Cum să alegi un nume de domeniu prietenos cu SEO

Cum să alegi un nume de domeniu SEO prietenos


Alegerea unui nume de domeniu este prima pe care o faci afectând SEO.

Există o mulțime de zvonuri și strategii depășite. Așadar, voi acoperi cele mai frecvente întrebări despre numele de domeniu și SEO. Sperăm că vă va ajuta să luați o decizie. Amintiți-vă doar că alegerea unui nume de domeniu compatibil cu SEO este doar o parte a ecuației SEO – se spune adesea că există peste 200 de factori de clasificare în Algoritmul Google.

Iată ce trebuie să știți despre numele de domeniu și SEO …

 1. Numele de domeniu marcabile sunt SEO-friendly
 2. Ce spuneți despre cuvinte cheie?
 3. Alegerea unei extensii de domeniu
 4. Achiziționarea variațiilor de extindere a domeniului
 5. Evitați cratimele
 6. Evitați să cumpărați domenii pentru scopuri redirecționate
 7. Evitați domeniile comerciale
 8. Lungimea înregistrării domeniului nu contează

1. Numele de domeniu pentru marcă sunt prietenoase cu SEO

Alegerea unui nume de domeniu marca poate ajuta SEO în sine. Mai mulți oameni își vor aminti acest lucru, te vor revizui și au mai multe șanse încredere un domeniu cu un brand pozitiv – opunându-se celui care este bogat în cuvinte cheie și riscă să pară spammy.

Este brandul pozitiv și creativ care determină mai multe link-uri, partajări sociale și toate acele motoare de căutare cu semnale frumoase. Este probabil că un nume de domeniu bogat în cuvinte cheie nu va genera. Deci, gândiți-vă la ceva creativ. Faceți-o de brand, faceți-o memorabil.

Ce este cu adevărat mai important oricum? Brandul dvs. sau o fracțiune din SEO?

2. Ce spuneți despre cuvintele cheie?

Oamenii care cumpără domenii cu toate cuvintele lor cheie – noi ne-am adaptat și sincer, pare neprofesional și schițat. Nu mă păcăli chicagopersonalinjurylawyer.com.

Însă nu se poate nega că domeniile bogate în cuvinte cheie joacă un rol în SEO. Ultimul sondaj al Moz la Factorii de clasare Google spune că „utilizarea cuvintelor cheie la nivel de domeniu” reprezintă 6,98% a tuturor factorilor de clasare din Google …

Utilizare de cuvinte cheie la nivel de domeniu

Stai așa. Domeniile bogate în cuvinte cheie reprezintă 6,98% din factorii de clasare Google și îmi spuneți să rămân departe?

Da. Greutatea acordată de Google pentru cuvintele cheie din domeniu (acum 6,98%) a scăzut de-a lungul anilor. Și este de așteptat să scadă și mai mult. Bing chiar a etichetat-o ​​a mit.

Uneori, are sens dacă numele companiei dvs. are cuvinte cheie. MiamiFishing.com este atât marca, cât și cuvintele cheie. Dar chicagopersonalinjurylawyer.com? Eh … nu atât. Există o linie bună între un domeniu bogat în cuvinte cheie care sună încă bine și un domeniu umplut cu cuvinte cheie care sună spammy sau generic. Faceți un apel de judecată.

Iată diferitele tipuri de domenii bogate în cuvinte cheie …

Domenii de potrivire exactăEMDs includeți toate cuvintele expresiei pe care doriți să o clasificați. Are cele mai mari avantaje SEO (cel puțin pentru acea 1 frază), dar sacrifică marca.

Domenii de potrivire parțială – include doar câteva cuvinte din fraza principală. Are totuși avantaje SEO în timp ce lasă adesea loc în domeniu pentru cuvintele / cuvintele de marcă.

Fără domenii de meci – nu include cuvinte cheie. Are beneficii SEO mai puțin directe din perspectiva domeniului, dar produce beneficii SEO pe termen lung (încredere, disponibilitate de a vă conecta, etc.).

Sfaturi pentru alegerea domeniilor bogate în cuvinte cheie:

 • De obicei mai bine pentru site-urile web localizate (de ex. MiamiFishing.com)
 • Dacă credeți că sună prea spammy sau generic, probabil că este
 • Greutatea actuală pe care Google o oferă pentru cuvintele cheie din domeniu este în scădere

Indiferent de 6,98%, Matt Cutts de la Google recomandă încă marcare prin SEO …

3. Alegerea unei extensii de domeniu

.com – cea mai populară extensie și probabil cea pe care ar trebui să o alegeți dacă este disponibilă, cu excepția cazului în care sunteți o organizație unde are sens să utilizați .org.

.net și .org – de obicei cumpărat dacă este luată versiunea .com (încercați să obțineți .com).

Țară specifice – extensiile de domeniu precum .us (Statele Unite) sau .au (Australia) sunt utilizate atunci când oferiți produse / servicii numai pentru țara respectivă. Acest lucru poate îmbunătăți SEO pentru țara respectivă, dar vă limitează să vă extindeți la nivel global.

4. Achiziționând variații de extindere a domeniului

 • .mobi
 • .info
 • .cc,
 • .Nume

Registratorii de domenii vă solicită să le cumpărați la finalizare, însă sunt inutile. Singurul beneficiu este să vă protejați marca de concurenții care ar asigura o extensie și ar construi un site web pentru a încerca să vă depășească. Acest lucru nu este probabil, întrucât Google ia măsuri pentru a împiedica să se plaseze site-uri web schițe (conținut duplicat, fără legături sau activitate socială etc.).

5. Evitați cratimele

Orice site web cu cratimă nu este un nume de domeniu prietenos cu SEO. Gifurile sunt asociate cu site-urile web spam și ar trebui evitate. În plus, acestea lasă loc pentru dactilografii pentru când oamenii se leagă de site-ul dvs. sau îl împărtășesc pe rețelele de socializare. Evitați-le.

6. Nu cumpăra domenii pentru a le redirecționa către site-ul principal

Acest lucru nu funcționează. Dacă cumpărați un domeniu nou care are 0 legături și îl redirecționați către site-ul principal, nu treceți niciun suc sau valoare pentru link-uri către site-ul principal. Deci nu are rost.

Aveți grijă să cumpărați domenii și site-uri web existente dacă intenționați să le redirecționați către site-ul principal. Dă-ți seama că link-urile către site-ul respectiv sunt destinate acelui site, nu ale tale, așa că te aștepți ca aceste link-uri să funcționeze în același mod să nu funcționeze. De regulă, sfătuiesc să cumpărați un nume de domeniu numai dacă veți construi de fapt un site unic.

7. Evitați domeniile comerciale

În ziua în care mă gândeam să folosesc „WordPress” pe numele meu de domeniu până când am aflat că WordPress interzice acest lucru. Conform termenilor lor, „WordPress” este interzis, în timp ce „WP” este liber de utilizat. Când aveți îndoieli, faceți o mică cercetare. Te-ar putea economisi mult timp.

8. Lungimea înregistrării domeniului nu contează

„Din câte am știut, niciun motor de căutare nu a confirmat vreodată că folosesc durata înregistrării ca factor pentru notare …” -Matt Cutts, șeful Spam la Google (preluat de la Moz).

Ei bine, sper că acest lucru a ajutat! Dacă aveți întrebări despre nume de domeniu prietenoase cu SEO sau SEO în general, lăsați-mi un comentariu mai jos.

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map