Com configurar Google AMP al lloc de WordPress (utilitzant el complement AMP)

Sabeu que molts propietaris de llocs perden el 47% dels ingressos per la seva lenta velocitat de pàgina? Sí, heu sentit bé. El manteniment de la velocitat de la pàgina és un fet vital per al SEO, que és el factor de valoració. Si ja heu optimitzat el vostre lloc web de versió d’escriptori, heu de preocupar-vos de l’optimització del lloc de la versió mòbil, ja que la meitat del trànsit orgànic prové de dispositius mòbils. Així doncs, aquí arriba Pàgines mòbils accelerades de Google, també conegut com Google AMP. És un terme força nou per als propietaris de llocs nous. Així, en aquest article compartirem Què és Google AMP i Com configurar Google AMP al lloc de WordPress.


Configuració de Google AMP a WordPress

Què és Google AMP?

L’octubre de 2015, Google va anunciar un projecte basat en mòbils, anomenat pàgines mòbils accelerades, també conegudes com a mòbils Google AMP. És un projecte de codi obert que compta amb el suport de Google, Facebook, Twitter. Les pàgines mòbils accelerades (AMP) només s’inclouen pàgines HTML bàsiques, CSS. La pàgina AMP es carrega més ràpidament que les pàgines normals.

Molts usuaris utilitzen internet molt lent per navegar per pàgines web que inclouen HTML, CSS, JS, anuncis i alguns scripts. Així que, utilitzant Internet lent, es necessita molt temps per obrir pàgines. L’objectiu d’AMP és augmentar la velocitat de càrrega de la pàgina més ràpidament com el líquid.

Exemple AMP

Aquest és un exemple de lloc habilitat per a AMP.

Per què hauríeu d’habilitar Google AMP de seguida?

Si utilitzeu Pàgines mòbils accelerades (AMP), aleshores, el vostre lloc web es mostrarà d’una manera determinada a Google (especialment amb un signe AMP). La diferència entre Pàgines AMP i es poden veure pàgines regulars a les seves pàgines carrusel i a través dels seus Etiqueta AMP als resultats de la cerca de Google. A més, hi ha alguns avantatges d’utilitzar AMP,

 • Importa la velocitat: No hi ha dubte que les pàgines amb AMP són lleugerament millors que les pàgines normals. Molts usuaris solen sortir d’un lloc web que triga més de 3 segons a carregar-se. Així doncs, l’AMP podria ajudar a reduir les taxes de rebot i augmentar les conversions.
 • Millora la classificació en motors de cerca: Tot i que AMP encara no és un factor de rànquing independent. Però, actualment, Google té un increment del rànquing adaptat per als mòbils i, a causa que les pàgines AMP són pròpies del mòbil, reben el mateix increment del rànquing.
 • Aumenta el percentatge de clics: Si el contingut es mostra al carrusel, tindrà una visibilitat molt més gran, la qual cosa augmentarà la probabilitat que un lector faci clic al vostre lloc web..
 • Anuncis de suport: Les pàgines AMP també admet tipus d’anuncis de tipus variat com AdSense, MediaNet, Infolinks i molts altres. 
 • Molts serveis de suport de grans empreses AMP: No cal que tingueu por de l’AMP, perquè tenen el suport de grans proveïdors de tecnologia com Twitter, Pinterest, WordPress, Chartbeat, Linkedin, etc..

# Hi ha molts rumors que molts usuaris AMP no poden personalitzar les seves pàgines, no poden afegir codis d’anuncis ni botons de compartició social. Però això no és cert. Permetin-me explicar per què.

Bé, el principal Plugin AMP de WordPress per Automattic ve amb poques funcions que hem descrit a la secció # 1, desplaceu-vos cap avall per veure-ho. També hem esmentat com es veu quan ets Configuració del complement AMP

Per tant, necessiteu un altre complement AMP per WP per obtenir més opcions de personalització. Podeu afegir totes les coses com ara anuncis de xarxa, botó de compartició social, Google Analytics, etc. 

Com configurar Google AMP

Hi ha molts plugins AMP disponibles al directori de complements de WordPress.

# 1 AMP per Automattic

AMP per Automattic

Aquest complement us permet configurar Google AMP al vostre lloc de WordPress. És una iniciativa de codi obert que pretén proporcionar contingut optimitzat per a mòbils que es pugui carregar de manera instantània a tot arreu, fins i tot a Internet lent.

Després d’activar aquest complement, totes les publicacions del vostre lloc es generaran versions compatibles amb AMP. També podeu accedir a les vostres publicacions AMP si us adjunteu / amp / fins al final els URL de la publicació.

Per exemple, si la vostra adreça URL és “http://example.com/2016/12/20/hello-world”, la versió AMP serà “http://example.com/2016/12/20/hello -mund / amp / “.

No oblideu fer clic al botó Desa.

AMPMaquetació AMP

Hi ha alguna limitació d’aquest complement. Actualment, les pàgines i els arxius no són compatibles i no podeu afegir botons per compartir, categories, publicacions relacionades, anuncis. Per defecte, aquest complement permet el logotip del lloc i el nom del lloc.

# 2 AMP per WP

AMP per WP

Aquest complement “AMP for WP” és molt recomanable per a aquells que vulguin fer-ho activeu Google AMP al seu lloc. Aquest editor AMP personalitzat us permet substituir el contingut que havíeu escrit a la publicació o a la pàgina. Així, podeu afegir els diferents continguts només per a AMP. És un complement completament responsive i ve amb dos dissenys diferents. Amb arrossegament & funció desplegable, podeu configurar les opcions de pàgina / publicació manualment.

Més que això, podeu afegir logotip personalitzat, botó de compartició social, publicacions relacionades a sota de la publicació, integrar Google Analytics i poder afegir anuncis en 4 posicions diferents.

AMP per personalització del WP

Per configurar aquest complement, primer heu d’instal·lar el complement AMP per defecte d’Automatattic. O us demanarà que l’instal·leu. Després d’activar aquest complement, veureu una opció AMP al vostre panell d’administració de WordPress.

Des del quadre de comandament, podeu configurar Google AMP opcions segons la vostra necessitat.

Característiques:

 • Editor AMP personalitzat.
 • Redirecció mòbil.
 • Arrossegueu & Creador de pàgines desplegables.
 • Inclusa amb dos dissenys.
 • Suport AMP WooCommerce.
 • Tauler de traducció & RTL disponible.
 • Enllaç AMP intern.
 • Publicacions relacionades a sota de la publicació.
 • Botons de compartició social.
 • Total 4 espais publicitaris a la disposició.
 • i molts més…

Com veure les pàgines mòbils accelerades (AMP) a la Cerca de Google Console

Quan configureu Google AMP al vostre bloc de WordPress, podeu veure les pàgines mòbils accelerades des de la Cerca de Google Console. Per visualitzar-la, inicieu la sessió a Google Search Console. Ara vés a Aparença de cerca> Pàgines mòbils accelerades.

Consulteu AMP a Google Search Console

Si correctament configurar Google AMP al bloc de WordPress, podreu veure les pàgines mòbils accelerades. Si no apareix, espereu una estona. Et mostrarà aquelles pàgines que ja estan indexades. En cas que no envieu el vostre mapa del lloc a Google Search Console, no apareixerà.

Obteniu més informació sobre com enviar el vostre mapa del lloc de bloc a Google Search Console.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map