Gratis værktøj til backlink-kontrol | Tjek backlinks til dit websted – WPMyWeb

backlink er en af ​​de vigtigste dele af SEO (SEO). Dit websted rangerer højt på søgemaskiner som: Google, Bing, Yahoo osv., Når du har flere backlinks. Men at få backlinks i høj kvalitet det er ikke let. Så for dette har du brug for værktøjer til backlink-checker til tjek backlinks af dit websted.


Der er mange backlink-checker-værktøjer tilgængelige på Internettet, der betales maksimalt. Så i denne artikel giver jeg dig 10 bedste værktøjer til backlink-kontrol, så du nemt kan kontrollere backlinks på dit websted eller ethvert andet domænes samlede antal backlinks.

Hvorfor du har brug for værktøjer til backlink-kontrol

backlink er et link, som et websted får fra ethvert andet sted. Søgemaskiner beregner et samlet antal backlinks fra hvert websted, og det er sådan, et websted rangerer i søgemaskiner.

Men vent…

Der er nogle backlink-kilder, der overtræder Googles retningslinjer, såsom: Hent backlinks fra et torrent-websted, et krakket websted, pornowebsted osv. Her skrev jeg om “Sådan får du let backlinks af høj kvalitet”, som er den nemmeste måde at få kraftfulde backlinks.

10 Bedste gratis værktøjer til at kontrollere backlinks

# 1 Slynge

semrush backlinks

Semrush er en af ​​de bedste online værktøj til backlink-kontrol til tjek backlinks. Semrush er ikke kun værktøjet til backlink-checker, men det er det mest populære SEM-værktøj til søgemaskiner, der er tilgængeligt på internettet. Du kan gøre en masse ting for dit blogging website eller online forretning. Du kan tjekke nøgleord med søgeord og tjekke backlinks på ethvert domæne. Ved hjælp af dette værktøj kan du overvåge andre konkurrenters udvikling og få deres backlinkskilde i hånden. Her er et billede, jeg har vist ovenfor, der viser fulde data for “Semrush.com” domænet. 

Semrush tilbyder ikke gratis service, det koster $ 69,95 om måneden. Men jeg har en speciel kupon for dig at du kan bruge det gratis. Brug dette link.

[Link]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Hvis du vil have et gratis værktøj til backlink-kontrol, så OpenLinkProfiler er den bedste mulighed for dig. Det er helt gratis, og du kan få en dybdegående analyse af de friskeste live backlinks og over 200.000 friske links pr. websted. Her kan du kontrollere regelmæssigt opdaterede backlinks, der er verificeret, der peger på dit websted. 

Det tæller dine samlede aktive backlinks og unikke aktive backlinks fra dit websted. Du kan også overvåge din konkurrents backlink-kilder og ankertekster, hvilket er vigtigt for SEO-delen. 

De har også betalt version af SEO-værktøjet “SEOprofiler”. Med en gratis SEOprofiler-konto kan du eksportere op til 1.000 backlinks til ethvert domæne. 

[Link]

# 3 Majestæt

majestætisk værktøj til backlink-kontrol

Majestætisk værktøj til backlink-kontrol hjælper dig med at analysere ethvert domænes backlink let. Majestic giver dig detaljerede tilbagekoblingsdetaljer, der opdateres dagligt og indeholder data fra de sidste 90 dage. Du kan kontrollere ethvert domæne ved hjælp af et historisk indeks, der indeholder alle de data, som Majestic har.

Dette er en betalt tjeneste, men du kan bruge den gratis efter login. Du kan sammenligne dit websted med andre domæner og få den komplette liste over indekserede webadresser, henvise domæner, henvise IP-adresser, eksterne backlinks, statslige eksterne backlinks og meget mere.

# 4 Open Site Explorer

Moz backlink checker værktøjOpen Site Explorer er en gratis backlink checker værktøj ved Moz. Med backlink-forskning leverer Moz også nogle betalte tjenester, dvs.: Nøgleordsundersøgelse, SEO-revision & Crawl, rangsporing. 

Moz er værd at prøve. Hvis du ikke bruger betalt Search Engine Marketing (SEM) -tjeneste som Semrush, er det den gode mulighed for dig. Du kan sammenligne backlinks mellem to eller flere domæner, og du kan forbedre placeringer og synlighed af søgemaskinerne med det komplette SEO værktøjssæt.

[Link]

# 5 Søgemaskine Genie

Søgemaskine Genie

Søgemaskine Genie er et specialiseret søgemaskineoptimerings-, marketing- og SEO-værktøj. Det leveres med masser af funktioner såsom: Google-værktøjer, Yahoo-værktøjer, MSN-værktøjer, tekstværktøjer, sammenligningsværktøjer, link-popularitetsværktøjer, søgemaskineværktøjer, søgeordsværktøjer osv., Og alle disse er helt gratis. 

Googles værktøj til backlink-kontrol giver dig alle oplysninger om kvaliteten af ​​links og viser også det nøjagtige antal links. Ved at klikke på hvert link åbnes det et nyt vindue, hvor du finder Page Rank for en webside, der indeholder dit kildelink.

[Link]

# 6 BuzzSumo

BuzzSumo backlink checker værktøj

BuzzSumo er et komplet værktøj til markedsføring af søgemaskiner, som er meget praktisk for brugerne. Det tillader ikke kun kontrol backlinks men du kan bruge det som Facebook-analysator. 

Som du ved Social deling er en anden vigtigst ting til at promovere dit indhold og få social trafik. Så ved hjælp af BuzzSumo kan du tjekke det bedste resultat på Facebook for ethvert søgeord. 

Eksempel: Antag, at du vil tjekke om “Content Marketing”, så tilføj bare nøgleordet i BuzzSumo Facebook Analyse-værktøj, og få alle detaljer om lignende, delinger, kommentarer og engagement. 

[Link]

# 7 Web SEO Analytics

Web SEO

WebSEO er et gratis SEO-værktøj til fagfolk. WebSEO leverer også mange funktioner som søgemaskinegenie. Det giver dig en dybdegående SEO-analyse og pålidelige nøjagtige resultater.

Ved hjælp af dette værktøj kan du udføre søgeordsundersøgelser, konkurrentanalyse, SEO-revision, Kontroller backlinks og linkbygning. Det hjælper hundredvis af online marketingfolk til at tage effektive beslutninger baseret på nøgleprestationsindikatorer.

[Link]

# 8 Linkdiagnose

link diagnose

Link diagnose helt gratis værktøj til backlink-kontrol. Ved hjælp af dette værktøj kan du kun undersøge backlinks. Det leveres med nogle gode funktioner. I dette søgefelt kan du aktivere nogle filtre, som: Siderangering, Motor, Webstedsindstillinger, Hastighed og Rapporttype. Disse indstillinger bruges hovedsageligt til at kontrollere rang på en specificeret side.

For at bruge dette værktøj skal du bruge Mozilla Firefox browser for at få den fulde rapport og du skal downloade Mozilla browserudvidelse.

[Link]

# 9 Rank signaler

ranksignals

Rangeringssignaler er en af ​​mine foretrukne gratis backlink checker værktøj, da det giver mere nøjagtige realtidsdata. Ved hjælp af dette værktøj kan du finde og identificere dine konkurrents bedste links. Som du ved, er det vigtigt at opretholde en linkprofil i høj kvalitet for søgerangeringer. Rank-signaler hjælper med at identificere dine dårlige links og spam-links.

Rank-signaler identificerer og rapporterer links, der er ændret eller fjernet. Disse links er markeret sammen med en fejl kode. Det giver også browserudvidelse, så du kan tjek backlinks, sideplacering, Alexa rang direkte med kun et enkelt klik.

For at få den fulde rapport over ethvert domæne, skal du bare registrere dig.

[Link]

# 10 Lxr Marketplace

lxr markedsplads

Kxr Marketplace er gratis SEO-værktøj til små virksomheder. Lxr Marketplace er velegnet til SEO, PPC og e-handel. Med deres SEO-værktøjer kan du nemt tjekke backlinks for ethvert domæne. Det kan identificere de mest linkende websteder til dit domæne og kontrollere antallet af indgående links / backlinks og antallet af henvisende websteder til dit domæne.

De leverer også gratis SEO Sitemap Builder. Det genererer automatisk sitemaps til dit websted, hver gang du foretager ændringer eller offentliggør et nyt indlæg.

[Link]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map