Hoe u natuurlijke, interne links naar uw WordPress-site kunt krijgen

03.06.2020
SEO 'Hoe u natuurlijke, interne links naar uw WordPress-site kunt krijgen
0 5 мин.

Onderzoek een trefwoord, schrijf de inhoud, optimaliseer het, publiceer.


Dit lijkt een goed SEO-proces op de pagina, maar er ontbreekt een cruciale stap … nadat je de inhoud hebt gepubliceerd, ben je nog niet klaar met het optimaliseren ervan totdat je er een paar interne links naar hebt gemaakt. Dit is de gemakkelijkste manier krijg links naar uw site en je gaat het missen? Niet meer…

Links naar een pagina zijn ongeveer 20% van de rangorde en wat is een betere manier om ze te bouwen dan om bestaande inhoud te gebruiken die je al hebt geschreven. Alles wat je moet doen is vind gerelateerde inhoud op uw website / blog en link naar die nieuwe pagina. Hierdoor kan de positie van de pagina worden verbeterd en kan deze sneller worden geïndexeerd in zoekmachines. En het beste is … het duurt maar ongeveer 3 minuten.

Dus stop de volgende keer dat u een pagina of post publiceert daar niet. Lees dit artikel en besteed vervolgens de extra 3 minuten om enkele interne links op te bouwen. Uw pagina’s zouden 20% hoger kunnen scoren …

Linkfuncties op paginaniveauGoogle Ranking Factors – Moz

Zoek WordPress – zoek in uw bestaande pagina’s / berichten naar relevante inhoud over het onderwerp. Mogelijk vindt u niet alles (WordPress toont alleen inhoud die het exacte zoekwoord bevat), maar het is een goed begin. Ga naar die pagina’s en zoek de sectie waar je het onderwerp noemt, en maak dan een interne link naar je nieuwe pagina. Je kunt waarschijnlijk een paar pagina’s en posts uit je hoofd bedenken ALS je genoeg inhoud hebt … prop de pagina niet vol met links, omdat deze slechts een bepaald aantal link sap. Hier gebruik ik Yoast als onderwerp:

WordPress zoeken

Zoek Google – zoek op Google naar: site: uwwebsite.com “uw zoekwoord” en u zult pagina’s op uw site zien die gerelateerd zijn aan dat zoekwoord. Dit is een van de beste manieren om een ​​uitgebreidere lijst met relevante inhoud te vinden waar je interne links van kunt krijgen.

Zoek op Google naar interne links

Gebruik Google Search Console – als je links van je hoogste autoriteitspagina’s wilt, ga dan naar Google Search Console en ga naar Zoekverkeer -> Links naar uw website. Ga naar uw ‘meest gelinkte inhoud’ (u ziet dit aan de rechterkant) en blader door alle relevante pagina’s waar u een link van kunt krijgen. Pagina’s met meer links hebben doorgaans meer linkautoriteit.

De meeste LinkedIn naar pagina's - Google Search Console

Best practices voor interne koppeling

Nu u weet waar u interne links kunt krijgen, kunt u dit als volgt doen …

Diversifieer uw ankertekst – meerdere interne links die naar dezelfde pagina verwijzen, moeten verschillende ankertekst hebben (de weergegeven tekst van de link), dus gebruik niet steeds dezelfde ankertekst. Elke ankertekst moet uniek, beschrijvend en NIET rijk aan zoekwoorden zijn. Linken naar dezelfde pagina met herhalende trefwoordrijke ankertekstlinks die vroeger werkten, maar sindsdien Google Penguin dit ziet er spamachtig uit en kan een boete riskeren. Maak het lang en beschrijvend.

Gebruik deep links – in plaats van te linken naar uw homepage of contactpagina, zal het linken naar diepere (niet zo voor de hand liggende) pagina’s de lezers helpen om meer specifieke informatie te vinden over bepaalde onderwerpen, en dit zijn de pagina’s die de meeste links nodig hebben. Je wilt dat je sap wordt verspreid … denk aan je website als een ecosysteem waar alles aan elkaar moet worden gekoppeld.

Ken de beste structuur – een “perfecte” interne linkstructuur bestaat, maar neem het met een korrel zout. Het is niet realistisch dat elke website dit zou volgen, maar het concept helpt.

Interne koppelingsstructuur

Vermijd automatische interne koppelingsplug-ins – wanneer u een bepaald trefwoord gebruikt, zullen deze plug-ins een interne link activeren om te worden gemaakt naar een specifieke pagina die u instelt. Klinkt als een goede snelkoppeling, maar deze zijn niet zo persoonlijk als wanneer je de links handmatig zou invoegen. Bovendien staan ​​veel van deze plug-ins niet toe dat de ankertekst varieert (zoals ik eerder al zei), dus ze kunnen ook een boete riskeren. Plug-ins voor ‘Gerelateerde berichten’ zijn ook niet gepersonaliseerd. Alleen maar vermijd deze.

Conclusie

Terwijl ik dit artikel schrijf, zit ik midden in een groot intern koppelingsproject voor een klant, wat mij ertoe heeft aangezet dit te schrijven. Het is zeker de moeite waard om wat tijd aan te besteden, vooral als je al honderden artikelen hebt waaraan je interne links kunt toevoegen. Als je maar 20 pagina’s hebt, moet je dat misschien doen meer inhoud creëren om het effectief te doen, maar ik zou nu beginnen, zodat u de gewoonte kunt krijgen om intern te linken en uw inhoud te optimaliseren.

Veel SEO-taken kosten veel tijd, maar interne links worden niet vergeleken met hoeveel waarde je eraan haalt. Dus als je dit nog niet hebt gedaan, ga dan terug en voeg ze toe aan je bestaande inhoud of begin in ieder geval de volgende keer dat je je volgende stuk schrijft. Serieus, het duurt maar 3 minuten. Laat zoals altijd een reactie achter als je vragen hebt – ik ben hier om je te helpen!

Proost,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector