Allt i ett schema Rich Snippets Plugin Review / Tutorial: Minsta plugin som gör jobbet, men har en tråkig design

Allt i ett schema Rika utdrag är ett WordPress-plugin som används för att markera sidor / inlägg med rika utdrag.


Det har bra recensioner och kommer att göra jobbet för många människor. Men andra människor (som jag) är noga med hur markup påverkar sidans design. Eftersom varje plugin för rik utdrag lägger till innehåll på din sida som behövs för att Google ska visa dina rika utdrag, den huvudsakliga skillnaden mellan plugin-kod för rika utdrag är hur informationen presenteras på sidan.

Det här inlägget du läser är markerat med WP Rich Snippets och enligt min mening ser det fantastiskt ut. Den kan inkludera en video, foto, länkar och många andra alternativ. Medan allt i ett schema rika utdrag är begränsat när det gäller alternativ och designanpassning.

Så här ser din sida ut efter att ha markerat den med allt-i-ett-schema rika utdrag:

Allt i ett schema Rich Snippets Plugin Markup

Fördelar

 • Fri
 • Lätt att installera
 • Stöder de flesta rika utdragstyper

Nackdelar

 • Saknar design och anpassningsalternativ
 • Begränsad information kan presenteras
 • Stöder inte lokal affärsmarkering

Stödda datatyper

Ska du överväga andra Rich Snippet-plugins?
Om du är nöjd med den grundläggande designen av All In One Schema Rich Snippets är det bäst fri rich snippets plugin och jag visar dig hur du ställer in det. Men om du letar efter något mer robust och har $ 69 + för en premium-plugin, kolla in WP Rich Snippets och visa denna handledning. WP Rich Snippets har fler alternativ och stöder lokal företagsmarkering som hjälper Google att visa din företagsinformation korrekt i Google Maps.

Låt oss komma igång …

1. Installera allt i ett schema Rich Snippets

Allt i ett schema Rich Snippets-installation

2. Konfigurera inställningarna

När du väl har installerat ser du alternativen “Rich Snippets” i den vänstra menyn på din WordPress-instrumentbräda. Gå igenom inställningarna, särskilt konfigurations- och anpassningsflikarna. De andra flikarna är användbara men jag listade en mer robust uppsättning resurser längst ner i den här artikeln.

Allt i ett schema Rich Snippets Configuration Settings

Grundläggande stylingalternativ …

Allt i ett schema Rika utdrag anpassningsinställningar

3. Lägg till markering på sidor

Redigera en sida / inlägg som du vill lägga till rika utdrag för att sedan rulla ner tills du ser “konfigurera rikt utdrag”. Välj typ av riktavsnitt då kommer plugin att begära specifik information. Fyll i så många fält som möjligt eftersom det hjälper Google att förstå dina uppgifter och visa dem i sökresultaten. Vissa fält krävs ofta för att rika utdrag ska fungera, men du kan använda Googles strukturerade datatestning (steg 4) för att se om du saknar fält eller får fel.

Rika kodstyper

Konfigurera Rich Snippet

4. Testa dina rika utdrag

När du har fyllt i alla fält du kan använda Googles verktyg för strukturerad datatestning för att se om dina rika utdrag fungerar korrekt (de visas inte omedelbart i sökresultaten så använd det här verktyget istället). Om du ser röda fel klickar du på rutan för att expandera och titta på objekten. Att fixa dem kan vara lika enkelt som att fylla i ett fält du har glömt bort när du markerade sidan.

Googles strukturerade datatestningsverktyg

Slutresultat

Så här ser en utvärderingsrik kodbit ut när Google uppdaterar sina sökresultat som tar cirka 2-4 dagar. För andra rika utdragstyper ser du annan information; evenemang kommer att ha timmar och platsinformation, produkter kommer att ha information om priser etc. När du har tagit tag i det bör du börja markera andra sidor / inlägg som innehåller recensioner, evenemang, produkter, videor och andra datatyper som stöds i rika utdrag.

Rich Snippets Googles sökresultat

Lösningar på vanliga problem

 1. Lägg till data som Google ber dig att göra i deras strukturerade datatestningsverktyg
 2. Rik utdragsdata ska vara korrekta och anpassa till innehållet på sidan
 3. Lägg till markering på fler sidor istället för att bara ha en sida med markering
 4. Uppdatera WordPress-kärna, tema, plugins osv
 5. Granska allt i ett schema Rich Snippets ‘ supportforum
 6. Besök detta Google-forum för att se vanliga problem och vanliga frågor
 7. Besök strukturerad datasektion av din Google Search Console
 8. Följ med Googles strukturerade datapolicys och riktlinjer för webbansvarig

Om du fortfarande stöter på problem, lämna mig en kommentar eller se All In One Schema Rich Snippets ‘ supportforum. Annars hoppas jag att du tyckte att den här recensionen var bra och lycka till att få mer trafik till din WordPress-webbplats med hjälp av detta gratis, fantastiska rika utdragsprogram!

Tack för att du läser!

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map