All in One Schema Rich Snippets Plugin Review / Tutorial: plugin minim care face treaba, dar are un design plictisitor

Fragmente bogate All Schema este un plugin WordPress utilizat pentru marcarea paginilor / postărilor cu fragmente bogate.


Are bine comentarii și va face treaba pentru o mulțime de oameni. Dar și alți oameni (ca mine) sunt pictori în legătură cu modul în care marcare afectează designul paginii. Deoarece fiecare plugin de fragment bogat adaugă conținut la pagina dvs., ceea ce este necesar pentru ca Google să vă arate fragmentele bogate, principala diferență între plugin-urile de snippet bogate este modul în care informațiile sunt prezentate pe pagină.

Această postare pe care o citiți este marcată Fragmente WP Rich și după părerea mea, arată minunat. Poate include un videoclip, o fotografie, link-uri și o mulțime de alte opțiuni. Întrucât toate tipurile într-o schemă, fragmentele bogate sunt limitate în ceea ce privește opțiunile și personalizarea designului.

Iată cum va arăta pagina dvs. după marcarea ei cu fragmente de tip „All In One Schema Rich”:

Schemă All In One Schema Rich Snipets Rich Markup

Pro-uri

 • Liber
 • Ușor de configurat
 • Suporta cele mai bogate tipuri de fragmente

Contra

Tipuri de date acceptate

Ar trebui să luați în considerare alte plugin-uri de fragment bogat?
Dacă sunteți mulțumit de designul de bază al modelelor All In One Schema Rich Snippets, este cel mai bun liber plugin de fragmente bogate și vă voi arăta cum să îl configurați. Dar dacă sunteți în căutarea a ceva mai robust și aveți 69 USD + pentru un plugin premium, verificați Fragmente WP Rich și vizualizați acest tutorial. WP Rich Snippets are mai multe opțiuni și acceptă marcarea afacerilor locale, care ajută Google să afișeze corect informațiile despre companie în Google Maps.

Acum să începem …

1. Instalați fragmentele bogate într-o schemă

Instalare All In One Schema Rich Snipets

2. Configurați Setările

Odată instalat, veți vedea opțiunile „fragmente bogate” în meniul din stânga tabloului de bord WordPress. Parcurgeți setările, în special filele de configurare și personalizare. Celelalte file sunt utile, dar am enumerat un set mai puternic de resurse în partea de jos a acestui articol.

Setări de configurare a tuturor fragmentelor bogate într-o singură schemă

Opțiuni de bază de styling …

Setări de particularizare a tuturor fragmentelor bogate într-o schemă

3. Adăugați marcaj la pagini

Editați o pagină / postare pe care doriți să adăugați fragmente bogate pentru a derula în jos până când vedeți „configurați fragmentul bogat.” Selectează tip de fragment bogat atunci pluginul va solicita date specifice. Completați cât mai multe câmpuri, deoarece acest lucru vă va ajuta Google să înțeleagă datele dvs. și să le afișeze în rezultatele căutării lor. Anumite câmpuri sunt deseori necesare pentru a funcționa fragmentele bogate, dar puteți utiliza Testarea structurată a datelor Google (pasul 4) pentru a vedea dacă lipsesc câmpurile sau primiți erori.

Tipuri de fragmente bogate

Configurați fragmentul Rich

4. Testează-ți fragmentele bogate

După ce completați toate câmpurile pe care le puteți, utilizați Instrumentul de testare a datelor structurate Google pentru a vedea dacă fragmentele bogate funcționează corect (nu vor apărea imediat în rezultatele căutării, folosiți acest instrument în schimb). Dacă vedeți erori roșii, faceți clic pe caseta pentru a extinde și priviți elementele. Soluționarea acestora poate fi la fel de ușoară precum completarea unui câmp de care ați uitat în timp ce marcați pagina.

Instrument de testare a datelor structurate Google

Rezultat final

Așa arată un fragment bogat de recenzii odată ce Google își actualizează rezultatele căutării, care durează în jur de 2-4 zile. Pentru alte tipuri de fragmente bogate, veți vedea informații diferite; evenimentele vor avea ore și informații despre locație, produsele vor avea informații despre prețuri, etc. După ce obțineți accesul, mergeți mai departe și începeți să marcați alte pagini / postări care includ recenzii, evenimente, produse, videoclipuri și alte tipuri de date acceptate utilizate. în fragmente bogate.

Fragmente bogate Rezultate căutare Google

Soluții la probleme comune

 1. Adăugați date pe care Google vi le spune în Instrumentul de testare a datelor structurate
 2. Datele de fragment bogate ar trebui să fie corecte și să se alinieze conținutului din pagină
 3. Adăugați marcaj la mai multe pagini în loc să aveți doar o pagină cu marcaj
 4. Actualizați nucleul WordPress, tema, plugin-urile etc.
 5. Revizuiește fragmentele bogate în schema ” forum de suport
 6. Vizitați acest lucru Google forum pentru a vedea problemele comune și întrebările frecvente
 7. Viziteaza secțiunea de date structurate din Consola de căutare Google
 8. A se conforma cu Politicile structurate de date Google și linii directoare pentru webmaster

Dacă mai aveți probleme, lăsați-mi un comentariu sau vedeți fragmente bogate „All in One Schema” forum de suport. În caz contrar, sper că ați găsit această recenzie utilă și mult noroc conducând mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress folosind acest plugin gratuit și minunat de fragmente bogate!

Mulțumesc pentru citit!

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map