Cum să configurați pluginul SEO SEO WordPress (ediția 2017)

04.06.2020
SEO 'Cum să configurați pluginul SEO SEO WordPress (ediția 2017)
0 13 мин.

Când vine vorba de WordPress SEO, atunci Yoast este cel mai bun plugin SEO pentru WordPress. Yoast SEO a fost cunoscut anterior ca WordPress SEO de către Yoast. Dar instalarea pluginului SEO Yoast nu este sfârșitul. Trebuie să faci corect configurare Plugin SEO SEO WordPress. Chiar și o mică greșeală vă poate renunța la trafic masiv și vă poate împiedica indexarea paginilor către Instrumentele Google pentru webmasteri. Deci, după instalarea Yoast Plugin, ar trebui să clarificați cu siguranță Yoast SEO Setting pe care îl aplicați. În acest articol, vom împărtăși Cum se instalează Yoast SEO Plugin, caracteristicile sale și Setări SEO Yoast.


Caracteristici SEO Yoast:

Yoast oferă atât versiunea gratuită, cât și cea plătită a pluginurilor SEO WordPress. Să verificăm funcțiile:

Versiunea gratuită Lista de caracteristici SEO Yoast:

 • 1 analiză de cuvinte cheie și conținut concentrat
 • Previzualizare Google
 • Titlul postului și descrierea Meta
 • Configurarea meta-robotilor
 • Verificare lizibilitate
 • Paine și canonice
 • Sitemaps XML
 • Verificator de conținut duplicat
 • Îmbunătățiri RSS

Versiunea plătită Lista de caracteristici SEO Yoast:

 • Cuvânt cheie focalizare multiplă
 • Manager de redirecționare
 • Previzualizări sociale
 • Interconectare internă
 • Insights
 • Suport premium

Preț: 69 USD

Transportator de date SEO (import & Exportarea setărilor SEO din alte pluginuri)

Dacă utilizați deja un alt plugin SEO precum All in One SEO, HeadSpace2, wpSEO etc, atunci puteți exporta setările lor SEO și puteți aplica la Yoast. 

Dacă tocmai ați instalat pluginul SEO Yoast, atunci este posibil să nu vedeți toate opțiunile. Pentru a obține toate opțiunile, trebuie să activați „Pagini de setare avansată” din funcțiile Yoast. Du-te SEO> General> Funcții, activați „Pagini cu setări avansate” și faceți clic pe salvarea modificărilor.

După aceea, mergeți la SEO> Unelte> Import si export. De aici, puteți importa setări de la alte pluginuri SEO și exporta setările pentru a o utiliza pe un alt blog.

Setările yoast import și export

Cum se instalează Yoast SEO Plugin

Pentru a instala pluginul SEO Yoast, accesați Tablou de bord> Plugin-uri> Adăuga nou. Caută Yoast SEO și instalați-l. Apoi, trebuie să o activezi.

Instalează și activează pluginul SEO Yoast

*Dacă aveți Google Sitemap-uri XML activate, atunci dezactivați-l sau ar putea cauza probleme atunci când este utilizat împreună cu Yoast SEO și încetiniți site-ul dvs..

Cum să configurați pluginul SEO Yoast

În acest ghid, vom arăta cum să configurați pluginul SEO Yoast pe care le folosim pe site-ul nostru web.

Cuprins – Setări SEO Yoast

 1. General
 2. Caracteristici
 3. Informațiile dvs.
 4. Instrumente pentru webmaster
 5. Setări de securitate
 6. titlurile & METAS
 7. Social
 8. Sitemaps XML
 9. Setari avansate
 10. Unelte
 11. Consola de căutare

Tablou de bord:

În primul rând, mergeți la WordPress Tablou de bord> SEO> Tablou de bord. În secțiunea de bord, veți fi înștiințat despre problemele SEO Yost & notificări. Nu există o altă setare de configurat.

Panoul de bord SEO Yoast

1. Setări generale

Acum accesați fila General și vi se va solicita să deschideți Expertul de configurare. Vă recomandăm să ignorați această opțiune, deoarece va configura setarea implicită Setări SEO Yoast pas cu pas.

Setare SEO generală Yoast

2. Caracteristici

În fila caracteristici, puteți activa sau dezactiva analiza lizibilității. Acesta adaugă fila analiză de conținut în metabox și analizează conținutul paginii dvs. care vă ajută să scrieți conținut mai bun.

Activați analiza cuvintelor cheie. Acesta va adăuga filă de cuvinte cheie și vă va oferi toate sugestiile referitoare la cuvintele cheie pe care doriți să le focalizați pe un anumit cuvânt cheie și să se claseze pentru acesta.

Dezactivați, de asemenea, integrarea OnPage.org și meniul cu bara de administrare.

Caracteristici SEO Yoast

Acum faceți clic pe salvare modificări pentru a stoca setările.

După activarea opțiunilor de pagină avansate, veți vedea opțiunile suplimentare:

Opțiuni avansate Yoast

3. Informațiile dvs.

În fila info, scrieți numele site-ului dvs., scrieți și un nume alternativ dacă aveți. În continuare, dacă alegeți că sunteți o persoană, atunci trebuie să furnizați doar numele dvs. și dacă alegeți compania dvs., trebuie să scrieți numele și sigla companiei.

Informații despre site-ul SEO Yoast

4. Verificare instrumente webmaster

Unul dintre cele mai importante lucruri ale Setărilor Yoast este verificarea site-ului dvs. la Instrumente pentru webmaster, precum Google, Bing, Yahoo, etc. Vă permite să vă indexați paginile, să verificați starea de indexare și să optimizați vizibilitatea site-urilor lor web. Dacă site-ul dvs. a fost deja verificat, nu trebuie să faceți niciun proces aici. Puteți introduce aici valorile meta de verificare.

Instrumente de webmaster SEO pentru Yoast

5. Setări de securitate

Dacă nu aveți încredere în autorii dvs., îl puteți dezactiva. Elimina fila de cuvinte cheie din metabox și dezactivează toate sugestiile legate de SEO. Dar vă recomandăm să îl dezactivați.

Setări de securitate Yoast

6. Titluri & METAS

1.General

În titluri & Fila Metas, alege simbolul pe care îl vei folosi ca separator pentru titluri. Aceasta va fi afișată între titlul postării și numele site-ului. Aceste simboluri sunt, de asemenea, evidențiate în dimensiunea pe care vor apărea în rezultatele căutării.

Titluri și metale SEO de Yoast

2. Pagina de pornire

Acum faceți clic pe fila „Pagina principală” din Titluri & Secțiunea Metas. În mod implicit, Yoast SEO folosește aceste variabile „%% sitename %%%% page %% %% sep %% %% sitedesc %%”. Aceasta înseamnă că va evidenția numele site-ului, numele paginii, separatorul definit în eticheta wp_title () a temei dvs. și descrierea site-ului dvs..

Exemplu WPMyWeb

Dar trebuie să furnizați titlul și descrierea site-ului pe care doriți să le afișați în căutarea Google. Verificați imaginea de mai jos pentru o instanță.

Setări homepage SEO Yoast

3. Tipuri de post

Din fila „Tipuri de post”, puteți configura SEO pentru toate postările dvs. În mod implicit, veți avea postări, pagini și media. Dacă utilizați tipuri personalizate de WordPress, puteți vedea mai jos mai multe opțiuni.

Dacă doriți să afișați data în postările din Motoarele de căutare, verificați „Data în Previzualizarea fragmentelor”. Poate crește clicul prin rate (CTR) dacă conținutul este nou.

Tipuri de posturi Yoast

4. Taxonomii

Taxonomiile sunt una dintre cele mai importante părți ale Setup Yoast SEO. Dacă alegeți să indexați paginile dvs. de categorii, atunci Rezultatele căutării vor afișa paginile dvs. de categorii. Dacă aveți un site web al unui blog, atunci nu vă recomand să vă indexați categoriile sau etichetele.

Cu toate acestea, dacă aveți un site de comerț electronic sau cumpărături online, puteți permite indexarea categoriilor dvs. Pentru aceasta, trebuie să le proiectați cu atenție, să adăugați cuvinte cheie în meta description și aveți nevoie de mult conținut într-o categorie.

Etichetele nu sunt pagini utile pentru vizitatori și pot provoca conținut duplicat. Deci nu le puteți indexa.

Taxonomii Yoast

5. Setări pentru arhivele autorului

În setările arhivelor autorului, le-am setat fără index pentru a preveni duplicarea conținutului.

Setări pentru arhivele autorului Yoast

6. Setări meta site

Dacă doriți să împiedicați „Pagination” sau / page / 2 să apară în rezultatele căutării, setați pur și simplu acest lucru pe „no-index”.

Faceți același lucru și pentru „etichetele cu cuvinte cheie”.

Și în sfârșit, activați „Forțați noodp meta roboți eticheta site-ului” pentru a împiedica motoarele de căutare să folosească descrieri DMOZ în rezultatele căutării pentru toate paginile..

Setările de meta SEO SEO

7. social

În fila Conturi sociale, trebuie să introduceți adresa URL a profilului dvs. social. Dacă aveți deja acele conturi sociale pe care le-am arătat în imaginea de mai jos, trebuie doar să introduceți URL-ul de mai jos. Informează motoarele de căutare pentru a ști care profiluri sociale sunt asociate cu acest site.

Yoast SEO oferă mai multe setări sociale sub fila Conturi sociale, adică Facebook, Twitter, Pinterest și Google+. Vă vom arăta cum trebuie configurare SEO SEO Conturi sociale.

Conturi sociale Yoast

1. Setări Facebook

Activați „Open grafic meta data” din setările Facebook. Când împărtășiți paginile dvs. pe rețelele de socializare, acesta adaugă meta-date Open Graph la secțiunea principală a site-ului dvs..

Din „Setări pentru prima pagină”, puteți adăuga imagine, titlu și descriere sau puteți copia meta metașa.

Dacă adăugați o imagine implicită în „Setări implicite”, atunci această imagine va fi utilizată dacă postarea / pagina dvs. este partajată fără nicio imagine. Trebuie să adăugați id-ul aplicației Facebook pentru a utiliza Facebook Insights.

Setări Facebook Yoast

2. Setări Twitter

Activați „Adăugați meta date despre cardul Twitter” și setați tipul cardului implicit: Rezumat cu imagine mare. Acest lucru va evidenția rezumatul postării / paginii dvs. cu o imagine mare.

Setări Twitter Twitter Yoast

3. Setări Pinterest

În primul rând, trebuie să confirmați site-ul dvs. cu Pinterest. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe linkul pe care l-am evidențiat mai jos și veți fi redirecționat către site-ul Pinterest. Apoi copiați pur și simplu meta tagul și lipiți-l pe caseta de confirmare. Nu uitați să faceți clic pe Salvare modificări.

Yoast Pinterest

4. Setări Google+

Setarea Google+ este identică cu Pinterest. Nu trebuie decât să adăugați adresa URL a profilului dvs. Google+ și să faceți clic pe salvarea modificărilor.

Setările Yoast Google Plus

8. Sitemap-uri XML

Yoast SEO vă permite să creați Sitemap-uri XML care vă ajută site-ul să se indexeze rapid de către Motoarele de Căutare. Cu toate că, există multe instrumente de generare a sitemap-ului online disponibile, dar Yoast SEO a simplificat-o și puteți crea cu un singur clic.

În primul rând, trebuie să activați funcționalitatea sitemap XML din Setările SEO Yoast și faceți clic pe linkul „Sitemap XML” pentru a obține link-ul dvs. Sitemap. Apoi, trebuie să trimiteți Sitemap XML la instrumentele Google Webmaster.

Setări Situri web XML Yoast

1. Tipuri de post

În fila Tipuri de postare a setărilor Sitemap, activați Postări și Pagini din Sitemap. Acest lucru va fi adăugat și în planul dvs. de hartă. Dacă doriți Media în sitemap, activați-l.

Tipuri de posturi Yoast

2. Postări excluse

Puteți exclude postările de pe Sitemap prin introducerea „virgulei”. Dar acest lucru nu este recomandat, păstrați-l implicit.

Posturi excluse din Yoast

3. Taxonomii

Taxonomia este un mecanism de grupare a posturilor. Este folosit pentru a grupa postările și tipurile de postări personalizate împreună. Folosesc doar taxonomii „Categorii”, odihna nu este necesară.

Setări de taxonomie Yoast

9. avansat

1. Paine

Pâinea este o cale de navigare care indică poziția unei pagini pe site. Acest lucru ajută Instrumentele pentru webmasteri să înțeleagă structura site-ului. daca tu permite pesmet, calea dvs. de pagină / postare va fi afișată în Console de căutare astfel:

Activați pâinea

Dar daca tu Dezactivați Paine, calea dvs. de pagină / postare va fi afișată în Console de căutare ca acesta și acesta 

Dezactivați Opțiunile de pâine

Puteți să activați sau să dezactivați pâinea.

Paine de paine Yoast

2. Permalink

Aceasta este setarea Permalink pe care o folosesc pe site-ul meu. Există câteva setări pe care trebuie să le configurați cu atenție.

Prin păstrarea „URL-ului de categorie”, se adaugă o bază de categorii în fiecare URL de categorie. Dacă redirecționați adresele URL de atașare către adresa URL a postării părinte, atunci va redirecționa fișierele atașate către postarea inițială.

Următoarea opțiune este să eliminați „opriți cuvintele în bătăi”. Acest lucru ajută la crearea de URL-uri mai curate prin eliminarea automată a cuvintelor de oprire din ele. De asemenea, ajută la crearea adreselor URL mai mici. Așa că setați-l „Eliminați”.

Următoarea opțiune este eliminarea variabilelor? Replytocom. Acesta previne parametrul replytocom.

Yoast Permalink

3. RSS

Aceasta va adăuga automat conținut în fluxul dvs. RSS. Puteți să le rearanjați după variabilele date. RSS Yoast

10. Instrumente

Yoast SEO vine cu funcția de import / export care vă permite să importați setări și de la alte pluginuri SEO și să exportați. În plus, aceste instrumente vă permit să schimbați rapid titlul și descrierea postării dvs. fără a intra în editor pentru fiecare pagină.

Instrumentul „Editor de fișiere” vă permite să editați fișierul dvs. robots.txt și .htaccess de aici. Dar înainte de a schimba oricare dintre aceste fișiere, luați o copie de rezervă a acestor fișiere.

Instrumente Yoast

11. Consola de căutare

Dacă ați trimis deja sitemap-ul blogului la Google Search Console, atunci obțineți informațiile despre Google Search Console. Trebuie doar să integrați Google Search Console în Yoast SEO și vi se va oferi un cod de autorizare. Acum pur și simplu adăugați codul aici și faceți clic pe autentificare. 

Consola de căutare Yoast

În această postare, am împărtășit cum să fac configurați și configurați pluginul SEO Yoast pentru WordPress. Dacă această postare v-a ajutat să configurați pluginul SEO SEO WordPress, vă rugăm să împărtășiți acest articol. Dacă aveți vreo sugestie, vă rugăm să ne informați lăsând un comentariu. Ne puteți găsi și pe Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector