPanel hosting anda.

Pemboleh ubah Coretan – templat untuk tajuk SEO + deskripsi meta yang dapat disesuaikan dalam tetapan Yoast, namun menulisnya secara manual selalu lebih baik. Pemboleh ubah corak khas untuk halaman / siaran adalah %% halaman %% %% sep %% %% sitename %% yang dalam kes saya, akan dibaca sebagai: Tajuk Halaman – Master Media Dalam Talian. Ini hanya akan digunakan jika tidak ditulis secara manual.

Gabungan Haus – plugin pengurusan pautan afiliasi Saya menggunakan jubah, nofollow, dan membantu anda mengkategorikan pautan afiliasi. Versi premium dilengkapi dengan banyak ciri hebat seperti penghubung kata kunci automatik, statistik, dan Peristiwa Analitis Google dan penyatuan Tag Manager.

Alat Webmaster – Konsol Carian Google + Bing + Yandex Alat webmaster adalah 3 utama.

Penyunting Pukal Yoast – edit tajuk SEO + deskripsi meta secara pukal yang merupakan cara mudah untuk meningkatkan CTR. Editor pukal tidak mengesan panjang watak atau kata kunci fokus, jadi pastikan anda termasuk yang mengambil kira ini (sekitar 55 untuk tajuk SEO, 155 untuk deskripsi meta).

Analisis SEO Yoast – cadangan pengoptimuman kandungan berdasarkan sama ada kata kunci fokus anda digunakan dalam kandungan, ditambah faktor lain. Yoast hanya akan mengesan padanan tepat kata kunci anda (tidak sepadan dengan sepadan) dan tidak mengapa sesetengah lampu tetap merah kerana sinonim sering dapat digunakan (jika kata kunci fokus saya adalah Perunding SEO dan saya menggunakan Perundingan SEO, Yoast tidak akan mengesannya ). Atau mungkin kata kunci anda yang “ditaburkan” menjadi tajuk utama agar terdengar lebih baik kerana padanan kata kunci yang tepat kedengaran spam. Sebilangannya boleh diambil dengan sebiji garam.

Wawasan Metabox Yoast – menunjukkan perkataan mana yang paling banyak digunakan dalam kandungan (saya telah melumpuhkannya).

Analisis Kebolehbacaan Yoast – memberitahu anda sama ada ayat / perenggan terlalu pendek, panjang, sama ada anda menggunakan kata peralihan, dll. Saya tidak menganggap ini sangat membantu dan mematikannya.

Analisis Yoast Ryte – mengesan sama ada laman web anda diindeks di enjin carian.

Kaunter Pautan Teks Yoast – mengira berapa banyak pautan dalaman yang digunakan di halaman / catatan anda.

Autolengkap YouTube – mulailah menaip frasa di YouTube untuk mencari cadangan kata kunci video.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map