Configuració de la vostra estructura permanent de WordPress per a SEO

03.06.2020
SEO 'Configuració de la vostra estructura permanent de WordPress per a SEO
0 5 мин.

WordPress Permalink Structure SEO


Quan pensem en l’estructura de la nostra Enllaços enllaç de WordPress hauríem de pensar en l’organització del nostre lloc web i en la jerarquia. És semblant a un mapa del lloc.

Volem oferir una experiència òptima als usuaris (proporcionant-los pàgines útils), però també volem assegurar-nos que disposem de la millor estructura de enllaços de WordPress per a SEO.

Aquest article tracta sobre com estructurar els enllaços enllaçats per a pàgines, publicacions, així com algunes altres configuracions de enllaços de paraulació relacionats que us ajudaran a maximitzar el vostre SEO de WordPress..

Enllaços permanents en SEO en 6 passos

 1. El que fa una estructura de connexió enllaçable amb SEO?
 2. Estructura permanent de les pàgines (pàgines pare)
 3. Estructura permanent de publicacions (categories)
 4. Canvis dels enllaços enllaçats i 301 redireccions
 5. Configuració permanent d’enllaç de Yoast
 6. WWW vs no-WWW

1. Què fa una estructura de connexió enllaçable amb SEO?

A més de bona arquitectura del lloc i navegació fàcil d’utilitzar (la gent pot trobar les pàgines que vulguin), estructurant també els enllaços enllaçats us encoratja a dividir pàgines perquè pugueu orientar més paraules clau.

Suposem que teniu 5 oficines a diferents ubicacions. Crear una pàgina per a cada oficina us ajuda a orientar-vos molt millor a la ubicació geogràfica de cadascuna (dissenyador web de Chicago, dissenyador web de San Diego, etc.). Classificaran les pàgines més amunt, ja que cada pàgina farà un millor treball per orientar-la paraula clau d’enfocament.

L’estructura permanent dels articles del bloc només ajuda els usuaris a trobar el que busquen.

2. Estructura permanent de les pàgines (pàgines pare)

Utilitzant pàgines de pares és una manera de classificar les pàgines per jerarquia. Per exemple serveis pot ser una pàgina pare de disseny web. En aquesta situació, l’estructura de l’enllaç permanent s’assemblaria a la següent: example.com/services/web-design

Usos comuns

Estructures enllaç comunes

Ho vaig crear a Creat mitjançant WriteMaps si vols fer la teva. A més, heu llegit un vídeo de Googles Matt Cuts que confirma que es tracta d’una bona estructura d’enllaç permanent per utilitzar:

Com crear pàgines pares

Al vostre tauler de WordPress, editeu una pàgina que no sigui pare (Disseny web) i a la dreta veureu una secció per seleccionar una pàgina principal (Serveis).

Pàgines pares de WordPress

3. Estructura d’enllaç permanent per a publicacions (categories)

Així és com WordPress estableix la vostra estructura de connexió predeterminada:

Estructura permanent de WordPress Permalink Default

El format predeterminat? P = 123 no és una estructura descriptiva de permalink per a SEO i no es recomana mai.

No hi ha una millor estructura de enllaç permanent per a SEO, ja que és una qüestió de preferències, però ho diré Matt Cutts (qui ens aconsella SEO) diu a aquest vídeo a les 1:51 que utilitza una estructura personalitzada de /% postname% / perquè és “senzill”. També faig servir això.

Millor estructura permanent de WordPress

Però, i si teniu molts articles? Alguns ho argumentaran /% categoria% /% postname% / és millor. Bé, de nou, és una qüestió de preferències. Si tens llarg nom de domini a continuació, incloure una paraula llarga al camí d’enllaç permanent podria afectar el vostre SEO. És per això que si utilitzeu aquesta estructura, potser voldreu fer servir només com a “articles” que establíeu aquí:

Estructura permanent d'enllaç personalitzat de WordPress

Pel que fa a dates i números, no són gaire descriptius. A més, l’ús de dates a la vostra estructura de enllaç permanent pot provocar que el vostre contingut quedi obsolet i això pugui malmetre el vostre SEO.

Com definir l’estructura permanent d’enllaç del vostre bloc

Només cal que aneu a Configuració:> Enllaços permanents.

4. Canvi dels enllaços enllaçats i 301 redireccions

No es recomana canviar enllaços enllaços a menys que siguin realment lletjos, com aquest …

exemple.com/?p=id-5363843

Si mai canvieu un enllaç permanent, voldreu configurar una redirecció 301 per als visitants directes i els motors de cerca al nou enllaç permanent. Jo faig servir el Plugin de redirecció de pàgina ràpida / publicació que és molt fàcil d’utilitzar. Un cop instal·lat, aneu a Opcions de redirecció.> Redireccions ràpides Ara segueix els exemples de “sol·licitud” i “destinació” a continuació:

301 Redirecciona WordPress

5. Configuració permanent d’enllaç

Si teniu el Plugin SEO de Yoast instal·lat, hi ha una secció on podeu editar més paràmetres de enllaç enllaç. Aquí teniu el que us recomano:

Configuració permanent d'enllaç de Yoast

Té alguna pregunta al respecte? Ho explico més als meus tutorials de Yoast secció d’enllaç permanent.

6. WWW vs no-WWW

Voleu que el vostre lloc web es mostri com a www.website.com o a un lloc web.com? Jo prefereixo sense www, però també és una preferència i no afecta el SEO. Podeu canviar-la en qualsevol moment, només assegureu-vos que el vostre domini preferit a WordPress sigui el mateix que en Eines per a administradors web. Aquí teniu com fer-ho …

 • A WordPress, aneu a Configuració:> General
 • A les eines per a administradors web de Google, aneu a la icona d’engranatges -> Configuració del lloc:> Domini preferit

Finalment, redirigiu el que no estigueu fent servir a aquell que feu servir.

Salutacions,

Tom Signatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector