Hogyan szerezzünk be természetes, belső linkeket a WordPress-webhelyre

Kutatjon egy kulcsszót, írja meg a tartalmat, optimalizálja, közzétegye.


Úgy tűnik, hogy ez egy helyes SEO folyamat, de hiányzik egy kritikus lépés … miután közzétette a tartalmat, még nem végezte el annak optimalizálását, amíg nem hozott létre néhány belső linket rá. Ez a legegyszerűbb módja annak linkeket szerezhet a webhelyére és el fogja hagyni? Többé nem…

Egy oldalra mutató linkek körülbelül 20% -át teszik annak rangsorolásának, és mi a jobb módja annak, hogy felépítsék őket, mint hogy a már meglévő tartalmat használják. Csak annyit kell tennie, hogy megtalálja a megfelelő tartalmat a webhelyén / blogodban, és link az új oldalra. Ez javíthatja az oldal rangsorolását, és gyorsabb indexelést eredményezhet a keresőmotorokban. És a legjobb az egészben … csak körülbelül 3 perc alatt tart.

Tehát legközelebb, amikor egy oldalt vagy hozzászólást tesz közzé, ne álljon meg itt. Olvassa el ezt a cikket, majd töltsön el további 3 percet néhány belső link felépítéséhez. Oldalainak rangsorolása 20% -kal magasabb lehet …

Oldalszintű link jellemzőiGoogle rangsor tényezők – Moz

Link a releváns oldalakból / hozzászólásokból

Keressen a WordPress-ben – keresse meglévő oldalait / hozzászólásait a témával kapcsolatos releváns tartalmakkal. Lehet, hogy nem talál mindent (a WordPress csak azt a tartalmat jeleníti meg, amely tartalmazza a pontos kulcsszót), de jó kezdete. Ugrás azokra az oldalakra, keresse meg a részt, ahol megemlíti a témát, majd hozzon létre egy belső linket az új oldalához. Valószínűleg néhány oldalra gondol, és a fejed tetején levő hozzászólásokra gondol, ha elegendő tartalommal rendelkezik … csak ne töltse össze az oldalt linkekkel, mivel csak egy bizonyos mennyiségű linklé. Itt a Yoast témát használom:

WordPress keresés

Keressen a Google-on – keressen a Google-ra: site: yourwebsite.com “a kulcsszó”, és látni fogja a webhelyén az adott kulcsszóval kapcsolatos oldalakat. Ez az egyik legjobb módszer a releváns tartalmak átfogóbb listájának megtalálására, ahonnan belső linkek szerezhetők be.

Keressen a Google-n belső linkekre

Használja a Google Search Console-t – Ha linkeket szeretne a legmagasabb szintű hatóságok oldaláról, menjen a következőre: Google Search Console és lépjen a Keresési forgalom -> Linkek az Ön webhelyére. Lépjen a „leginkább összekapcsolt tartalom” oldalra (ezt a jobb oldalon látja) és keresse meg az összes releváns oldalt, ahonnan linket szerezhet. Azok a oldalak, amelyekben több hivatkozás van, általában nagyobb linkekkel bírnak.

A legtöbb LinkedIn az oldalakhoz - a Google Search Console

Belső összekapcsolási bevált gyakorlatok

Most, hogy hol szerezhetsz be belső linkeket, itt olvashatod el, hogyan lehet megtenni …

Diversifikálja a horgonyszöveget – Ha több belső linkre mutatnak, amelyek ugyanazon az oldalon mutatnak, eltérő horgonyszöveggel kell rendelkezniük (a link megjelenített szövege), ezért ne használjuk újra és újra ugyanazt a horgonyszöveget. Minden horgonyszövegnek egyedinek, leírónak és NEM kulcsszóban gazdagnak kell lennie. Ugyanazon oldalra mutató hivatkozás ismétlődő, kulcsszóban gazdag horgonyszöveges linkekkel, amelyek már működtek, de azóta Google Penguin ez spamnek tűnik, és büntetéssel járhat. Legyen hosszú és leíró.

Használjon mély linkeket – ahelyett, hogy otthoni vagy kapcsolattartó oldalra mutatna, a mélyebb (nem annyira nyilvánvaló) oldalakhoz történő hivatkozás segít az olvasóknak pontosabb információkat találni az egyes témákról, ezenfelül ezek azok az oldalak, amelyekre a leginkább hivatkozásra van szükség. Azt szeretné, ha a gyümölcslé elterjedne … gondoljon a webhelyére, mint ökoszisztémára, ahol mindent össze kell kapcsolni.

A legjobb struktúra ismerete – „tökéletes” belső összeköttetési struktúra létezik, de vegye be egy szemnyi sóval. Nem realisztikus, hogy minden weboldal ezt követi, de a koncepció ismerete segít.

Belső összekötő struktúra

Kerülje az automatikus belső összekötő bővítményeket – amikor egy bizonyos kulcsszót használ, ezek a bővítmények belső linket indítanak, amelyet létre kell hozni egy meghatározott oldalra, amelyet beállított. Jó parancsikonnak tűnik, ám ezek nem olyan személyre szabottak, mintha a linkeket kézzel kellene beilleszteni. Ráadásul ezek közül a bővítményekből nem áll rendelkezésre a horgonyszöveg változtatása (mint ahogy korábban említettem), így büntetést is kockáztathatnak. A „Kapcsolódó hozzászólás” beépülő modulok sem személyre szabottak. Éppen kerülje ezeket.

Következtetés

A cikk írása közben egy nagy belső összekötő projekt közepén vagyok egy ügyfél számára, amely arra késztette, hogy írjam ezt. Határozottan érdemes időt költeni rá, különösen, ha már száz cikke van, amelyekhez belső linkeket is felvehet. Ha csak 20 oldala van, akkor szüksége lehet erre hozzon létre több tartalmat hogy hatékonyan csináljam, de most elkezdek, így megszokhatom a belső linkeket és a tartalom optimalizálását.

Sok SEO feladat sok időt vesz igénybe, de a belső linkek nem összehasonlíthatók azzal, hogy mekkora értéket kapsz belőlük. Tehát ha még nem tette ezt meg, akkor térjen vissza, és adja hozzá őket a meglévő tartalomhoz, vagy legalább indítsa el legközelebb, amikor a következő darabot írja. Komolyan, ez csak 3 percet vesz igénybe. Mint mindig, hagyjon nekem egy megjegyzést, ha bármilyen kérdése van – itt vagyok, hogy segítsek!

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map