Eina de comprovació de backlink gratuïta | Comproveu els enllaços enllaços del vostre lloc web: WPMyWeb

Enllaç enllaç és una de les parts més importants d’Optimització de motors de cerca (SEO). El vostre lloc web serà molt alt en motors de cerca com: Google, Bing, Yahoo, etc quan tingueu més enllaços enllaçats. Però aconseguir enllaços enllaç de gran qualitat no és fàcil. Per això, necessiteu eines de control de backlink per comproveu enllaços enllaços del vostre lloc.


Hi ha moltes eines de corrector de backlink disponibles a Internet, el màxim es paga. Així que en aquest article us proporciono les 10 millors eines de comprovació de enllaços de backlink, de manera que podeu consultar fàcilment els enllaços enllaços del vostre lloc web o el nombre total de enllaços enllaçats de qualsevol altre domini..

Per què necessiteu eines del corrector de backlink

Enllaç enllaç és un enllaç que un lloc web obté de qualsevol altre lloc. Els motors de cerca calculen un nombre total de enllaços enllaçats de cada lloc web i és així com es classifica un lloc web en motors de cerca.

Però espera…

Hi ha algunes fonts de enllaç enllaç, que incompleixen les directrius de Google, com ara: Obtenir enllaços enllaços d’un lloc de torrent, un lloc web esquerdat, un lloc web porno etc..

10 millors eines gratuïtes per comprovar els enllaços enllaçats

# 1 Semrush

enllaços enllaçats enrere

Semrush és un dels millors en línia Eina de comprovació de backlink a comproveu enllaços enllaços. Semrush no només és l’eina de comprovació de backlink, sinó que és la més popular eina de màrqueting de motors de cerca (SEM) disponible a Internet. Podeu fer moltes coses per la vostra lloc web de blocs o negocis en línia. Podeu comprovar la dificultat de les paraules clau i comprovar els enllaços enllaços de qualsevol domini. Amb aquesta eina, podeu supervisar la progressió d’un altre competidor i obtenir la vostra font d’enllaç enllaç a la vostra mà. Aquí teniu una imatge que he mostrat anteriorment, que mostra dades completes del domini “Semrush.com”. 

Semrush no proporciona servei gratuït, costa 69,95 dòlars per mes. Però tinc un cupó especial que podeu utilitzar gratuïtament. Utilitzeu aquest enllaç.

[Enllaç]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Si voleu una eina de comprovació de backlink gratuïta, aleshores OpenLinkProfiler és la millor opció per a vosaltres. És totalment gratuït i podeu obtenir una anàlisi en profunditat dels enllaços en línia més recents en directe 200.000 enllaços nous per lloc. Aquí podeu consultar enllaços de backlink actualitzats regularment que es verifiquen, dirigits al vostre lloc web. 

Compta els vostres enllaços enllaç actius totals i els enllaços enllaç actius únics del vostre lloc. També podeu supervisar les fonts d’enllaç enllaç i els textos d’ancoratge del vostre competidor, fonamental per part de SEO. 

També han pagat la versió de l’eina de SEO “SEOprofiler”. Amb un compte de SEOprofiler gratuït, podeu exportar fins a 1.000 enllaços enllaçats de qualsevol domini. 

[Enllaç]

# 3 Majestuós

majestuosa eina verificadora de backlink

Majestuós L’eina de comprovació de backlink us ajuda a analitzar fàcilment el backlink de qualsevol domini. Majestic us ofereix detalls de backlinks en profunditat que s’actualitzen diàriament i que conté dades dels darrers 90 dies. Podeu consultar qualsevol domini utilitzant un índex històric que conté totes les dades que Majestic té.

Aquest servei és de pagament, però podeu utilitzar-lo gratuïtament després d’iniciar la sessió. Podeu comparar el vostre lloc amb altres dominis i obtenir la llista completa d’URL indexats, referir dominis, referir adreces IP, enllaços externs externs, enllaços externs governamentals i molt més..

# 4 Obrir l’explorador de llocs

Eina de comprovació de backlink MozL ‘explorador de llocs oberts és un Eina de comprovació de backlink gratuïta de Moz. Amb la investigació de backlink, Moz també ofereix alguns serveis de pagament, és a dir: Keyword Research, SEO Audit & Rastreig, rastreig de rànquing. 

Moz paga la pena provar-ho. Si no utilitzeu el servei de màrqueting de motors de cerca (SEM) de pagament com Semrush, és la bona opció per a vosaltres. Podeu comparar enllaços enllaços entre dos o més dominis i podeu millorar els rànquings i la visibilitat del motor de cerca amb el conjunt complet d’eines de SEO.

[Enllaç]

# 5 Motor de cerca Genie

Motor de cerca Genie

Search Engine Genie és una eina especialitzada en optimització de motors de cerca, màrqueting i SEO. Inclou moltes funcions com: Eines de Google, Eines de Yahoo, Eines MSN, Eines de text, Eines de comparació, Eines de popularitat d’enllaços, Eines de motors de cerca, Eines de paraula clau, etc.. 

Eina de comprovació de backlink de Google us proporciona tota la informació sobre la qualitat dels enllaços i també mostra el nombre exacte d’enllaços. En fer clic en cada enllaç, s’obrirà una nova finestra on trobareu la classificació de la pàgina d’una pàgina web que conté l’enllaç d’origen.

[Enllaç]

# 6 BuzzSumo

Eina de correcció de backlink de BuzzSumo

BuzzSumo és una completa eina de màrqueting de motors de cerca que resulta molt útil per als usuaris. No ho permet només comproveu enllaços enllaços però podeu utilitzar-lo com a analitzador de Facebook. 

Com ja sabeu, la compartició social és una altra cosa més important per promoure el vostre contingut i aconseguir trànsit social. Així que mitjançant BuzzSumo podeu consultar qualsevol publicació amb Facebook amb millors paraules. 

Exemple: Suposem que voleu consultar el “màrqueting de continguts” i, a continuació, només heu d’afegir la paraula clau a l’eina d’anàlisi de Facebook de BuzzSumo i obtenir detalls complets de similars, accions, comentaris i compromís.. 

[Enllaç]

# 7 Analytics de SEO web

SEO SEO

WebSEO és una eina de SEO gratuïta per a professionals. WebSEO també ofereix moltes funcions com a Search Engine Genie. Us ofereix una anàlisi de SEO en profunditat i uns resultats precisos fiables.

Mitjançant aquesta eina podeu fer recerca de paraules clau, anàlisi de competidors, auditoria de SEO, Consulteu enllaços enrere i construcció d’enllaços. Ajuda a centenars de professionals del màrqueting en línia a prendre decisions eficients basades en indicadors de rendiment clau.

[Enllaç]

Diagnòstic d’enllaç # 8

diagnòstic d’enllaç

Diagnòstic d’enllaços completament gratuït Eina de comprovació de backlink. Utilitzant aquesta eina només podeu investigar enllaços enllaços. Ve amb algunes bones característiques. En aquest quadre de cerca, podeu habilitar alguns filtres com ara: Classificació de la pàgina, Motor, configuració del lloc, Velocitat i Tipus d’informe. Aquestes opcions s’utilitzen principalment per comprovar el rang en una pàgina especificada.

Per utilitzar aquesta eina, heu d’utilitzar el navegador Mozilla Firefox per obtenir l’informe complet i heu de descarregar l’extensió del navegador Mozilla.

[Enllaç]

# 9 Rètols de senyalització

rànquings

Els senyals de classificació són un dels meus preferits Eina de comprovació de backlink gratuïta, ja que proporciona dades en temps real més precises. Amb aquesta eina, podeu trobar i identificar els millors enllaços dels vostres competidors. Com ja sabeu, mantenir un perfil d’enllaç d’alta qualitat és vital per als rànquings de cerca. Els senyals de classificació ajuden a identificar els enllaços de correu brossa i brossa.

Els senyals de classificació identifiquen i informen d’enllaços que s’han canviat o eliminat. Aquests enllaços es marquen juntament amb una error codi. També proporciona una extensió del navegador perquè puguis comproveu enllaços enllaços, rànquing de pàgina, Alexa es classifica directament amb un sol clic.

Per obtenir l’informe complet de qualsevol domini, només cal que us registreu.

[Enllaç]

# 10 Lloc del mercat

mercat de lxr

Kxr Marketplace és l’eina de SEO gratuïta per a petites empreses. Lxr Marketplace és adequat per a SEO, PPC i comerç electrònic. Amb les seves eines de SEO, podeu consultar fàcilment els enllaços enllaços de qualsevol domini. Pot identificar els llocs web més enllaçats al vostre domini i comprovar el nombre d’enllaços / enllaços enllaçats entrants i el nombre de llocs web de referència al vostre domini.

També proporcionen gratuïtament SEO Sitemap Builder. Generalment genera mapes de lloc per al vostre lloc web cada vegada que feu canvis o publiqueu una publicació nova.

[Enllaç]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map