Μάθετε ποιες λέξεις-κλειδιά αναζητούνται στο Google (και ανταγωνιστές) χρησιμοποιώντας το Google Autocomplete + HubShout WebGrader

03.06.2020
SEO 'Μάθετε ποιες λέξεις-κλειδιά αναζητούνται στο Google (και ανταγωνιστές) χρησιμοποιώντας το Google Autocomplete + HubShout WebGrader
0 23 мин.

Μάθετε ποιες λέξεις-κλειδιά αναζητούνται στο Google


Εάν κάνετε SEO, το πρώτο βήμα είναι να μάθετε ποιες λέξεις-κλειδιά αναζητούν οι χρήστες στο Google, ώστε να μπορείτε να τις στοχεύσετε στο περιεχόμενό σας και στη στρατηγική SEO.

Αυτό ονομάζεται έρευνα λέξεων-κλειδιών και μπορεί εύκολα να κάνει τη διαφορά μεταξύ της κατάταξης στη σελίδα 1 ή στη σελίδα 7. Η έρευνα με λέξεις-κλειδιά πρέπει κατά προτίμηση να γίνει πριν από το σχεδιασμό ενός ιστότοπου. Επειδή εάν δεν εμπλέκεται στο σχεδιασμό, πώς υποτίθεται ότι ευθυγραμμίζει το περιεχόμενό σας με τις φράσεις που αναζητούν οι χρήστες; Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε και να κάνετε προσαρμογές.

Θα καλύψω μερικές βασικές στρατηγικές για την επιλογή καλών λέξεων-κλειδιών. Επειδή εάν επιλέξετε ένα που είναι πολύ ανταγωνιστικό ή ένα που δεν αναζητείται καθόλου, αυτό μπορεί να σας αφήσει στη σκόνη με περισσότερες βαθμολογίες σελίδας 7. Είναι το πιο κοινό λάθος που βλέπω. Ας μην το κάνουμε αυτό.

 1. Ξεκινήστε με την Αυτόματη συμπλήρωση Google
 2. Hone κατά τη χρήση του Εργαλείου σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google
 3. Δείτε τις λέξεις-κλειδιά του ανταγωνιστή με το HubShout Web Grader
 4. Πόσες αναζητήσεις πρέπει να έχει η λέξη-κλειδί εστίασης?
 5. Δημιουργία λίστας λέξεων-κλειδιών

1. Ξεκινήστε με την Αυτόματη συμπλήρωση Google

Αυτόματη συμπλήρωση Google είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μάθετε ποιες λέξεις-κλειδιά αναζητούνται στο Google. Απλά πηγαίνετε στο google.com, αρχίστε να πληκτρολογείτε μια φράση και στη συνέχεια θα δείτε προτάσεις βάσει του προηγούμενου ιστορικού. Φροντίστε να δοκιμάσετε τη μέθοδο “συμπληρώστε το κενό” που εμφανίζεται στη δεύτερη φωτογραφία.

Trick αυτόματης συμπλήρωσης Google

Αυτόματη συμπλήρωση SEO Google

Οι φράσεις στην κορυφή έχουν περισσότερες αναζητήσεις, ωστόσο θα θέλετε να στοχεύσετε τις άλλες λέξεις-κλειδιά, ώστε να μεγιστοποιήσετε την επισκεψιμότητα των μηχανών αναζήτησης. Λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά (φράσεις που έχουν συνήθως 3+ μεμονωμένες λέξεις) είναι πιο συγκεκριμένες και φέρνουν έναν πιο στοχευμένο επισκέπτη στον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει ένα καλύτερο ποσοστό μετατροπών. Αυτά είναι επίσης ευκολότερα στην κατάταξη (λιγότερος ανταγωνισμός στο Google) και είναι απλώς πιο επικερδείς παντού.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια λέξη-κλειδί για χρήση στην επερχόμενη ανάρτηση ιστολογίου σας ή δημιουργείτε μια ολόκληρη λίστα λέξεων-κλειδιών, ξεκινήστε πάντα με την Αυτόματη συμπλήρωση Google. Το μόνο πράγμα που δεν σας λέει είναι ο πραγματικός αριθμός αναζητήσεων που έχει κάθε μία από αυτές.

Συνέχισε να διαβάζεις…

2. Ακριβώς κατά τη χρήση του Εργαλείου σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google σας λέει πόσα άτομα αναζητούν μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Παρέχει προτάσεις και έχει φίλτρα στα αριστερά για να σας βοηθήσει να περιορίσετε τις καλύτερες φράσεις.

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google

 • Πρέπει να εγγραφείτε στο Google AdWords για να ξεκινήσετε 🙁
 • Ξεκινήστε με μια ευρεία φράση
 • Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η καρτέλα “ιδέες για λέξεις-κλειδιά”
 • Αγνοήστε την καρτέλα ανταγωνισμού, δηλαδή για το AdWords και όχι για SEO

3. Δείτε τις λέξεις-κλειδιά του ανταγωνιστή με το HubShout Web Grader

HubShout Web Grader συγκρίνει τις λέξεις-κλειδιά του ιστότοπού σας με τις ανταγωνιστές σας. Παρέχει επίσης πολύτιμες πληροφορίες, όπως εκτιμώμενη αξία επισκεψιμότητας και αριθμό συνδέσμων προς τον ιστότοπό σας.

Αναφορά HubShout Web Grader

4. Πόσες αναζητήσεις πρέπει να έχει η λέξη-κλειδί εστίασης?

Στο Google Keyword Planner, θα δείτε τον πραγματικό αριθμό μηνιαίων αναζητήσεων που έχει κάθε λέξη-κλειδί. Αλλά πόσο λίγο είναι πολύ λίγο και πόσα είναι πάρα πολλά?

Ο αριθμός των αναζητήσεων που πρέπει να έχουν οι λέξεις-κλειδιά σας είναι διαφορετικός για κάθε ιστότοπο. Πρέπει να ελέγξετε το δικό σας αρχή τομέα στην αναφορά HubShout WebGrader. Αυτή είναι η προγνωστική ικανότητα του ιστότοπού σας να κατατάσσεται στις μηχανές αναζήτησης σε κλίμακα από 0-100.

Τώρα χρησιμοποιήστε αυτό το εύχρηστο γράφημα που δανείστηκα από το Orbit Media’s οδηγός έρευνας λέξεων-κλειδιών για να μάθετε πόσες μηνιαίες αναζητήσεις πρέπει να έχουν οι λέξεις-κλειδιά σας.

Διάγραμμα αρχής τομέα

Εάν θέλετε να κατατάξετε μια λέξη-κλειδί που έχει περισσότερες μηνιαίες αναζητήσεις από ό, τι συνιστά το γράφημα, μπορείτε πάντα να κάνετε πρόσθετες προσπάθειες SEO για να το κάνετε αυτό – κυρίως να λάβετε περισσότερους συνδέσμους και κοινωνικά μερίδια για τη σελίδα που στοχεύει τη φράση. Απλά μην πηγαίνεις πολύ ψηλά.

Και μην αποθαρρύνετε εάν μια λέξη-κλειδί έχει μόνο 30 ή ακόμη και 10 μηνιαίες αναζητήσεις. Εάν έχετε 20 σελίδες που στοχεύουν σε 1 κύρια λέξη-κλειδί η καθεμία, πολλαπλασιάστε τις με 10 αναζητήσεις / μήνα, οι οποίες ενδεχομένως προσθέτουν έως και 200 ​​επιπλέον επισκέπτες / μήνα. Όχι πολύ άθλια. Επιπλέον, οι άνθρωποι πιθανότατα χρησιμοποιούν παραλλαγές αυτής της λέξης-κλειδιού, έτσι ώστε ο αριθμός να μπορεί πραγματικά να είναι περισσότερος.

Αν θέλεις βελτιώστε την αρχή του τομέα σας ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε λέξεις-κλειδιά με περισσότερες μηνιαίες αναζητήσεις, θα χρειαστεί λάβετε περισσότερους συνδέσμους από ιστότοπους υψηλής ποιότητας (στην αναφορά HubShout, παρατηρήστε πώς η μηνιαία αξία επισκεψιμότητας σχετίζεται σχεδόν άμεσα με τον αριθμό συνδέσμων σε κάθε ιστότοπο).

Λαμβάνετε συνδέσμους δημιουργώντας νέο, χρήσιμο περιεχόμενο με στόχευση λέξεων-κλειδιών στον ιστότοπό σας και στο ιστολόγιό σας, στον οποίο φυσικά οι άνθρωποι θέλουν να συνδεθούν. Η στρατηγική μου είναι να πάρω όλα τα άρθρα που έχω γράψει για το WordPress SEO και να τα μετατρέψω σε σειρά στο οποίο εργάζομαι αυτήν τη στιγμή. Μόλις δημιουργήσετε κάποιο καλό περιεχόμενο, ξεκινήστε να το προωθείτε και οι σύνδεσμοι θα έρθουν.

5. Δημιουργήστε μια λίστα λέξεων-κλειδιών

Ελπίζω να το βρήκατε χρήσιμο. Μείνετε συντονισμένοι για μια ενημέρωση στο WordPress SEO Series και φροντίστε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μου αν θέλετε πιο χρήσιμα άρθρα.

Στην υγειά σας,

Τομ υπογραφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector