Com configurar el plugin SEO SEO de WordPress (edició 2017)

Quan es tracta de WordPress SEO, aleshores Yoast és millor plugin de SEO per a WordPress. Yoast SEO era coneguda anteriorment com WordPress SEO per Yoast. Però instal·lar el complement SEO de Yoast no és el final. Has de fer-ho adequadament Configuració de Yoast WordPress Plugin. Fins i tot un petit error pot disminuir el trànsit massivament i evitar la indexació de les vostres pàgines a Eines per a administradors web de Google. Així que després d’instal·lar Yoast Plugin, hauríeu de tenir clar quina és la configuració de SEO de Yoast que apliqueu. En aquest article, compartirem Com instal·lar Yoast SEO Plugin, les seves característiques i Configuració SEO de Yoast.


Funcions SEO de Yoast:

Yoast ofereix tant la versió gratuïta com la de pagament dels complements de SEO de WordPress. Vegem les funcions:

Llista de funcions SEO de Yoast de versió gratuïta:

 • 1 anàlisi de paraules clau i contingut de focus
 • Vista prèvia de Google
 • Títol del post i descripció de meta
 • Configuració de meta-robots
 • Verificació de llegibilitat
 • Panellets i Canonicals
 • Mapa de llocs XML
 • Verificador de contingut duplicat
 • Millores de RSS

Versió pagada Llista de funcions de SEO de Yoast:

 • Paraula clau d’enfocament múltiple
 • Gestor de redireccions
 • Vista prèvia social
 • Enllaç intern
 • Insights
 • Suport premium

Preu: 69 $

SEO Data Transporter (importació) & Exporta la configuració de SEO d’altres complements)

Si ja utilitzeu un altre complement de SEO com All in One SEO, HeadSpace2, wpSEO etc, llavors podeu exportar la seva configuració de SEO i aplicar-la a Yoast. 

Si acabeu d’instal·lar el complement SEO de Yoast, és possible que no veieu totes les opcions. Per obtenir totes les opcions, heu d’activar les “pàgines de configuració avançada” de les funcions de Yoast. Vés SEO> General> Funcions, activeu “Pàgines de configuració avançada” i feu clic a desar els canvis.

Després d’això, aneu a SEO> Eines> Importació i exportació. A partir d’aquí, podeu importar la configuració d’altres complements de SEO i exportar la vostra configuració per utilitzar-la en un altre bloc.

importació i exportació de la configuració de yoast

Com instal·lar Yoast SEO Plugin

Per instal·lar el complement SEO de Yoast, aneu a panell> Connectors> Afegir nou. Buscar SEO de Yoast i instal·lar-lo. Després l’heu d’activar.

Instal·leu i activeu el complement de SEO de Yoast

*Si teniu els mapes de lloc de XML de Google activats, inhabiliteu-lo o pot causar problemes quan s’utilitza conjuntament amb Yoast SEO i retardar el vostre lloc..

Com configurar el plugin SEO de Yoast

En aquesta guia, mostrarem com configurar el plugin SEO de Yoast que fem servir al nostre lloc web.

Taula de contingut – Configuració SEO de Yoast

 1. General
 2. Característiques
 3. Les vostres dades
 4. Eines per a administradors web
 5. Configuració de seguretat
 6. Títols & Metes
 7. Socials
 8. Mapa de llocs XML
 9. Configuració avançada
 10. Eines
 11. Consola de cerca

Panell:

Primer, vés al teu WordPress panell> SEO> panell. A la secció de tauler, se us notificarà problemes de SEO de Yost & notificacions No hi ha més configuració per configurar.

Tauler de control de Yoast

1. Configuració general

Ara, aneu a la pestanya General i us demanarà que obriu l’assistent de configuració. Us recomanem que ignoreu aquesta opció perquè configurarà la predeterminada Configuració SEO de Yoast pas a pas.

Configuració general de SEO de Yoast

2. Característiques

A la pestanya de funcions, podeu habilitar o desactivar l’anàlisi de llegibilitat. Afegeix una fitxa d’anàlisi de contingut a metabox i analitza el contingut de la pàgina que us ajuda a escriure millor contingut.

Activa l’anàlisi de paraules clau. Afegirà una pestanya de paraules clau i us donarà tot el suggeriment relacionat amb les paraules clau que voleu centrar-vos en una paraula clau en particular i classificar-la.

Desactiveu la integració i el menú de la barra d’administració OnPage.org.

Funcions SEO de Yoast

Ara feu clic a desar els canvis per emmagatzemar la configuració.

Després d’haver activat les opcions de pàgina avançada, podreu veure les opcions addicionals:

Opcions de bestreta

3. Les vostres dades

A la pestanya d’informació, escriviu el nom del vostre lloc web, també escriviu un nom alternatiu si en teniu. A continuació, si escolliu que sou una persona, només heu de proporcionar el vostre nom i, si escolliu la vostra empresa, heu d’escriure el nom i el logotip de l’empresa.

Informació sobre el lloc SEO de Yoast

4. Verificació d’eines per a administradors web

Una de les coses més importants de la configuració de Yoast és verificar el vostre lloc a Eines per a administradors web com Google, Bing, Yahoo, etc. Us permet indexar les vostres pàgines, comprovar l’estat d’indexació i optimitzar la visibilitat dels seus llocs web. Si el vostre lloc ja ho heu verificat, no haureu de fer cap procés aquí. Podeu introduir els valors meta verificats aquí.

Eines per a administradors web de Yoast

5. Configuració de seguretat

Si no confieu en els vostres autors, podeu desactivar-lo. Elimina la pestanya de paraules clau del metabolisme i desactiva tots els suggeriments relacionats amb SEO. Però us recomanem que la desactiveu.

Configuració de seguretat de Yoast

6. Títols & Metes

1. General

A Títols & Pestanya Metas, escolliu el símbol a utilitzar com a separador de títols. Es mostrarà entre el títol de la publicació i el nom del lloc. Aquests símbols també es ressalten per la mida que apareixeran als resultats de la cerca.

Títols i metalls SEO de Yoast

2. Pàgina inicial

Ara feu clic a la pestanya “Pàgina inicial” dels títols & Secció de metes. De manera predeterminada, Yoast SEO utilitza aquestes variables “%% sitename %% %% page %% %% sep %% %% sitedesc %%”. Això vol dir que destacarà el nom del lloc, el nom de la pàgina, el separador definit a l’etiqueta wp_title () del vostre tema i la descripció del vostre lloc..

Exemple de WPMyWeb

Però heu d’aportar el títol i la descripció del vostre lloc que voleu mostrar a la cerca de Google. Comproveu la imatge següent per veure una instància.

Configuració de la pàgina de SEO de Yoast

3. Tipus de publicació

A la pestanya “Tipus de publicació”, podeu configurar el SEO per a totes les publicacions. De manera predeterminada, tindreu publicacions, pàgines i suports multimèdia. Si utilitzeu tipus personalitzats de WordPress, a continuació, podeu veure més opcions.

Si voleu mostrar la data a les publicacions dels motors de cerca, comproveu “Data en vista prèvia de fragments”. Pot augmentar el percentatge de clics (CTR) si el contingut és nou.

Tipus de missatge de Yoast

4. Taxonomies

Les taxonomies són una de les parts més importants per configurar Yoast SEO. Si trieu indexar les vostres pàgines de categoria, els resultats de la cerca us mostraran les vostres pàgines. Si teniu un lloc web del bloc, no us recomano que indexeu les vostres categories o etiquetes.

Tanmateix, si teniu lloc de comerç electrònic o de compres en línia, podeu permetre la indexació de les vostres categories. Per això, heu de dissenyar-les acuradament, afegir paraules clau a la meta descripció i necessiteu molt contingut dins d’una categoria.

Les etiquetes no són pàgines útils per als visitants i poden provocar contingut duplicat. Per tant, no els podeu indexar.

Taxonomies de Yoast

5. Configuració d’arxius d’autor

A la configuració dels arxius d’autor, els configuro sense índex per evitar contingut duplicat.

Configuració dels arxius de l'autor de Yoast

6. Configuració de Meta a tot el lloc

Si voleu evitar que “Paginació” o / page / 2 es mostrin als resultats de la cerca, simplement configureu-la a “sense índex”.

Feu el mateix també per a les metaetiquetes metaetiquetades.

I, per últim, activeu “Forçar noodp meta robots tag tagwidewide” per evitar que els motors de cerca utilitzin descripcions DMOZ als resultats de cerca de totes les pàgines..

Configuració de meta de SEO de Yoast

7. Social

A la pestanya Comptes socials, heu d’introduir l’URL del vostre perfil social. Si ja teniu els comptes socials que he mostrat a la imatge de sota, només heu d’introduir l’URL següent. Informa als motors de cerca per conèixer quins perfils socials s’associen a aquest lloc.

Yoast SEO proporciona més configuració social a la pestanya Comptes socials, és a dir, Facebook, Twitter, Pinterest i Google+. Us mostrarem com fer-ho configuració Yoast SEO Comptes Socials.

Comptes Socials de Yoast

1. Configuració de Facebook

Activa “Dades de meta obertes de gràfics” des de la configuració de Facebook. Quan compartiu les vostres pàgines a les xarxes socials, afegeix les meta dades del gràfic obert a la secció de capçalera del vostre lloc.

Des de la “Configuració de la pàgina inicial”, podeu afegir imatge, títol i descripció o podeu copiar la descripció d’una meta.

Si afegeix una imatge predeterminada a “Configuració predeterminada”, aquesta imatge s’utilitzarà si la vostra publicació o pàgina es comparteix sense cap imatge. Heu d’afegir l’identificador de l’aplicació Facebook per utilitzar Facebook Insights.

Configuració de Facebook de Yoast

2. Configuració de Twitter

Habiliteu “Afegir dades de meta de targeta Twitter” i configureu el tipus de targeta per defecte: Resum amb imatge gran. Això ressaltarà el resum de la publicació / pàgina amb una imatge gran.

Configuració de Twitter de Yoast

3. Configuració de Pinterest

En primer lloc, heu de confirmar el vostre lloc amb Pinterest. Per fer-ho, feu clic a l’enllaç que he destacat a continuació i sereu redirigits al lloc de Pinterest. A continuació, simplement copieu la metaetiqueta i enganxeu-la al quadre de confirmació. No oblideu fer clic a Desa els canvis.

Yoast Pinterest

4. Configuració de Google+

La configuració de Google+ és la mateixa que Pinterest. Només cal que afegiu l’URL del vostre perfil de Google+ i feu clic als canvis desats.

Configuració de Google Plus

8. Llocs de llocs XML

Yoast SEO permet crear mapes XML que ajuden el vostre lloc a indexar-se ràpidament pels motors de cerca. Tot i que, hi ha moltes eines de generador de mapes en línia disponibles, però Yoast SEO ho va fer senzill i podeu crear amb un sol clic.

En primer lloc, heu d’habilitar la funcionalitat de mapa de lloc XML des de la configuració de SEO de Yoast i feu clic a l’enllaç “Mapa del lloc XML” per obtenir l’enllaç del Sitemap. Aleshores, heu d’enviar el mapa del lloc XML a les eines per a administradors web de Google.

Configuració de llocs de lloc XML de Yoast

1. Tipus de publicació

A la pestanya Tipus de publicació de la configuració del mapa del lloc, activeu les publicacions i les pàgines del mapa del lloc. Això també s’afegirà al vostre mapa del lloc. Si voleu suports al mapa del lloc, activeu-lo.

Tipus de missatge de Yoast

2. Publicacions excloses

Podeu excloure publicacions del mapa del lloc si introduïu “coma”. Però això no és recomanable, manteniu-lo per defecte.

Publicacions Excloses de Yoast

3. Taxonomies

La taxonomia és un mecanisme d’agrupament de publicacions. S’utilitza com a forma d’agrupar publicacions i tipus de publicacions personalitzades. Només faig servir taxonomies de “categories”, no són necessàries les restes.

Configuració de taxonomies de Yoast

9. Avançat

1. Panellets

Els panificadors són la ruta de navegació que indica la posició d’una pàgina al lloc. Això també ajuda les Eines per a administradors web a comprendre l’estructura del vostre lloc. Si tu habilitar breadcrumbs, la vostra pàgina / ruta de la publicació es mostrarà a les consoles de cerca així:

Habilita el pa ratllat

Però, si tu desactivar Pa de panell, la vostra pàgina / ruta de la publicació es mostrarà a les consoles de cerca així com ell 

Desactiva les opcions de pa ratllat

Podeu activar o desactivar els panificadors.

Breastcrumbs

2. Enllaços permanents

Aquest és el paràmetre permanent que faig servir al meu lloc. Hi ha poques configuracions que cal configurar-les acuradament.

Si es manté l’URL de categoria, s’afegeix una base de categories a cada URL de categoria. Si redirigiu els URL de fitxers adjunts a l’URL de la publicació principal, redirigirà els fitxers adjunts a la publicació original.

La següent opció és eliminar “parar paraules en llimacs”. Això ajuda a crear URL més nets eliminant automàticament les paraules de parada. També ajuda a crear URL més petits. Configureu-lo com “Eliminar”.

La següent opció és eliminar les variables? Answertocom. Impedeix el paràmetre replytocom.

Enllaços permanent

3. RSS

Això automàticament afegirà contingut al vostre canal RSS. Podeu reordenar-les per les variables donades. RSS de Yoast

10. Eines

SEO de Yoast inclou la funció d’importació / exportació que permet importar configuració des d’altres complements de SEO i exportar també. A més, aquestes eines us permeten canviar ràpidament el títol i la descripció de la vostra publicació sense entrar a l’editor de cada pàgina.

L’eina “Editor d’arxius” us permet editar el fitxer robots.txt i .htaccess des d’aquí. Però abans de canviar qualsevol d’aquest fitxer, feu una còpia de seguretat d’aquests fitxers.

Eines de Yoast

11. Consola de cerca

Si ja heu enviat el mapa del lloc del bloc a Google Search Console, obteniu la informació de la Google Search Console. Només cal integrar Google Search Console amb Yoast SEO i se li proporcionarà un codi d’autorització. Ara simplement afegiu el codi aquí i feu clic a Autentificar. 

Consola de cerca de Yoast

En aquesta publicació, he compartit com fer-ho configurar i configurar el plugin SEO de Yoast per a WordPress. Si aquesta publicació us va ajudar a configurar el plugin de SEO de WordPress de Yoast, compartiu aquest article. Si tens algun suggeriment, fes-nos-ho saber deixant un comentari. També ens podeu trobar a Facebook, Twitter, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map