Cum să configurați Google AMP pe site-ul WordPress (folosind pluginul AMP)

04.06.2020
SEO 'Cum să configurați Google AMP pe site-ul WordPress (folosind pluginul AMP)
0 7 мин.

Știți că mulți proprietari de site-uri pierd 47% din venituri din cauza vitezei lor lente a paginii? Da, ai auzit corect. Menținerea vitezei paginii este un fapt vital pentru SEO, factorul de clasare atât. Dacă ați optimizat deja site-ul dvs. de versiune desktop, trebuie să vă preocupați de optimizarea site-ului pentru versiunea mobilă, deoarece jumătate din traficul organic provine de la dispozitive mobile. Deci, aici vine Pagini mobile Google accelerate, de asemenea cunoscut ca si Google AMP. Este un termen destul de nou pentru proprietarii de site-uri noi. Deci, în acest articol, vom împărtăși Ce este Google AMP și Cum să configurați Google AMP pe site-ul WordPress.


Configurați Google AMP pe WordPress

Ce este Google AMP?

În octombrie 2015, Google a anunțat un proiect bazat pe dispozitive mobile, numit pagini mobile accelerate, cunoscut și sub numele de Google AMP. Este un proiect open source care este susținut de Google, Facebook, Twitter. Pagini mobile accelerate (AMP) sunt incluse numai HTML de bază, pagini CSS. Pagina AMP se încarcă mai repede decât paginile normale.

Mulți utilizatori folosesc internetul foarte lent pentru a naviga pe paginile web care includ HTML, CSS, JS, reclame și unele scripturi. Așadar, folosind internetul lent, este nevoie de mult timp pentru a deschide pagini. Scopul AMP este de a crește viteza de încărcare a paginii mai rapid ca lichidul.

Exemplu AMP

Acesta este un exemplu de site activat AMP.

De ce ar trebui să activezi Google AMP imediat?

Dacă folosești Pagini mobile accelerate (AMP), atunci site-ul dvs. web va fi afișat într-un anumit mod pe Google (în special cu un semn AMP). Diferența dintre Pagini AMP iar paginile obișnuite pot fi văzute în paginile lor carusel și prin intermediul lor Eticheta AMP în rezultatele căutării Google. În plus, există câteva beneficii ale utilizării AMP,

 • Viteza contează: Nu există nici o îndoială că paginile activate AMP sunt puțin mai bune decât paginile normale. Mulți utilizatori părăsesc de obicei un site web care durează mai mult de 3 secunde pentru a se încărca. Așadar, AMP ar putea ajuta la reducerea scăderii ratelor de respingere și la creșterea conversiilor.
 • Îmbunătățește clasarea motorului de căutare: Deși AMP nu este încă conceput să fie un factor de clasare independent. Însă Google are în prezent impulsul de clasificare mobil-friendly și, deoarece paginile AMP sunt prietenoase cu mobilul, primesc același boost de clasament.
 • Crește click-through-rata: Dacă conținutul dvs. este afișat în carusel, acesta va avea o vizibilitate mult mai mare, ceea ce va crește probabilitatea ca un cititor să facă clic pe site-ul dvs..
 • Anunțuri de asistență: Paginile AMP acceptă de asemenea diverse tipuri de anunțuri precum AdSense, MediaNet, Infolink și multe altele. 
 • Multe AMP-uri pentru companiile mari: Nu trebuie să vă temeți de AMP, deoarece este susținut de furnizori de tehnologie mari precum Twitter, Pinterest, WordPress, Chartbeat, Linkedin, etc..

# Există multe zvonuri conform cărora mulți utilizatori AMP nu își pot personaliza paginile, nu pot adăuga coduri de anunțuri, butoane de partajare socială. Dar acest lucru nu este adevărat. Permiteți-mi să explic de ce.

Ei bine, principalul Plugin AMP WordPress de către Automattic vine cu foarte puține funcții pe care le-am descris în secțiunea # 1, derulați în jos pentru a vedea. Am menționat, de asemenea, cum arată când ești Configurare plugin AMP

Deci, aveți nevoie de un alt AMP plugin pentru WP pentru a obține mai multe opțiuni de personalizare. Puteți adăuga toate lucrurile, cum ar fi anunțurile în rețea, butonul de distribuire socială, Google Analytics etc. 

Cum să configurați Google AMP

Există multe plugin-uri AMP disponibile în directorul pluginurilor WordPress.

# 1 AMP de Automattic

AMP de Automattic

Acest plugin vă permite să configurați Google AMP pe site-ul dvs. WordPress. Este o inițiativă open source care își propune să ofere conținut optimizat pentru mobil care se poate încărca instantaneu oriunde, chiar și pe internetul lent.

După activarea acestui plugin, toate postările de pe site-ul dvs. vor fi generate versiuni compatibile cu AMP. Puteți accesa, de asemenea, la postările AMP / Amp / până la sfârșitul adreselor URL de postare.

De exemplu, dacă adresa URL a postării dvs. este „http://example.com/2016/12/20/hello-world”, deci versiunea AMP va fi „http://example.com/2016/12/20/hello -World / amp / „.

Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați.

AMPAspect AMP

Există o oarecare limitare a acestui plugin. În prezent, paginile și arhivele nu sunt acceptate și nu puteți adăuga butonul de partajare, categorie, postări conexe, anunțuri. În mod implicit, acest plugin permite logo-ul și numele site-ului dvs..

# 2 AMP pentru WP

AMP pentru WP

Acest plugin „AMP for WP” este foarte recomandat celor care doresc activați Google AMP pe site-ul lor. Acest editor AMP personalizat vă permite să treceți peste conținutul pe care l-ați scris în Post sau pe pagină. Astfel, puteți adăuga diferite conținuturi doar pentru AMP. Este un plugin complet receptiv și vine cu 2 modele diferite. Cu drag & funcție drop, puteți seta opțiuni de pagină / postare manual.

Mai mult decât atât, puteți adăuga logo personalizat, buton de distribuire socială, postări aferente sub postare, integrați Google Analytics și puteți adăuga anunțuri în 4 poziții diferite.

AMP pentru personalizare WP

Pentru a configura acest plugin, trebuie să instalați mai întâi pluginul AMP implicit de către Automattic. Sau vi se va cere să o instalați. După activarea acestui plugin, veți vedea o opțiune AMP în panoul dvs. de administrator WordPress.

Din tabloul de bord, puteți configurați Google AMP opțiuni în funcție de nevoia dvs..

Caracteristici:

 • Editor AMP personalizat.
 • Redirecție mobilă.
 • Trage & Generator de pagini drop.
 • Încorporat cu două modele.
 • Suport AMP WooCommerce.
 • Panoul de traduceri & RTL disponibil.
 • Conectare internă AMP.
 • Afișări conexe de mai jos.
 • Butoane de partajare socială.
 • Total 4 spații publicitare în ansamblu.
 • si multe altele…

Cum să vizualizați pagini mobile accelerate (AMP) în Consola de căutare Google

Când configurați Google AMP în blogul dvs. WordPress, puteți vizualiza acele pagini mobile accelerate din Google Search Console. Pentru ao vizualiza, conectați-vă la Google Search Console. Acum du-te la Căutare în aparență> Pagini mobile accelerate.

Vizualizați AMP în Google Search Console

Dacă aveți corect configurați Google AMP în blogul dvs. WordPress, puteți vedea acele pagini mobile accelerate. Dacă nu apare, așteptați puțin. Vă va arăta acele pagini, care sunt deja indexate. În cazul în care nu ați trimis site-ul dvs. la Google Search Console, acesta nu va apărea.

Aflați, cum să trimiteți în mod corect Sitemap-ul blogului dvs. în Consola de căutare Google.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector