Com obtenir enllaços interns i naturals al vostre lloc de WordPress

Investigueu una paraula clau, escriviu el contingut, optimitzeu-la, publiqueu-la.


Sembla que és un bon procés de SEO de la pàgina, però falta un pas crític … després de publicar el contingut no ho heu acabat d’optimitzar fins que no hi heu creat alguns enllaços interns. Aquesta és la manera més fàcil de fer-ho obtenir enllaços al vostre lloc i us en perdreu? Mai més…

Els enllaços a una pàgina tenen aproximadament un 20% del funcionament i de quina millor manera de crear-los que no pas fer servir el contingut que ja heu escrit. Tot el que heu de fer és trobar contingut relacionat al vostre lloc web / bloc i enllaçar amb aquesta nova pàgina. Això pot millorar el rànquing de la pàgina i l’ajuda a indexar-se més ràpidament als motors de cerca. I la millor part és que només triguen uns 3 minuts.

Així que la propera vegada que publiquis una pàgina o publicació, no s’aturen aquí. Llegiu aquest article i dediqueu els 3 minuts addicionals a crear enllaços interns. Les vostres pàgines podrien començar a tenir un 20% superior …

Funcions de l'enllaç de nivell de pàginaFactors de classificació de Google – Moz

Enllaç de pàgines / publicacions rellevants

Cerca a WordPress – cerqueu contingut rellevant sobre el tema a les vostres pàgines / publicacions existents. És possible que no trobeu tot (WordPress només mostra contingut que inclou la paraula clau exacta), però és un bon començament. Aneu a aquestes pàgines i cerqueu la secció on esmenteu el tema i creeu un enllaç intern a la pàgina nova. Probablement podeu pensar en unes quantes pàgines i publicacions a la part superior del cap si teniu prou contingut … simplement no emplanteu la pàgina amb els enllaços ja que només proporciona una certa quantitat de suc d’enllaç. Aquí faig servir Yoast com a tema:

Cerca de WordPress

Cerca a Google – cerqueu a Google: site: yourwebsite.com “la vostra paraula clau” i veureu pàgines del vostre lloc relacionades amb aquesta paraula clau. Aquesta és una de les millors maneres de trobar una llista més extensa de contingut rellevant d’on pugueu obtenir enllaços interns.

Cerqueu enllaços interns a Google

Feu servir Google Search Console – si voleu enllaços de les vostres pàgines d’autoritat superior, dirigiu-vos a Google Search Console i vés a Trànsit de cerca:> Enllaços al vostre lloc web. Vés al contingut “més enllaçat amb el contingut” (ho veuràs a la part dreta) i mira les pàgines rellevants de les quals puguis obtenir un enllaç. Les pàgines que tenen més enllaços solen tenir més autoritat d’enllaços.

La majoria de les pàgines de LinkedIn - Consola de cerca de Google

Enllaç intern de bones pràctiques

Ara que teniu on obtenir els enllaços interns, aquí teniu la manera de fer-ho …

Diversifiqueu el vostre text d’ancoratge – diversos enllaços interns que apunten a la mateixa pàgina haurien de tenir un text d’ancoratge variable (el text que es mostra enllaç), de manera que no utilitzeu el mateix text d’ancorat una i altra vegada. Cada text d’ancoratge ha de ser únic, descriptiu i NO ric en paraules clau. S’enllaça a la mateixa pàgina amb enllaços de text repetits d’ancoratge rics repetits que utilitzen per funcionar, però des de llavors Google Penguin això sembla infractor i pot suposar un penal. Feu-lo llarg i descriptiu.

Utilitzeu enllaços profunds – en lloc d’enllaçar amb la vostra pàgina de contacte o de contacte, enllaçar a pàgines més profundes (no tan evidents) ajudarà els lectors a trobar informació més específica sobre certs temes, a més, aquestes són les pàgines que més necessiten enllaços. Voleu que el suc d’enllaç s’estengui … penseu en el vostre lloc web com un ecosistema on tot ha d’estar lligat.

Conegui la millor estructura – una estructura d’enllaç intern “perfecte” existeix, però pren-ho amb un gra de sal. No és realista que cada lloc web el seguís, però conèixer el concepte ajuda.

Estructura d’enllaç intern

Eviteu els complements automàtics d’enllaç intern – quan utilitzeu una paraula clau determinada, aquests complements desencadenaran un enllaç intern que es crearà a una pàgina específica que definiu. Sembla una bona drecera, però no són tan personalitzades com si haguessis d’inserir els enllaços manualment. A més molts d’aquests complements no permeten variar el text d’ancoratge (com he esmentat anteriorment), així que també podrien arriscar una penalització. Els complements “Publicació relacionada” tampoc són personalitzats. Només evitar aquests.

Conclusió

Mentre escric aquest article, estic enmig d’un gran projecte d’enllaç intern per a un client que em va demanar que escrigués aquest missatge. Sens dubte val la pena dedicar-hi una estona, especialment si ja tens centenars d’articles als quals pots afegir enllaços interns. Si només teniu 20 pàgines, és possible que ho necessiteu crear més contingut per fer-ho de manera efectiva, però ara començaria perquè puguis tenir l’hàbit d’enllaçar internament i d’optimitzar el teu contingut.

Moltes tasques de SEO triguen molt de temps, però els enllaços interns no es comparen amb el valor que en treieu. Per tant, si encara no ho heu fet, torneu enrere i afegiu-los al contingut existent o comenceu la propera vegada que escriviu la següent obra. De debò, només triguen 3 minuts. Com sempre, deixeu-me un comentari si teniu alguna pregunta: estic aquí per ajudar-vos!

Salutacions,

Tom Signatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map