Besplatni alat za provjeru povratnih veza | Provjerite povratne veze vaše web stranice – WPMyWeb

04.06.2020
SEO 'Besplatni alat za provjeru povratnih veza | Provjerite povratne veze vaše web stranice – WPMyWeb
0 7 мин.

Backlink jedan je od najvažnijih dijelova optimizacije za tražilice (SEO). Vaša web lokacija bit će visoko na tražilicama kao što su: Google, Bing, Yahoo itd. Kada imate više povratnih veza. Ali dobivanje kvalitetne povratne veze nije lako. Dakle, za ovo vam trebaju alati za provjeru povratnih veza provjerite povratne veze vaše stranice.


Na internetu je dostupno mnogo alata za provjeru povratnih veza, maksimalno se plaća. Dakle, u ovom članku donosim vam 10 najboljih alata za provjeru povratnih veza, tako da možete lako provjeriti povratne veze vaše web stranice ili bilo kojeg drugog broja povratnih veza bilo koje druge domene.

Zašto vam trebaju Alati za provjeru povratnih veza

Backlink je veza koju jedna web stranica dobiva s bilo koje druge web lokacije. Tražilice izračunavaju ukupan broj povratnih veza sa svake web lokacije i to je način na koji se jedno web mjesto nalazi u pretraživačima.

Ali čekaj…

Postoje neki izvori povratnih veza koji krše Googleove smjernice, kao što su: Dobivanje povratnih veza s bujice, puknuta web stranica, porno web stranica itd. Ovdje sam pisao o “Kako do kvalitetnih povratnih veza lako”, što je najlakši način za snažne povratne veze.

10 najboljih besplatnih alata za provjeru povratnih veza

# 1 Semrush

povratne veze u polukrugu

Semrush jedna je od najboljih na mreži alat za provjeru povratne veze do provjerite povratne veze. Semrush nije samo alat za provjeru povratnih veza, već je i najpopularniji alat za pretraživački marketing (SEM) dostupan na internetu. Možete učiniti mnogo stvari za svoje web stranica za bloganje ili internetsko poslovanje. Možete provjeriti poteškoće s ključnim riječima i provjeriti povratne veze bilo koje domene. Pomoću ovog alata možete pratiti napredovanje drugog natjecatelja i dobiti njegov izvor povratne veze u ruke. Evo slike koju sam gore prikazao, a koja prikazuje pune podatke o domeni “Semrush.com”. 

Semrush ne pruža besplatnu uslugu, to košta $ 69,95 na mjesec. Ali imam a poseban kupon za vas koji ga možete koristiti besplatno. Upotrijebite ovu vezu.

[Veza]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Ako želite besplatan alat za provjeru povratne veze, tada OpenLinkProfiler je najbolja opcija za vas. Potpuno je besplatan i možete dobiti detaljnu analizu najsvježijih povratnih veza uživo i više 200000 svježi linkovi po web mjestu. Ovdje možete provjeriti redovito ažurirane povratne veze koje su provjerene, usmjeravajući prema vašoj web stranici. 

Broji vaše ukupno aktivne povratne veze i jedinstvene aktivne povratne veze s vaše web lokacije. Također možete pratiti konkurencijske izvore povratnih veza i tekstove za sidrenje, što je bitno za SEO dio. 

Platili su i verziju SEO alata „SEOprofiler“. Pomoću besplatnog računa SEOprofiler možete izvesti do 1.000 povratnih veza bilo koje domene. 

[Veza]

# 3 Veličanstven

veličanstveni alat za provjeru povratne veze

Veličanstven alat za provjeru povratne veze pomaže vam da lako analizirate povratnu vezu bilo koje domene. Majestic vam daje detaljne podatke o povratnim vezama koje se svakodnevno ažuriraju i sadrže podatke iz posljednjih 90 dana. Možete provjeriti bilo koju domenu pomoću Povijesnog indeksa koji sadrži sve podatke koje Majestic ima.

Ovo je plaćena usluga, ali možete je besplatno koristiti nakon prijave. Možete usporediti svoju web lokaciju s drugim domenama i dobiti puni popis indeksiranih URL-ova, referentne domene, preporučene IP adrese, vanjske povratne veze, vladine vanjske povratne veze i još mnogo toga.

# 4 Otvorite Explorer Explorer

Moz alat za provjeru povratne vezeOtvori Explorer Explorer je besplatni alat za provjeru povratnih veza po Moz. S istraživanjem povratne veze, Moz nudi i neke plaćene usluge, tj. Istraživanje ključnih riječi, SEO reviziju & Pazite, Praćenje ranga. 

Moz vrijedi pokušati. Ako ne upotrebljavate plaćenu uslugu marketinga za tražilice (SEM) kao što je Semrush, onda je to dobra opcija za vas. Možete usporediti povratne veze između dvije ili više domena i možete poboljšati ocjenjivanje i vidljivost tražilice s kompletnim SEO alatom.

[Veza]

# 5 Tražilica Genie

Genie tražilice

Search Engine Genie je specijalizirani alat za optimizaciju, marketing i SEO alat za tražilice. Dolazi s mnogim značajkama kao što su: Google Alati, Yahoo Alati, MSN Alati, Tekstualni alati, Aparati za usporedbu, Alati za popularnost veza, Alati za tražilice, Alati za ključne riječi itd., A sve su u potpunosti besplatne. 

Google alat za provjeru povratnih veza pruža sve informacije o kvaliteti veza i također prikazuje točan broj veza. Klikom na svaku vezu otvorit će se novi prozor u kojem ćete pronaći Page Rank web stranice koja sadrži vaš izvorni link.

[Veza]

# 6 BuzzSumo

Alat za provjeru povratne veze BuzzSumo

BuzzSumo je kompletan alat za tražilice marketing, koji korisnicima dolazi vrlo dobro. Ne dopušta samo provjere povratne veze ali možete ga koristiti kao Facebook analizator. 

Kao što znate, društvena razmjena je još jedna najvažnija stvar za promociju vašeg sadržaja i ostvarivanje društvenog prometa. Na taj način pomoću BuzzSumo možete provjeriti najbolje uspješan post na Facebooku za bilo koju ključnu riječ. 

Primjer: Pretpostavimo da želite provjeriti “Content Marketing”, a zatim samo dodajte ključnu riječ u BuzzSumo alat za analizu Facebooka i saznajte sve pojedinosti poput, dijeljenja, komentara i angažmana. 

[Veza]

# 7 Web SEO Analytics

Web SEO

WebSEO je besplatan SEO alat za profesionalce. WebSEO nudi i brojne značajke kao što je Genie tražilice. Daje vam detaljnu SEO analizu i pouzdane točne rezultate.

Pomoću ovog alata možete napraviti istraživanje ključnih riječi, analizu konkurenata, SEO reviziju, Provjerite povratne veze i izgradnja veza. To pomaže stotinama stručnjaka za mrežni marketing da donesu učinkovite odluke na temelju ključnih pokazatelja uspješnosti.

[Veza]

# 8 Dijagnoza veze

dijagnoza veze

Dijagnoza veze potpuno je besplatna alat za provjeru povratne veze. Pomoću ovog alata možete napraviti samo povratne veze. Dolazi s nekim dobrim osobinama. U tom polju za pretraživanje možete omogućiti neke filtre kao što su: Page rank, Engine, postavke web mjesta, brzina i vrsta izvještaja. Te se opcije uglavnom koriste za provjeru ranga na određenoj stranici.

Za upotrebu ovog alata morate koristiti preglednik Mozilla Firefox da biste dobili cjelovito izvješće i morate preuzeti proširenje preglednika Mozilla.

[Veza]

# 9 Rang signali

ranksignals

Rank Signals mi je jedan od najdražih besplatni alat za provjeru povratnih veza, jer daje točnije podatke u stvarnom vremenu. Pomoću ovog alata možete pronaći i identificirati najbolje veze svojih konkurenata. Kao što znate, održavanje visokokvalitetnog profila veze presudno je za rangiranje pretraživanja. Rang signali pomažu vam prepoznati loše i neželjene veze.

Signali ranga prepoznaju i prijavljuju veze koje su promijenjene ili uklonjene. Te su veze označene zajedno s i greška kodirati. Pruža i proširenje preglednika, tako da možete provjerite povratne veze, stranicu, Alexa rangira samo jednim jednim klikom.

Da biste dobili potpuno izvješće o bilo kojoj domeni, samo se morate registrirati.

[Veza]

# 10 Lxr Marketplace

tržište xxr

Kxr Marketplace je besplatan SEO alat za male tvrtke. Lxr Marketplace pogodan je za SEO, PPC i e-trgovinu. Pomoću njihovih SEO alata lako možete provjeriti povratne veze za bilo koju domenu. Može prepoznati web lokacije s najvišom vezom za vašu domenu i provjeriti broj ulaznih veza / povratnih veza i broj web stranica koje upućuju na vašu domenu.

Oni također pružaju besplatno SEO Sitemap Builder. Automatski generira Sitemapove za vaše web mjesto kad god unesete promjene ili objavite novi post.

[Veza]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector