Com triar un nom de domini amable per SEO

Com triar un nom de domini SEO friendly


L’elecció d’un nom de domini és el primer que afecteu a SEO.

Hi ha molts rumors i estratègies obsoletes. Per tant, tractaré les preguntes més habituals sobre noms de domini i SEO. Tant de bo us ajudarà a prendre una decisió. Recordeu que l’elecció d’un nom de domini que sigui SEO només és una part de l’equació de SEO, sovint es diu que hi ha més de 200 factors de classificació en Algorisme de Google.

Aquí teniu el que heu de saber sobre els noms de domini i el SEO …

 1. Els noms de domini marcables són favorables a SEO
 2. Què passa amb les paraules clau?
 3. Tria una extensió de domini
 4. Adquisició de variacions d’extensió de domini
 5. Eviteu guionets
 6. Eviteu comprar dominis amb finalitats de redirecció
 7. Eviteu els dominis comercials
 8. La longitud de registre del domini no té importància

1. Els noms de domini marcables són SEO-friendly

L’elecció d’un nom de domini marca pot ajudar el SEO en si mateix. Més persones ho recordaran, et revisaran i és més probable que ho facin confiar un domini amb marques positives, en contraposició a un contingut ric en paraules clau i que tingui risc d’espamar.

És la marca positiva i creativa que condueix més enllaços, accions socials i tots aquells bons motors de cerca que desitgen. Probablement això no és un nom de domini ric en paraules clau. Així que penseu en alguna cosa creatiu. Feu-lo marca, feu-lo memorable.

Què és realment més important de totes maneres? La vostra marca o una fracció del vostre SEO?

2. Què hi ha de les paraules clau?

Les persones que compren dominis amb totes les seves paraules clau en ella, ens hi hem adaptat i, sincerament, semblen poc professionals i poc complicades. No m’heu enganyat a chicagopersonalinjurylawyer.com.

Però no ha de negar els dominis rics en paraules clau encara tenen un paper en SEO. L’última enquesta de Moz a Factors de classificació de Google diu que “comptes d’ús de paraules clau a nivell de domini” compta 6,98% de tots els factors de classificació a Google …

Ús de paraules clau a nivell de domini

Espera. Els dominis rics en paraules clau representen el 6,98% dels factors de classificació de Google i em dius que em quedi fora?

Sí. El pes que Google dóna per a les paraules clau del domini (ara un 6,98%) ha anat disminuint al llarg dels anys. I s’espera que disminueixi encara més. Bing fins i tot l’ha etiquetat a mite.

De vegades té sentit si el vostre nom comercial té paraules clau de forma natural. MiamiFishing.com és a la vegada marca i té les seves paraules clau. Però chicagopersonalinjurylawyer.com? No … no tant. Hi ha una línia fina entre un domini ric en paraules clau que encara sona bé i un domini farcit de paraules clau que sona brossa o genèric. Feu una crida de judici.

Aquests són els diferents tipus de dominis rics en paraules clau …

Dominis de concordança exactaEMDs incloure totes les paraules de la frase que vulgueu classificar. Té els beneficis més alts de SEO (almenys per aquesta frase 1), però renuncia a la marca.

Dominis de coincidència parcial : Només inclou algunes paraules de la frase principal. Encara té avantatges SEO mentre que sovint deixa espai al domini per a les paraules de marca.

Sense dominis de concordança – no inclou paraules clau. Té menys beneficis directes de SEO des de la perspectiva d’un domini, però obté beneficis SEO a llarg termini (confiança, voluntat d’enllaçar-se amb tu, etc.).

Consells per triar dominis rics en paraules clau:

 • Normalment és millor per a llocs web localitzats (per exemple, MiamiFishing.com)
 • Si creieu que sona massa brossa i genèric, probablement ho sigui
 • El pes actual que Google dóna per a les paraules clau del domini està disminuint

Independentment del 6,98%, Matt Cutts de Google encara recomana la realització de marques mitjançant SEO …

3. Triar una extensió de domini

.com – l’extensió més popular i probablement la que heu de triar si està disponible, tret que siguis una organització on tingui sentit utilitzar .org.

.net i .org – Normalment es compra si es pren la versió .com (proveu d’aconseguir el .com).

Específic del país – Les extensions de domini com .us (Estats Units) o .au (Austràlia) s’utilitzen quan ofereixen productes / serveis només per a aquest país concret. Això pot millorar el SEO per a aquest país, però us limita a expandir-se globalment.

4. Adquisició de variacions d’extensió de domini

 • .mobi
 • .info
 • .cc,
 • .nom

Els registradors de domini et demanen que els compres al finalitzar la sessió. L’únic avantatge és protegir la vostra marca de competidors que garanteixin una extensió i que creessin un lloc web per intentar-vos superar. Això no és probable perquè Google adopti mesures per evitar que els llocs web que no siguin puntuals puguin situar-se en alt (contingut duplicat, no hi ha enllaços ni activitats socials, etc.).

5. Eviteu guionets

Qualsevol lloc web amb guionet no és un nom de domini amigable amb SEO. Les guionetes estan associades a llocs web spammy i s’han d’evitar. A més, deixen espai per als escrits quan la gent està enllaçant el vostre lloc o el comparteixen a les xarxes socials. Simplement eviti-les.

6. No compreu dominis per redirigir-los al vostre lloc principal

Això no funciona. Si compres un domini nou amb 0 enllaços i el redirigiu al lloc principal, no passareu cap suc ni valor al vostre lloc principal. Així doncs, no hi ha cap sentit.

Compte amb cura de comprar dominis i llocs web existents si teniu previst redirigir-los al vostre lloc principal. Tingueu en compte que els enllaços a aquest lloc web són per a aquest lloc web, no per la vostra, de manera que és possible que aquests enllaços funcionin de la mateixa manera. Com a regla general, aconsello comprar només un nom de domini si realment creareu un lloc web únic.

7. Eviteu els dominis comercialitzats

En aquell dia, pensava en utilitzar “WordPress” al meu nom de domini fins que vaig descobrir que WordPress ho prohibeix. Segons els seus termes, “WordPress” està prohibit mentre que “WP” és lliure d’utilitzar. Quan tingueu dubtes, feu una petita investigació. Et podria estalviar molt de temps.

8. La longitud del registre del domini no té importància

“Segons el meu coneixement, cap motor de cerca no ha confirmat mai que utilitzin la durada del registre com a factor per puntuar …” -Matt Cutts, cap de correu brossa de Google (extret de Moz).

Doncs espero que això us hagi ajudat! Si teniu dubtes sobre noms de dominis favorables a SEO o SEO en general, deixeu-me un comentari a continuació.

Salutacions,

Tom Signatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map