Gratis tool voor het controleren van backlinks | Controleer backlinks van uw website – WPMyWeb

Backlink is een van de belangrijkste onderdelen van Search Engine Optimization (SEO). Uw website zal hoog scoren op zoekmachines zoals: Google, Bing, Yahoo enz., Wanneer u meer backlinks heeft. Maar krijgen hoogwaardige backlinks is niet makkelijk. Hiervoor heb je dus backlink checker tools nodig check backlinks van uw site.


Er zijn veel tools voor het controleren van backlinks beschikbaar op internet, het maximum wordt betaald. Dus in dit artikel bied ik je 10 Best Backlink Checker Tools, zodat je backlinks van je website of het totaal aantal backlinks van een ander domein gemakkelijk kunt controleren.

Waarom heb je Backlink Checker Tools nodig?

Backlink is een link die de ene website krijgt van een andere site. Zoekmachines berekenen een totaal aantal backlinks van elke website en zo rangschikt een website in zoekmachines.

Maar wacht…

Er zijn een aantal backlink-bronnen die in strijd zijn met de richtlijnen van Google, zoals: backlinks krijgen van een torrent-site, gekraakte website, pornowebsite enz. Hier schreef ik over “Hoe krijg ik gemakkelijk kwalitatieve backlinks”, wat de gemakkelijkste manier is om krachtige backlinks te krijgen.

10 Beste gratis tools om backlinks te controleren

# 1 Semrush

semrush backlinks

Semrush is een van de beste online backlink checker tool naar check backlinks. Semrush is niet alleen een tool voor het controleren van backlinks, maar het is ook de meest populaire tool voor zoekmachinemarketing (SEM) die op internet beschikbaar is. Je kunt veel dingen voor je doen bloggen website of online zaken. U kunt de moeilijkheidsgraad van zoekwoorden controleren en backlinks van elk domein controleren. Met deze tool kunt u de voortgang van andere concurrenten volgen en hun backlink-bron binnen handbereik krijgen. Hier is een foto die ik hierboven heb getoond, die volledige gegevens toont van het domein “Semrush.com”. 

Semrush biedt geen gratis service, het kost $ 69,95 per maand. Maar ik heb een speciale coupon voor jou dat je het gratis kunt gebruiken. Gebruik deze link.

[Koppeling]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Als u een gratis tool voor het controleren van backlinks wilt, dan OpenLinkProfiler is de beste optie voor jou. Het is helemaal gratis en u kunt een diepgaande analyse krijgen van de nieuwste live backlinks en meer 200.000 nieuwe links per site. Hier kunt u regelmatig bijgewerkte backlinks bekijken die zijn geverifieerd en naar uw website verwijzen. 

Het telt uw totale actieve backlinks en unieke actieve backlinks van uw site. U kunt ook de backlink-bronnen en ankerteksten van uw concurrent volgen, wat essentieel is voor SEO. 

Ze hebben ook een betaalde versie van de SEO-tool “SEOprofiler”. Met een gratis SEOprofiler-account kunt u tot 1000 backlinks van elk domein exporteren. 

[Koppeling]

# 3 Majestueus

majestueuze backlink checker tool

Majestueus backlink checker tool helpt u om de backlink van een domein eenvoudig te analyseren. Majestic geeft u gedetailleerde backlinks-details die dagelijks worden bijgewerkt en die gegevens van de afgelopen 90 dagen bevatten. U kunt elk domein controleren met een historische index die alle gegevens bevat die Majestic heeft.

Dit is een betaalde service, maar u kunt deze gratis gebruiken nadat u zich heeft aangemeld. U kunt uw site vergelijken met andere domeinen en de volledige lijst met geïndexeerde URL’s, verwijzingsdomeinen, IP-adressen, externe backlinks, externe backlinks van de overheid en nog veel meer krijgen..

# 4 Open Site Explorer

Moz backlink checker toolOpen Site Explorer is een gratis backlink checker tool door Moz. Met backlink-onderzoek biedt Moz ook enkele betaalde diensten, namelijk: trefwoordonderzoek, SEO-audit & Kruipen, Rank Tracking. 

Moz is het proberen waard. Als u geen betaalde Search Engine Marketing (SEM) -service zoals Semrush gebruikt, dan is dit de goede optie voor u. U kunt backlinks tussen twee of meer domeinen vergelijken en u kunt de ranking en de zichtbaarheid van zoekmachines verbeteren met de complete SEO-toolset.

[Koppeling]

# 5 Zoekmachine Genie

Zoekmachine Genie

Search Engine Genie is een gespecialiseerde tool voor zoekmachineoptimalisatie, marketing en SEO. Het wordt geleverd met tal van functies zoals: Google Tools, Yahoo Tools, MSN Tools, Text Tools, Vergelijkingstools, Linkpopulariteitstools, Search Engine Tools, Keyword Tools enz. En die zijn helemaal gratis. 

Google-tool voor backlinkcontrole geeft u alle informatie over de kwaliteit van links en geeft ook het exacte aantal links weer. Als u op elke link klikt, wordt er een nieuw venster geopend met de paginarang van een webpagina met uw bronlink.

[Koppeling]

# 6 BuzzSumo

BuzzSumo backlink checker tool

BuzzSumo is een complete tool voor zoekmachinemarketing, die erg handig is voor gebruikers. Het staat niet alleen toe check backlinks maar je kunt het gebruiken als Facebook-analyzer. 

Zoals u weet, is sociaal delen een ander belangrijk ding om uw inhoud te promoten en sociaal verkeer te krijgen. Dus met BuzzSumo kun je de best presterende post op Facebook voor elk zoekwoord controleren. 

Voorbeeld: Stel dat u wilt controleren op “Contentmarketing”, voeg dan gewoon het trefwoord toe in de BuzzSumo Facebook Analyse-tool en krijg volledige details over like, shares, comment en engagement. 

[Koppeling]

# 7 Web SEO Analytics

Web SEO

WebSEO is een gratis SEO-tool voor professionals. WebSEO biedt ook veel functies als Search Engine Genie. Het geeft u diepgaande SEO-analyse en betrouwbare nauwkeurige resultaten.

Met behulp van deze tool kunt u trefwoordonderzoek, concurrentieanalyse, SEO-auditing doen, Controleer backlinks en linkbuilding. Het helpt honderden online marketingprofessionals om efficiënte beslissingen te nemen op basis van prestatie-indicatoren.

[Koppeling]

# 8 Link-diagnose

link diagnose

Link Diagnose helemaal gratis backlink checker tool. Met deze tool kunt u alleen backlinks onderzoeken. Het komt met een aantal goede eigenschappen. In dat zoekvak kunt u enkele filters inschakelen, zoals: Paginarang, Engine, Site-instellingen, Snelheid en Rapporttype. Die opties worden voornamelijk gebruikt om de positie op een bepaalde pagina te controleren.

Om deze tool te gebruiken, moet je de Mozilla Firefox-browser gebruiken om het volledige rapport te krijgen en moet je de Mozilla-browserextensie downloaden.

[Koppeling]

# 9 Ranksignalen

ranksignalen

Rank Signals is een van mijn favorieten gratis backlink checker tool, omdat het nauwkeurigere realtime gegevens geeft. Met deze tool kunt u de beste links van uw concurrenten vinden en identificeren. Zoals u weet, is het handhaven van een hoogwaardig linkprofiel van vitaal belang voor de zoekresultaten. Rank Signals helpt bij het identificeren van uw slechte en spamlinks.

Rank Signals identificeert en rapporteert links die zijn gewijzigd of verwijderd. Deze links zijn gemarkeerd met een fout code. Het biedt ook een browserextensie, dus dat kan check backlinks, paginarang, Alexa rangschikt direct met slechts één enkele klik.

Om het volledige rapport van elk domein te krijgen, hoeft u zich alleen maar te registreren.

[Koppeling]

# 10 Lxr Marketplace

lxr marktplaats

Kxr Marketplace is een gratis SEO-tool voor kleine bedrijven. Lxr Marketplace is geschikt voor SEO, PPC en E-commerce. Met hun SEO-tools kunt u gemakkelijk backlinks voor elk domein controleren. Het kan de toplinkende websites naar uw domein identificeren en het aantal inkomende links / backlinks en het aantal verwijzende websites naar uw domein controleren.

Ze bieden ook gratis SEO Sitemap Builder. Het genereert automatisch sitemaps voor uw website wanneer u wijzigingen aanbrengt of een nieuw bericht publiceert.

[Koppeling]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map