Eines de SEO que utilitzo: una llista completa d’eines / complements per fer que el vostre lloc web sigui més elevat + més ràpidament (sense càrregues)

03.06.2020
SEO 'Eines de SEO que utilitzo: una llista completa d’eines / complements per fer que el vostre lloc web sigui més elevat + més ràpidament (sense càrregues)
0 29 мин.

Demaneu una llista sòlida d’eines de SEO i optimització de velocitat de WordPress, us la donaré.


Els serveis pagats estan destacats i els utilitzo la majoria al meu propi lloc de WordPress. Utilitzeu la taula de continguts per trobar el que necessiteu, si no, espero que gaudiu de les eines. Vaig treballar-hi molt 🙂

Taula de continguts

 1. Connectors SEO
 2. Connectors de velocitat
 3. Eines de velocitat
 4. Mesura de velocitat
 5. Recerca de paraules clau
 6. Enllaços
 7. SEO local
 8. Analytics
 9. Hosting
 10. Temes
 11. Altres eines de SEO
 12. Divers

Connectors SEO

Plugin SEO WordPress 2019

Esquema de tot en un dels fragments rics – afegeix fragments rics, però té configuracions i opcions de personalització mínimes, de manera que el marcatge no sembla fantàstic quan es mostra al contingut. És gratuït i admet revisió, receptes, i esdeveniment fragments rics, però prefereixo (i ús) Revisió del WP per MyThemeShop. Es veu més bonic i té més opcions. Aquí teniu una pàgina on la utilitzo.

Tot en un SEO – alternativa a Yoast, però encara faig servir Yoast.

Atributs de la imatge automàtica Alt – Afegeix automàticament text alt amb el nom del fitxer d’imatges (s’estalvia molt temps). Altrament, haureu d’afegir text alt a cada imatge individual de forma manual.

Millor substituir la cerca – enllaços d’actualització massiva, imatges i altre contingut. És útil si canvieu les versions de www o HTTPS i necessiteu actualitzar a granel totes les imatges / enllaços a la nova versió. O bé, si sou com jo i necessiteu actualitzar una imatge que es troba en diverses pàgines, us estalviareu molt de temps.

Comprobador d’enllaços trencats – detecta enllaços trencats al vostre lloc. Verificació d’enllaç del doctor és bo, però aquest complement us permet solucionar-los dins de WordPress amb opcions d’un clic per editar-les o desvincular-les. L’inconvenient és que consumeix CPU elevada (per tant, desinstal·leu el complement immediatament quan hagueu arreglat els enllaços).

Contingut fàcil – afegir un TOC a publicacions llargues és increïblement beneficiós per als usuaris i els motors de cerca. Tanmateix, recomano no utilitzar un plugin per això i, en canvi, codificar manualment una an Taula de contingut HTML que permet als usuaris saltar a seccions específiques (i enllaçar-hi). Assignació ancoratges de nom també us donarà la possibilitat que Google us concedeixi enllaços saltats a llocs.

Google Site Kit – combina les eines de gestió de llocs web més populars de Google (Google Search Console, Google Analytics, AdSense i Google PageSpeed ​​Insights) en 1 complement de WordPress.

Plugin de redirecció de pàgina ràpida / publicació – Corregiu pàgines o URL que heu canviat o suprimit mitjançant redireccions. Comproveu els errors de rastreig a Google Search Console (o a Yoast) per trobar els enllaços trencats.

Classificació Matemàtica – un prometedor complement SEO de MyThemeShop amb una gran quantitat de funcions integrades com fragments rics, integració de Google Search Console, optimització de múltiples paraules clau, seguiment de rànquing de paraules clau, eina de paraules clau LSI, opcions de SEO locals, suggeriments d’enllaç intern i molt més..

SSL realment senzill – configura automàticament el vostre lloc a HTTPS. Encara necessitareu un SSL (faig servir el xifrat de SSL gratuït de SiteGround), però aquest complement facilita la configuració.

Publicar publicacions antigues – fa que el vostre contingut tingui una aparença actualitzada actualitzant totes les dates modificades de la publicació de l’actualitat, que es reflectiran als motors de cerca. Això és barat (ja que no heu actualitzat la publicació amb contingut nou), però manté les dates actuals i pot augmentar el percentatge de clics.

Contingut estructurat – Afegeix fragments molt rics en FAQ i és el mateix que jo i Neil Patel.

Revisió del WP – el complement de fragments rics que faig servir (aquí teniu la pàgina que la faig servir). Altres complements no són gaire bons … El desenvolupador va abandonar WP Rich Snippets i el programa All In One és avorrit i no té opcions de personalització. WP Review admet 14 tipus de dades, incloent ressenyes i receptes, s’actualitza freqüentment, es veu bé i és recolzat per l’equip de MyThemeShop.

Yoast – el plugin de SEO més popular. Podeu desglossar Yoast en tres passos: configurar la configuració del complement, cercar paraules clau i crear contingut optimitzat sobre aquestes paraules clau. Aquests són passos clau, però la majoria de les persones s’equivoquen, així que consulteu la meva guia Yoast per aprendre a fer-los.

SEO local de Yoast – afegeix un fitxer KML per a Google Maps, schema.org i altres optimitzacions per a SEO local, amb l’opció d’incorporar un localitzador de Google Map i de botiga. Probablement no milloraran els rànquings, ja que es tracta d’una part micro d’aquest local (comprovaria Factors de classificació local de Google).

Yoast Premium – realment no millorarà la vostra classificació, però (segons la meva humil opinió), inclou funcions fantàstiques que realment no necessiteu. Les redireccions es poden fer mitjançant un complement gratuït, moltes paraules clau d’enfocament sovint requereixen fer coincidències parcials (que l’anàlisi de SEO de Yoast no sempre detecta), i he sentit que el suport us fa referència als seus tutorials. OMI, no val 89 dòlars per any.

Video SEO de Yoast – Afegeix un mapa web de vídeo i admet schema.org video Markup d’Objecte, Facebook Open Graph (per a la reproducció directa a Facebook) i l’opció de canviar les miniatures.

SEO de Yoast WooCommerce – millora la format social quan es comparteix contingut a les xarxes socials, exclou les pàgines innecessàries del mapa del lloc i afegeix una opció Yoast breadcrumb.

Connectors de velocitat

Plugins d’optimització de velocitat de WordPress

AMP Per WP – afegeix AMP (pàgines mòbils accelerades) per fer que les pàgines mòbils es carreguin més ràpidament mentre us ofereix una icona AMP als resultats de la cerca per a mòbils. L’inconvenient és que canvia el disseny del mòbil per disminuir les conversions. Per aquest motiu, vaig decidir la possibilitat d’utilitzar un complement AMP.

Neteja d’actius – desactivar selectivament els complements per carregar-se en determinades pàgines. Per exemple, podeu desactivar el connector de formulari de contacte a totes les pàgines, excepte la pàgina de contacte, o inhabilitar la càrrega a les pàgines del vostre ric fragment de fragment. Molt fàcil d’utilitzar i us recomano molt provar-ho.

Connectors de memòria cau Aquí teniu els complements de memòria cau més valorats (només necessiteu 1).

 • Coet WP – El complement de memòria cau # 1 en moltes enquestes de Facebook és de 49 dòlars, i és el que faig servir. WP Rocket té moltes característiques que la majoria de plugins de memòria cau no tenen i, per tant, és capaç de donar-vos millors puntuacions i temps de càrrega a GTmetrix + Pingdom. Aquestes funcions integrades inclouen la neteja de bases de dades, Cloudflare, camps d’URL CDN, càrrega pereçosa i allotjament local del codi de Google Analytics. Amb WP Rocket, no necessiteu plugins addicionals, ja que són integrats. La configuració és fàcil de configurar i inclou una gran documentació + suport.
 • Rendiment ràpid – generalment, el complement de memòria cau gratuïta # 1 a les enquestes de Facebook i inclou moltes funcions incloses amb WP Rocket. Té una gran retroalimentació en el directori WordPress Accelera el grup de Facebook amb moltes persones que diuen que és el millor connector gratuït de caché La configuració pot ser bastant aclaparadora per configurar, però té un assistent de configuració.
 • Optimitzador de SG – aquest és el complement de memòria cau de SiteGround (només funciona si teniu servei d’allotjament). La memòria cau és més ràpida que qualsevol altre complement de memòria cau, però (fins i tot després de les seves actualitzacions importants) encara no tenen moltes funcions incloses amb altres plugins de memòria cau. Utilitzo SG Optimizer estrictament per a la memòria cau (amb totes les altres opcions desactivades), a continuació, faig servir el coet WP per a tota la resta.
 • Memòria cau total W3 – complement de memòria cau gratuïta amb configuracions robustes, però històric de causar errors. Tot i això, el desenvolupador recentment ha fet moltes actualitzacions i sembla que la reputació del connector podria tornar a ser, ja que abans era un gran complement de memòria cau.
 • WP Cache Fastest – complement de memòria cau gratuïta que es pot configurar fàcilment amb opcions per integrar Cloudflare, StackPath i altres CDN (però encara faig servir WP Rocket).
 • Autoptimitza – generalment només es necessita si feu servir allotjament que inclouen els complements de llistes negres (p. Ex. Godaddy o Motor WP), en cas contrari, es prefereixen plugins de memòria cau complet com WP Rocket o Swift. Optimitza els fitxers HTML, CSS i JavaScript i una opció per configurar un CDN.

CAOS | Amfitrió Google Analytics localment – ajuda carregueu el codi de seguiment de Google Analytics localment.

Activador CDN : Inclou un camp d’URL CDN per ajudar-vos a configurar la vostra xarxa d’entrega de contingut.

Clar – accelera el lloc web desactivant funcions innecessàries de WordPress (semblant a WP Disable) i inclou algunes funcions de seguretat de SEO +. Excel·lents ressenyes / valoracions a WordPress.

CSS Sprite Generator – combina diverses imatges en una sola imatge, cosa que les fa carregar molt més ràpidament. Normalment només es fa amb imatges decoratives, com ara icones. Ho vaig fer a la pàgina principal … en lloc de carregar 30 icones (que serien 30 peticions), carrega 1 (1 sol·licitud).

Visualització de la versió PHP – mostra quina versió PHP té al vostre lloc, que ha de ser 7.0 o superior.

Complements de caché Gravatar – accelera les publicacions amb comentaris mitjançant la memòria cau de Gravatars (Cache de Harrys Gravatar, Memòria cau òptima de Gravatar, o Memòria cau de FV Gravatar) són els 3 principals connectors.

GTmetrix per a WordPress – programa els informes de GTmetrix i visualitza’ls directament al tauler de WordPress o bé mitjançant informes de correu electrònic programats. Excel·lent per supervisar la velocitat del lloc web + els punts.

Connectors d’optimització d’imatges – Imaginar, ShortPixel, Smush, i Cracòvia tots fan bàsicament el mateix (redimensionen les imatges, comprimeixen les imatges sense pèrdues i eliminen les dades EXIF ​​de les imatges).

Càrrega desperta de vídeos – retarda la càrrega de vídeos fins que es desplaci cap a la pàgina i els vegi realment, cosa que pot reduir significativament els temps de càrrega de contingut amb vídeos. No necessiteu això si feu servir WP Rocket ja que té incorporada una càrrega de mandra a la configuració. Suggerim que només es carreguen vídeos (i no fotos) mandrosos, ja que és molest per als usuaris carregar contínuament imatges mentre es desplacen.

OMGF – carrega fonts de Google, fonts impressionants i altres tipus de lletra externs a nivell local.

Perfil de P3 – troba complements de càrrega més lenta, però fa anys que no es va actualitzar.

Perfmatters – desenvolupat per Kinsta i similar a Clearfy. També optimitza els llocs de WooCommerce desactivant fàcilment fragments de carretons, scripts i estils de WooCommerce. Comença en 24,95 dòlars / mes.

Comprobador de compatibilitat de PHP – comprova els complements / tema per garantir la compatibilitat amb les versions noves de PHP, però no té bones revisions, ja que sovint pot saltar-se de plugins més grans.

