Brezplačno orodje za preverjanje povratne povezave | Preverite povratne povezave na svojem spletnem mestu – WPMyWeb

04.06.2020
SEO 'Brezplačno orodje za preverjanje povratne povezave | Preverite povratne povezave na svojem spletnem mestu – WPMyWeb
0 6 мин.

Backlink je eden najpomembnejših delov optimizacije iskalnikov (SEO). Vaše spletno mesto se bo uvrstilo visoko na iskalnike, kot so Google, Bing, Yahoo itd., Ko boste imeli več povratnih povezav. Toda pridobivanje kakovostne povratne povezave ni enostavno. Za to potrebujete orodja za preverjanje povratne povezave preverite povratne povezave vašega spletnega mesta.


Na spletu je na voljo veliko orodij za preverjanje povratnih povezav, plača se največ. V tem članku vam ponujam 10 najboljših orodij za preverjanje povratnih povezav, tako da lahko preprosto preverite povratne povezave na svojem spletnem mestu ali povratne povezave katere koli druge domene.

Zakaj potrebujete orodja za preverjanje povratne povezave

Backlink je povezava, ki jo eno spletno mesto dobi s katerega koli drugega spletnega mesta. Iskalniki izračunajo skupno število povratnih povezav z vsakega spletnega mesta in tako se eno spletno mesto uvrsti v iskalnike.

Ampak počakaj…

Obstaja nekaj virov povratnih povezav, ki kršijo Googlove smernice, kot so: Pridobivanje povratnih povezav s hudourniškega spletnega mesta, zlomljeno spletno mesto, porno spletno mesto itd. Tu sem pisal o tem, kako enostavno doseči kakovostne povratne povezave, kar je najlažji način za pridobivanje močnih povratnih povezav.

10 najboljših brezplačnih orodij za preverjanje povratnih povezav

# 1 Semrush

povratne povratne povezave

Semrush je eden najboljših spletnih orodje za preverjanje povratne povezave do preverite povratne povezave. Semrush ni samo orodje za preverjanje povratnih povezav, ampak je najbolj priljubljeno orodje za iskanje trženja iskalnikov (SEM) na internetu. Za svoje lahko naredite veliko stvari spletna stran za blogging ali spletno poslovanje. Lahko preverite težavnost s ključnimi besedami in preverite povratne povezave katere koli domene. S tem orodjem lahko spremljate napredovanje drugih tekmovalcev in v roke dobite vir povratne povezave. Tukaj je slika, ki sem jo prikazal zgoraj, ki prikazuje popolne podatke domene „Semrush.com“. 

Semrush ne ponuja brezplačne storitve, to stane 69,95 USD na mesec. Ampak imam a poseben kupon za vas, da ga lahko uporabljate brezplačno. Uporabi to povezavo.

[Povezava]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Če želite brezplačno orodje za preverjanje povratne povezave, potem OpenLinkProfiler je najboljša možnost za vas. Popolnoma brezplačen je in lahko dobite poglobljeno analizo najbolj svežih povratnih povezav v živo in več 200.000 sveže povezave na spletno mesto. Tu lahko preverite preverjene in redno posodobljene povratne povezave, ki kažejo na vaše spletno mesto. 

Šteje vaše skupno aktivne povratne in edinstvene aktivne povratne povezave z vašega spletnega mesta. Prav tako lahko spremljate konkurenčne vire povratnih povezav in besedila za sidranje, kar je bistveno za del SEO. 

Prav tako so plačali različico orodja SEO “SEOprofiler”. Z brezplačnim računom SEOprofiler lahko izvozite do 1.000 povratnih povezav katere koli domene. 

[Povezava]

# 3 Majestic

veličastno orodje za preverjanje povratne povezave

Veličastno Orodje za preverjanje povratne povezave vam pomaga enostavno analizirati povratno povezavo katere koli domene. Majestic vam ponuja podrobne povratne informacije, ki se dnevno posodabljajo in vsebujejo podatke iz zadnjih 90 dni. Vsako domeno lahko preverite z zgodovinskim indeksom, ki vsebuje vse podatke, ki jih ima Majestic.

Ta storitev je plačana, vendar jo lahko po prijavi brezplačno uporabite. Svoje spletno mesto lahko primerjate z drugimi domenami in dobite celoten seznam indeksiranih URL-jev, Referne domene, Refer IP naslovi, Zunanje povratne povezave, Vladne zunanje povratne povezave in še veliko več.

# 4 Odprite Explorer Explorer

Moz orodje za preverjanje povratne povezaveOpen Site Explorer je brezplačno orodje za preverjanje povratne povezave z Moz. Z raziskavami povratnih povezav Moz ponuja tudi nekatere plačljive storitve, tj. Raziskovanje ključnih besed, SEO revizija & Pazite, sledite uvrstitvi. 

Moz je vredno poskusiti. Če ne uporabljate plačljive storitve trženja iskalnikov (SEM), kot je Semrush, potem je to dobra možnost za vas. Povratne povezave lahko primerjate med dvema ali več domenami in izboljšate uvrstitev ter vidnost iskalnikov s celotno nabor orodij SEO.

[Povezava]

# 5 Iskalnik Genie

Genie iskalnika

Iskalni Genie je specializirano orodje za optimizacijo, trženje in SEO. Na voljo je z mnogimi funkcijami, kot so: Google Orodja, Yahoo Orodja, MSN Orodja, Orodja za besedilo, Primerjalna orodja, Orodja za priljubljenost povezav, Orodja za iskalnike, Orodja za ključne besede itd. In vse te so popolnoma brezplačne. 

Googlovo orodje za preverjanje povratne povezave vam daje vse informacije o kakovosti povezav in tudi prikaže natančno število povezav. Če kliknete vsako povezavo, se odpre novo okno, v katerem boste našli Page Rank spletne strani, ki vsebuje vašo izvorno povezavo.

[Povezava]

# 6 BuzzSumo

Orodje za preverjanje povratne povezave BuzzSumo

BuzzSumo je popolno orodje za trženje iskalnikov, ki je uporabnikom zelo priročno. Ne dovoljuje samo preverite povratne povezave lahko pa ga uporabite kot Facebook analizator. 

Kot veste, je skupna raba družbe še ena najpomembnejša stvar za promocijo vaše vsebine in pridobivanje socialnega prometa. Torej s pomočjo BuzzSumo lahko na kateri koli ključni besedi preverite najučinkovitejšo objavo na Facebooku. 

Primer: Recimo, da želite preveriti vsebino “Marketing vsebine”, nato pa preprosto dodajte ključno besedo v orodje za analizo Facebook BuzzSumo in preberite vse podrobnosti, kot so delitve, komentarji in dejavnosti. 

[Povezava]

# 7 Spletna SEO Analytics

Spletna SEO

WebSEO je brezplačno SEO orodje za profesionalce. WebSEO ponuja tudi številne funkcije kot iskalnik Genie. Omogoča vam poglobljeno SEO analizo in zanesljive natančne rezultate.

S tem orodjem lahko opravite raziskave ključnih besed, analizo konkurentov, SEO revizijo, Preverite povratne povezave in povezava stavbe. Na stotine strokovnjakov za spletno trženje pomaga, da sprejmejo učinkovite odločitve na podlagi ključnih kazalnikov uspešnosti.

[Povezava]

# 8 Povezava Diagnoza

diagnoza povezave

Povezava Diagnoza popolnoma brezplačna orodje za preverjanje povratne povezave. S tem orodjem lahko izvajate samo raziskovalne povratne povezave. Na voljo je z nekaj dobrimi lastnostmi. V tem iskalnem polju lahko omogočite nekatere filtre, kot so: Uvrstitev strani, Motor, Nastavitve spletnega mesta, Hitrost in Vrsta poročila. Te možnosti so v glavnem uporabljene za preverjanje uvrstitve na določeni strani.

Če želite uporabljati to orodje, morate za popolno poročilo uporabiti brskalnik Mozilla Firefox in prenesti morate razširitev brskalnika Mozilla.

[Povezava]

# 9 Rank signali

ranksignali

Rank Signals je eden mojih najljubših brezplačno orodje za preverjanje povratne povezave, saj daje natančnejše podatke v realnem času. S tem orodjem lahko najdete in prepoznate najboljše povezave svojih konkurentov. Kot veste, je ohranjanje visokokakovostnega profila povezav ključnega pomena za uvrstitev pri iskanju. Rank Signals pomaga prepoznati vaše slabe in nezaželene povezave.

Signali ranga prepoznajo in sporočijo povezave, ki so bile spremenjene ali odstranjene. Te povezave so označene skupaj z napaka Koda. Ponuja tudi razširitev brskalnika, tako da lahko preverite povratne povezave, strani, Alexa uvrsti neposredno z enim samim klikom.

Če želite dobiti popolno poročilo katere koli domene, se morate registrirati.

[Povezava]

# 10 Lxr Marketplace

tržnica lxr

Kxr Marketplace je brezplačno orodje SEO za mala podjetja. Lxr Marketplace je primeren za SEO, PPC in e-poslovanje. Z njihovimi orodji za SEO lahko preprosto preverite povratne povezave za katero koli domeno. Lahko prepozna zgornja spletna mesta, ki povezujejo vašo domeno, in preveri število vhodnih povezav / povratnih povezav in število napotujočih spletnih mest na vašo domeno.

Zagotavljajo tudi brezplačno SEO Sitemap Builder. Samodejno ustvari zemljevide spletnih mest za vaše spletno mesto, kadar koli spremenite ali objavite novo objavo.

[Povezava]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector