Безплатен инструмент за проверка на обратната връзка | Проверете връзките на вашия уебсайт – WPMyWeb

Backlink е една от най-важните части на оптимизацията за търсачки (SEO). Вашият уебсайт ще се класира високо на търсачки като: Google, Bing, Yahoo и т.н., когато имате повече връзки. Но получаване висококачествени връзки не е лесно. Така че за това са ви необходими инструменти за проверка на обратната връзка проверете връзки на вашия сайт.


В интернет има много инструменти за проверка на обратната връзка, максимално се плаща. Така че в тази статия ви предоставям 10 най-добри инструменти за проверка на обратната връзка, за да можете лесно да проверявате връзки на уебсайта си или общия брой връзки към друг домейн.

Защо имате нужда от инструменти за проверка на връзката

Backlink е връзка, която един уебсайт получава от всеки друг сайт. Търсачките изчисляват общ брой връзки от всеки уебсайт и така се нарежда един уебсайт в търсачките.

Но почакай…

Има някои източници на обратни връзки, които нарушават Насоките на Google, като например: Получаване на връзки от торент сайт, напукан уебсайт, порно уебсайт и т.н. Тук писах за „Как лесно да получите качествени връзки“, което е най-лесният начин да получите мощни връзки.

10 най-добри безплатни инструменти за проверка на връзки

# 1 Semrush

полузащитни връзки

Semrush е един от най-добрите онлайн инструмент за проверка на обратната връзка да се проверете връзки. Semrush е не само инструмент за проверка на обратната връзка, но е най-популярният инструмент за маркетинг на търсачки (SEM), наличен в интернет. Можете да направите много неща за вашето уебсайт за блогове или онлайн бизнес. Можете да проверите сложността на ключовите думи и да проверите връзки на всеки домейн. Използвайки този инструмент, можете да следите напредъка на другия състезател и да получите източника им на връщане в ръка. Ето една снимка, която показах по-горе, която показва пълни данни за домейна „Semrush.com“. 

Semrush не предоставя безплатна услуга, струва $ 69.95 на месец. Но имам специален талон за вас, че можете да го използвате безплатно. Използвайте тази връзка.

[връзка]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Ако искате безплатен инструмент за проверка на обратната връзка, тогава OpenLinkProfiler е най-добрият вариант за вас. Това е напълно безплатно и можете да получите задълбочен анализ на най-свежите препратки на живо и повече 200000 пресни връзки на сайт. Тук можете да проверявате редовно актуализирани връзки, които са проверени, сочещи към вашия уебсайт. 

Той отчита общите ви активни връзки и уникални активни връзки от вашия сайт. Можете също така да наблюдавате източниците на връзки и текстове на котва на вашия конкурент, което е жизненоважно за SEO частта. 

Те също са платили версия на SEO инструмент “SEOprofiler”. С безплатен акаунт за SEOprofiler можете да експортирате до 1000 обратни връзки от всеки домейн. 

[връзка]

# 3 величествено

величествен инструмент за проверка на обратната връзка

величествен инструментът за проверка на обратната връзка ви помага да анализирате лесно връзката на всеки домейн. Majestic ви предоставя подробни подробности за връщания, които се актуализират ежедневно и съдържат данни от последните 90 дни. Можете да проверите всеки домейн с помощта на исторически индекс, който съдържа всички данни, които Majestic има.

Това е платена услуга, но можете да я използвате безплатно след влизане. Можете да сравните вашия сайт с други домейни и да получите пълния списък на индексирани URL адреси, референтни домейни, препоръчани IP адреси, външни връзки, правителствени външни връзки и много други.

# 4 Отворете Explorer Explorer

Moz инструмент за проверка на връзкатаOpen Site Explorer е a безплатен инструмент за проверка на обратната връзка от Моз. С изследването на връзката, Moz предоставя и някои платени услуги, т.е.: Изследване на ключови думи, SEO одит & Обхождане, проследяване на ранг. 

Моз си струва да опитате. Ако не използвате услуга за платен маркетинг за търсачки (SEM) като Semrush, това е добрата опция за вас. Можете да сравните връзки между два или повече домена и можете да подобрите класирането и видимостта на търсачките с пълния набор от инструменти за SEO.

[връзка]

# 5 Търсачка Genie

Търсачка Genie

Търсачката Genie е специализиран инструмент за оптимизация, маркетинг и SEO търсачка. Предлага се с много функции като: Google Tools, Yahoo Tools, MSN инструменти, текстови инструменти, инструменти за сравнение, инструменти за популярност на връзки, инструменти за търсачки, инструменти за ключови думи и т.н., и всички тези са напълно безплатни. 

Google инструмент за проверка на обратната връзка Ви предоставя цялата информация за качеството на връзките, а също така показва точния брой връзки. При щракване върху всяка връзка тя ще отвори нов прозорец, в който ще намерите Page Rank на уеб страница, съдържаща вашата връзка към източника.

[връзка]

# 6 BuzzSumo

BuzzSumo инструмент за проверка на обратната връзка

BuzzSumo е цялостен маркетинг инструмент за търсачки, който е много удобен за потребителите. Не позволява само проверка на препратки но можете да го използвате като Facebook анализатор. 

Както знаете, социалното споделяне е друго най-важно нещо за популяризиране на вашето съдържание и получаване на социален трафик. Така че с помощта на BuzzSumo можете да проверите публикацията с най-добри резултати във Facebook за всяка ключова дума. 

Пример: Да предположим, че искате да проверите за „Маркетинг на съдържанието“, а след това просто добавете ключовата дума в BuzzSumo Facebook Анализ инструмент и да получите пълни подробности като, споделяния, коментари и ангажименти. 

[връзка]

# 7 Web SEO Analytics

Уеб SEO

WebSEO е безплатен SEO инструмент за професионалисти. WebSEO също така предлага много функции като търсачка Genie. Дава ви задълбочен SEO анализ и надеждни точни резултати.

С помощта на този инструмент можете да правите проучване на ключови думи, анализ на конкуренти, SEO одит, Проверете връзки и изграждане на връзки. Той помага на стотици специалисти по онлайн маркетинг да вземат ефективни решения въз основа на ключови показатели за ефективност.

[Връзка]

# 8 Диагностика на връзката

диагностика на връзката

Връзка диагноза напълно безплатно инструмент за проверка на обратната връзка. С помощта на този инструмент можете да правите само препратки към проучвания. Той идва с някои добри характеристики. В това поле за търсене можете да активирате някои филтри като: Страничен ранг, Двигател, Настройки на сайта, Скорост и Тип на отчета. Тези опции, използвани главно за проверка на ранг на определена страница.

За да използвате този инструмент, трябва да използвате браузъра Mozilla Firefox, за да получите пълния отчет и трябва да изтеглите разширението на браузъра Mozilla.

[Връзка]

# 9 Ранг сигнали

ranksignals

Rank Signals е един от любимите ми безплатен инструмент за проверка на обратната връзка, тъй като дава по-точни данни в реално време. Използвайки този инструмент, можете да намерите и идентифицирате най-добрите връзки на вашите конкуренти. Както знаете, поддържането на висококачествен профил на връзки е жизненоважно за класирането в търсенето. Ранг сигнали помага да се идентифицират вашите лоши и спам връзки.

Ранг сигнали идентифицира и отчита връзки, които са променени или премахнати. Тези връзки са маркирани заедно с грешка код. Той също така осигурява разширение за браузър, така че можете да проверете връзки, страница ранг, Alexa класира директно само с едно кликване.

За да получите пълния отчет за всеки домейн, просто трябва да се регистрирате.

[връзка]

№ 10 Lxr Marketplace

lxr пазар

Kxr Marketplace е безплатен SEO инструмент за малки фирми. Lxr Marketplace е подходящ за SEO, PPC и електронна търговия. С техните SEO инструменти можете лесно да проверите връзки за всеки домейн. Той може да идентифицира връзките на най-горните уебсайтове с вашия домейн и да провери броя на входящите връзки / връзки и броя на препращащите уебсайтове към вашия домейн.

Те също така предоставят безплатно SEO Sitemap Builder. Той автоматично генерира Sitemap за вашия уебсайт, когато правите промени или публикувате нова публикация.

[връзка]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map