Hoe inkomende links te krijgen: 7 strategieën die echt werken

03.06.2020
SEO 'Hoe inkomende links te krijgen: 7 strategieën die echt werken
0 10 мин.

Heeft uw website een linkdeficiëntie??


Je hebt waarschijnlijk gehoord hoe belangrijk backlinks zijn voor SEO (ongeveer 40% van Google’s rangschikkingsfactoren). Maar inkomende links krijgen is niet eenvoudig. In plaats van uit te gaan en links te bouwen op externe websites, is Matt Cutts van Google zegt we zouden verdien links door creatieve inhoud.

En omdat een deel van het maken van ‘goede’ inhoud ervoor zorgt dat uw pagina’s / berichten opvallen, vond ik het alleen passend om een ​​set briljante kleurpotloden te gebruiken om deze pagina met een beetje persoonlijkheid te verlichten. Ik heb dit idee eigenlijk geleend van een artikel op Search Engine Journal (alleen zij bedrogen en gebruikten een schattige puppy). Hoe dan ook, het maken van uw inhoud visueel, nuttig en gemakkelijk te navigeren is WAAROM mensen ernaar zullen linken. Mensen linken nergens naar – je moet iets anders doen.

Kleurpotloden

Inhoudsopgave

 1. Maak educatieve inhoud
 2. Verfraai uw inhoud
 3. Video’s toevoegen
 4. Maak infographics
 5. Plaats lange inhoud
 6. Verbeter uw ontwerp
 7. Doe meer contentmarketing

1. Maak educatieve inhoud

Dit is het type inhoud waar mensen daadwerkelijk naar willen linken, ze komen niet alleen. Ik ben gespecialiseerd in SEO voor WordPress, dus de meeste mensen zoeken hulp het configureren van de Yoast SEO Plugin, of hoe je een WordPress-site sneller laadt. Dit zijn enkele hoofdonderwerpen die mensen willen leren en ik heb WEKEN besteed aan het schrijven van deze tutorials. Dit zijn degenen die ik vooraan in het midden van mijn navigatiemenu zet en degene waarnaar ik het meest link op mijn site. Als u een waardevol zoekwoord heeft, maar slechts een middelmatige post, moet u proberen die inhoud te verbeteren.

Wat gebeurt er als je een medicore-post neemt en meerdere dagen investeert om er online de beste tutorial van te maken? Mijn Yoast-zelfstudie ging van 5 bezoeken / dag naar 100 bezoeken / dag (allemaal van SEO) binnen 24 uur na het opnieuw publiceren met de nieuwe inhoud. Nu heeft het meer dan 190 opmerkingen en een TON aan links van mensen die het via Google hebben gevonden. Natuurlijk staat het al jaren op de eerste pagina voor het zoekwoord (Yoast SEO-instellingen) omdat ik uren en uren in de inhoud heb geïnvesteerd. Wanneer Matt Cutts zegt ‘goede inhoud te maken’, is dat precies wat hij bedoelt.

Handleiding voor optimalisatie van WordPress-snelheid

Jij moet identificeer de belangrijkste onderwerpen en schrijf de ‘ultieme gids’ op elk onderwerp. Ja, het kan een hele week duren om slechts één artikel te schrijven, maar dat is precies wat er nodig is als je 100 extra bezoeken per dag via één bericht wilt. Goede inhoud zal zijn vruchten afwerpen, vooral omdat Google is begonnen met het bestraffen van websites met inhoud van lage kwaliteit. 90% van mijn links zijn naar mijn SEO-tutorials.

Door artikelen te maken die zijn gericht op hoogwaardige zoekwoorden (educatieve onderwerpen), kunt u:

 • Creëer langetermijnposten met veel verkeer
 • Krijg links via SEO-verkeer dat het genereert
 • Wordt gezien als een autoriteit in uw branche
 • Ontvang tonnen opmerkingen / gesprekken over die berichten
 • Verwerf enkele van de meest loyale volgers door middel van onderwijs

2. Verfraai uw inhoud

Visuele inhoud wordt 40x vaker gedeeld (bron) en hoewel mooie graphics natuurlijk belangrijk zijn, beperk uw inhoud niet tot tekst en afbeeldingen. Sluit een Twitter-status in als je iemand citeert, gebruik een lay-out met twee kolommen om voor- en nadelen op te sommen, sluit een video in of gebruik een HTML-inhoudsopgave zoals je bovenaan dit bericht ziet om mensen te helpen navigeren naar specifieke onderwerpen.

Persoonlijk vind ik het leuk om 2 kolomlay-outs te gebruiken in veel van mijn blogposts. Ik weet ook dat mijn inhoud 680 pixels (breedte) is, wat betekent dat als ik een lay-out met twee kolommen en foto’s gebruik, elke foto 330 (w) zou zijn als je de 20 pixels ruimte tussen elke kolom telt. Uw afmetingen kennen helpt u het formaat van afbeeldingen te wijzigen zodat ze er beter uitzien en ze sneller laden. Gewoon een snelle tip voor jou 🙂

680 Pixel breedte rechthoek

Hoewel het specifiek is voor WordPress, heeft mijn tutorial over het verfraaien van inhoud in WordPress VEEL ideeën om je inhoud te diversifiëren. Dit omvat het toevoegen van een HTML-inhoudsopgave, het insluiten van een YouTube-video zonder de branding van YouTube, het insluiten van sociale-mediastatussen, stijllettertypen en andere ideeën. Hier zijn slechts een paar manieren waarop u uw inhoud visueler kunt maken …

Inhoudsideeën

 • Voeg een HTML-inhoudsopgave toe om de navigatie te vergemakkelijken
 • Ontwerp infographics met canva.com of huur een freelancer in
 • Ingesloten video’s, idealiter je eigen als het een waardevol onderwerp is
 • Maak screenshots (ik doe er VEEL van aangezien ik blog over WordPress)
 • Gebruik Geavanceerd zoeken op Twitter om tweets te vinden die u in uw berichten kunt insluiten
 • Stijl links (en hun zweefkleur) in je berichten zodat ze gemakkelijk te zien zijn
 • Gebruik tabellen, lay-outs met 2 kolommen, knoppen, lijsten, vetgedrukte items en andere stylingopties
 • Een foto / bio toevoegen aan de zijbalk van uw blog, zodat mensen weten wie het artikel schrijft

3. Voeg video’s toe

Mensen houden van video’s (en houden er ook van om ernaar te linken), maar weinig website-eigenaren doen dit ook. Het maken van je eigen video’s als je er de voorkeur aan geeft als je de tijd hebt, maar zelfs het vinden van een nuttige video op YouTube voegt een hoop waarde toe aan je inhoud, zoals wat Matt Cutts zegt over links …

Luister, ik ben een introverte kerel die zich helemaal niet op zijn gemak voelde bij het maken van SEO-tutorials (ik huiver nog steeds als ik mezelf hoor praten). Maar Raad eens? Ik heb meer dan 200.000 views tussen al mijn YouTube-video’s en heb via deze video’s links, klanten en verkoop van partners gekregen. Als ik een superbelangrijk artikel op mijn site schrijf (zoals mijn tutorial op het optimaliseren van inhoud voor zoekwoorden) Ik zal een video maken en deze in die tutorial insluiten. Video’s trekken niet alleen links aan omdat mensen er dol op zijn, maar door video’s op uw site in te sluiten, verbetert u ook de betrokkenheid bij uw inhoud (gemiddelde tijd op pagina) die Google gebruikt om uw ranglijst te bepalen.

Hogere rankings, meer links, meer abonnees en meer verkopen van mensen die je video’s hebben gezien. Dat is als een win-win-win-win! Zuig het op, pak een camera en begin met het maken van enkele video’s.

4. Ontwerp infographics (in 10 minuten)

Waar linken mensen nog meer naar? Infographics. Lees dit artikel door HubSpot waarop staat visuele content wordt 40x vaker gedeeld. Je kunt deze zelf maken met een gratis infographic maker zoals canva.com of huur een freelance infographic ontwerper in voor ongeveer $ 100- $ 400, afhankelijk van de afbeeldingen, hoe gedetailleerd je routebeschrijving is en het tarief van de freelancer.

Deze infographic kostte me letterlijk 10 minuten om te maken …

seo-link-building-infographic

Ik probeer nog steeds mijn video’s bij te houden, maar je zou tijd moeten investeren in video’s of infographics – idealiter beide als je tijd / geld hebt. Ik verzoek u dringend om een ​​paar video’s of infographics te maken en te zien wat er gebeurt. Ik wed dat het verkeer naar uw bericht zal verdubbelen, evenals uw links.

5. Plaats lange inhoud

Een van de GROOTSTE fouten die ik zie, is dat mensen korte inhoud (meestal meestal tekst) overgeven en zich afvragen waarom deze niet scoort. Als u op de eerste pagina van Google wilt zijn en mensen naar u willen linken, moet uw inhoud beter (en grondiger) zijn dan alle anderen achter u. Langere inhoud scoort hoger in zoekmachines en berichten met 3000+ woorden is ideaal. Als u WordPress gebruikt, telt de Yoast SEO-plug-in het aantal woorden voor u op het tabblad voor inhoudanalyse, anders kunt u uw volledige artikel in een Google-document plakken en een aantal woorden tellen.

Wanneer ik oude berichten opnieuw bezoek om de inhoud te verbeteren, probeer ik ten minste 500 woorden toe te voegen. U kunt belangrijke onderwerpen (subkoppen) plannen, in het begin een inhoudsopgave met die subkoppen toevoegen en vervolgens extra secties aan het artikel toevoegen. Doe je onderzoek en Google het trefwoord, kijk waar andere mensen over schrijven en neem onderwerpen op waarvan je denkt dat ze je artikel beter zouden maken.

6. Verbeter uw ontwerp

Mensen linken naar websites die er goed uitzien. Dit hoeft NIET veel geld te kosten. Voor $ 40 / uur kun je een ervaren buitenlandse ontwikkelaar inhuren freelancer.com die u kunnen helpen bij het ontwerpen of opnieuw ontwerpen van uw site. Ik werk al 5 jaar met dezelfde WordPress-ontwikkelaar (Pronaya), die slechts $ 40 / uur kost en me heeft geholpen meer dan 25 websites te bouwen toen ik een klein WordPress-ontwerpbedrijf runde. U kunt hem inhuren door u aan te melden voor een freelancer-account en te zoeken naar gebruiker BDkamol. Ik heb in vijf jaar $ 20.000 in hem geïnvesteerd omdat hij zo goed is.

pronaya-freelancer

Zelfs als dit betekent dat u van en naar een WordPress-thema moet migreren StudioPress (super leuke mobiele responsieve thema’s), ik heb dit gedaan en het heeft enorm voor mij betaald. Mijn oude site reageerde niet, dus ik migreerde naar StudioPress en hoewel ik het niet direct kan correleren met linkgroei, ziet het er VEEL beter uit, laadt het in minder dan 1 seconde en is het SEO-vriendelijker. Over het algemeen geldt dat hoe leuker uw website is (en hoe gemakkelijker het voor mensen is om dingen te vinden), hoe meer mensen naar u zullen linken.

7. Doe meer contentmarketing

Zodra u een GEWELDIG stuk inhoud rond een waardevol zoekwoord heeft gemaakt en het heeft gepubliceerd, moet u er wat aandacht aan besteden. Hier zijn een paar eenvoudige manieren om dat te doen …

 • Stuur een nieuwsbrief
 • Plaats het op je sociale netwerken
 • Word lid van Facebook-groepen en deel het indien nodig
 • E-mail bloggers in uw branche die u zouden interesseren
 • Noem mensen in het daadwerkelijke artikel (ze kunnen er waarschijnlijk een link naar maken)
 • Publiceer interviews en citaten van Twitter om meer mensen op te nemen
 • Houd wedstrijden, prijzen en kortingen in ruil voor het delen van uw inhoud
 • Maak een YouTube-video over het onderwerp en laat een link achter in de beschrijving

Je kunt een overzeese linkbuilding freelancer inhuren op websites als freelancer.com en upwork.com maar sindsdien zou ik het NIET meer doen dit kan u een Google-boete opleveren. Ik heb geploeterd met een aantal (zeer hoog gewaardeerde) freelancers voor linkbuilding en ze hebben me hoger gerangschikt WordPress SEO-advies en andere diensten. Maar ja hoor, binnen een paar maanden Ik werd geraakt met een Google-penalty en mijn verkeer halveerde. Het kostte me een aantal maanden (en veel hard werken) om van deze straf te herstellen, dus doe jezelf een plezier en vermijd dit samen te doen.

Bovendien zegt Matt Cutts dat we links zouden moeten verdienen, niet ze moeten bouwen.

matt-cutts-link-building

De weinige ‘linkbuilding’-methoden die echt werken:

Dat is alles wat ik heb! Als je vragen hebt over hoe je inkomende links naar je website kunt krijgen, stuur me dan een berichtje in de reacties (graag helpen). Onthoud dat mensen van nature willen linken naar goede inhoud, dus dat is het allerbelangrijkste dat u kunt doen om uw linkgroei te versnellen.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector