Bejövő linkek beszerzése: 7 ténylegesen működő stratégia

03.06.2020
SEO 'Bejövő linkek beszerzése: 7 ténylegesen működő stratégia
0 13 мин.

A webhelyén nincs kapcsolathiány?


Valószínűleg hallotta már, milyen fontos linkek vannak a SEO-hoz (a webhely kb. 40% -a) A Google rangsorolási tényezői). A bejövő linkek megszerzése azonban nem könnyű. Ahelyett, hogy kiment és hivatkozásokat építne a külső webhelyekre, a Google Matt Cutts mondja nekünk kellene linkeket keresni kreatív tartalmakon keresztül.

És mivel a „jó” tartalom létrehozásának részeként az oldalak / hozzászólások kiemelkednek, csak helyénvalónak találtam briliáns színes ceruzakészlet használatát, hogy ez az oldal személyiségként világítson meg. Ezt az ötletet ténylegesen kölcsön vettem egy cikk a Search Engine Journal-on (csak ők csaltak és használtak egy aranyos kölyökkutyát). Akárhogy is, a tartalmát vizuálissá, hasznossá és könnyen navigálhatóvá teheti, hogy MIÉRT az emberek hivatkoznak rá. Az emberek semmire sem hivatkoznak – másképp kell tennie.

Színes ceruzák

Tartalomjegyzék

 1. Készítsen oktatási tartalmat
 2. Ragassza fel tartalmát
 3. Videók hozzáadása
 4. Készítsen Infographics-t
 5. Hosszú tartalom feladása
 6. Javítsa a formatervezést
 7. Még több tartalommarketing

1. Készítsen Oktatási tartalom

Ez az a típusú tartalom, amelybe az emberek valójában hivatkozni akarnak, nemcsak magukhoz fognak jönni. A WordPress SEO-jára szakosodtam, így a legtöbb ember segítséget keres a Yoast SEO plugin konfigurálása, vagy hogyan lehet a WordPress webhelyet gyorsabban betölteni. Ez néhány olyan fő téma, amelyet az emberek meg akarnak tanulni, és heteket töltöttem ezeknek az oktatóanyagoknak a megírásával. Őket tettem előtérbe és középpontba a navigációs menüben, és azokat, amelyekre a legjobban hivatkozom a webhelyemben. Ha nagy értékű kulcsszava van, de csak közepes bejegyzés van róla, próbálja meg javítani ezt a tartalmat.

Mi történik, ha egy orvosi posztot vesz fel, és több napot fektet be, hogy online legjobb bemutatóvá váljon? Az én Yoast-oktatóanyagom napi 5 látogatásról 100 látogatásra / napra nőtt (mind SEO-ból) 24 órán belül az új tartalom újbóli közzététele után. Most már több mint 190 megjegyzés és TON linkek találhatók azoktól az emberektől, akik a Google-on találták meg. Természetesen évek óta rangsorolja a kulcsszót (az Yoast SEO beállításai) az első oldalon, mert órákat és órákat fektettem a tartalomba. Amikor Matt Cutts azt mondja, hogy “jó tartalmat hozzon létre”, pontosan ezt jelenti.

WordPress Speed ​​Optimization Guide

Neked kell azonosítsa a fő témákat, és írja meg mindegyikre a „végső útmutatót”. Igen, egy héten belül akár egy hét írása is eltarthat, de pontosan ez az, ha egy napi további 100 látogatást szeretne elérni egyetlen üzenetben. A jó tartalom különösen akkor kifizetődik, amikor a Google elkezdi büntetni az alacsony minőségű tartalommal rendelkező webhelyeket. Linkeim 90% -a SEO oktatóeszközeimhez kapcsolódik.

A nagy értékű kulcsszavakat (oktatási témákat) célzó cikkek létrehozása segít:

 • Hozzon létre hosszú távú, nagy forgalmú állásokat
 • Linkeket szerezhet a generált SEO forgalomon keresztül
 • Az iparágban tekinthetők tekintélynek
 • Rengeteg megjegyzés / beszélgetés érhető el ezekkel a hozzászólásokkal kapcsolatban
 • Szerezz be néhány leghűségesebb követőt oktatás útján

2. Ragassza fel tartalmát

A vizuális tartalom 40x nagyobb valószínűséggel oszlik meg (forrás) és bár a szép grafika nyilvánvalóan fontos, ne korlátozza tartalmát szövegre és grafikara. Beágyaz egy Twitter állapotot, ha idézel valakit, egy 2 oszlopos elrendezéssel felsorolja az előnyeket és hátrányokat, beágyazzon egy videót, vagy használjon olyan HTML tartalomtáblázatot, mint amit a bejegyzés tetején látsz, hogy segítse az embereket az adott témához való navigálásban.

Személy szerint szeretem két blogbejegyzésemben 2 oszlop elrendezést használni. Azt is tudom, hogy a tartalom testem 680 pixel (szélesség), ami azt jelenti, hogy ha 2 oszlopos elrendezést használok fotókkal, akkor minden fénykép 330 (w) lenne, ha minden oszlop között megszámolnánk a 20 pixel helyet. Ismerve a méreteit segít a képek átméretezésében a jobb megjelenés érdekében, és gyorsabbá teszi azokat. Csak egy gyors tipp az Ön számára 🙂

680 pixel szélességű téglalap

Noha a WordPressre vonatkozik, a WordPress tartalmának kibővítésére vonatkozó bemutatómnak sok ötlete van a tartalom diverzifikálására. Ez magában foglalja a HTML tartalomjegyzék hozzáadásának, a YouTube-videó beágyazásának a Youtube márkajelzés nélküli, a közösségi média állapotának, stílus-betűtípusainak és más ötleteknek a beágyazásáról. Íme néhány lehetőség a tartalom vizuálisabbá tételére …

Tartalmi ötletek

 • Adjon hozzá egy HTML tartalomtáblát a navigációhoz
 • Infographics tervezése a canva.com vagy bérel szabadúszót
 • Beágyazott videók, ideális esetben a saját, ha ez egy nagyon értékes téma
 • Készítsen képernyőképeket (ezt nagyon sokkal csinálom, mióta a WordPressről blogozom)
 • Használat Speciális Twitter keresés hogy megtalálja a beillesztendő tweeteket
 • Stílus-linkek (és azok lebegő színe) a postáidban, így könnyen láthatók
 • Használjon táblákat, 2 oszlop-elrendezést, gombokat, listákat, félkövér elemeket és egyéb stílusokat
 • Fotó / életrajz hozzáadása a blog oldalsávjába, hogy az emberek tudják, ki írja a cikket

3. Videók hozzáadása

Az emberek szeretik a videókat (és szeretnek hozzájuk is kapcsolódni), ám valójában csak kevés webhelytulajdonos teszi ezt. Saját videóinak készítése, ha határozottan inkább, ha van rá idő, de még egy hasznos videó megtalálása a Youtube-ban hozzáad egy csomó értéket a tartalmához, például amit Matt Cutts mond a linkekről …

Figyelj, én egy introvertált srác vagyok, aki teljesen kényelmetlen volt SEO oktatóanyagokat készíteni (még mindig rogyom, amikor hallom magam beszélgetni). De képzeld csak? Több mint 200 000 megtekintésem van az összes YouTube-videóm között, és linkeket, ügyfeleket és kapcsolt értékesítéseket kaptam ezeken a videókon keresztül. Amikor szuper fontos cikket írok a webhelyemre (például az én bemutatóomat a a kulcsszavak tartalmának optimalizálása) Készítek egy videót, és beágyazom azt az oktatóprogramba. A videók nem csak linkeket vonzanak, mert az emberek szeretik őket, hanem a videók beágyazása révén javítják a tartalommal való elkötelezettségüket (átlagos oldalidő az oldalon), amelyet a Google a rangsorolásához használ..

Magasabb rangsorolás, több link, több előfizető és több értékesítés azoktól az emberektől, akik látták a videóidat. Ez olyan, mint egy win-win-win-win! Szopja be, szerezzen egy kamerát, és kezdjen el készíteni néhány videót.

4. Tervezési infographics (10 perc alatt)

Mégis mire szeretnek kapcsolódni az emberek? Infographics. Olvassa el ezt a HubSpot cikke amely azt mondja a vizuális tartalom 40-szer nagyobb valószínűséggel oszlik meg. Készítheti ezeket önmagában egy ingyenes infographic készítő segítségével, például canva.com vagy bérel szabadúszó infographic tervezőt körülbelül 100–400 USD, a grafikától, az útmutatások részletességétől és a szabadúszó arányától függően.

Ez az infographic szó szerint tíz percet vett igénybe, hogy elkészítsem …

seo-link-építési-infographic

Még mindig próbálok lépést tartani a videóimmal, de időt kellene befektetnie akár videóba, akár infografikába – ideális esetben mindkettőt, ha van ideje / pénzed. Felszólítom, hogy hozzon létre egy pár videót vagy infografikát, és nézze meg, mi történik. Fogadok, hogy a postád forgalma megduplázódik, és a linkei is.

5. Hosszú tartalom feladása

Az egyik legnagyobb hiba, amelyet látok, az az, hogy az emberek rövid tartalmat (általában többnyire szöveget) dobnak el, és azon gondolkodnak, hogy miért nem sorolják be. Ha azt szeretnénk, hogy a Google első oldalán lépjenek, és az emberek linkezzenek hozzád, a tartalomnak jobbnak (és alaposabbnak) kell lennie, mint mindenki mögött. A hosszabb tartalom a keresőmotorokban és a 3000+ szó ideális. Ha WordPress-t használ, a Yoast SEO beépülő modul a szavak számát számolja a tartalomelemző lapon, különben beillesztheti a teljes cikket a Google Doc-ba, és elvégezhet egy szót.

Amikor újra megtekintem a régi üzeneteket a tartalom javítása érdekében, megpróbálok hozzáadni legalább 500 szót. Megtervezheti a kulcsfontosságú témákat (alcímeket), hozzáadhatja a tartalomjegyzéket az említett alcímekkel kezdve, majd további szakaszokat adhat a cikkhez. Végezze el kutatását és a Google kulcsszóját, nézze meg, hogy mások mit írnak, majd vegyen fel olyan témákat, amelyekről úgy gondolja, hogy a cikk jobb lenne.

6. Javítsa a formatervezést

Az emberek olyan webhelyekre mutatnak linket, amelyek jól néznek ki. Ennek NEM kell sok pénzt fizetnie. 40 dollárért óránként fel tud bérelni egy képzett tengerentúli fejlesztőt freelancer.com akik segíthetnek webhelyének megtervezésében vagy újratervezésében. Öt évig ugyanazzal a WordPress fejlesztővel (Pronaya) dolgozom, aki mindössze 40 dollár / óra, és több mint 25 webhely felépítésében segített nekem, amikor egy kis WordPress tervező vállalkozást működtettem. Bérelheti fel, ha feliratkozik egy szabadúszó fiókra és megkeresi a BDkamol felhasználót. Öt év alatt 20 000 dollárt fektettem belé, mert olyan jó.

pronaya-szabadúszóként

Még akkor is, ha azt jelenti, hogy áttelepíti a WordPress témára StudioPress (Szuper kedves mobil érzékeny témák), megtettem ezt, és ez hatalmasat fizetett nekem. Régi webhelyem nem volt reagáló, ezért áttelepítettem a StudioPress alkalmazást, és bár ezt nem tudom közvetlenül összekapcsolni a link növekedésével, JÓVÁHAGYabban néz ki, 1 másodpercen belül kevesebbet tölt be, és SEO-barát. Általában minél szebb a webhelye (és annál könnyebb az embereknek dolgokat találni), annál több ember linkeli Önt.

7. Tegyen több tartalommarketingt

Miután elképesztő tartalmat hozott létre egy nagy értékű kulcsszó körül, és közzétette azt, meg kell nézni a szemgolyókat. Íme néhány egyszerű módszer erre:

 • Küldjön el egy hírlevelet
 • Tegye közzé a közösségi hálózatokon
 • Csatlakozzon a Facebook csoportokhoz, és ossza meg, ha szükséges
 • E-mailben értesítse az iparág bloggereit, akik érdekelnék
 • Említsen embereket az aktuális cikkben (valószínűleg linkelni tudnak ehhez)
 • Tegyen közzé interjúkat és idézeteket a Twitterről, hogy minél több ember legyen
 • Tartsa meg a versenyeket, díjakat és kedvezményeket a tartalma megosztásáért cserébe
 • Készítsen egy YouTube-videót a témáról, és hagyjon linket a leírásban

Tengerentúli linket felépítő szabadúszó alkalmazást bérelhet fel olyan webhelyeken, mint a freelancer.com és a upwork.com de azóta NEM tennék meg ez Google büntetést vonhat maga után. Kísértettem néhány (nagyon magasra értékelt) linképítő szabadúszóval, és ők magasabb rangot kaptak rám WordPress SEO tanácsadás és egyéb szolgáltatások. De biztos, hogy pár hónapon belül Megkaptam egy Google büntetést, és a forgalom felére csökkent. Több hónapot (és sok kemény munkát) telt el, hogy visszaszerezze ezt a büntetést, tehát tegyen egy szívességet, és kerülje el együtt.

Ezenkívül Matt Cutts azt mondja, hogy kapcsolatokat kell keresnünk, nem pedig építeni.

matt-Cutts-link-építési

A néhány „linképítés” módszer, amely valóban működik:

 • Belső hivatkozások használata a kapcsolódó oldalakhoz / hozzászólásokhoz történő hivatkozáshoz
 • Link hozzáadása a webhelyére a közösségi média profiljain
 • Kiváló minőségű könyvtárak létrehozása (lásd a legfontosabb könyvtáraim listáját)
 • Könyvtári épület kiszervezése a következőhöz: A WhiteSpark idézetépítő szolgáltatása
 • Megkeresése a bloggereknek, és megpróbálta rávenni őket, hogy linket alakítsanak veled (de ne légy spam)

Ennyit kaptam! Ha bármilyen kérdése van azzal kapcsolatban, hogyan kaphat bejövő linkeket a webhelyére, akkor dobj nekem egy sort a megjegyzésekbe (örömmel segíthetek). Ne felejtsd el, hogy az emberek természetesen a jó tartalomhoz kívánnak hivatkozni, így ez az egyetlen legfontosabb dolog, amit megtehetsz a link növekedésének felgyorsítása érdekében.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector