Alles in één schema Rich Snippets Plugin Review / Tutorial: minimale plug-in die het werk doet, maar een saai ontwerp heeft

Alles in één schema Rich snippets is een WordPress-plug-in die wordt gebruikt om pagina’s / berichten mee te markeren rich snippets.


Het is goed beoordelingen en zal het werk voor veel mensen doen. Maar andere mensen (zoals ik) zijn kieskeurig over hoe de opmaak beïnvloedt het ontwerp van de pagina. Aangezien elke rich snippet-plug-in inhoud aan uw pagina toevoegt die Google nodig heeft om uw rich snippets te tonen, het belangrijkste verschil tussen rich snippet-plug-ins is hoe de informatie op de pagina wordt gepresenteerd.

Dit bericht dat je aan het lezen bent, is gemarkeerd WP Rich Snippets en ziet er naar mijn mening geweldig uit. Het kan een video, foto, links en tal van andere opties bevatten. Terwijl alles in één schema Rich Snippets beperkt is als het gaat om opties en ontwerpaanpassing.

Hier ziet u hoe uw pagina eruitziet nadat deze is gemarkeerd met All In One Schema Rich Snippets:

Alles in één schema Rich Snippets Plugin Markup

Voordelen

 • Vrij
 • Makkelijk op te zetten
 • Ondersteunt de meeste rich snippet-typen

Nadelen

 • Ontbreekt ontwerp- en aanpassingsmogelijkheden
 • Er kan beperkte informatie worden gepresenteerd
 • Ondersteunt niet lokale bedrijfsopmaak

Ondersteunde gegevenstypen

Moet u andere Rich Snippet-plug-ins overwegen??
Als je tevreden bent met het basisontwerp van All In One Schema Rich Snippets, is dit het beste vrij rich snippets plugin en ik zal je laten zien hoe je het instelt. Maar als je op zoek bent naar iets robuuster en $ 69 + hebt voor een premium plug-in, kijk dan eens WP Rich Snippets en bekijk deze tutorial. WP Rich Snippets heeft meer opties en ondersteunt lokale bedrijfsopmaak, waardoor Google uw bedrijfsinformatie correct kan weergeven in Google Maps.

Laten we nu beginnen …

1. Installeer alles-in-één schema Rich Snippets

Alles in één schema Rich Snippets-installatie

2. Configureer de instellingen

Na installatie ziet u de “Rich Snippets” -opties in het linkermenu van uw WordPress-dashboard. Doorloop de instellingen, vooral de configuratie- en aanpassingstabbladen. De andere tabbladen zijn nuttig, maar ik heb onderaan dit artikel een meer robuuste set bronnen vermeld.

All In One Schema Rich Snippets configuratie-instellingen

Basisstijlopties …

All In One Schema Rich Snippets Aanpassingsinstellingen

3. Markeringen aan pagina’s toevoegen

Bewerk een pagina / bericht waaraan u rich snippets wilt toevoegen en scrol vervolgens omlaag totdat u ‘rich snippet configureren’ ziet. Selecteer de type rich snippet dan zal de plug-in specifieke gegevens opvragen. Vul zoveel mogelijk velden in, omdat dit Google helpt uw ​​gegevens te begrijpen en deze in hun zoekresultaten weer te geven. Bepaalde velden zijn vaak vereist om rich snippets te laten werken, maar u kunt de test voor gestructureerde gegevens van Google gebruiken (stap 4) om te zien of u velden mist of fouten krijgt.

Rich Snippet-typen

Configureer Rich Snippet

4. Test uw Rich Snippets

Gebruik zodra u alle velden die u kunt invullen Google’s tool voor het testen van gestructureerde gegevens om te zien of uw rich snippets correct werken (ze worden niet onmiddellijk weergegeven in zoekresultaten, dus gebruik in plaats daarvan deze tool). Als u rode fouten ziet, klik dan op het vak om uit te vouwen en bekijk de items. Het oplossen ervan kan net zo eenvoudig zijn als het invullen van een veld dat u bent vergeten terwijl u de pagina markeerde.

Google Tool voor het testen van gestructureerde gegevens

Eindresultaat

Zo ziet een rich snippet voor recensies eruit zodra Google hun zoekresultaten heeft geüpdatet, wat ongeveer 2-4 dagen duurt. Voor andere rich snippet-typen ziet u verschillende informatie; evenementen hebben uren- en locatiegegevens, producten hebben prijsinformatie, enz. Zodra u het onder de knie hebt, kunt u doorgaan en andere pagina’s / berichten markeren die recensies, evenementen, producten, video’s en andere ondersteunde gegevenstypen bevatten in rich snippets.

Rich Snippets Google-zoekresultaten

Oplossingen voor veelvoorkomende problemen

 1. Voeg gegevens toe die Google u vertelt in hun tool voor het testen van gestructureerde gegevens
 2. Rich snippet-gegevens moeten nauwkeurig zijn en in lijn zijn met de inhoud op de pagina
 3. Voeg opmaak toe aan meer pagina’s in plaats van slechts 1 pagina met opmaak te hebben
 4. Update WordPress-kern, thema, plug-ins, enz
 5. Bekijk alles in één schema Rich Snippets ‘ Helpforum
 6. Bezoek dit Google-forum om veelvoorkomende problemen en veelgestelde vragen te zien
 7. Bezoek de gestructureerde gegevenssectie van uw Google Search Console
 8. Voldoen aan Het gestructureerde gegevensbeleid van Google en richtlijnen voor webmasters

Als je nog steeds problemen ondervindt, laat me een reactie achter of bekijk All In One Schema Rich Snippets ‘ Helpforum. Anders hoop ik dat je deze recensie nuttig vond en veel succes met het genereren van meer verkeer naar je WordPress-site met deze gratis, geweldige rich snippets-plug-in!

Bedankt voor het lezen!

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map