Gratis Backlink Checker Tool | Kontrollera bakåtlänkar på din webbplats – WPMyWeb

Bakåt är en av de viktigaste delarna av sökmotoroptimering (SEO). Din webbplats kommer att rankas högt på sökmotorer som: Google, Bing, Yahoo etc, när du har fler bakåtlänkar. Men att få högkvalitativa bakåtlänkar är inte enkelt. Så för detta behöver du backlink-checkerverktyg till kontrollera bakåtlänkar av din webbplats.


Det finns många backlink-checkerverktyg tillgängliga på internet, maximalt betalas. Så i den här artikeln ger jag dig 10 bästa verktyg för bakåtlänkkontroll, så att du enkelt kan kontrollera bakåtlänkar på din webbplats eller någon annan domäns totala antalet bakåtlänkar.

Varför du behöver Backlink Checker Tools

Bakåt är en länk som en webbplats får från någon annan webbplats. Sökmotorer beräknar ett totalt antal bakåtlänkar från varje webbplats och det är så en webbplats rankas i sökmotorer.

Men vänta…

Det finns några bakåtlänkskällor, som bryter mot Googles riktlinjer, till exempel: Hämta bakåtlänkar från en torrentwebbplats, knäckt webbplats, porrwebbplats etc. Här skrev jag om “Hur man snabbt kan få bakåtlänkar av hög kvalitet”, vilket är det enklaste sättet att få kraftfulla bakåtlänkar.

10 bästa gratisverktyg för att kontrollera bakåtlänkar

# 1 Semrush

semrush bakåtlänkar

Semrush är en av de bästa online backlink-kontrollverktyget till kontrollera bakåtlänkar. Semrush är inte bara verktyget för backlink-checker, utan det är det mest populära verktyget Search Engine Marketing (SEM) som finns tillgängligt på internet. Du kan göra många saker för dig bloggar webbplats eller online-verksamhet. Du kan kontrollera nyckelordssvårigheter och kontrollera bakåtlänkar för alla domäner. Med det här verktyget kan du övervaka andra konkurrenters utveckling och få deras bakåtlänkskälla i handen. Här är en bild som jag har visat ovan, som visar fullständig data för “Semrush.com” -domänen. 

Semrush tillhandahåller inte gratis tjänst, det kostar $ 69,95 per månad. Men jag har en speciell kupong för dig att du kan använda det gratis. Använd den här länken.

[Länk]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Om du vill ha ett gratis backlink-kontrollverktyg, då OpenLinkProfiler är det bästa alternativet för dig. Det är helt gratis och du kan få en djupgående analys av de färskaste live backlinks och över 200 tusen färska länkar per webbplats. Här kan du kontrollera regelbundet uppdaterade bakåtlänkar som verifieras och pekar på din webbplats. 

Det räknar dina totala aktiva bakåtlänkar och unika aktiva bakåtlänkar från din webbplats. Du kan också övervaka dina konkurrenters bakåtlänkskällor och förankringstexter, vilket är viktigt för SEO-delen. 

De har också betalat version av SEO-verktyget “SEOprofiler”. Med ett gratis SEOprofiler-konto kan du exportera upp till 1 000 bakåtlänkar för alla domäner. 

[Länk]

# 3 Majestätisk

majestätiska verktyg för backlink checker

Majestätisk backlink-kontrollverktyget hjälper dig att enkelt analysera domänens bakåtlänk. Majestic ger dig detaljerade bakåtlänkarinformation som uppdateras dagligen och innehåller data från de senaste 90 dagarna. Du kan kontrollera valfri domän med hjälp av ett historiskt index som innehåller alla uppgifter som Majestic har.

Det här är betald tjänst, men du kan använda den gratis efter inloggning. Du kan jämföra din webbplats med andra domäner och få en fullständig lista över indexerade webbadresser, referera domäner, hänvisa IP-adresser, externa bakåtlänkar, statliga externa bakåtlänkar och mycket mer.

# 4 Öppna webbplatsutforskaren

Moz backlink-kontrollverktygOpen Site Explorer är en gratis backlink-kontrollverktyg förbi Moz. Med backlink-forskning tillhandahåller Moz också vissa betalda tjänster, t.ex. sökordforskning, SEO-revision & Genomsökning, rangspårning. 

Moz är värt att prova. Om du inte använder betald Search Engine Marketing (SEM) -tjänst som Semrush, är det det bra alternativet för dig. Du kan jämföra bakåtlänkar mellan två eller flera domäner och du kan förbättra rankningar och synlighet i sökmotorerna med den kompletta SEO-verktygssatsen.

[Länk]

# 5 Sökmotor Genie

Sökmotor Genie

Sökmotor Genie är ett specialiserat verktyg för sökmotoroptimering, marknadsföring och SEO. Det kommer med många funktioner som: Google Tools, Yahoo Tools, MSN Tools, Text Tools, Comparison Tools, Link Popularity Tools, Search Engine Tools, Keyword Tools etc, och alla dessa är helt gratis. 

Googles backlink-kontrollverktyg ger dig all information om kvaliteten på länkar och visar också exakt antal länkar. När du klickar på varje länk öppnas ett nytt fönster där du hittar sidrankningen på en webbsida som innehåller din källlänk.

[Länk]

# 6 BuzzSumo

BuzzSumo backlink-kontrollverktyg

BuzzSumo är ett komplett verktyg för marknadsföring av sökmotorer som är mycket praktiskt för användare. Det tillåter inte bara KOLLA bakåtlänkar men du kan använda den som Facebook-analysator. 

Som ni vet är social delning en annan viktigaste sak för att marknadsföra ditt innehåll och få social trafik. Så med hjälp av BuzzSumo kan du kontrollera bäst resultat på Facebook för alla nyckelord. 

Exempel: Anta att du vill kontrollera om “Innehållsmarknadsföring”, lägg bara till nyckelordet i BuzzSumo Facebook Analysverktyg och få fullständig information om liknande, delningar, kommentarer och engagemang. 

[Länk]

# 7 Web SEO SEO Analytics

Webb-SEO

WebSEO är ett gratis SEO-verktyg för proffs. WebSEO erbjuder också många funktioner som sökmotorgenie. Det ger dig djupgående SEO-analys och tillförlitliga exakta resultat.

Med hjälp av detta verktyg kan du göra nyckelordsundersökningar, konkurrentanalys, SEO-revision, Kontrollera bakåtlänkar och länkbyggnad. Det hjälper hundratals online-marknadsförare att fatta effektiva beslut baserade på viktiga resultatindikatorer.

[Länk]

# 8 Länkdiagnos

länkdiagnos

Länkdiagnos helt gratis backlink-kontrollverktyget. Med hjälp av detta verktyg kan du bara undersöka bakåtlänkar. Det kommer med några bra funktioner. I den sökrutan kan du aktivera några filter som: Sidrankning, Motor, Webbplatsinställningar, Hastighet och Rapporttyp. Dessa alternativ används huvudsakligen för att kontrollera rangordning på en specifik sida.

För att använda detta verktyg måste du använda Mozilla Firefox-webbläsare för att få den fullständiga rapporten och du måste ladda ner Mozilla-webbläsarförlängningen.

[Länk]

# 9 Rangsignaler

ranksignals

Rank Signaler är en av mina favoriter gratis backlink-kontrollverktyg, eftersom det ger mer exakt data i realtid. Med det här verktyget kan du hitta och identifiera dina konkurrens bästa länkar. Som ni vet är det viktigt att upprätthålla en länkprofil av hög kvalitet för sökrankningar. Rankignaler hjälper dig att identifiera dina dåliga och spam-länkar.

Rankignaler identifierar och rapporterar länkar som har ändrats eller tagits bort. Dessa länkar är markerade tillsammans med en fel koda. Det ger också webbläsarförlängning, så du kan kontrollera bakåtlänkar, sidrankning, Alexa rankar direkt med bara ett enda klick.

För att få en fullständig rapport över alla domäner behöver du bara registrera dig.

[Länk]

# 10 Lxr Marketplace

lxr marknadsplats

Kxr Marketplace är gratis SEO-verktyg för små företag. Lxr Marketplace är lämplig för SEO, PPC och e-handel. Med deras SEO-verktyg kan du enkelt kontrollera bakåtlänkar för alla domäner. Den kan identifiera de bästa länkar till webbplatser till din domän och kontrollera antalet inkommande länkar / bakåtlänkar och antalet hänvisande webbplatser till din domän.

De tillhandahåller också gratis SEO Sitemap Builder. Den genererar automatiskt webbplatskartor för din webbplats när du gör ändringar eller publicerar ett nytt inlägg.

[Länk]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map