Organitzador de connectors – carregar selectivament plugins en contingut específic. L’exemple més habitual és carregar el formulari de contacte només a la pàgina de contacte (de manera que no es carrega a cada pàgina).

WP desactivat – desactiva la configuració innecessària de WordPress, com ara els automàtics, les revisions de publicacions, els gravats, els emojis i altres funcions del nucli de WordPress. També té opcions de velocitat addicional com ara el control del batec cardíac, allotjar el codi de Google Analytics localment i minimitzar les sol·licituds.

Optimització del WP – neteja la base de dades de WordPress eliminant les revisions de publicacions, els comentaris de correu brossa / escombraries, transitoris i taules de bases de dades no utilitzades. Si feu servir WP Rocket, no necessitareu això ja que està integrat a la configuració del coet WP. Preneu sempre una còpia de seguretat abans de netejar la vostra base de dades.

Connectors StudioPress – tot lleuger, gratuït i desenvolupat per al Genesis Framework. L’ús de complements lleugers és una de les millors coses que podeu fer per assegurar-vos que el vostre lloc web es carrega ràpidament.

Mesura de velocitat

Comprovació de bytes – mesura TTFB (el temps per passar per primer byte), una mètrica clau en la velocitat del servidor / hosting.

Google PageSpeed ​​Insights – recomanacions de velocitat que molta gent no troba útil ja que ni tan sols mesura el temps de càrrega (la mètrica principal de la velocitat del lloc). Però sí mesura temps de resposta del servidor el que indica que el vostre allotjament (servidor) és lent i hauria de tenir menys de 200 metres.

GTmetrix – recomanacions de velocitat que trobo més útils de totes les eines, especialment per trobar imatges no optimitzades i utilitzar la pestanya Cascada per veure els vostres complements / elements de càrrega més lenta.

Prova HTTP / 2 – comproveu si el vostre lloc web (allotjament) és compatible amb HTTP / 2, la qual cosa fa que el vostre lloc sigui més ràpid.

Monitor de consultes – Comproveu els vostres plugins, scripts, etc. de càrrega més lenta. Excel·lent alternativa a P3.

Pingdom – l’eina més precisa per mesurar els temps de càrrega segons WP Rocket, però trobo GTmetrix el més útil per obtenir recomanacions específiques sobre l’optimització de la velocitat del lloc web.

Eines de velocitat

Flama de núvols – CDN gratuït amb 200 + centres de dades que fa que el vostre lloc sigui més ràpid, amb opcions de seguretat / velocitat com enllaços mòbils accelerats, protecció enllaç directe, Ferrocarril, Regles de pàgina, i caché. Fàcil de configurar amb la majoria de plugins de memòria cau i alguns hostes tenen una opció per activar-lo en el cPanel. Això requereix registrar-se per un compte gratuït, canvi de servidors de noms, i configurant la configuració.

KeyCDN – CDN (xarxa d’entrega de contingut) amb 34 + centres de dades i té un preu per GB utilitzats.

StackPath – CDN (xarxa de lliurament de contingut) amb més de 31 centres de dades amb prova de 30 dies gratuïta, a partir de 10 dòlars / mes. S’integra amb la majoria de plugins de memòria cau i és el CDN que utilitzo al meu lloc.

Transfonter – Arregleu els errors relacionats amb la lletra a GTmetrix / Pingdom mitjançant Transfonter per convertir tipus de lletra (per exemple, Google Fonts) a fonts de web, carregar-les a WordPress i després afegir-les al vostre CSS.

Recerca de paraules clau

Respon al públic – la meva eina de recerca de paraules clau preferida que trau paraules clau de Google Autocomplete i les descompon en qüestions, en preposició i en paraules clau de comparació. Revisar les “paraules clau de preguntes” és una manera fantàstica d’assegurar-vos comprensiu (respon a totes les preguntes que la gent té sobre aquest tema). També mostra la competència estimada de cada paraula clau (cada paraula clau té un cercle verd i, com més fosca sigui, més competitiva és).

Tendències de Google – vegeu les tendències de les paraules clau i en quina regió es busca més.

Completar automàticament Google – suggeriments de paraules clau en funció de l’historial de cerca anterior de les persones. Feu que Google completi la frase o utilitzeu el caràcter subratllat _ perquè Google “empleni el blanc”.

Planificador de paraules clau de Google – un dels meus mínim eines de recerca de paraules clau preferides ja que van ser creades específicament per a Google AdWords i no reflecteixen les dades dels resultats orgànics (SEO).

HubShout WebGrader – vegeu les paraules clau en què feu una classificació, les paraules clau del competidor i compareu les vostres paraules clau, autoritat del domini, enllaços, contingut superior i dominis de referència amb els competidors.

Keywordtool.io – treu paraules clau de Google Autocomplete (la meva font preferida).

Paraules clau a tot arreu – mostra cerques mensuals, CPC i competència estimada directament en motors de cerca i altres plataformes (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Explorador de paraules clau de Moz – una millor eina de recerca de paraules clau que Google Keyword Planner. Apreneu les cerques mensuals de cada paraula clau i utilitzeu filtres per agrupar frases relacionades (de manera que no navegueu per les mateixes) i filtreu per volum de cerca, paraules clau amples / específiques i preguntes.

MozBar Google Chrome Extension – permet que Google tingui qualsevol paraula clau i estimi la competència en funció del DA de cada resultat de la cerca (autoritat del domini) i PA (autoritat de la pàgina).

Ubbersuggest – L’eina de suggeriment de paraules clau de Neil Patel que estima la competència de la paraula clau en resultats orgànics, però sempre m’agrada revisar els resultats principals de forma manual..

VidIQ Extensió de Chrome – analitzeu la competència per a les paraules clau de YouTube mitjançant la instal·lació d’aquesta extensió, cercant la vostra paraula clau a YouTube i fent clic als primers resultats. L’extensió genera una puntuació de SEO en funció dels gustos, de les visualitzacions, dels comentaris, de les accions socials, dels subscriptors, dels temps de visualització i d’altres mètriques del vídeo. Consulteu quines etiquetes s’utilitzen i la longitud de la descripció.

Enllaços

Consulteu els meus enllaços – Extensió de Chrome que comprova i ressalta els enllaços trencats d’una pàgina.

Verificació d’enllaç del doctor – Trobeu enllaços trencats al lloc de WordPress. Escaneja 7.500 enllaços / mes de forma gratuïta.

Eina de desavantatge de Google – si heu contractat un creador d’enllaços que hagi creat enllaços de correu brossa i us preocupa que el vostre rànquing estigui perjudicat, utilitzeu aquesta eina per demanar a Google que no els tingui en compte.

Explorador d’enllaços de Moz – comproveu l’autoritat de domini del vostre lloc web, els enllaços entrants, l’ancoratge de text i les mètriques d’enllaços amb l’opció d’actualitzar. És útil per trobar oportunitats d’enllaç de llocs de competidors. Aquesta eina també es pot utilitzar conjuntament amb MozBar per assegurar-vos que les vostres paraules clau no siguin massa competitives (proveu de competir amb llocs web que tinguin una autoritat de domini similar a la vostra).

SEO local

Comandes locals de Google & Cites – funció per a Google My Business, que permet que les persones reserguin cites, reserves, facin comandes, visualitzin menús i cerquin informació sobre el teu negoci. Ompliu-ho forma i utilitzeu un servei de reserva / comanda de tercers com a seamless.com.

Google My Business – el factor més important en SEO local i ara és del 25% Factors de classificació local de la cerca de 2018. Assegureu-vos que verificar la propietat i empleneu tot, inclòs: fotos + vídeos, categories, descripció, adreça o àrea de servei, atributs, menú / serveis, hores especials, preguntes, URL personalitzada, Visita virtual a 360 ° (si té sentit). Hauries respon a les ressenyes i respondre a les persones missatges. Publicar actualitzacions ha esdevingut cada cop més important. També podeu utilitzar URL d’empresa local (per exemple. citesreservesreserves) i els hotels poden afegir valoracions de classe i equipaments. Per acabar, llegiu Google My Business pautes.

Moz Local – Corregiu les citacions incompletes, inconsistents i dupliceu les citacions. Una eina imprescindible per a SEO local i el vostre objectiu hauria de ser aconseguir que les vostres puntuacions de Moz Local siguin el més properes al 100%.

Whitespark Citation Building Service – compra cites per 4-5 dòlars cadascuna, cosa que pot millorar els rànquings locals, especialment a Google Maps. He utilitzat Whitespark per a molts clients i obtenen excel·lents resultats amb informes detallats, enllaços als vostres nous perfils de cites i 1 inici de sessió universal. Les citacions han esdevingut menys importants en els factors de classificació local, però encara les heu de fer.

Servei de neteja de citació de Whitespark – si les vostres cites són un desastre (per exemple, a Moz Local), podeu pagar 149 dòlars més per aconseguir que Whitespark neteixi citacions incompletes, inconsistents i duplicin.

Localitzador de rànquing local de Whitespark – mesura les classificacions locals a Google / Bing tant en resultats orgànics com en mapes. Una forma molt fàcil i fàcil d’utilitzar per mesurar les paraules clau locals.

Analytics

AWStats – Apreneu si alguna cosa provoca un alt ús de CPU (amplada de banda) al vostre lloc com ara rastrejadors específics, imatges, descàrregues de fitxers i adreces IP. Reduir el consum de CPU pot fer que el vostre servidor / lloc web es carregui més ràpidament. Això està integrat a molts cPanels que allotgen a la secció “estadístiques”.

anàlisis de Google – té gairebé tot el que necessiteu per a l’anàlisi i sempre que tingueu coneixement de les pestanyes de l’esquerra, podeu millorar molt el vostre contingut, SEO i dades de visitants basades en conversions, com ara sexe, edat, geografia, dispositiu, contingut, CTR. , temps mitjà al lloc, etc. Feu clic a la pestanya “adquisicions” i aneu a “Pàgines de destinació” per obtenir una captura de rendiment del contingut..

Screaming Frog SEO Spider & Eina de rastreig – programa d’escriptori (per a PC o Mac) que us informa sobre enllaços trencats, títols de pàgines, meta descripcions, URL, imatges i moltes altres dades de SEO.

Cerca Analytics – funció a la Cerca de Google Console que mesura la posició de paraules clau, els percentatges de clics i el filtre per a països / dispositius / pàgines / consultes. Permet comparar dades amb els 28 dies anteriors i és una gran eina per mesurar el rendiment de SEO. Jo faig servir això de Google Analytics com a paraules clau, el CTR i les posicions de classificació són la meva preocupació principal.

SEMRush – un conjunt d’eines de SEO tot en un amb literalment una gran quantitat d’analítica sobre paraules clau, perfil d’enllaç enllaç, llistats de cites per a SEO local i eines d’auditoria + d’informació. Per exemple, puc veure quants enllaços de backlinks he guanyat enfront de quants he perdut, permetent-me controlar els enllaços si els perdo.

Hosting

* Aquestes acostumen a ser les 4 empreses de hosting més importants del país WordPress Hosting i WordPress Accelera el grup de Facebook amb un bon funcionament i que tenen 10.000 membres en cada grup. El consens general és allunyar-se Marques EIG que posseeix més de 60 companyies d’allotjament diferents, incloses Bluehost, HostGator, iPage, Site5 i moltes altres. Són coneguts per empaquetar massa persones al mateix servidor (el que resulta en temps de càrrega lents) i per suport / uptimes mediocres.

SiteGround – Va valorar com a amfitrió número 1 a 10 enquestes de Facebook i és qui faig servir. Ho són recomanat per WordPress i fer migracions gratuïtes. Pla superior com el seu Pla semi-dedicat de GoGeek vine amb més recursos del servidor (Factor de velocitat # 1) i tots els plans inclouen molts Funcions de WordPress com Cloudflare i SSL gratuït. Hi ha molt més de velocitat que d’allotjament, però jo ho tinc <1s temps de càrrega amb els informes SiteGround i 100% GTmetrix. Els plans comencen a partir de 3,95 dòlars al mes (preu promocional).

Núvols – Normalment es classifica amb el número 2 després de SiteGround, però sense problemes de límit de CPU. Falta el suport del xat, però és bo si voleu una velocitat pura i una interfície neta. Els plans comencen a partir de 10 dòlars el mes.

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-2017

Shared-Hosting-Poll-2017

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-FB-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

WordPress-Host-Poll-September-2018

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

WordPress-Host-Poll-September-2018

Kinsta – Un dels millors hostes del voltant, però els plans comencen a partir de 30 dòlars el mes. Garanteixen el 100% de vegades i no he sentit res més que coses fantàstiques sobre la seva velocitat, horaris i suport.

Motor WP – gestionava allotjament de WordPress amb plans a partir de $ 35 / mes. Recentment han adquirit StudioPress i semblen estar condicionant el mercat, però són bones opcions. Tenen el seu propi caché integrat i permeten un bon funcionament dels llocs web amb expectatives de trànsit.

Temes

Divi – un dels temes més populars de WordPress, desenvolupat per Elegant Themes.

StudioPress – botiga de temes WordPress i desenvolupadors fiables del Genesis Framework. El lloc on aniré si voleu un tema que sigui SEO, adaptat per a mòbils, HTML5 i segur.

Altres eines de SEO

Ressaltador de dades – una funció a la Cerca de Google Console que us ajuda a afegir fragments rics.

Obtenir com a Google – posa a prova si Google pot accedir a una pàgina, com es presta i a qualsevol recurs (per exemple, imatges o scripts) bloquejats de Google. Pot ajudar a depurar problemes de rastreig.

Freelancer.com – contracteu autònoms per ajudar-vos en el disseny, desenvolupament, optimització de velocitat, disseny gràfic, redacció i molt més. Va ser un salvador quan vaig començar la meva carrera i segueixo utilitzant els usuaris BDKAMOL i I333 per al desenvolupament de WordPress i l’optimització de la velocitat..

Google AdWords – Campanyes PPC (pagament per clic) si voleu anunciar el vostre lloc a Google.

Prova d’ús d’ús mòbil de Google – posa a prova si a solter la pàgina és fàcil per a mòbils, però utilitzeu-la Informe d’usabilitat mòbil a Google Search Console per trobar tots els errors de mòbils a tot el vostre lloc.

Google News – publiceu els vostres articles a Google News per obtenir una font addicional de trànsit.

Google Posts – permet que les persones o empreses puguin crear contingut directament a Google que aparegui molt ben classificat a Google pels seus noms (el Search Engine Land els anomena “targetes de visita”).

Atributs del lloc de Google : Milloreu la informació empresarial als resultats de cerca i al gràfic de coneixement de Google amb el vostre nom d’empresa, ubicació, informació de contacte, logotip, perfils socials, etc..

Eina de prova de dades estructurada de Google – prova d’errors en afegir fragments rics al vostre lloc.

Gestor d’etiquetes de Google – optimitzar el vostre trànsit i màrqueting en línia mitjançant etiquetes: sense codi.

Moz Pro – una completa suite de SEO que permet fer un seguiment de rànquings, paraules clau, enllaços i optimitzar les pàgines. No l’utilitzo (massa car) quan puc fer el seguiment de les paraules clau a l’analítica de cerca de Search Console, ja sé com fer SEO a la pàgina i la majoria de les coses que puc fer gratis.

Siteliner – examina el lloc web complet per trobar contingut duplicat, enllaços trencats i errors tècnics de SEO.

Ajudant de marcatge de dades estructurat – si les vostres dades estructurades no funcionen, utilitzeu aquesta eina.

Checker de Sucuri – comprova el programari maliciós, l’estat de la llista negra, els errors del lloc web i el programari actualitzat.

Controlador de penalitzacions del lloc web – ajudeu a identificar les arrels de penalitzacions de Google fent referència a les caigudes de trànsit orgànic amb les actualitzacions de l’algorisme de Google. Eina de SEO Panguin és similar i també és bo.

WooRank – la majoria d’eines d’auditoria de SEO no són bones, però és senzill, gratuït i una mica decent.

TubeBuddy – Eines integrades al lloc web de YouTube que us mostren mencions de les vostres marques, estadístiques / rànquings en vídeos i suggeriments de SEO de vídeo. Recomanat per Backlinko.

Divers

BuzzSumo – popular programari de correu electrònic i complement de WordPress, però pot retardar el vostre lloc.

Canva – un dels millors fabricants d’infografia de freemium (notori per obtenir enllaços / trànsit). També podeu contractar dissenyadors d’infografia a freelancer.com si voleu una infografia realment única.

Copyscape – verificador de plagi que detecta articles duplicats, que poden penalitzar el vostre SEO.

Incrustar generador de codi – acredita les teves infografies i vídeos donant als lectors un codi incrustat.

Genesis Framework – Marc de WordPress desenvolupat per StudioPress que manté el vostre lloc en funcionament ràpid i fiable. Recomanat per persones més destacades (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). Generalment recomano utilitzar temes StudioPress, però també hi ha altres botigues de temes de tercers de Genesis Hola Tu Dissenys, Restaurats 316 dissenys, i Pretty Darn Cute Design.

Encriptem SSL – SSL gratuït i de confiança que podeu utilitzar per assegurar el vostre lloc web segur. Algunes empreses d’allotjament (com SiteGround) tenen l’opció d’activar-ho al vostre cPanel de hosting.

Variables de fragments – plantilles per a títols SEO + meta descripcions que es poden personalitzar en la configuració de Yoast, però escriure-les manualment sempre serà millor. La variable de fragment típica de pàgines / publicacions és %% page %% %% sep%%%% sitename %% que, en el meu cas, es llegiria a: Títol de la pàgina: màsters en línia. Això només s’utilitzarà si no s’escrivien manualment.

Afiliats assedegats – plugin de gestió d’enllaços d’afiliació Utilitzo els cloaks, els no resseguits i us ajuden a categoritzar els enllaços d’afiliació. Versió Premium Inclou moltes funcions fantàstiques, com ara l’enllaç automàtic de paraules clau, les estadístiques i la integració dels esdeveniments de Google Analytics i el gestor d’etiquetes.

Eines per a administradors web – Consola de cerca de Google + Bing + Yandex Les eines per a administradors web són les 3 principals.

Editor Bulk de Yoast – editeu els títols de SEO + meta descripcions a granel, que és una manera senzilla d’augmentar els CTR. L’editor major no detecta la longitud dels caràcters ni les paraules clau del focus, així que assegureu-vos que ho teniu en compte (al voltant de 55 títols SEO, 155 per meta descripcions).

Anàlisi de SEO Yoast – suggeriments d’optimització de contingut en funció de si s’utilitza la paraula clau d’enfocament en el contingut, a més d’altres factors. Yoast només detectarà coincidències exactes de la vostra paraula clau (sense coincidències parcials) i és correcte que algunes llums es mantinguin en vermell, ja que sovint es poden utilitzar sinònims (si la meva paraula clau de focus és SEO Consultant i faig servir SEO Consulting, Yoast no la detectarà ). O potser la vostra paraula clau de “ruixat” en el títol per fer-la sonar millor, ja que una concordança exacta de paraules clau sona brossa. Algunes d’aquestes es poden prendre amb un gra de sal.

Yoast Metabox Insights – mostra quines paraules s’utilitzen més en el contingut (el tinc desactivat).

Anàlisi de llegibilitat de Yoast – us indica si les frases o els paràgrafs són massa breus, llargs, si feu servir paraules de transició, etc. No trobo que sigui útil i el tinc desactivat.

Anàlisi de Yoast Ryte – detecta si el vostre lloc web està indexat en motors de cerca.

Contador d’enllaç de text Yoast – compta quants enllaços interns s’utilitzen a les vostres pàgines / publicacions.

Complet automàtic de YouTube : Comenceu a escriure una frase a YouTube per trobar suggeriments de paraules clau de vídeo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector