Alt i ét skema Rich Snippets-plugin-gennemgang / -tutorial: Minimal plugin, der gør jobbet, men har et kedeligt design

Alt i ét skema rige uddrag er et WordPress-plugin, der bruges til at markere sider / indlæg med rige uddrag.


Det har godt anmeldelser og vil gøre jobbet for mange mennesker. Men andre mennesker (som mig) er betyder med hensyn til, hvordan opmærkning påvirker sidens design. Da hvert ryk-kodestykket tilføjer indhold til din side, som er nødvendigt for at Google kan vise dine rige uddrag, den største forskel mellem rige kodestykker-plugins er, hvordan informationen præsenteres på siden.

Dette indlæg, du læser, er markeret med WP Rich Snippets og efter min mening ser det fantastisk ud. Det kan omfatte en video, foto, links og masser af andre muligheder. Mens alt i et skema rige uddrag er begrænset, når det kommer til indstillinger og designtilpasning.

Sådan ser din side ud efter at have markeret den med All In One Schema Rich Snippets:

Alt i ét skema Rich Snippets-plugin-markering

Fordele

 • Gratis
 • Let at opsætte
 • Understøtter de fleste rige kodestykker

Ulemper

 • Mangler design og tilpasningsmuligheder
 • Begrænset information kan præsenteres
 • Understøtter ikke lokal erhvervsmarkering

Understøttede datatyper

Bør du overveje andre Rich Snippet-plugins?
Hvis du er tilfreds med det grundlæggende design af All In One Schema Rich Snippets, er det bedst gratis rich snippets plugin, og jeg vil vise dig, hvordan du konfigurerer det. Men hvis du leder efter noget mere robust og har $ 69 + til et premium-plugin, så tjek WP Rich Snippets og se denne tutorial. WP Rich Snippets har flere muligheder og understøtter lokal virksomhedsmarkering, som hjælper Google med at vise dine forretningsoplysninger korrekt i Google Maps.

Lad os nu komme i gang …

1. Installer alt i ét skema rige uddrag

Alt i ét skema Rich Snippets-installation

2. Konfigurer indstillingerne

Når det er installeret, vil du se “Rich Snippets” -mulighederne i menuen til venstre på dit WordPress-dashboard. Gå gennem indstillingerne, især konfigurations- og tilpasningsfane. De andre faner er nyttige, men jeg listede et mere robust sæt ressourcer nederst i denne artikel.

Alt i ét skema Rich Snippets-konfigurationsindstillinger

Grundlæggende stylingmuligheder …

Alt i ét skema Rich Snippets-tilpasningsindstillinger

3. Føj markering til sider

Rediger en side / indlæg, du vil tilføje rige uddrag, for derefter at rulle ned, indtil du ser “konfigurere rig uddrag”. Vælg type rig uddrag så vil plugin anmode om specifikke data. Udfyld så mange felter som muligt, da dette vil hjælpe Google med at forstå dine data og vise dem i deres søgeresultater. Visse felter er ofte påkrævet for at rige uddrag skal fungere, men du kan bruge Googles strukturerede datatestning (trin 4) for at se, om du mangler felter eller får fejl.

Rich uddragstyper

Konfigurer Rich Snippet

4. Test dine rige uddrag

Når du har udfyldt alle de felter, du kan, skal du bruge Googles værktøj til struktureret datatestning for at se, om dine rige uddrag fungerer korrekt (de vises ikke straks i søgeresultater, så brug dette værktøj i stedet). Hvis du ser røde fejl, skal du klikke på boksen for at udvide og se på elementerne. At reparere dem kan være så let som at udfylde et felt, du har glemt, mens du markerede siden.

Googles strukturerede datatestningsværktøj

Slutresultat

Sådan ser et uddragsrige uddrag ud, når Google har opdateret deres søgeresultater, hvilket tager ca. 2-4 dage. For andre rige uddragstyper vil du se forskellige oplysninger; begivenheder har timer og placeringsoplysninger, produkter vil have prisoplysninger osv. Når du har fået fat på det, skal du gå videre og begynde at markere andre sider / indlæg, der inkluderer anmeldelser, begivenheder, produkter, videoer og andre understøttede datatyper, der bruges i rige uddrag.

Rich Snippets Google-søgeresultater

Løsninger på almindelige problemer

 1. Tilføj data, som Google fortæller dig, i deres struktureret datatestningsværktøj
 2. Rich uddragsdata skal være nøjagtige og tilpasses indholdet på siden
 3. Føj markering til flere sider i stedet for kun at have 1 side med markup
 4. Opdater WordPress-kerne, tema, plugins osv
 5. Gennemgå alle i ét skema rige uddrag ‘ supportforum
 6. Besøg dette Google-forum for at se almindelige problemer og ofte stillede spørgsmål
 7. Besøg struktureret datasektion af din Google Search Console
 8. Overhold Googles strukturerede datapolitikker og retningslinjer for webmaster

Hvis du stadig har problemer, skal du efterlade en kommentar eller se All In One Schema Rich Snippets ‘ supportforum. Ellers håber jeg, at du fandt denne anmeldelse hjælpsom og held og lykke med at få mere trafik til dit WordPress-websted ved hjælp af dette gratis, utroligt rige uddragsstik!

Tak for at have læst!

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map