Cum să creați o listă de cuvinte cheie pentru SEO (Exemplu Apple)

03.06.2020
SEO 'Cum să creați o listă de cuvinte cheie pentru SEO (Exemplu Apple)
0 8 мин.

O listă de cuvinte cheie este modelul pentru SEO, cum ar fi o sitemap pentru site-ul dvs. web.


Prezintă conținutul vizat de cuvinte cheie care merge pe site-ul dvs., structura URL-ului dvs. și este chiar utilizat în timpul creării de link-uri. Și dacă nu se face corect (nu alegeți cuvintele cheie potrivite), veți petrece tone de timp încercând „redeschiderea” conținutului sau nu veți obține rezultate. Îți voi arăta cum să creezi o listă de cuvinte cheie organizată, bine cercetată, astfel încât să poți dezvolta conținutul și adresele URL în jurul acestor fraze – și să ai șanse mai bune de clasare la pagina 1.

Acum creăm lista de cuvinte cheie …

Începeți cu locația dvs. vizată

locale-vs-cuvinte cheie naționale

Oras mic – orașele mici au mai puțini oameni, astfel încât va exista un volum de căutare mai mic. Acest lucru înseamnă că cuvintele dvs. cheie vor fi largi și probabil veți avea doar 1 cuvânt cheie principal în lista dvs., care ar trebui să fie direcționate pe pagina principală. Piețe mai mari = cuvinte cheie mai specifice.

Oraș mare – pe lângă includerea frazelor largi în lista dvs., ar trebui să includeți și fraze mai specifice – deoarece există mai multe persoane într-un oraș, astfel încât volumul de căutare este mai mare.

Naţional – având în vedere că veți avea un grup mai mare de cuvinte cheie din care să alegeți, trebuie să cercetați concurența fiecărui cuvânt cheie, astfel încât să știți pe care le puteți clasifica efectiv.

1. Orașul mic (alegeți cuvinte cheie largi)

Cuvinte cheie SEO locale

Mergi la google.com si foloseste Complet automat Google a invata ce cuvinte cheie oamenii caută. Introduceți-vă numele orașului urmată de orice cuvinte cheie care descriu ce oferi. Încercați mai multe variante (ex. Lake bluff macbook …) pentru a vedea dacă există alte. Cu toate acestea, este posibil să aveți doar un cuvânt cheie principal care va fi vizat pe pagina de pornire.

Dacă dorești vizează mai multe orașe, faceți același lucru în varianta automată Google pentru fiecare oraș pentru a vedea cele mai populare fraze. Lista dvs. de cuvinte cheie ar trebui să arate așa ceva …

 • reparația de mere a lacului bluff (vizat pe pagina principală)
 • repararea mărului pădurii de lac (noua pagină vizată de locație)
 • reparație de mere în parcuri de mare (pagină nouă direcționată către locație)

2. Oraș mare (alegeți cuvinte cheie specifice)

Folosiți aceleași strategii descrise mai sus doar pe lângă frazele largi, căutați și expresiile mai specifice, care sunt mai relevante pentru produsele / serviciile dvs. specifice …

Cuvânt cheie pentru orașele mari

Sau folosiți metoda „completați golul” care vă oferă și mai multe idei de cuvinte cheie …

Completarea automată Google completează în gol

Joacă cu Google Autocomplete pentru a găsi cuvinte cheie pentru produsele / serviciile dvs. diferite …

Cuvinte cheie lungi

Notează TOATE produsele / serviciile pe care le oferiți și aflați cuvinte cheie pentru fiecare …

Lista cuvinte cheie

Faceți același lucru și pentru alte produse Apple. Fiecare mini-listă ar trebui să includă diferitele dvs. tipuri de servicii de reparații, la fel cum am făcut pentru Macbook Pro, Macbook Air, Ipad 2, etc..

3. Național (alegeți cuvinte cheie specifice + cercetare competitivă)

Deoarece există un grup mai mare de cuvinte cheie din care să alegem, trebuie să le restrângem pe cele mai bune, învățând cât de competitiv este fiecare cuvânt cheie în raport cu volumul de căutare al acestuia. Acest lucru vă va lăsa doar cu cuvintele cheie care au cele mai bune oportunități de clasare. În caz contrar, veți petrece timp creând conținut care vizează cuvinte cheie la care niciodată nu vă puteți clasifica.

Pasul 1: Notează TOATE produsele / serviciile tale

Pasul 2: Găsiți cuvinte cheie foarte specifice (cu coadă lungă) pentru fiecare produs / serviciu …

Cuvinte cheie naționale

Un cuvânt cheie precum „Reparația laptopului pentru Macbook Pro” va fi foarte competitiv, deoarece este o frază largă (națională), iar bunul simț ne spune că vor exista tone de site-uri web care încearcă să se clasifice pentru acest lucru. Dar un cuvânt cheie precum „Repararea daunelor de apă pentru Macbook Pro” va fi mai puțin competitiv, deoarece este mai specific. Acestea sunt tipul de cuvinte cheie pe care doriți să le vizați.

În timp ce cuvintele cheie largi au mai mult volum de căutare, cuvintele cheie specifice, cum ar fi „Repararea daunelor de apă pentru macbook pro”, de obicei, oferă o oportunitate mai bună. Ești mai bun la pagina 1 pentru un cuvânt cheie cu 100 de căutări decât pe pagina 13 pentru un cuvânt cheie cu 10.000 de căutări.

Pasul 3: Alocați cuvinte cheie fiecărui produs / serviciu

Pasul 4: Filtrați cuvintele cheie care sunt prea competitive. Pentru a face acest lucru, căutați fiecare cuvânt cheie în Google și priviți rezultatele. Acești indicatori vă vor spune dacă este prea competitiv …

Concurența de cuvinte cheie

Deci, în loc să alegem „cum să ieșiți din datorii”, am alege o frază mai specifică….

Cuvinte cheie lungi

Doar pentru că un cuvânt cheie este prea competitiv nu înseamnă că nu ar trebui să-l incluzi în lista de cuvinte cheie. Dacă se îmbunătățește o pagină generală care conține toate „serviciile de reparare a merelor” experiența utilizatorului, nu vă faceți griji pentru concurență. Creați pagina pentru vizitatorii dvs..

Consultați Cuvinte cheie ale competitorului cu HubShout WebGrader

Puteți rula mai multe site-uri web HubShout WebGrader pentru a vizualiza cuvintele lor cheie …

Lista de cuvinte cheie a concurentului

Creați lista dvs. de cuvinte cheie

Acum că știți cum să creați o listă de cuvinte cheie – mergeți mai departe și faceți-o! Iată câteva sfaturi:

Cuvinte cheie similare – dacă două cuvinte cheie înseamnă același lucru (sinonime, plural, fraze cu ordonare de cuvinte diferite), selectați doar cel mai relevant cuvânt cheie care se aliniază cel mai bine cu produsul / serviciul. Acest lucru se datorează faptului că ar trebui să vizați doar un cuvânt cheie principal pe pagină. În plus, algoritmul Google face o treabă bună de analiză intenția utilizatorului și site-urile de clasificare „automat” pentru fraze înrudite, deci dacă nu știți cum să vizați cuvintele cheie secundare care chiar nu funcționează bine, trebuie doar să selectați cuvântul cheie care are cel mai mult sens.

Prima pagină cheie – ar trebui să vizeze, de obicei, 1 cuvântul cheie principal pe care doriți să îl rulați.

Cuvinte cheie postare blog – utilizați Google Autocomplete pentru a găsi un cuvânt cheie pentru fiecare articol pe care îl scrieți. Acestea ar trebui să nu fie promoționale (de exemplu, un articol „cum să”) și ar trebui să fie, de asemenea, cu coadă lungă. Un exemplu bun ar fi „cum să remediați un pro Macbook cu un ecran alb”.

Organizați-vă structura URL (pas bonus)

Cuvintele cheie pe care le alegeți pot afecta structura URL-ului dvs. și conținutul accesat pe site-ul dvs. Acesta este motivul pentru care este bine să creați o listă de cuvinte cheie înainte de a vă construi site-ul …

Iată cum ar putea arăta structura dvs. URL:

 • site-ul.com/ (pagina principală)
 • site-ul.com/macbook-pro/ (conturează serviciile Macbook Pro)
 • site-ul.com/macbook-pro/water-damage-repair (serviciu specific)

Iată o structură URL pentru cuvintele cheie specifice locației:

 • website.com/locations/chicago/macbook-pro-laptop-repair
 • website.com/locations/springfield/macbook-pro-laptop-repair
 • website.com/locations/miami/macbook-pro-laptop-repair

Întrebări? Comentarii? Da-mi un vers!

După ce ați creat lista de cuvinte cheie, puteți începeți să vă organizați conexiunile permalink, adăugați conținutul pe site-ul dvs., apoi optimizați conținutul folosind cuvântul cheie în titlul paginii, titlul SEO, meta descrierea, corpul de conținut etc. Ați făcut doar cea mai grea parte a SEO din pagina!

Dacă aveți întrebări despre cum să creați o listă de cuvinte cheie, aruncați-mi o linie în comentarii. Mă bucur să vă ajut cu orice întrebări aveți. Sper că v-a plăcut articolul!

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector