Cum să obții legături de intrare: 7 strategii care funcționează de fapt

03.06.2020
SEO 'Cum să obții legături de intrare: 7 strategii care funcționează de fapt
0 13 мин.

Site-ul dvs. suferă de deficiențe de legături?


Probabil ați auzit cât de importante sunt backlink-urile pentru SEO (aproximativ 40% din Factorii de clasare Google). Dar obținerea de legături de intrare nu este ușor. În loc să ieși și să creezi linkuri pe site-uri web externe, Matt Cutts este Google spune noi ar trebui să câștiga legături prin conținut creativ.

Și din moment ce o parte din crearea de conținut „bun” face ca paginile / postările dvs. să iasă în evidență, am găsit doar oportun să folosesc un set de creioane colorate strălucitoare pentru a lumina această pagină cu o anumită personalitate. Am împrumutat de fapt această idee de la un an articol în Jurnalul motorului de căutare (numai ei au înșelat și au folosit un cățeluș drăguț). În orice caz, crearea conținutului dvs. vizual, util și ușor de navigat este DE CE oamenii se vor conecta la acesta. Oamenii nu se leagă de nimic – trebuie să faci ceva diferit.

Creioane colorate

Cuprins

 1. Creați conținut educațional
 2. Creează-ți conținutul
 3. Adăugați videoclipuri
 4. Creați infografie
 5. Postează conținut lung
 6. Îmbunătățește-ți designul
 7. Faceți mai multe marketinguri de conținut

1. Crearea de conținut educațional

Acesta este tipul de conținut la care VREAU să se conecteze de fapt, nu vor veni doar singuri. Sunt specializat în SEO pentru WordPress, așa că majoritatea oamenilor caută ajutor configurarea pluginului SEO Yoast, sau cum să faci un site WordPress să se încarce mai repede. Acestea sunt câteva subiecte principale pe care oamenii doresc să le învețe și eu am petrecut SĂPTĂMÂNE scriind aceste tutoriale. Ei sunt cei pe care i-am pus în față și în centrul meu în meniul meu de navigare și pe care îi leag cel mai mult pe site-ul meu. Dacă aveți un cuvânt cheie de înaltă valoare, dar numai o postare mediocră despre aceasta, ar trebui să încercați să îmbunătățiți conținutul respectiv.

Ce se întâmplă când iei un post medicore și investești mai multe zile transformându-l în cel mai bun tutorial online? Tutorialul meu Yoast a mers de la 5 vizite / zi la 100 de vizite / zi (toate de la SEO) în 24 de ore de la republicarea acestuia cu noul conținut. Acum are peste 190 de comentarii și un ton de link-uri de la persoane care au găsit-o prin Google. Desigur, a fost clasat pe prima pagină pentru cuvântul cheie (Yoast SEO Settings) de ani de zile, deoarece am investit ore și ore în conținut. Când Matt Cutts spune că „creează conținut bun”, asta înseamnă exact ce înseamnă el.

Ghid de optimizare a vitezei WordPress

Trebuie să identificați subiectele cheie și scrieți „ghidul final” pe fiecare. Da, poate dura o săptămână întreagă pentru a scrie un singur articol, dar asta este exact dacă aveți nevoie de 100 de vizite în plus pe zi printr-o singură postare. Un conținut bun va plăti mai ales că Google a început să penalizeze site-urile web cu conținut de calitate scăzută. 90% din linkurile mele sunt la tutorialele mele SEO.

Crearea de articole care vizează cuvinte cheie de înaltă valoare (subiecte educaționale) vă ajută:

 • Stabilirea posturilor pe termen lung, cu trafic ridicat
 • Obțineți legături prin traficul SEO pe care îl generează
 • Fiți privit ca o autoritate în industria dvs.
 • Obțineți tone de comentarii / conversații la mesajele respective
 • Dobândiți unii dintre cei mai fideli adepți prin educație

2. Creează-ți conținutul

Conținutul vizual este mai probabil de 40 de ori să fie distribuit (sursă) și în timp ce graficele frumoase sunt evident importante, nu vă limitați conținutul la text și grafică. Încorporați o stare de Twitter dacă citați pe cineva, utilizați un aspect de două coloane pentru a enumera argumente pro și contra, încorporați un videoclip sau utilizați o tabelă HTML cu conținut precum veți vedea în partea de sus a acestei postări pentru a ajuta oamenii să navigheze către subiecte specifice.

Mie personal îmi place să folosesc 2 machete de coloane în multe dintre postările mele de pe blog. Știu, de asemenea, că corpul meu de conținut este de 680 pixeli (lățime), ceea ce înseamnă că dacă folosesc un aspect de 2 coloane cu fotografii, fiecare fotografie ar fi de 330 (w) dacă contați 20 de pixeli de spațiu între fiecare coloană. Cunoscându-ți dimensiunile vă ajută să redimensionați imaginile pentru a arăta mai bine și le face să se încarce mai repede. Doar un sfat rapid pentru tine 🙂

680 pixeli dreptunghi

Deși este specific WordPress, tutorialul meu despre cum să creezi conținut în WordPress are o mulțime de idei pentru diversificarea conținutului tău. Aceasta include cum să adăugați un conținut HTML, cum să încorporați un videoclip YouTube fără marcajul Youtube, să încorporați stări de social media, fonturi de stil și alte idei. Iată doar câteva moduri în care vă puteți face conținutul mai vizual …

Idei de conținut

 • Adăugați un tabel HTML de conținut pentru a vă ajuta cu navigarea
 • Proiectarea infografiei folosind canva.com sau angajați un freelancer
 • Videoclipuri încorporate, în mod ideal, ale tale dacă este un subiect de mare valoare
 • Faceți capturi de ecran (fac o mulțime de lucruri de când blogez despre WordPress)
 • Utilizare Căutare avansată pe Twitter pentru a găsi tweeturi pe care să le încorporați în postările dvs.
 • Legăturile de stil (și culoarea lor verticală) din postările dvs. astfel încât să fie ușor de văzut
 • Utilizați tabele, 2 machete de coloane, butoane, liste, elemente îndrăznețe și alte opțiuni de styling
 • Adăugarea unei fotografii / bio în bara laterală a blogului dvs. pentru ca oamenii să știe cine scrie articolul

3. Adăugați videoclipuri

Oamenii adoră videoclipurile (și le place să facă legătura și cu ei), dar puțini proprietari de site-uri fac acest lucru. Crearea propriilor videoclipuri, dacă preferați cu siguranță dacă aveți timp, dar chiar și găsirea unui videoclip util pe Youtube adaugă o tonă de valoare conținutului dvs., cum ar fi ceea ce spune Matt Cutts despre link-uri …

Ascultă, eu sunt un tip introvertit care a fost complet incomod creând tutoriale SEO (încă mă înnebunesc când mă aud vorbind). Dar ghicește ce? Am peste 200.000 de vizualizări între toate videoclipurile mele YouTube și am obținut linkuri, clienți și vânzări de afiliere prin aceste videoclipuri. Când scriu un articol super important pe site-ul meu (cum ar fi tutorialul meu pe optimizarea conținutului pentru cuvinte cheie) Voi crea un videoclip și îl voi încorpora în acel tutorial. Videoclipurile nu atrag doar link-uri, deoarece oamenii le adoră, ci prin încorporarea videoclipurilor pe site-ul dvs., de asemenea, îmbunătățiți implicarea cu conținutul dvs. (timpul mediu pe pagină) pe care Google îl folosește pentru a determina clasamentul dvs..

Clasamente mai mari, mai multe link-uri, mai mulți abonați și mai multe vânzări de la persoanele care au văzut videoclipurile tale. Acesta este ca un câștig-câștig-câștig! Încercați-l, faceți o cameră foto și începeți să creați câteva videoclipuri.

4. Infografie de proiectare (în 10 minute)

Ce altceva le place oamenilor să facă legătura? Infographics. Citeste acest articol de HubSpot care spune conținutul vizual este mai probabil de 40 de ori să fie distribuit. Puteți să le creați singuri folosind un producător de infografii gratuit canva.com sau angajați un designer infografic independent pentru aproximativ 100 $ – 400 $ în funcție de grafică, cât de detaliate sunt direcțiile dvs. și rata freelancerului.

Această infografie mi-a luat literalmente 10 minute să creez …

SEO-link-building-ilustrației

Încerc în continuare să țin pasul cu videoclipurile mele, dar ar trebui să investești timp în videoclipuri sau în infografii – ideal, atât dacă ai timp / bani. Vă îndemn să creați câteva videoclipuri sau infografii și să vedeți ce se întâmplă. Pariez că traficul către postul dvs. se va dubla, la fel și legăturile dvs..

5. Postați conținut lung

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le văd este că oamenii aruncă conținut scurt (de obicei, în principal text) și se întreabă de ce nu se clasează. Dacă doriți să fiți pe prima pagină a Google și ca oamenii să vă conecteze, conținutul dvs. trebuie să fie mai bun (și mai detaliat) decât toți ceilalți din spatele vostru. Conținutul mai lung ocupă un nivel mai ridicat în motoarele de căutare și postări cu 3000+ cuvinte este ideal. Dacă utilizați WordPress, pluginul SEO Yoast numără numărul de cuvinte pentru dvs. în fila analiză de conținut, altfel puteți lipi articolul complet într-un document Google și puteți face un număr de cuvinte.

Când revizuiesc postări vechi pentru a îmbunătăți conținutul, încerc să adaug cel puțin 500 de cuvinte. Puteți planifica subiecte cheie (subpoziții), adăugați un conținut la început cu aceste subpoziții, apoi adăugați secțiuni suplimentare la articol. Faceți-vă cercetarea și Google cuvântul cheie, vedeți ce scriu alți oameni, apoi includeți subiecte despre care credeți că v-ar îmbunătăți articolul.

6. Îmbunătățește-ți designul

Oamenii fac link-uri către site-uri web care arată bine. Acest lucru NU trebuie să coste mulți bani. Pentru 40 USD / oră puteți angaja un dezvoltator calificat de peste mări freelancer.com cine vă poate ajuta să vă proiectați sau să vă proiectați site-ul. Lucrez cu același dezvoltator WordPress (Pronaya) de 5 ani, care are doar 40 USD / oră și m-a ajutat să construiesc peste 25 de site-uri web când am condus o mică afacere de design WordPress. Îl poți angaja înregistrându-te într-un cont freelancer și căutând utilizatorul BDkamol. Am investit 20 000 de dolari în el peste 5 ani pentru că este atât de bun.

pronaya-freelancer

Chiar dacă înseamnă migrarea dvs. către o temă WordPress StudioPress (teme de reacție mobilă super drăguțe), am făcut acest lucru și asta mi-a plătit MARE pentru mine. Vechiul meu site nu a răspuns, așa că am migrat la StudioPress și, în timp ce nu îl pot corela direct cu creșterea legăturilor, arată WAY mai bine, se încarcă sub 1 secundă și este mai prietenos cu SEO. În general, site-ul dvs. este mai frumos (și cu atât este mai ușor pentru oameni să găsească lucruri), la mai multe persoane va face legătura cu dvs..

7. Faceți mai multe marketinguri de conținut

După ce creați un conținut uimitor în jurul unui cuvânt cheie de înaltă valoare și l-ați publicat, trebuie să obțineți câteva globuri oculare. Iată câteva modalități ușoare de a face asta …

 • Trimiteți un buletin informativ
 • Postează-l pe rețelele de socializare
 • Alăturați-vă grupurilor Facebook și împărtășiți-l când este cazul
 • Trimiteți prin e-mail bloggerilor din industria dvs. pe cine ar interesa
 • Menționați persoanele din articolul propriu (probabil ar putea face legătura cu acesta)
 • Publicați interviuri și citate de pe Twitter pentru a include mai multe persoane
 • Organizați concursuri, premii și reduceri în schimbul partajării conținutului
 • Creați un videoclip YouTube despre subiect și lăsați un link în descriere

Puteți angaja un freelancer pentru construirea de link-uri de peste mări pe site-uri precum freelancer.com și upwork.com dar NU aș face-o de atunci acest lucru vă poate obține o penalitate Google. M-am ocupat de unii freelanceri (foarte bine notați) pentru construirea de link-uri și m-au obținut în clasament mai mare pentru Consiliere SEO WordPress și alte servicii. Dar destul de sigur, în câteva luni Am fost lovit cu o penalitate Google și traficul meu a fost redus la jumătate. Mi-a luat câteva luni (și multă muncă grea) pentru a recupera din această penalizare, așa că faceți-vă o favoare și evitați să faceți acest lucru împreună.

În plus, Matt Cutts spune că ar trebui să câștigăm legături, nu să le construim.

mat Cutts-link-building

Câteva metode de „link building” care funcționează efectiv:

Tot ce am! Dacă aveți întrebări despre cum puteți obține link-uri de intrare către site-ul dvs. web, trimiteți-mi o linie în comentarii (bucuros să vă ajut). Amintiți-vă doar că, în mod natural, oamenii doresc să se conecteze la conținut bun, astfel încât acesta este cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a accelera creșterea linkului.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector