Alt i ett skjema Rich Snippets Plugin gjennomgang / veiledning: Minimal plugin som gjør jobben, men har et kjedelig design

Alt i ett skjema Rik utdrag er en WordPress-plugin som brukes til å merke sider / innlegg med rike utdrag.


Det har bra anmeldelser og vil gjøre jobben for mange mennesker. Men andre mennesker (som meg) er kresen når det gjelder hvordan markup påvirker utformingen av siden. Siden hvert plugin-innhold med rikt utdrag legger til innhold på siden din som er nødvendig for at Google skal kunne vise innholdsutdragene dine, den viktigste forskjellen mellom pluginprogrammer med rikt utdrag er hvordan informasjonen presenteres på siden.

Dette innlegget du leser er merket med WP Rich Snippets og ser etter min mening kjempebra ut. Det kan inkludere en video, foto, lenker og mange andre alternativer. Mens alt i ett skjema Rike utdrag er begrenset når det gjelder alternativer og designtilpasning.

Slik ser siden ut etter at du har merket den med All In One Schema Rich Snippets:

Alt i ett skjema Rich Snippets Plugin Markup

Pros

 • Gratis
 • Enkel å sette opp
 • Støtter de fleste rike kodetypene

Ulemper

Støttede datatyper

Bør du vurdere andre Rich Snippet-plugins?
Hvis du er fornøyd med den grunnleggende designen til All In One Schema Rich Snippets, er det den beste gratis rich snippets plugin, og jeg vil vise deg hvordan du konfigurerer det. Men hvis du leter etter noe mer robust og har $ 69 + for en premium-plugin, kan du sjekke ut WP Rich Snippets og se denne opplæringen. WP Rich Snippets har flere alternativer og støtter lokal bedriftsmarkering som hjelper Google å vise forretningsinformasjonen din riktig i Google Maps.

La oss komme i gang …

1. Installer alt i ett skjema-rik utdrag

Alt i ett skjema rik utdrag av tekstutdrag

2. Konfigurer innstillingene

Når den er installert, vil du se alternativene “Rich Snippets” i venstre meny på WordPress-dashbordet. Gå gjennom innstillingene, spesielt konfigurasjons- og tilpasningsfanen. De andre fanene er nyttige, men jeg listet opp et mer robust sett med ressurser nederst i denne artikkelen.

Alt i ett skjema Rich Snippets Configuration Settings

Grunnleggende stylingsalternativer …

Alt i ett skjema Rike utdrag Tilpasningsinnstillinger

3. Legg til markering på sider

Rediger en side / et innlegg du vil legge til rikt utdrag for deretter å bla nedover til du ser “konfigurere rikt utdrag”. Velg type rikutdrag så vil plugin be om spesifikke data. Fyll ut så mange felt som mulig, siden dette vil hjelpe Google å forstå dataene dine og vise dem i søkeresultatene. Visse felt kreves ofte for at rike kodebiter skal fungere, men du kan bruke Googles strukturerte datatesting (trinn 4) for å se om du mangler felt eller får feil.

Rike utdragstyper

Konfigurer Rich Snippet

4. Test dine rike utdrag

Når du har fylt ut alle feltene du kan bruke Googles verktøy for strukturert datatesting for å se om de rike tekstutdragene dine fungerer korrekt (de vises ikke umiddelbart i søkeresultatene, så bruk dette verktøyet i stedet). Hvis du ser røde feil, klikker du på ruten for å utvide og se på elementene. Å fikse dem kan være like enkelt som å fylle ut et felt du har glemt mens du markerte siden.

Googles strukturerte datatestingsverktøy

Sluttresultat

Slik ser en utdragsrik kodebit ut når Google oppdaterer søkeresultatene som tar rundt 2-4 dager. For andre rike utdragstyper ser du forskjellig informasjon; hendelser vil ha timer og stedsinformasjon, produkter vil ha prisinformasjon osv. Når du har fått tak i det, kan du begynne å merke opp andre sider / innlegg som inkluderer anmeldelser, hendelser, produkter, videoer og andre støttede datatyper som brukes i rike utdrag.

Rich Snippets Googles søkeresultater

Løsninger på vanlige problemer

 1. Legg til data Google ber deg om i strukturerte datatestingsverktøy
 2. Rich utdragsdata skal være nøyaktig og samsvare med innholdet på siden
 3. Legg til markering på flere sider i stedet for bare å ha en side med markering
 4. Oppdater WordPress-kjerne, tema, plugins osv
 5. Gjennomgå All In One Schema Rich Snippets ‘ støtteforum
 6. Besøk dette Google-forum for å se vanlige problemer og vanlige spørsmål
 7. Besøk strukturert dataseksjon av Google Search Console
 8. Overhold Googles strukturerte datapolitikk og retningslinjer for nettredaktører

Hvis du fremdeles har problemer, kan du legge igjen en kommentar eller se All In One Schema Rich Snippets ‘ støtteforum. Ellers håper jeg at du fant denne anmeldelsen nyttig og lykke til for å gi deg mer trafikk til WordPress-nettstedet ditt ved hjelp av dette gratis, fantastiske, rikt utdragsprogrammet!

Takk for at du leste!

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map