Használtam WordPress SEO eszközöket: Az eszközök / beépülő modulok teljes listája a webhely rangsorának növeléséhez + a gyorsabb betöltéshez (nincs futó!)

03.06.2020
SEO 'Használtam WordPress SEO eszközöket: Az eszközök / beépülő modulok teljes listája a webhely rangsorának növeléséhez + a gyorsabb betöltéshez (nincs futó!)
0 32 мин.

Ön kéri a WordPress SEO és a sebesség-optimalizáló eszközök egységes listáját, ezt megadom nektek.


A fizetett szolgáltatások kiemelve vannak, és ezek többségét a saját WordPress webhelyemre használom. A tartalomjegyzék segítségével megtalálhatja, amire szüksége van, különben remélem, hogy élvezni fogja az eszközöket. Keményen dolgoztam rajta 🙂

Tartalomjegyzék

 1. SEO beépülő modulok
 2. Speed ​​plugins
 3. Sebességszerszámok
 4. Sebességmérés
 5. Kulcsszó kutatás
 6. linkek
 7. Helyi SEO
 8. Analitika
 9. Tárhely
 10. Témák
 11. Egyéb SEO eszközök
 12. Vegyes

SEO beépülő modulok

2019 WordPress SEO plugins

Minden egy sémaban gazdag kivonatok – gazdag kivonatot ad hozzá, de minimális beállításokkal és testreszabási lehetőségekkel rendelkezik – tehát a jelölés nem tűnik fantasztikusnak, ha a tartalomban megjelenik. Ingyenes és támogatja felülvizsgálat, receptek, és esemény gazdag kivonatok, de inkább (és használom) WP áttekintés írta: MyThemeShop. Szépnek néz ki, és további lehetőségei vannak. Itt egy oldal, amelyen használom.

All in One SEO – alternatívája a Yoast-nak, de még mindig használom a Yoast-ot.

Automatikus kép Alt attribútumok – automatikusan hozzáadja az alt szöveget a képfájl nevével (sok időt takarít meg). Ellenkező esetben manuálisan hozzá kell adnia az alt szöveget minden egyes képhez.

Jobb keresés Cserélje le – tömeges frissítési linkek, képek és egyéb tartalmak. Hasznos, ha megváltoztatta a www vagy a HTTPS verziót, és tömegesen frissítenie kell az összes képet / linket az új verzióra. Vagy ha olyan vagy, mint én, és frissítenie kell egy képet, amely több oldalon található, ez sok időt takarít meg.

Broken Link Checker – észleli a webhelyén lévő törött linkeket. Dr. Link ellenőrzés jó, de ez a bővítmény lehetővé teszi azok kijavítását a WordPressen belül az 1-kattintásos beállításokkal szerkesztheti vagy leválaszthatja mindegyiket. Hátránya, hogy magas CPU-t fogyaszt (tehát távolítsa el a plugint azonnal, ha végzett a linkek javításával).

Könnyű tartalomjegyzék – TOC hozzáadás a hosszú hozzászólásokhoz hihetetlenül előnyös a felhasználók és a keresőmotorok számára. Ennek ellenére azt javaslom, hogy ne használjon beépülő modult, ehelyett manuálisan kell kódolni az HTML tartalomjegyzék amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugorjanak a meghatározott szakaszokra (és kapcsolódjanak hozzájuk). hozzárendelése horgonyok neve lehetőséget ad arra is, hogy a Google odaítélje Önt Ugrás a linkekre.

Google Site Kit – egyesíti a Google legnépszerűbb webhelykezelő eszközeit (Google Search Console, Google Analytics, AdSense és Google PageSpeed ​​Insights) egy WordPress bővítménybe.

Gyors oldal / utáni átirányítás beépülő modul – Javítsa meg a megszakadt oldalakat vagy URL-eket, amelyeket átirányítással módosított vagy törölt. Ellenőrizze a feltérképezési hibákat a Google Search Console-ban (vagy a Yoast-ban), hogy megtalálja a megszakadt hivatkozásokat.

Rank Math – ígéretes SEO plugin a MyThemeShop által egy csomó beépített funkcióval, mint például gazdag kivonatok, Google Search Console integráció, több kulcsszó optimalizálása, kulcsszó rangsor követése, LSI kulcsszó eszköz, helyi SEO lehetőségek, belső összekapcsolási javaslatok és még sok más.

Nagyon egyszerű SSL – automatikusan beállítja webhelyét HTTPS-re. Még mindig szüksége lesz egy SSL-re (az ingyenes Let’s Encrypt SSL-t használom a SiteGround-ből), de ez a bővítmény nagyon egyszerűvé teszi a telepítést.

A régi hozzászólások újbóli közzététele – frissíti a tartalmát azáltal, hogy frissíti az összes módosított dátumot a mai napra, amely tükröződik a keresőmotorokban. Ez olcsó (mivel nem frissítette a bejegyzés új tartalommal), de naprakészen tartja a dátumokat, és növelheti az átkattintási arányt.

Strukturált tartalom – hozzáadja a GYIK-ben gazdag kivonatot, és ugyanaz, mint én és Neil Patel.

WP áttekintés – gazdag részletekkel ellátott plugin, amelyet használok (itt egy oldal, amelyen használom). A többi plugin nem túl jó … A WP Rich Snippets-t a fejlesztő hagyta el, az All in One séma unalmas, és nincs testreszabási lehetősége. A WP Review 14 adattípust támogat, beleértve az áttekintéseket és a recepteket, gyakran frissíti, jól néz ki, és a MyThemeShop csapata támogatja..

Yoast – a legnépszerűbb SEO plugin. A Yoast három részre bontható: konfigurálja a plugin beállításait, kutatja a kulcsszavakat, és hozzon létre optimalizált tartalmat ezekre a kulcsszavakra. Ezek kulcsfontosságú lépések, de a legtöbb ember rosszul veszi őket, ezért a Yoast útmutatóban olvashatod, hogyan kell csinálni.

Yoast Local SEO – hozzáad egy KML-fájlt a Google Maps, a schema.org és más optimalizálásokhoz a helyi SEO számára, azzal a lehetőséggel, hogy beágyazhasson egy Google Map-t és tárolhassa a lokátort. Valószínűleg nem fogja javítani a rangsorolást, mivel ezek olyan helyi részei a mikrónak (ellenőrizném A Google helyi rangsorolási tényezői).

Yoast Premium – valójában nem fogja javítani rangsorolását, de (szerény véleményem szerint) olyan fantasztikus funkciókat tartalmaz, amelyekre valójában nincs szükséged. Az átirányítások ingyenes plugin használatával végezhetők el, a több fókuszú kulcsszó gyakran részleges egyezéseket igényel (amelyeket a Yoast SEO elemzése nem mindig észlel), és hallottam, hogy a támogatás csak az oktatóira hivatkozik. IMO, nem éri el a 89 dollárt / év.

Yoast Video SEO – hozzáad egy videó webhelytérképet és támogatja schema.org videoObjekt jelölés, Facebook Open Graph (a közvetlen lejátszáshoz a Facebookon), és a miniatűrök megváltoztatásának lehetősége.

Yoast WooCommerce SEO – javítja a társadalmi formázást, ha a tartalmat megosztják a közösségi médiában, kizárja a felesleges oldalakat a webhelytérképéből, és hozzáad egy Yoast kenyérfajta beállítást.

Speed ​​plugins

WordPress Speed ​​Optimization plugins

AMP WP-hez – hozzáteszi az AMP-t (gyorsított mobil oldalak), hogy gyorsabban töltse be a mobil oldalakat, miközben egy AMP ikont kap a mobil keresési eredmények között. Hátránya, hogy megváltoztatja a mobil kialakítását, ami csökkentheti a konverziók számát. Ezért úgy döntöttem, hogy nem használok egy AMP bővítményt.

Eszközök megtisztítása – szelektíven letilthatja a pluginek betöltését bizonyos oldalakra. Például letilthatja a kapcsolattartó űrlap-beépülő modult az összes oldalon, kivéve a kapcsolattartó oldalt, vagy letilthatja a gazdag kivonat-bővítményt az oldalra történő betöltésből. Nagyon könnyű használni, és nagyon ajánlom kipróbálni.

Gyorsítótár-bővítmények – itt vannak a legjobban értékelt gyorsítótár-bővítmények (csak 1-re van szüksége).

 • WP rakéta – A Facebook közvélemény-kutatások által elért gyorsítótár-bővítmény 49 dollár, és ezt használom. A WP Rocket számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyekben a legtöbb gyorsítótár-bővítmény nincs, ezért képes jobb pontszámot és töltési időt adni a GTmetrix + Pingdom alkalmazásban. Ezek a beépített szolgáltatások magukban foglalják az adatbázis-tisztítást, a Cloudflare-t, a CDN URL-mezőket, a lusta betöltést és a Google Analytics kód helyben történő tárolását. A WP Rocket használatához nincs szüksége extra beépülő modulokra, mivel ezek beépítve vannak. A beállításokat könnyű beállítani, és nagyszerű dokumentációval és támogatással jár.
 • Gyors teljesítmény – általában a Facebook közvélemény-kutatások első számú ingyenes gyorsítótár-bővítménye, és számos funkcióval rendelkezik, amelyeket a WP Rocket tartalmaz. Nagyszerű visszajelzése van a A WordPress felgyorsítja a Facebook csoportot sokan azt mondják, hogy ez a legjobb ingyenes gyorsítótár-bővítmény. A beállítások konfigurálása meglehetõsen nehézkes lehet, de van egy varázsló.
 • SG Optimizer – ez a SiteGround gyorsítótár-beépülő modulja (csak akkor működik, ha az ő tárhelyén tartózkodik). A gyorsítótárazás gyorsabb, mint bármely más gyorsítótár-bővítmény, de (még a nagy frissítéseik után is) hiányzik a többi gyorsítótár-bővítményhez tartozó számos szolgáltatás. Az SG Optimizer programot szigorúan a gyorsítótárazáshoz használom (az összes többi opció ki van kapcsolva), majd minden máshoz a WP Rocket alkalmazom.
 • W3 teljes gyorsítótár – Ingyenes gyorsítótár-bővítmény robusztus beállításokkal, de a hibák előzményeivel. A fejlesztő azonban nemrégiben számos frissítést hajtott végre, és úgy tűnik, hogy a plugin hírneve visszatérhet, mivel egykor nagyszerű gyorsítótár-bővítmény volt.
 • WP leggyorsabb gyorsítótár – Ingyenes gyorsítótár-beépülő modul, amelyet könnyen konfigurálhat a Cloudflare, StackPath és más CDN-ek integrálásának lehetőségeivel (de továbbra is a WP Rocket-et használom).
 • Autoptimize – általában csak akkor szükséges, ha a feketelistára épülő plugin-eket tárolja (pl. Hajrá apu vagy WP motor), különben a teljes gyorsítótár-bővítmények, például a WP Rocket vagy a Swift részesülnek előnyben. Optimalizálja a HTML, CSS és JavaScript fájlokat, valamint a CDN beállításának lehetőségét.

CAOS | Helyezze a Google Analytics szolgáltatást – segít betölti a Google Analytics követőkódot helyileg.

CDN engedélyezõ – tartalmaz egy CDN URL mezőt, amely segít a tartalomszolgáltató hálózat beállításában.

Clearfy – felgyorsítja a webhelyet a szükségtelen WordPress funkciók letiltásával (hasonlóan a WP Disable-hez), és tartalmaz néhány SEO + biztonsági funkciót. Nagyszerű vélemények / értékelések a WordPress-en.

CSS Sprite Generator – több képet egyesít egyetlen képre, ami sokkal gyorsabban tölthető be. Ez általában csak dekoratív képekkel, például ikonokkal történik. Ezt megtettem a honlapomon … ahelyett, hogy 30 ikont töltött volna fel (ami 30 kérés lenne), az 1 (1 kérés) betöltődik.

A PHP verzió megjelenítése – megmutatja, hogy a webhely melyik PHP verzióját futtatja, amelynek legalább 7.0-nak kell lennie.

Gravatar Cache plugins – felgyorsítja a hozzászólásokat kommentárokkal a Gravatars gyorsítótárba helyezésével (Harrys Gravatar Cache, Optimális Gravatar gyorsítótár, vagy FV Gravatar gyorsítótár) a 3 legfontosabb bővítmény.

GTmetrix a WordPresshez – ütemezheti a GTmetrix jelentéseket, és közvetlenül a WordPress irányítópultján, vagy az ütemezett e-mail jelentések segítségével láthatja őket. Nagyszerű a webhely sebességének + pontszámainak figyelésére.

Képoptimalizáló beépülő modulok – Imagify, ShortPixel, Smush, és Kraken alapvetően ugyanazt teszik (átméretezik a képeket, veszteség nélkül tömörítik a képeket, és eltávolítják az EXIF-adatokat a képekből).

Videók lusta terhelése – késlelteti a videók betöltését, amíg le nem gördül az oldalon, és nem látja őket, ami jelentősen csökkentheti a videókkal való tartalom betöltési idejét. Ez nem szükséges, ha a WP Rocket alkalmazást használja, mivel a beépített elemet a beállításokhoz lusta töltötte be. Javaslom, hogy csak lusta videókat töltsön be (nem fotókat), mert bosszantó a felhasználók számára, hogy a képeket folyamatosan töltsék be görgetés közben.

OMGF – betölti a Google Betűtípusokat, a Félelmetes Betűtípust és más külső betűkészleteket helyileg.

P3 profilkészítő – megtalálja a leglassabb pluginokat, de évek óta nem frissítik.

Perfmatters – Kinsta által kifejlesztett és hasonló a Clearfy-hez. Ezenkívül a WooCommerce webhelyeket optimalizálja a kosártöredékek, a WooCommerce szkriptek és stílusok egyszerű letiltásával. Kezdődik: 24,95 USD / hónap.

PHP kompatibilitás ellenőrző – ellenőrzi a beépülő modulokat / témákat, hogy biztosítsa az új PHP verziókkal való kompatibilitást, azonban nincs jó áttekintése, mivel gyakran átugorhatja a nagyobb beépülő modulokat.

Plugin Szervező – szelektív módon töltheti be a bővítményeket egy adott tartalomra. A leggyakoribb példa az, hogy a kapcsolattartó űrlapot csak a partner oldalra tölti be (tehát nem töltődik be minden egyes oldalra).

WP letiltása – letiltja a felesleges WordPress-beállításokat, például az automatikus mentéseket, a javítások utáni lépéseket, a Gravatarsokat, a hangulatjeleket és a WordPress mag egyéb funkcióit. Ezenkívül további sebesség-lehetőségeket is kínál, mint például a pulzusszabályozás, a Google Analytics kód helyi tárolása és a kérelmek minimalizálása.

WP-optimalizálása – megtisztítja a WordPress adatbázist az utólagos javítások, spam / szemét megjegyzések, tranziensek és a fel nem használt adatbázis táblák eltávolításával. Ha WP Rocket használ, akkor erre nincs szüksége, mivel be van építve a WP Rocket beállításaiba. Az adatbázis tisztítása előtt mindig készítsen biztonsági másolatot.

StudioPress plugins – mindegyik könnyű, ingyenes és a Genesis keretrendszerhez kifejlesztett. A könnyű pluginek használata az egyik legjobb dolog, amit megtehetsz annak biztosítása érdekében, hogy webhelye gyorsan betöltődjön.

Sebességmérés

Bájt-ellenőrzés – méri a TTFB-t (ideje az első bájthoz), a kiszolgáló / tárhelysebesség kulcsmérője.

Google PageSpeed ​​Insights – sebességre vonatkozó ajánlások, amelyek sok ember nem talál hasznosnak mivel még a mérési időt sem méri (a webhely sebességének elsődleges mutatója). De mérni tudja szerver válaszideje ami azt jelzi, hogy a host (szerver) lassú és 200ms alatt kell lennie.

GTmetrix – a sebességre vonatkozó ajánlások az összes eszköz közül a leghasznosabb, különösen az optimalizálatlan képek keresésekor, valamint a Vízesés lapon a leglassabb betöltő pluginek / elemek megtekintéséhez..

HTTP / 2 teszt – Ellenőrizze, hogy webhelye (tárhely) támogatja-e a HTTP / 2-t, ami felgyorsítja webhelyét.

Lekérdezés figyelő – Ellenőrizze a leglassabban betöltő bővítményeket, szkripteket, stb. Kiváló alternatívája a P3-nak.

Pingdom – a legpontosabb eszköz a terhelési idő mérésére a WP Rocket szerint, de a GTmetrix számára a leghasznosabb a webhelysebesség optimalizálására vonatkozó konkrét ajánlások megszerzésében.

Sebességszerszámok

CloudFlare – ingyenes CDN a 200+ adatközpont ami a webhelyét gyorsabbá teszi, olyan sebesség / biztonsági lehetőségekkel, mint a gyorsított mobil kapcsolatok, hotlink védelem, railgun, Oldalszabályok, és gyorsítótárazás. Könnyen telepíthető a legtöbb gyorsítótár-bővítménnyel, és néhány állomásnak lehetősége van arra, hogy engedélyezze a cPanelben. Ehhez regisztrálnia kell egy ingyenes fiókot, névszerverek megváltoztatása, és a beállítások konfigurálása.

KeyCDN – CDN (tartalomszolgáltató hálózat) 34+ adatközpont és a használt GB-k árazzák.

StackPath – CDN (tartalomszolgáltató hálózat) 31+ adatközponttal, ingyenes 30 napos próbaverzióval, majd 10 dollárral kezdődik. Integrálódik a legtöbb gyorsítótár-bővítménnyel, és ez a CDN, amelyet a webhelyemen használok.

Transfonter – Javítsa ki a betűkészlettel kapcsolatos hibákat a GTmetrix / Pingdom alkalmazásban a Transfonter használatával a betűtípusok (pl. Google Fonts) konvertálására webes betűkészletekké, töltse fel őket a WordPressbe, majd adja hozzá a CSS-hez.

Kulcsszó kutatás

Válasz a nyilvánosságnak – a kedvenc kulcsszó-kutató eszközem, amely húzza a kulcsszavakat a Google Autocomplete-ből, és feldarabolja azokat kérdéses, prepozíciós és összehasonlító kulcsszavakká. A „kérdéses kulcsszavak” áttekintése nagyszerű módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tartalom megfelelő-e átfogó (minden kérdésre megválaszolja az embereknek a témával kapcsolatos kérdéseit). Ez is megjeleníti az egyes kulcsszavak becsült versenyt (minden kulcsszó zöld körrel rendelkezik, és minél sötétebb, annál versenyképesebb).

Google Trends – megnézheti a kulcsszótrendeket és azt, hogy mely régióban keresik a legjobban.

Google automatikus kiegészítés – kulcsszójavaslatok az emberek korábbi keresési előzményei alapján. A Google-t töltse ki a kifejezést, vagy használja a aláhúzott karaktert _, ​​hogy a Google „töltse ki az üres mezőt”.

Google Kulcsszótervező – egyike az én legkevésbé kedvenc kulcsszó-kutatási eszközök, mivel kifejezetten a Google AdWords számára készült, és nem tükrözik az organikus eredményekben szereplő adatokat (SEO).

HubShout WebGrader – megtekintheti a rangsorolt ​​kulcsszavakat, a versenytársak kulcsszavait, és összehasonlíthatja kulcsszavait, domainhatalmát, linkeit, felső tartalmát és hivatkozási domainjeit a versenytársakkal.

Keywordtool.io – kulcsszavakat húz a Google Autocomplete-ből (a kedvenc forrásom).

Kulcsszavak mindenhol – megjeleníti a havi kereséseket, a CPC-t és a becsült versenyt közvetlenül a keresőmotorokban és más platformokban (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Moz Kulcsszó Intéző – jobb kulcsszó-kutatási eszköz, mint a Google Kulcsszótervező. Ismerje meg az egyes kulcsszavak havi kereséseit, és használja a szűrőket a kapcsolódó kifejezések csoportosításához (így nem ugyanazt böngészi), és szűrje a keresési mennyiség, az általános / konkrét kulcsszavak és a kérdések alapján.

MozBar Google Chrome kiterjesztés – lehetővé teszi a Google számára, hogy bármilyen kulcsszót megbecsüljön, és becsülje meg a versenyt az egyes keresési eredmények DA (tartományi hatóság) és PA (oldalhatóság) alapján.

Ubbersuggest – Neil Patel kulcsszó-javaslat eszköze, amely becsüli meg a kulcsszó versenyét az organikus eredményekben, azonban mindig szeretném felülvizsgálni a legjobb eredményeket.

vidIQ Chrome kiterjesztés – elemezze a YouTube kulcsszavakkal kapcsolatos versenyt e kiterjesztés telepítésével, a kulcsszó keresésével a YouTube-on, és kattintással a legjobb eredményekre. A kiterjesztés SEO pontszámot generál a videó tetszésének, nézetek, megjegyzések, közösségi megosztás, előfizetők, megtekintési idők és a videó egyéb mutatói alapján. Nézze meg a használt címkéket és a leírás hosszát.

linkek

Ellenőrizze a linkeket – A Chrome kiterjesztése, amely ellenőrzi és kiemeli az oldalon lévő törött linkeket.

Dr. Link ellenőrzés – megszakadt hivatkozásokat találhat a WordPress webhelyén. Havonta 7500 linket keres le ingyen.

Google Disavow eszköz – ha felvette egy link-készítőt, aki spam-linkeket hozott létre, és attól tart, hogy a rangsorod károsodik, használja ezt az eszközt arra, hogy kérje meg a Google-t, hogy ne vegye figyelembe ezeket.

Moz Link Explorer – ellenőrizze webhelyének domain jogosultságát, a bejövő linkeket, a rögzítési szöveget és a link mutatóit egy frissítési lehetőséggel. Hasznos linkezési lehetőségek keresésében a versenytársak webhelyein. Ezt az eszközt a MozBarral együtt is lehet használni annak biztosítása érdekében, hogy kulcsszavai ne legyenek túl versenyképesek (próbáljon meg versenyezni olyan webhelyekkel, amelyek hasonló domain jogosultsággal rendelkeznek, mint a saját).

Helyi SEO

Google Helyi Megrendelések & kinevezések – a Google Cégem szolgáltatás, amely lehetővé teszi az embereknek találkozók, foglalások, megrendelések lefoglalását, menük megtekintését és üzleti információk keresését. Töltse ki ezt forma és használjon harmadik féltől származó foglalási / megrendelési szolgáltatást, például a Bezárás.com.

Google Cégem – az egyetlen legfontosabb tényező a helyi SEO-ban, és most a% 25% -a A 2018-as helyi keresési rangsorolási tényezők. Győződjön meg róla igazolja a tulajdonjogot és töltsön ki mindent, beleértve: fotók + videók, kategóriák, leírás, cím vagy szolgáltatási terület, attribútumok, menü / szolgáltatás, különleges órák, kérdések, egyéni URL, 360 ° -os virtuális túra (ha van értelme). Neked kellene válaszoljon a véleményekre és válaszol az emberek válaszaira üzenetek. Frissítések közzététele egyre fontosabbá válik. Használhatja helyi üzleti URL-ek (például. kinevezésekfenntartásokfoglaltságot), és a szállodák hozzáadhatnak osztály besorolások és kényelem. Végül olvassa el a Google Cégem oldalt iránymutatások.

Moz Local – javítsa a hiányos, következetlen és duplikált idézeteket. Szükséges eszköz a helyi SEO-hoz, és a cél az, hogy a Moz Helyi pontszámait a lehető legjobban elérje a 100% -ot.

Whitespark Citation Building Service – 4-5 dollárért vásároljon idézeteket, amelyek javíthatják a helyi rangsorolást, különösen a Google Maps szolgáltatásban. Számos ügyfélnél használtam a Whitesparkot, és nagyszerű eredményeket kapnak részletes jelentésekkel, az új hivatkozási profilokhoz mutató linkekkel és 1 univerzális bejelentkezéssel. A hivatkozások a helyi rangsorolási tényezőkben kevésbé válnak fontosnak, ám ezeket meg kell tennie.

Whitespark Idézettisztító szolgáltatás – ha az idézetek rendetlenség (pl. A Moz Local-ban), akkor fizethet 149 USD-t +, ha a Whitespark kitisztítja a hiányos, következetlen és duplikált idézeteket.

Whitespark Local Rank Tracker – méri a Google / Bing helyi rangsorát az organikus eredmények és a térkép eredmények szempontjából egyaránt. Rendkívül egyszerű és felhasználóbarát módszer a helyi kulcsszavak mérésére.

Analitika

AWStats – megtudhatja, ha valami okoz nagy CPU-felhasználást (sávszélességet) az Ön webhelyén, például bizonyos bejárók, képek, fájlletöltések és IP-címek. A CPU-fogyasztás csökkentése megkönnyítheti a szerver / webhely betöltését. Ez beépített sok host cPanelt a „statisztika” szakaszban.

A Google Analytics – szinte mindent tartalmaz, amelyre szükség van az elemzéshez, és mindaddig, amíg megismeri a bal oldali lapokat, jelentősen javíthatja a tartalmadat, a SEO-t és a konverzión alapuló látogatói adatokat, ideértve a nem, életkor, földrajz, eszköz, tartalom, CTR-t , a webhelyen töltött átlagos idő stb. Kattintson a „beszerzések” fülre, és lépjen a „Landing Pages” oldalra egy pillanatképet a tartalom teljesítményéről.

Sikoltozó béka SEO Spider & Lánctalpas eszköz – Asztali program (PC-hez vagy Mac-hez), amely a törött linkekről, oldalcímekről, metaleírásokról, URL-ekről, képekről és sok más SEO adatról szól.

Keresési elemzés – a Google Search Console olyan funkciója, amely méri az Ön webhelyének kulcsszópozícióját, az átkattintási arányt, és szűrőket tartalmaz az országok / eszközök / oldalak / lekérdezések számára. Összehasonlítja az adatokat az előző 28 napval, és kiváló eszköz a SEO teljesítmény mérésére. Ezt a Google Analytics felett használom, mint kulcsszavakat, a CTR-t és a rangsorolási pozíciókat a legfontosabb aggodalmaim.

SEMRush – All-in-one SEO eszközkészlet, szó szerint sok elemzéssel, kulcsszavakkal, backlink profillal, idézetlistákkal a helyi SEO-nál, valamint könyvvizsgálati és jelentési eszközökkel. Például látom, hogy hány összekapcsolt linket szereztem meg, és hányszor veszítettem el, és hagyom, hogy figyeld a linkeket, ha elvesztem őket..

Tárhely

* Ezek általában a 4 legnépszerűbb hosting cég WordPress tárhely és A WordPress felgyorsítja a Facebook csoportot amelyek jól működnek és 10 000 taggal rendelkeznek minden csoportban. Az általános konszenzus az, hogy távol kell tartózkodni EIG márkák aki több mint 60 különféle hosting cég, beleértve a Bluehost, HostGator, iPage, Site5 és még sokan mást. Ismertek arról, hogy túl sok embert csomagolnak ugyanazon a kiszolgálón (ez lassú betöltési időket eredményez), és középszerű támogatást / uptimes.

SiteGround – 10 Facebook-közvélemény-kutatásban értékelte a # 1 gazdagépet, és ki vagyok az, akit használok. ők ajánlotta a WordPress és csináld szabad migráció. Magasabb terv, mint az ő félig elkötelezett GoGeek terv jön még több szerver erőforrások (1. számú sebességi tényező), és minden terv sokkal együtt jár A WordPress szolgáltatásai mint a Cloudflare és az ingyenes SSL. Többet kell tennie a sebességnél, mint a tárhelyen, de van <Az 1s betöltési ideje a SiteGround és a 100% GTmetrix jelentésekkel. A tervek havonta 3,95 dollártól indulnak (promóciós ár).

Cloudways – általában a 2. helyet kapja a SiteGround után, de a processzor korlátozása nélkül. Hiányzik a csevegés támogatása, de jó, ha tiszta sebességet és tiszta felületet akar. A tervek havi 10 USD-tól kezdődnek.

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

WordPress tárhely-Poll 2017

Közös tárhely-Poll 2017

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-FB-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

WordPress-Host-Poll-szeptember 2018

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

WordPress tárhely-Poll június 1-

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

WordPress-Host-Poll-szeptember 2018

Kinsta – az egyik legjobb házigazda, de a tervek havi 30 USD-tól kezdődnek. 100% -os rendelkezésre állást garantálnak, és nem hallottam csak nagyszerű dolgokat a sebességükről, az uptimekről és a támogatásukról.

WP motor – menedzselt WordPress tárhely, havonta 35 dollárra tervezve. Nemrégiben megvásárolták a StudioPress-t, és úgy tűnik, hogy sarkon állnak a piacon, ám ezek jó lehetőségek. Saját beépített gyorsítótárakkal rendelkeznek, és jól tartják magukat az olyan webhelyek számára, amelyek nagy forgalomszintre számítanak.

Témák

Divi – az egyik legnépszerűbb WordPress-téma, amelyet az Elegáns Témák fejlesztettek ki.

StudioPress – megbízható WordPress tématár és a Genesis Framework fejlesztői. A hely, ahova mennék, ha olyan témát szeretne, amely SEO-barát, mobilra reagáló, HTML5-ös és biztonságos.

Egyéb SEO eszközök

Adatkiemelő – egy olyan szolgáltatás a Google Search Console-ban, amely elősegíti a gazdag kivonatok hozzáadását.

Letöltés mint Google – megvizsgálja, hogy a Google hozzáfér-e egy oldalhoz, hogyan teszi azt meg, és olyan erőforrásokat (pl. Képeket vagy szkripteket), amelyeket a Google blokkol. Segíthet a feltérképezés problémáinak hibakeresésében.

Freelancer.com – szabadúszókat bérelhet a WordPress tervezésében, fejlesztésében, a sebesség optimalizálásában, a grafikai tervezésben, a copywritingben és egyéb munkákban. Ez megmentés volt, amikor karrierem elkezdődött, és a BDKAMOL és I333 felhasználót továbbra is használom a WordPress fejlesztésére és a sebesség optimalizálására..

Google AdWords – PPC (kattintásonkénti fizetés) kampányok, ha webhelyét hirdetni szeretné a Google-ban.

Google mobil használhatóság teszt – megvizsgálja, hogy a egyetlen oldal mobilbarát, de használja a Mobil használhatósági jelentés a Google Search Console-ban, hogy megtalálja az összes mobilhibát az egész webhelyen.

Google Hírek – további forgalmi forrást szerezhet a Google Hírekben közzétett cikkeiben.

Google-hozzászólások – lehetővé teszi az embereknek / vállalkozásoknak, hogy közvetlenül a Google-on hozzanak létre tartalmat, amely nevükben magas rangúnak tűnik a Google-ban (a Search Engine Land „névjegykártyának” hívja őket).

Google webhely-attribútumok – javítsa vállalkozása adatait a Google keresési eredményeiben és ismeretek grafikonjában vállalkozása nevével, helyével, elérhetőségi adataival, logóval, közösségi profilokkal stb..

Google strukturált adattesztelő eszköz – hibát tesztel, ha gazdag kivonatot ad hozzá a webhelyhez.

Google Címkekezelő – optimalizálhatja forgalmát és online marketingét címkékkel – kód nélkül.

Moz Pro – átfogó SEO csomag, amely lehetővé teszi a rangsorolás, a kulcsszavak, a linkek és az oldalak optimalizálását. Nem használom (túl drága), amikor nyomon tudom követni a kulcsszavakat a Search Console Search Analytics szolgáltatásában, már tudom, hogyan kell csinálni az oldali SEO-t, és a legtöbb dolgot ingyen megtehetem..

Siteliner – a teljes weboldalon átvizsgálja a tartalom másolatát, a megszakadt hivatkozásokat és a műszaki SEO hibákat.

Strukturált adatjelölő – ha a strukturált adatai nem működnek, használja ezt az eszközt.

Sucuri Checker – ellenőrzi a rosszindulatú programokat, a feketelistát, a webhely hibáit és az elavult szoftvereket.

Weboldal büntetés-ellenőrző – segít azonosítani a Google szankcióinak gyökerét azáltal, hogy kereszthivatkozásként hivatkozik a természetes forgalom csökkenésére a Google algoritmusfrissítéseivel. Panguin SEO eszköz hasonló és jó is.

WooRank – a legtöbb SEO ellenőrző eszköz nem jó, de ez egyszerű, ingyenes és kissé tisztességes.

TubeBuddy – a YouTube webhelyére beépített eszközök, amelyek megmutatják a márkáit, a videók statisztikáját / rangsorolását és a videó SEO javaslatait. Backlinko ajánlása.

Vegyes

BuzzSumo – népszerű e-mail szoftver és WordPress plugin, de lelassíthatja webhelyét.

Canva – az egyik legjobb freemium infographic készítő (hírhedt linkek / forgalom elérésére). Bérelhet infographic tervezők a freelancer.com oldalon ha valóban egyedi infographic képet szeretne.

Copyscape – plágium-ellenőrző, amely megismétli a cikkeket, ami büntetheti az Ön SEO-ját.

Beágyaz kódgenerátor – jóváírja infografikáját / videóit azáltal, hogy az olvasóknak beágyazási kódot ad.

Genesis keretrendszer – A StudioPress által kifejlesztett WordPress keretrendszer, amely webhelye gyors és megbízható működését biztosítja. A legnépszerűbb emberek által ajánlott (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). Általában javaslom a StudioPress témák használatát, de vannak más harmadik fél által gyártott Genesis témaboltok is, például Hello You Designs, Visszaállított 316 formatervezési minta, és Pretty Darn Aranyos Design.

Titkosítsuk az SSL-t – ingyenes és megbízható SSL, amelyet webhelyének biztonságossá tételéhez használhat. Néhány tárhelyszolgáltató (például a SiteGround) lehetősége van arra, hogy ezt engedélyezze a cPanel tárhelyén.

Snippet Variables – SEO címek sablonjai + metaleírások, amelyek testreszabhatók a Yoast beállításaiban, azonban ezek manuális írása mindig jobb. Az oldalak / hozzászólások tipikus kivonatváltozója: %% page %% %% sep %% %% sitename %%, az én esetemben a következő lenne: Oldalcím – Online Media Masters. Ezt csak akkor használnák, ha nem kézzel írnák.

Szomjas leányvállalatok – affiliate link management plugin, melyeket használok, és amelyek köpenyeket, nofollow-okat használnak, és segítenek kategorizálni az affiliate linkeket. Prémium verzió számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, mint például az automatikus kulcsszavak összekapcsolása, statisztikák, valamint a Google Analytics események és a Címkekezelő integrációja.

Webmestereszközök – Google Search Console + Bing + Yandex A Webmester eszközök a fő 3.

Yoast Bulk Editor – A SEO címeket és a meta leírásokat tömegesen szerkesztheti, ami egyszerű módszer a CTR növelésére. A tömeges szerkesztő nem érzékeli a karakterhosszot vagy a fókuszáló kulcsszavakat, ezért győződjön meg arról, hogy figyelembe veszi-e ezt is (körülbelül 55 SEO címeknél, 155 a meta leírásoknál).

Élesztő SEO elemzés – tartalom optimalizálási javaslatok annak alapján, hogy a fókuszkulcsszót használják-e a tartalomban, plusz egyéb tényezők. A Yoast csak a kulcsszó pontos egyezéseit fogja észlelni (nincs részleges egyezés), és rendben van, ha egyes lámpák pirosak maradnak, mivel a szinonimákat gyakran lehet használni (ha a fókusz kulcsszavam a SEO tanácsadó, és a SEO tanácsadást használom, akkor a Yoast nem fogja észlelni) ). Vagy talán a „megszólalt” kulcsszót a címsorban, hogy jobban szóljon, mivel a pontos kulcsszó egyezés spam. Ezek közül néhány bevethető egy szemnyi sóval.

Yoast Metabox Insights – megmutatja, mely szavakat használják leginkább a tartalomban (ezt le van tiltva).

Élesztő olvashatóság elemzése – megmondja, hogy a mondatok / bekezdések túl rövidek, hosszúak-e, átmeneti szavakat használ-e stb. Nem találom ezt nagyon hasznosnak, és le van tiltva.

Yoast Ryte elemzés – felismeri, hogy webhelye indexelt-e a keresőmotorokban.

Yoast szöveges link számláló – megszámolja, hogy hány belső linket használ az oldalakban / hozzászólásokban.

YouTube automatikus kiegészítés – kezdje el mondani a YouTube-on a videó kulcsszójavaslatok keresését.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector