Configurarea structurii tale WordPress Permalink pentru SEO

WordPress Structura Permalink SEO


Când ne gândim la structura noastră Permalinkuri WordPress ar trebui să ne gândim la organizarea site-ului nostru web și la ierarhie. Cam ca un sitemap.

Vrem să oferim o experiență optimă pentru utilizatori (oferindu-le pagini utile), dar dorim, de asemenea, să ne asigurăm că avem cea mai bună structură permalink WordPress pentru SEO.

Acest articol acoperă modul de structurare a permalink-urilor pentru pagini, postări, precum și alte alte setări de conexiuni conexe, care vă vor ajuta să vă maximizați SEO WordPress.

Permalink-uri SEO-friendly în 6 pași

 1. Ceea ce face o structură Permalink-friendly SEO?
 2. Structura Permalink pentru pagini (pagini parentale)
 3. Structura Permalink pentru postări (categorii)
 4. Modificarea Permalink-urilor și 301 Redirecții
 5. Setările Permalink Permalink
 6. WWW vs non-WWW

1. Ce face o structură permanentă prietenoasă cu SEO?

Pe lângă arhitectură bună a site-ului și navigare ușor de utilizat (oamenii pot găsi paginile pe care le doresc), de asemenea, structurând permalinkuri vă încurajează să împărțiți pagini, astfel încât să puteți viza mai multe cuvinte cheie.

Să zicem că aveți 5 birouri în diferite locații. Crearea unei pagini pentru fiecare birou vă ajută să vizați locația geografică a fiecăruia mult mai bine (Chicago Web Designer, San Diego Web Designer, etc). Aceasta va clasifica aceste pagini mai sus, deoarece fiecare pagină va face o treabă mai bună în direcționarea acesteia focus cuvinte cheie.

Structura permanentă pentru articolele blogului ajută oamenii să găsească ceea ce caută.

2. Structura Permalink pentru pagini (pagini parentale)

Utilizarea pagini părinți este un mod de clasificare a paginilor după ierarhie. De exemplu Servicii poate fi o pagină părinte din web design. În această situație, structura dvs. de legături permanente ar arăta astfel: example.com/services/web-design

Utilizări comune

Structuri Permalink comune

Am creat acest lucru pe Created using WriteMaps dacă vrei să faci singur. De asemenea, aici este un videoclip cu Googles Matt Cuts care confirmă că aceasta este o structură de legătură permanentă pe care trebuie să o folosești:

Cum se creează pagini părinți

În tabloul de bord WordPress, editați o pagină care nu este părinte (Web Design) și în dreapta veți vedea o secțiune pentru a selecta o pagină părinte (Servicii).

Pagini părinți WordPress

3. Structura Permalink pentru postări (categorii)

Așa se stabilește WordPress structura ta de permalink implicită:

WordPress Structura Permalink Standard

Formatul implicit? P = 123 nu este o structură descriptivă de legături permanente pentru SEO și nu este recomandat niciodată.

Nu există cea mai bună structură de legături permanente pentru SEO, deoarece este o problemă de preferințe, dar voi spune asta Matt Cutts (cine ne sfătuiește SEO) spune în acest video la 1:51 că folosește o structură personalizată din /% Postname% / pentru că este „simplu”. Eu folosesc și asta.

Cea mai bună structură permanentă WordPress

Dar dacă aveți o mulțime de articole? Unii vor argumenta acest lucru folosind /% Categorie% /% postname% / e mai bine. Ei bine, din nou, este o chestiune de preferințe. Dacă ai mult timp numele domeniului apoi, de asemenea, includerea unui cuvânt lung în calea de legătură permanentă vă poate răni SEO. De aceea, dacă utilizați această structură, poate doriți să utilizați doar ceva de genul „articole” pe care le-ați seta aici:

Structura Permalink WordPress personalizată

În ceea ce privește datele și numerele, acestea nu sunt foarte descriptive. În plus, utilizarea datelor din structura dvs. de legături permanente poate determina conținutul dvs. să arate demodat, ceea ce vă poate răni SEO.

Cum să setați structura permanentă a blogului dvs.

Mergeți doar la Setări -> permalinks.

4. Modificarea Permalink-urilor și 301 Redirecții

Nu este recomandată modificarea legăturilor permise decât dacă sunt într-adevăr urâte, ca acesta …

example.com/?p=id-5363843

Dacă schimbați vreodată o legătură permanentă, veți dori să configurați o redirecționare 301 către vizitatorii direcți și motoarele de căutare pe noul conexiune permanentă. Folosesc Plugin de redirecționare rapidă a paginii / postării care este foarte ușor de utilizat. Odată instalat, accesați Opțiuni de redirecționare -> Redirecții rapide. Acum urmați exemplele „cerere” și „destinație” de mai jos:

301 Redirecționați WordPress

5. Setări Permalink

Dacă aveți Plugin SEO SEO Yoast instalat, există o secțiune în care puteți edita mai multe setări de legături permanente. Iată ce vă recomand:

Setările Permalink Permalink

Aveți întrebări despre asta? Îi explic mai mult acest lucru în tutorialul meu Yoast secțiune permanentă.

6. WWW vs non-WWW

Doriți ca site-ul dvs. să se afișeze ca www.website.com sau site-ul.com? Prefer fără www, dar este, de asemenea, o preferință și nu afectează SEO. Puteți comuta oricând, trebuie doar să vă asigurați că domeniul dvs. preferat din WordPress este același ca și în cel din Instrumente pentru webmaster Google. Iată cum se face asta …

 • În WordPress, accesați Setări -> General
 • În Google Webmaster Tools, accesați pictograma Gear -> Setări site -> Domeniul preferat

În cele din urmă, redirecționați-l pe cel pe care nu îl utilizați către cel pe care îl utilizați.

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map